Sekce

Galerie

/gallery/učitel i lásky.jpg

Jaké budou nákupy s Alicí a Rose? A co večer?

 

Charlie neměl nic proti, přeci jen Edwarda měl rád a tak bylo jasné, že mu nebude vadit, když budu s jeho rodinou. Alice mě vyzvedla v deset hodin i s Rose a jelo se do Seattlu nakupovat. Řídila Alice a já se chvilkami opravdu bála, když ručička tachometru ukazovala dvě stě kilometrů za hodinu. A jediné mé uklidnění bylo, že jsou upíři a tak mají vyvinutější smysly a tak nemůžou nabourat. Díky Alice jsme se do Seattlu dostali v rekordním čase. Jen co zaparkovala, vzala mě za ruku a táhla do prvního obchodu, co tu byl.

Tahala mě všude a oblékala do všeho. Věděla o mé jizvě a tak se pokoušela najít oblečení, aby nebyla ta na hrudi vidět a přitom, jak řekla, abych v něm byla sexy, což se stát nemůže. Hodně mi kupovala trika, která měla rolák, ale i výstřih, takže nebyla jizva vidět. Obě s Rose se na mě vyřádily. Pořád hledaly vše, aby mi to vyhovovalo.

Alice mi kupovala i sukně a šaty. Chvíli jsme se o tom hádaly, ale prohrála jsem. Vyžívala se v tom a já ji nechala si hrát. Nejvíc jsem ale protestovala u bot. Chtěla mi koupit boty na podpatku a já nechtěla. Nakonec mi koupila jen troje a pak kecky, co jsem chtěla. I přestože jsem se chtěla hádat ohledně peněz, že si to zaplatím, nedostala jsem šanci. To mě utnula i Rosalie a tak jsem mlčela a byla vážně jak poslušné dítě celý den.

Nakonec bylo spodní prádlo. No, tak do toho obchodu mě musely táhnout, protože se mi tam vážně nechtělo. Alice mě hned strčila do kabinky a s Rose mi nosily vše, co se jim líbilo a co by mi mohlo slušet.

Ve všem jsem se jim musela ukazovat a někdy mě to štvalo a pořád jsem se styděla. Rose si chvilku prohlížela celou moji jizvu, ale nic neřekla. Navlékly mě dokonce i do nočních košilek. Některé se daly, ale jiné byly, že bylo víc, co nezakrývaly. Nemělo cenu se s nimi hádat, ony mi to stejně koupily.

Ani jsem si nevšimla a už bylo pět večer a my jely teprve domů. Byla jsem dost unavená a tak jsem odpočívala na zadním sedadle Jeepu a domů řídila Rosalie.

Když jsme vjeli do Fork, ona jela dál nejkratší cestou k nim.

„Rose, musím domů,“ připomněla jsme jí.

„Nemusíš, mluvila jsem s Charliem, budeš u nás spát. A rovnou poznáš naše rodiče, vše je zařízeno,“ usmála se na mě Alice a já se nestačila divit. Edward měl pravdu, jak je neuvěřitelná. Protočila jsem oči a raději nic neříkala.

Dojeli jsme k pro mě tak známému domu. Už týden jsem tu nebyla a mně se po něm stýskalo. Vystoupila jsem z auta a už tu byli všichni kluci a pomáhali s taškami do domu. Až na jednoho, který mě horlivě objímal a políbil. Poté, co jsem nemohla dýchat se odtáhl, objal mě kolem pasu a vedl do domu.

„Mám hlad myslíš, že si můžu uvařit?“ podívala jsem se na něj.

„Kuchyně už na tebe čeká,“ zasmál se a my vešli do domu, nic se tu nezměnilo. Uprostřed jen stála Esme. Vážně vypadala tak mateřsky jako na fotografiích.

„Ahoj, Bell, jsem Esme. A prosím, tykej mi,“ usmála se, a poté mě opatrně objala.

„Moc mě těší. Edward mi o vás hodně vyprávěl.“ Když mě pustila, hned jsem se automaticky vydala do kuchyně a ledničky. Když jsem v zádech ucítila pohledy, otočila jsem se a viděla jsem šest zvědavých upírů.

„Omlouvám se, ale byla jsem tu pořád, tak mi to přijde jako doma,“ omluvila jsem se hned.

„To je v pořádku, holčičko, ale určitě jsi unavená. Na co máš chuť? Ráda ti to udělám.“

„Nechci otravovat.“

„Ale to není otravování, Edwarde, odveď si ji vedle.“ Okamžitě ji poslechl a vedl mě nahoru k němu do pokoje. Posadila jsem se na postel a všimla si tašek v rohu pokoje.

„Alice to nastěhovala sem, aby ses mohla převlíknout,“ informoval mě. Přikývla jsem a podívala se po pokoji, když se můj pohled zastavil u okna a já viděla tu krásu venku, když se stmívá. Edward už byl u mě a pevně mě objal, přitulila jsem se k němu ještě víc. Jak mi celý den chyběl.

Zvedla jsem hlavu a natáhla se pro jeho rty, které hned spolupracovaly.

„Bello, večeři máš hotovou,“ křikla ze spod Esme. Odtáhla jsem se od Edwarda a šla dolů. Sedla jsem si ke stolu a Esme přede mne postavila talíř, poděkovala jsme jí a hladově se do toho pustila. Byly to zapečené těstoviny, a jak byly dobré na to, že je dělala upírka, co nemá chuťové buňky na lidské jídlo. Během mého jídla Esme odešla a přišel Edward. Jako vždy mě pozoroval a já si toho už nevšímala. Nevím, co to s ním dnes bylo, ale když jsme dojedla, chtěl mi vzít talíř, ale já ho pevně držela.

„Umyju si ho sama, jako vždy,“ zavrčela jsem na něj a šla ke dřezu, kde jsem po sobě umyla a uklidila. Otočila jsem se zpět k Edwardovi, který se na mě mračil, jen jsem protočila oči a šla k němu blíž.

„No tak, vidíš, že jsem to zvládla,“ usmála jsem se na něj, a poté ho políbila. Pořád se na mě mračil. Když jsem se odtáhla, tak jsem nechala toho mrzouta v kuchyni vydala se do obýváku, kde byla Esme. Poděkovala jsem jí za jídlo a pochválila ho, že bylo výtečné, což byla pravda. Bylo už pozdě a já byla unavená, vydala jsem se normálně, jako bych byla doma, což jsem si tak připadala, nahoru do pokoje k Edwardovi, kde na mě čekala Alice. Podala mi hromádku oblečení a odešla. Podívala jsem se po pokoji a všimla si, že moje tašky zmizely, to se mi nelíbilo. Nechala jsem to být a šla do koupelny, kde jsem se vysprchovala, a poté se navlékla do toho kousku oblečení, co mi dala Alice a dnes jsme to koupily. Myslela jsem, že ji přetrhnu jako hada.

Dala mi totiž tu tmavě modrou  košilku s hlubokým výstřihem, která dosahovala těsně nad zadeček. Nejvíc mě ale štvalo, že Edward uvidí zbytek jizvy, což jsem nechtěla. Vyčistila jsem si ještě zuby a pak se dívala po koupelně, jestli tu není župan, ale nebyl. Proč mám pocit, že mi to dělá naschvál?

Otevřela jsem dveře a vrátila se do pokoje, kde už byl Edward. Měl na sobě jen šedivé tepláky, jinak nic. Zastavila jsem se a ohromeně se na jeho tělo koukala, vypadal ještě líp, než jsem si dokázala představit. Ležel jen tak na posteli a četl si knížku. Pomalu jsem se k němu rozešla a on odložil knihu a podíval se na mě.

Překvapeně vyvalil oči a když jeho zrak padl na moji jizvu zalapal po dechu. Je to odporné a já to vím. Sklopila jsem obličej a pomalu jsem šla na druhou stranu postele si lehnout.

Chytil mě za zápěstí a vrátil na místo. Postavil se naproti mně, ale já se mu neodvážila podívat do očí.

„Bello,“ zašeptal, ukazováčkem mi zvedl bradu, abych se na něj podívala. Jeho oči už nebyly zlaté, ale tmavě hnědé, skoro černé. A já v nich pořád viděla tu lásku, ale teď tam bylo ještě něco a já nevěděla co.

Rukou mi odhrnul vlasy z obličeje na levé tváři. Zadíval se na mou jizvu, a poté mě po ní pohladil. Jeho ledový dotyk byl víc než příjemný. Přivřela jsem oči a jeho prst jel po celé délce mojí jizvy, bylo to velmi příjemné a přitom i vzrušující.

Když jeho dotyk zmizel na konci jizvy a nahradily jej jeho ledové rty na jejím počátku. Jeho ruce mě pevně držely kolem pasu a přitáhl si mě blíž k sobě. Oči jsem měla stále zavřené a lehce jsem naklonila hlavu, když se jeho rty pomalu jako motýlí křídla sunuly k hraně mojí brady. Rukama jsem pevně chytla jeho svalnaté paže.

Víc jsem zaklonila hlavu, když byl na mém krku a sunul se níž. Jeho rty zastavily v mém dekoltu i poté, co dokončily svou cestu.

Když jsem ale vzdychla, ihned se odtáhl a zadíval se mi do očí. Pousmál se a než jsem cokoliv stačila, už jsem ležela v posteli přikrytá peřinou vedle Edwarda. Musela jsem se zasmát a opřela si hlavu o jeho hruď a v klidu usnula.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

17)  Liz (04.08.2010 21:55)

Nádherné

Mili

16)  Mili (04.08.2010 21:33)

Fantastická kapitola

plyshovymedvidek

15)  plyshovymedvidek (04.08.2010 19:58)

sakraprace

14)  sakraprace (04.08.2010 19:27)

Áááááááách, nádhera. To jsem zvědavá, co se mi dnes bude zdát

sfinga

13)  sfinga (04.08.2010 18:34)

Páni, páni, páni. Ty dokážeš i z normální běžný situace vytěžit maximum.
To, jak nechala stát nabručenýho Edwarda v kuchyni, nemělo chybu
A potom ta naprosto úžasná scéna u něj v pokoji, ááách
Ale já bych po tom rozhodně jen tak neusnula.

mima19974

12)  mima19974 (04.08.2010 17:03)

krásne!!!

Abera

11)  Abera (04.08.2010 16:53)

Krásný

lied

10)  lied (04.08.2010 16:48)

v té kuchyni to vyřešila perfektně nenechá si on něj nic líbit a prostě to neřeší :D

9)  hellokitty (04.08.2010 16:13)

piskot94

8)  piskot94 (04.08.2010 14:58)

krása, krása, krása!
líbilo se mi, jak Bella nechala nabručeného Edwarda stát v kuchyni
těším se na pokračování

semiska

7)  semiska (04.08.2010 13:53)

Moc krásná kapitolka.
Edward mě překvapil a to tím, že odolal Belle. Bells to chudák odnesla
Jsem zvědavá, co budou dělat v neděli,jestli tohle byla sobota.:D

klea

6)  klea (04.08.2010 12:56)

kráááásne len sa trochu divim ze sa na nu nevrhol viac ale inac kraaaaaasne rychlo dalej

Amina

5)  Amina (04.08.2010 11:34)

nádhera , ale také obdivuji Bellu, že dokáže usnout

4)   (04.08.2010 11:00)

Moc hezké !

Linfe

3)  Linfe (04.08.2010 08:41)

Jaj.... tak za prvé já mám nakupování ráda svým způsobem, někdy bych chtěla vyzkoušet Alicin způsob a její kreditku :-) a za další aby mi po náročném dni ještě někdo naservíroval večeři až pod nos a pak mě tak dokonale uspal to už by byl nádherný sen. Díky za tuhle kapitolku

Evelyn

2)  Evelyn (04.08.2010 08:24)

Tak po takovém poznávání bych asi jen tak neusnula

Michangela

1)  Michangela (04.08.2010 08:19)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still