Sekce

Galerie

/gallery/učitel i lásky.jpg

Jak bude vypadat ráno po noci, kdy byl u Bell Edward? Co se bude dít ve škole?

Ráno mě probudil budík. Překvapeně jsem se podívala okolo sebe, ale nikde jsem ho nenašla, že by to byl sen?  Podle všeho ano, co by tu dělal? Plácla jsem s sebou zpět do postele a koukala se do stropu. Povzdechla jsem si a zvedla se, když pode mnou něco zašustilo, hned jsem se podívala. Byl to papír, podívala jsem se, co to je a zůstala koukat.

 

Omlouvám se, lásko, když tu nebudu a ty se probereš v noci, ale musel jsem domů. Ve škole zjistíš proč. Edward

 

Jakmile jsem si to přečetla, zlepšila se mi nálada i přesto, že odešel. Hlavní bylo, že jsem si to nevymyslela. Vesele jsem se zvedla z postele a utíkala do koupelny, kde jsem udělal ranní očistu. Ve skříni jsem si našla oblečení. Černé úzké rifle, modré triko s rolákem a modrou mikinu. Když jsem se podívala do zrcadla, na chvíli jsem se zastavila a přemýšlela, proč si beru tolik modré a od kdy ji mám v šatně. Vlastně jsem tu barvu měla ráda, ale nikdy jsem si to nějak nepřipouštěla.

S úsměvem jsem se vydala dolů, kde na mě v kuchyni už čekal Charlie. Vesele jsem ho pozdravila a ulovila si svou snídani. Charlie se po chvíli rozloučil a odešel, já ještě umyla nádobí a vydala se ke škole. Nejela jsem nějak brzy, spíš později než jindy. Před školou byly všechny dívky a koukaly se směr kancelář, což jsem nechápala. Na parkovišti jsem ještě zahlídla Volvo, už tu byl.

Vystoupila jsem a šla za Jess pro informace, které mi řekne, aniž bych se musela ptát.

„Ahoj,“ pozdravila jsem ji a opřela se o její auto jako ona.

„Ahoj, Cullen je v kanceláři s ještě nějakýma dvěma dívkama a ten Jepp patří dvěma mužům, co taky přijeli s nimi. Byli mu docela podobný,“ mluvila ke mně a přitom se dívala na dveře. Až teď jsem si všimla velkého červeného Jeepu.

„To jsou jeho sourozenci,“ prohodila jsem jen tak. Hned střelila pohledem ke mně.

„Jak to víš?“

„No, zaslechla jsem, jak mluvil s paní Chapmenovou, že se sem má stěhovat zbytek jeho rodiny a má dvě mladší sestry, které sem nastoupí a dva starší bratry, kteří jsou taky učitelé,“ pokrčila jsem rameny, jako že mě to nezajímá.

„Já slyšela, že má do nemocnice nastoupit doktor Cullen,“ přidala se k nám Margaret. Všichni se vesele bavili, když najednou zase ztichli a dívali se ke kanceláři. Podívala jsem se taky a viděla jsem Edwarda i jeho sourozence. Musela jsem se zasmát reakci ostatních. A tak se parkovištěm rozléhal jen můj smích.

Celá rodinka Cullenů se na mě podívala a já cítila, jak jsem zčervenala. Všech pět se na mě dívalo, Alice se na mě vesele usmála. No, ona o mně vlastně ví. Pak se najednou začal smát i Emmett a bouchnul s pohledem na mě Edwarda do zad. Že by to už věděli všichni v rodině? Cítila jsem, jak červenám ještě víc. A to už se usmívala i Rosalie a Jasper.

Edward jim něco řekl a oni se rozešli ke škole. Hned jak zapadli dovnitř si všichni začali povídat. Já jen zakroutila hlavou a vydala se na hodinu dějepisu, kterou jsem měla sama.

V učebně mě ale čekalo překvapení. Krom mě tam byla ještě Alice. Hned jak jsem vstoupila dovnitř, měla jsem ji kolem krku.

„Ahoj, Bello, tak ráda tě konečně poznávám. Uvidíš, budeme kamarádky. I Rose se na tebe těší, což není normální,“ zasmála se krásným zvonivým hlasem a odtáhla se ode mne. Já se vzpamatovala z prvotního šoku a úsměv jí oplatila.

„Taky tě ráda konečně vidím, Edward mi hodně vyprávěl.“

„Budeme sedět spolu,“ zasmála se a vedla mě k mé, teď už naší, lavici. „Musíme jet na nákupy. Co nejdřív.“ A už začala plánovat. Edward měl pravdu, když se rozjede, nejde zastavit. I přestože do třídy chodili ostatní, ji to nezastavilo a pořád plánovala. Až příchod učitele ji donutil zmlknout. Koukám, že je horší jak Jessica.

Po zvonění se vydala se mnou na další hodinu trigonometrie. V učebně přibyla nová lavice. Alice k ní zamířila a já k Jess.

„Bell, sedni si prosím se mnou,“ prosila mě a udělal na mě psí oči. Vypadala jako štěně z výprodeje, tomu se nedalo odolat, tak jsem se omluvila Jess, které se to nelíbilo, a sedla si s Alicí k ní.

Když zazvonilo, čekalo mě další překvapení. Naším novým profesorem na trigonometrii se stal Jasper. Celou hodinu se na sebe s Alice culili, ale já poprvé odcházela z hodiny pryč a chápala jsem látku, co nám vysvětloval.

Další hodinu jsem měla i s Rose, která se chovala podobně jako Alice, ale nebyla tak moc hr. Ani jedna nebyla překvapená mou jizvou, ani na ni moc necivěli. Pak jen s Rose hodina a poslední před obědem, angličtina, tu jsem měla zase s Alice.

Chtěla jsem sedět opět s Jess, ale Alice na mě vytáhla svou zbraň a já jí opět nemohla říct ne a tak jsem seděla s ní.

Když přišel Edward do třídy, podíval se po nás. Divně se zadíval na Alici, a poté šel ke svému stolu. Alice se zvedla a dotančila k němu, aby jí podepsal papír. Chvíli se na sebe divně dívali, a pak se ke mně ten prcek vrátil.

Celou hodinu se vedle mě Alice smála a já se pokoušela nekoukat na Edwarda. Nastal čas oběda a já byla doslovně tažena Alice dovnitř. Zajímalo by mě, odkdy se upíři těší na lidské jídlo. Na tác nandala nějaké jídlo, a poté mě odvedla ke stolu, co nejdál od všech, kde už čekala Rosalie.

„Pojedeme tedy na ty nákupy v sobotu?“ mluvila Alice, když jsem jedla. Musela jsem se zamračit, chtěla jsem být s Edwardem a ne se tahat po obchodech. „Neboj, mého bratra si užiješ v neděli,“ usmála se. A já zase zrudla, mi to dělal naschvál. Cítila jsem pohledy lidí v zádech a štvalo mě to, když vše opět ztichlo, protože do jídelny přišel Edward s bratry.

Šli rovnou k nám. Posadili se a aby to nebylo nápadné, všichni tři se posadili vedle sebe mezi Rose a Alici.

„Ahoj, já jsme Emmett a tohle je Jasper.“

„Já vím,“ zasmála jsem se a dál si jedla, všichni se na mě dívali. Byla jsem zvyklá na Edwarda, ale na všechny, připadala jsem si jako zvíře v zoo. Povzdechla jsem si a odložila příbor a opřela se o židli.

„V kolik chceš jet, Alice, v sobotu na ty nákupy?“ zeptala jsem se po chvíli, abych odvedla pozornost od mého jídla.

„No, jde o to, jestli chceš spát dlouho-“

„Jako bys ji nechala,“ zavrčel Edward na Alice.

„Jenom abys věděla, že mám povinnosti doma, a ty poslední dobou zanedbávám a chtěla bych být i s Charliem.“

„To můžeš v neděli,“ zasmála se. V tu chvíli jsem měla chuť ji uškrtit, roztrhat, podpálit.

„Oba jste hrozní. Člověk něco řekne a oba plánujete, jak mě zabít,“ zastěžovala si. A já se usmála a Edward se mnou.

„A co to udělat takhle: Tenhle víkend budeš s námi a další s Charliem, protože pojedeme na lov,“ ozvala se Rosalie a já ji začala mít ještě raději.

„Jo, to by šlo.“

„Co teď máme?“ ptala se Rose.

„Biologii s Edou a Bellou a pak tělák s Emmettem,“ zasmála se Alice.

A já v tu chvíli vytřeštila oči a koukala na něj. Tělocvik bude moje smrt.

„Asi se začnu bát ještě víc tělocviku,“ zašeptala jsem vyděšeně. Všichni se zasmáli a já se na ně zamračila.

„Neměj strach, my s Rose tam budeme a když něco, tak ho spacifikujem a poučení o tobě a tělocviku už dostal,“ zasmála se Alice.

„Jo, asi padesátkrát. Nikdy dřív jsem v jedné větě neslyšel dvacetkrát říct zabiju tě,“ zasmál se Emmett a poplácal Edwarda po zádech.

„Zabiju tě, když to uděláš,“ zavrčel na něj, asi reagoval na jeho myšlenky.

Další dvě hodiny i tělocvik proběhly v klidu a nic se mi nestalo. Večer za mnou do pokoje přišel Edward a já zase v klidu usnula. Takhle to probíhalo celý týden, až přišel víkend.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

16)  Tru (05.08.2010 22:25)

Já jen koukám na monitor, hledám v souhrnech Učitel i lásky a pak zase koukám a pak znovu a znovu a znovu a musím říct jen jedno: "Tleskám Vám mladá dámo!":)

sfinga

15)  sfinga (03.08.2010 19:34)

Perfektní kapitola. Víš čeho jediného lituju? Že jsi nepopsala hodinu tělocviku vedenou Emmettem

klea

14)  klea (03.08.2010 14:30)

je to je nadherne dost som sa nasmiala len to bolo trosku kratke ale rychlo dalej plllls

plyshovymedvidek

13)  plyshovymedvidek (03.08.2010 01:05)

Mili

12)  Mili (02.08.2010 22:18)

To bylo perfektní, naprosto fantastické

MaiQa

11)  MaiQa (02.08.2010 20:59)

Nádhera. Opravdu nádhera. Jsem hrozně ráda, že jsi z Rose neudělala potvoru. Mám ji ráda. Chtěla bych vidět, jak dlouho trvala asi ta věta s těmi dvaceti zabiju tě.

Abera

10)  Abera (02.08.2010 19:35)

piskot94

9)  piskot94 (02.08.2010 18:25)

moc krásné nevím, co víc říct... možná jen: zabiju tě, když rychle nepřidáš další díl

sakraprace

8)  sakraprace (02.08.2010 17:58)

Tak jsou tu a jsou super. Na tělocvik s Emmettem se vyloženě těším a na Jaspera budu slintat. Překvapila mě kamarádská Rose a vůbec mě nepřekvapila hyperaktivní Alice.
Krásná kapitolka

7)  hellokitty (02.08.2010 15:02)

mima19974

6)  mima19974 (02.08.2010 10:34)

No proste jedným slovom : Nádherné!!!
Veľa som sa nasmiala a nádherná kapitola!!

Michangela

5)  Michangela (02.08.2010 10:28)

Tyhle rodinné vazby ve škole mne zabijí taky!!! Když byli všichni studenti, tak to šlo pochopit jednoduše,ale napůl studenti a napůl učitelé... těch možností a zvratů!!! Mozek mi šrotuje a já mám zábavu úplně neotřelou! Jen Bella bude víc ve středu pozornosti, když kamarádí s profesorským sborem!!

4)   (02.08.2010 10:21)

Hezký díl !

3)  Shindeen (02.08.2010 09:57)

Jááj, prý - zabiju tě, když to uděláš..... Z toho jsem nemohla.
Kapitolka se ti moc povedla, byla taková pěkně oddychová. Jsem ráda, že jsi z Rosalie neudělala další fiflenu. Takhle je to totž mnooohe lepší.:D
Těším se na další díl a hlavně na ty nákuupy. Fakt nádhera - tlaskáám!

semiska

2)  semiska (02.08.2010 08:49)

Anamor, opět další skvělá kapitolka. Moc se mi líbí Alice, Rose a Emm, jka si dobírá Edwarda. Těším se na ten víkend, co budou vyvádět.

Linfe

1)  Linfe (02.08.2010 08:37)

Jééé to je super, celá rodinka ve škole :-) Emmett na těláku, to by se rázem stalo mojí nejoblíbenější hodinou a z Trigonometrie bych rozhodně nic něměla protože bych zasněně slintala na Jaspera :-) Zase úžasná kapitolka :-)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek