Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/Z%C3%BA%C4%8Dtov%C3%A1n%C3%AD.jpg

Bella plaší a má důvod. Propásla první den po prázdninách, nebo ne? Co najde jiného v emailové schránce, než posunutí začátku školy?

Prospala zbytek dne a celou noc. Jak zvláštní, napadlo Edwarda, když ji znovu přetahoval přikrývku přes holá záda. Odkopávala se. Pořád. Občas vykřikla ze spaní, ale nevzbudila se. Nejkrásnější část noci byla, když se kolem něj omotala a slastně vzdychla. Okamžitě střelil pohledem po nočním stolku. Malá čtvercová krabička klidně odpočívala ve vrchním šuplíku.

Když se k ránu probudila, vyděsila se.

„Do háje! Pondělí!“ blekotala a sápala se z postele.

„O co jde? Co se děje?“

„Je pondělí, Edwarde! Jsem ve Forks! Sakra, sakra… Musím domů a balit… V kolik mi to letí? Sakra, sakra, sakra…“ Bella sbírala kusy svého oblečení a cpala všechno do malé tašky. Edward ležel na posteli a pobaveně ji pozoroval.

„Bello?“

„Edwarde!“ okřikla ho. Nebyl čas teď diskutovat. Musela se odtud rychle sbalit. Prázdniny skončily. Ona musí do školy!

„Bello, uklidni se, ano?“

„Ne! Já musím do Kanady, chápeš? Začala škola!“

„Bello!“ zvýšil hlas Edward a ona se konečně zarazila. Vstal z postele a přešel až k ní, aby ji mohl vzít kolem ramen. „Podívej se do emailů, ano?“ pobídl ji. Bella přimhouřila oči, ale poslechla. Po pěti minutách zjistila to, co Edward věděl od Alice už dvacet hodin.

„Škola není. Prázdniny prodlouženy o týden kvůli prasklému vodovodnímu potrubí a sněhovým vánicím?“ přečetla nevěřícně nahlas.

„Nemáš radost?“

„Proč jsi mi to neřekl dřív?“ mručela a rvala se zpět do peřin. Tak fajn jí tam předtím bylo.

„Chtěl jsem, ale byla jsi jako ďas, lásko.“

„Pošuk Swanová?“ zasmála se.

„Sladký třeštidlo,“ usmál se a pohladil ji po tváři. „Udělám ti něco ke snídani a až budeš chtít, přijď dolů, ano? Jestli nedorazíš do deseti minut, vrátím se!“ vyhrožoval se smíchem, ale uvnitř se modlil, aby přišla. Pořád viděl Damonův vzkaz na zrcadle. Stepoval v přízemí jako hladový tygr.

„Uklidni se!“ okřikl ho Jasper a poposedl si na křesle. „Dostanu z tebe psotník,“ vrčel.

„Jak dlouho tam je sama?“ šeptal Edward.

„Dvě minuty,“ odfrkla si Rose. Ještě pořád byla napěněná ze Stefana.

„Rose, nemohla bys…“ začal Edward, ale Rosalie ho utnula:

„No to bych tedy nemohla.“

„Jen se podívat!“ bránil se.

„Ne!“

„Jdu tam,“ rozhodl Edward a vyběhl schody. Zastavil u jejich pokoje a poslouchal. Voda tekla. Jenže co když teče a Bella… Brr.

Otevřel dveře a vešel. Do koupelny bylo pootevřeno. Slyšel Belly srdce a cítil její vůni. Sledoval tu škvíru, ze které vycházela ona lahodná vůně, kterou tak moc miloval. Zavřel oči a vychutnával si její pach. Bellin pach. Byl do toho tak pohlcen, že ani nezaregistroval, když se dveře koupelny rozevřely a Bella vešla do pokoje zabalená v ručníku.

Zůstala stát proti němu a sledovala ho. Nehýbal se a oči měl zavřené. Usmíval se a zhluboka dýchal. Co mohl cítit? Sjela ho pohledem. Ostrý rysy tváře, svalnaté štíhlé tělo, dlouhé nohy a… Zrudla, když mu pohledem přejela přes klín. Zase. Už zase ho vidí nahého a v posteli. Vyhoupla se na špičky a tiše jako myška k němu přecupitala. Usmál se ještě víc. Už o ní věděl.

„Hlavně nenápadně,“ zašeptal.

„To já vždycky,“ smála se a omotala mu ruce kolem krku.

„Jak ti je?“

„Skvěle.“

„Nebolí tě břicho? Nechceš prášek?“ vyzvídal.

„Dala bych si tu slibovanou snídani,“ mrkla na něj a rozhlédla se. „Kdepak je?“

„Ehm… Ještě jsem ji neudělal. Nevěděl jsem, na co máš chuť,“ lhal.

„To nevadí, spokojím se s tím, co tu mám,“ špitla.

„No počkej. Jak spokojíš?“ zarazil se. „Nemyslím si, že je to dobrý nápad… ehm… teď.“

„Edwarde, to je v pořádku. Už je po…“ zasmála se.

„Tak rychle!“ vyhrkl překvapeně. Jen – moment, jak dlouho? Tři? Dva? Čtyři?

„Tři dny, Edwarde. To mám menstruovat týden, aby to bylo regulérní?“ vyčítala mu.

„Ne, to ne, ale… Jen tři dny?“

„Mám hlad,“ hlesla otráveně a pustila ho. Přešla ke skříni a rozevřela ji. Než půjde dolů, musí se obléct. Původně si myslela, že se z pokoje pro dnešek ani nehne. Vše jí hrálo do karet, ale Edwardovi je nejspíš třídenní menstruace málo, nebo co. Tím ji naštval! Zvedla se na špičky a vytáhla tašku, kterou jí tam Edward po tom ranním šílení schoval. Když zvedla ruce, ručník jí sklouzl dolů. Zarazila se. Slyšela za zády překvapení vydechnutí a ani ne vteřinu poté ji objímaly ledové ruce a na krk se jí tiskly jeho rty.

„Taky mám hlad,“ zasténal a zesílil stisk. No vida! Její žaludek zasténal a přerušil jejich slibný počátek. „Ale ty ho máš očividně větší,“ hlesl a podal jí tašku s oblečením. Než stihla protestovat, zmizel z pokoje se slovy, že jí udělá kafe a toasty. Natáhla si mikinu a kalhoty, posadila se k počítači a hodlala zavřít emailovou schránku, když se v příchozích objevilo číslo jedna. Klikla a lekla se. Odesílatel: Jacob Black. Ohlédla se ke dveřím a až poté email otevřela.

Ahoj,

Hele, fakt, ale fakt se omlouvám za ten včerejšek. Jsem hovado. Sorry. Takhle to bude asi jednodušší, teda pokud to nesmažeš ještě dřív, než si to přečteš. V tom případě nevím, proč se s tím babrám, ale snaha se cení, ne?

Bells, já jsem prostě takovej a jinej asi nebudu. Miluju tě. Nechci, aby z tebe byla pijavice, ale jsem schopný počkat. Táta říká, že trpělivost přináší růže. Mně stačí, když přinese tebe. Budu trpělivej a hodnej a už nikdy ti nebudu skákat ve vlčí podobě přes hlavu, protože tím jsem to fakt podělal. Ani nevíš, jak si za to nadávám. Jake.

Srdce měla až v krku. Tak tenhle email mu musel dát hodně práce. Nemluvě o přemáhání to vůbec udělat. Dala odpovědět a začala psát.

Ahoj,

Tvoji omluvu opět přijímám a souhlasím s tebou. Jsi hovado. To největší, které znám. S tebou nebude nic jednoduché.

Zarazila se a se zamračením odstavec označila a smazala. Začala znovu.

Ahoj,

Nic se neděje. Znám tě tak dlouho, že vím, jaký jsi. Pijavicí budu a ty s tím nic neuděláš. Ani trpělivost ti…

Zase špatně. Nakonec to vzdala a namačkala jen pár slov.

Čau. Já vím. Bella.

Odeslala to a s hlasitým vzdychnutím vstala. Vypnula počítač a otočila se k odchodu. Nadskočila a ruka jí vystřelila ke splašenému srdci. Stál u dveří, díval se na ni a mlčel.

„Vylekal jsi mě.“

„Omlouvám se. Jen jsem tě nechtěl rušit, když jsi psala.“

„Měl jsi o sobě dát vědět,“ sykla.

„Dělala jsi snad něco nezákonného?“ Bella měla pocit, že ji propaluje pohledem. Věděl to? Věděl, komu psala? Ježíš! Vždyť nedělá nic špatného!

„Ne, jen jsem psala email. Jdeme jíst,“ hlesla a táhla ho z pokoje. Snídaně byla nejspíš výborná. Seděla a automaticky si dávala jednotlivá sousta do úst, rozkousala je a spolkla. Pomrkávala po Edwardovi, který seděl proti ní a četl si noviny. Kdyby je někdo viděl, řekl by, že jsou normální rodina. Ještě aby pil kafe, napadlo ji, když odsunula svůj prázdný talíř a lokla si z kouřícího se hrníčku.

Edward odložil noviny a vstal. Sebral Belle nádobí a byl vděčný, že se může nějak zaměstnat. Stačilo mu vidět ji, jak je nervózní u toho počítače a měl vztek. Proč se stresovala? Kdo jí psal? Co jí kdo psal? Kdyby mohl – jakože mohl, protože Bella by jeho upíří rychlost nepostřehla – přečetl  by si to přes její rameno, ale tím by si podepsal ortel. Zjistila by to. On sám by se nejspíš práskl. Buď svým chováním, nebo slovy. I tak to vypadalo, že to viděl. Bella se ho lekla. Mohl se ozvat, ale nechtěl ji rušit. Vážně nechtěl. A když se pak rozhodl rušit, vstala a nadskočila. Ani si neuvědomil, že se na ni mračí.

„Jacob Black,“ hlesla od stolu a Edward zvedl hlavu od talíře ve dřezu.

„Co?“ nechápal.

„Psal mi Jake. Omlouval se mi. Chci, abys to věděl. Nechci se schovávat, protože nic zlého nedělám,“ vysvětlovala. Musel se usmát. „Co je? Čemu se směješ?“

„Mám radost.“

„Z Jacoba?“

„Ne. Z toho, že jsi mi to řekla.“

„Ale prosím tě. Stejně jsi to věděl,“ vrčela.

„Nevěděl. Myslíš, že jsem ti to četl přes rameno?“

„Nečetl?“ V jejím hlase bylo zklamání. Nejspíš ji mrzelo, že mu to řekla. Udělala to jen proto, že věřila, že o tom ví. To bolelo. Řekla by mu to jinak?

„Co chceš dnes dělat?“ změnil téma a jeho hlas zněl klidně a mile. Žádný problém. Uměl v tom chodit. Uvnitř byl však smutný. Hodně smutný.

„Chci se vrátit do ložnice a chvíli si číst,“ navrhla a vstala od stolu. Sledoval, jak k němu pomalu jde. „Nebo bys mi mohl číst ty.“

„Dobře,“ hlesl a usmál se.

„Zase falešný!“ vyhrkla.

„Co?“

„Co se děje?“ dobírala si ho. „Co jsem udělala? To je kvůli Jacobovi?“

„Ne, probůh! Pojď, ty blázínku. Jdeme si číst,“ pobídl ji a omotal jí paže kolem pasu. Do dveří pokoje ji pustil gentlemansky první.

„Edwarde?“ oslovil ho Carlisle, když se objevil na chodbě.

„Jsem tu hned,“ špitl Belle a vešel do dveří naproti. „Děje se něco?“

„Já jen… Jde o to, o čem jsme minule mluvili, vzpomínáš si?“

„Neboj se. Vím, co dělám,“ kývl Edward a usmál se. Carlisle vypadal, že se mu ulevilo a nechal ho jít. Co Edward neočekával, byla nahá Bella v jejich posteli. Zarazil se ve dveřích a jeho tělo se napjalo. Ta holka to dělá naschvál.

„Pojď mi číst,“ vybídla ho. Měl sto chutí jí říct, že už jde, jen co rozhýbe ztuhlé nohy, ale místo toho jen kývl a vykročil. Posadil se cudně na kraj postele a vzal do rukou knížku z nočního stolku. „Nebylo by ti líp, kdybys ležel?“

„Takhle je mi fajn,“ hlesl a spolkl příval jedu v ústech. Vždyť s ní byl tolikrát, tak proč teď dělá cavyky? A jo! Vlastně díky tomu, že jeho spermie jsou aktivní bestie! Všechno na něm je mrtvé, jen tohle musí být živé! To je vážně peklo, nemluvě o nahaté Afroditě v jeho posteli.

„Mně ale ne,“ vyčetla mu, přitáhla se k němu a přejela mu zezadu po krku jazykem. Ohnal se po ní takovou rychlostí, že než kniha dopadla na zem, už ji líbal a jeho ruce byly všude. Nedokázal čekat, až ho Bella svlékne. Serval to ze sebe a s co největší něhou a pokorou do ní vstoupil. Propnula se v zádech a pohladila ho po ramenou.

Když o hodinu později žmoulal v ruce tu malou čtvercovou krabičku a Bella vedle něj spokojeně oddychovala, vzdychl si:

„Tak zase na ni nedošlo, sakra.“

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Jalle

18)  Jalle (30.01.2013 22:19)

ten Ed je super a mal by ísť na Kubín (t.j. slovenská súťaž v prednese poezie a prozy) zajtra to dotiahnem do konca, už sa nemôžem dočkať

Twilly

17)  Twilly (10.02.2011 16:22)

já se z tebe picnu ... to nejde nečíst dál

16)  myska98 (26.01.2011 19:40)

15)  BeSwan (23.12.2010 22:48)

Aaachhh

Amisha

14)  Amisha (23.12.2010 18:07)

On toho prcka chce?
Já bych taky brala takovýho poblázněýho romantika

sakraprace

13)  sakraprace (21.12.2010 09:52)

Koukám, že Edwardovi byl rozhovor o bezpečném sexu celkem k ničemu :D Takhle se toho mimča nejspíš brzy dočkají

krista81

12)  krista81 (05.12.2010 21:55)

Jacob je sice vůl, ale maily píše celkem hezký
Ovšem ti dva - chudák Edward - ten se snad k té zodpovědnosti nikdy nedostane

A hláška: ..... spermie jsou aktivní bestie! Všechno na něm je mrtvé, jen tohle musí být živé! .... mě opět dostala

11)  gabina (05.12.2010 12:09)

takže na "krabičku" zasa zabudol,žeby sme sa predsa dočkali bábätka???

10)  Lucie (05.12.2010 09:02)

Musím uznat,že to byla opravdu nej hláška...

semiska

9)  semiska (04.12.2010 23:18)

Jako hláška "spermie jsou bestie" je naprosto nejlepší z celé povídky, i když celá kapitolka je skvělá. Ach ten Edward to nemá jednoduché, když ho Bella tak svádí :D Aby to nemělo však následky... Suprová bomba, Míšo, těším se na další kapitolku.

8)  Leni (04.12.2010 23:03)

no jo, spermie jsou bestie - hlavně když o to nejmíň stojíš

dorianna

7)  dorianna (04.12.2010 22:28)

Musím říct, že jsem se tlemila jeho myšlenkovým pochodům, protože výraz - spermie jsou aktivní bestie! a Všechno na něm je mrtvé, jen tohle musí být živé!, tak to jsem vážně chcípala smíchy. A při představě jak tam sedí a žmoulá tu krabičku a jen povzdechne "zase na ni nedošlo" tak to mě rozsekalo na fašírku)))) Už jen chybí aby si zazpíval "někdy příště"))))

6)  AMO (04.12.2010 22:20)

Chudák nešťastný takové prachy to stojí a ani si to neužije . No, ale, ta krátká PERIODA také může být problém!!! A to by byl teprve šok !!! No uvidíme příště

5)  nathalia (04.12.2010 22:11)

:D :D :D jsou fakt sladci!!!!
to prepisovani mailu me pobavilo, pripomelo mne to me :D
skvaely dil

sfinga

4)  sfinga (04.12.2010 20:47)

Je to roztomilé sledovat, jak se zodpovědný Edward chová v přítomnosti Belly. Opravdu velmi roztomilé. Ovšem ještě štěstí, že žena není těsně po menstruaci většinou plodná, protože ten trouba na to zase vlítl bez ochrany
Héééj, já dohnala skluz, to není fér

Nosska

3)  Nosska (04.12.2010 20:45)

Tak, to chlapec nějak nestih:D :D :D :D :D

BlackBeauty

2)  BlackBeauty (04.12.2010 20:35)

no tak ta poslední věta mě fakt dostala !

1)   (04.12.2010 20:08)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still - Bree