Sekce

Galerie

/gallery/titulniobrazek.jpg

Kapitolové:

Chase your dreams! - rozepsaná

Forever frightened lonely heart..? - rozepsaná

Vítejte v mém shrnutí!!!

Ahoj všichni, po dlouhé době jsem se rozhodla, že ze všech nápadů, co mám v hlavě, zkusím přenést jeden na papír. Teď zrovna pracuji a zárověň dělám kurz účetnictví, takže času je pomálu, ale budu se snažit, aby povídka byla vydávána rychle. Toť zatím vše ode mě... :-)

Chase your dreams!

(Jdi za svými sny!)

Stav: rozepsaná

Obsah: Bella má sen stát se profesionální zpěvačkou a tanečnicí, jenže její matka, která s ní po rozvodu s otcem Charliem utekla na Floridu, jí nedokáže podporovat a její talent se jí zdá méně než průměrný. Bella se rozhodne, že zbytek střední školy dostuduje u svého otce Charlieho. Zato Edward Cullen je světoznámý zpěvák s kořeny právě ve Forks. Edward díky své slávě začne být problémový. Pití, drogy a jeho neustálé problémy se zákonem donutí jeho manažera k vážnému kroku, Edward se musí vrátit do Forks ke své rodině a žít zas normální život a změnit se. Povede se mu to? Kdo mu pomůže? A co za velké tajemství ukrývá zpěvák a jeho rodina?

Hl. postavy: Bella Swanová, Edward Cullen, Cullenovi, Charlie Swan

Některé kapitoly budou označeny jako 15+.

Prolog + 1. kapitola - 2. kapitola - 3. kapitola - 4. kapitola - 5. kapitola - 6. kapitola - 7. kapitola

 

Forever frightened lonely heart..?

(Navždy vyděšené osamělé srdce..?)

titulniobrazek2

Stav: rozepsaná

Obsah: Bella zažila něco, co ji už navždy poznamenalo. Nesnese dotyk nikoho jiného než Matthewa, o kterého se stará od doby, co její sestra, a jeho matka zároveň, zemřela.

Sestra Alice je k ní krutá a nevděčná, protože se nemůže vyrovnat se smrtí sestry Adele, protože s ní měla vždy lepší vztah než s Bell a také ji mrzí, že Matthew má raději tetu Belli.

Sestřenka Rose je ochraňuje, protože nemá nikoho, kdo by jí byl rodinou. Má jen Swanovi, přesto její vztah k Alice je lepší než k Bell, proto se Bell cítí osamělá a nemilovaná vlastní rodinou. Jediné její záchranné lano je Matthew, který na tetu Belli nedá dopustit.

Jejich otec, Charlie Swan, se kvůli Bell stal doktorem, protože chtěl pomáhat lidem. Matka Rene vede vlastní účetní společnost, avšak ve Forks pro ní není moc práce, z důvodu nízkého počtu obyvatel a firem, které by si ji najaly.

Bell je vyděšená vlastními zkušenostmi a nevěří, že by po tom, co zažila mohla ještě někomu věřit, jenže jak se změní její názor, když zjistí, že ve Forks žije rodina s  velkým tajemstvím, které Bell není tak cizí? Bude opět šťastná a spokojená? Pomůže jí někdo s jejím žalem?

Hl. postavy: Isabella Marie Swan, Matthew Frank Swan, Charlie Swan, Alice Mary Brandon Swan, Rosalie Hale Swan, Rene Swan, Edward Anthony Masen Cullen, Jasper Whitlock Cullen, Emmett McCarthy Cullen, Esme Anne Cullen, Carlisle Cullen

Některé kapitoly budou označeny jako 15+

Prolog + 1. kapitola - 2. kapitola- 3. kapitola

 

 

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

prettygirl17

1)  prettygirl17 (03.05.2017 20:40)

Dobrý večer dámy, před chvílí jsem dokončila úpravu svého shrnutí a přidala jsem odkazy na kapitoly. Pokud přejedete kurzorem myši na číslo kapitoly, tak se Vám kapitola podtrhne a Vy uvidíte, které odkazy kapitol jsou aktuální. Budu se snažit přidávat kapitoly rychle a doufám, že si mou povídku užijete.. :)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Cullenovi