Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 30. 10. (11:36)

Rozhovor s Kristen.

Rozhovor s Robertem.

Soundtrack je již k poslechu!

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

KRISTEN PRO STAR CLUB

30. 10.

Jak si vysvětluješ šílenství okolo Twilight?

Pokud jsou mladí lidé fascinováni upíry, tak je to tím, že jsou to noční stvoření, která se vyvíjejí mezi dvěma světy, světem živých a světem mrtvých. Neříkám, že jsou teenageři žijícími mrtvými, ale spíš, že se občas cítíme, že jsme jako teenageři uvězněni mezi dvěma světy, ve kterých si nemůžeme najít svoje místo. Na jedné straně je to svět dětí a na té druhé svět dospělých. V Twilight Bella hledá neuskutečnitelnou a nádhernou lásku.

Jak zvládáš svoji popularitu?

Být slavnou mě nijak neobtěžuje, tak nás, herce, prostě lidé vidí. Myslí si ale, že když jsme slavní, tak jsou naše největší přání jiná než jejich. Kdyby tak věděli. Naše jediné přání je mít přátele, dobrý život a zajímavé projekty, na kterých můžeme pracovat. Přesně jako všichni ostatní! Lidi si musí přestat myslet, že když přijdu domů, tak mám všechny kliky zlaté, nebo že někomu platím, abych měla jistotu, že teplota mojí vany je akorát…

Co ty a život po Twilight?

Jsem v bodě mé kariéry, kdy se musím umělecky osamostatnit. Nechápejte mě špatně, Belly a Twilight bych se nikdy nezřekla, ale je to přirozený vývoj mé kariéry.

Co ti bude z Twilight chybět nejvíc?

Atmosféra na place, přátelé, být součástí té komunity. Víte, byli jsme jedná velká rodina.

A co ti bude chybět nejmíň?

Pro ztvárnění Belly jsem musela nosit hnědé kontaktní čočky, protože ona má v knize hnědé oči a já je mám zelené. Každou hodinu ke mně chodil oční lékař a dával mi do očí kapky, abych nedostala zánět rohovky.

Vypadáš jako velmi klidná osoba. Co tě dokáže rozčílit, pokud něco takového je…

Nenávist, rasismus a ignorantské výroky. Vaří se to ve mně, když někoho slyším kritizovat, aniž by znal kontext věci.

Máš ve svém domě nějaký úkryt? Jako v tom filmu, ve kterém jsi hrála s Jodie Foster, když jsi byla ještě malá.

Ne, nemám žádný úkryt, ani hlídacího psa, stráž nebo svalnatého chlapa před mými dveřmi. Nemám ani zbraně, protože nejsem násilný člověk. Bojím se ale, že mě zabije Twitter. Jednoho dne si někdo najde moji adresu a zastřelí mě. (směje se)

Jaký drb tě naposledy rozesmál?

Nečtu bulvár, ale někdo mi řekl o jednom drbu, který je legrační. Nějaký novinář tvrdil že co hraju Bellu, tak mám v úmyslu jako vedlejšák chovat vlky.

Nejdůležitější otázka!

Jaká věc pronesená tiskem ti nejvíc zůstala v hlavě nebo tě nejvíc rozzuřila?

Bylo o mně řečeno, že jsem odtažitá a chladná. Ale já jsem jenom velmi stydlivá. Necítím se dobře při rozhovorech, protože musím mluvit o sobě. Abyste o sobě mohli mluvit, tak se musíte velmi dobře znát a já cítím, že jsou ve mně ještě nějaké stránky, které neznám.

- Lada

KStewartFrance

ROBERT PRO CINEMANIA

Mexický filmový časopis Cinemanía otiskl rozhovor s Robem. Ten pak do angličtiny přeložily dámy na Twilightpoison a tady je kousek z něj.

Všichni mluví o erotických scénách...
Ta knížka je skvělý příklad toho, jak v podstatě nic neukázat a přitom jiskřit erotikou. Hraje si s představivostí lidí. Sexuální scéna je úplně na fantazii fanoušků. Zároveň je to trochu těžké, protože když děláte tu scénu, potřebujete něco ukázat, nejde to jen se zatmívačkou, protože lidi by se zbláznili. Je divný točit něco, na co lidi čekali tak dlouho, a vědět o tom očekávání. Doufám, že jsme se to zvládli se ctí.

Tvoje a Kristenina postava prožily při natáčení tolik romantických momentů, hlavně poslední den natáčení.
Poslední den natáčení na Saint Thomas byl skvělý. Byli jsme tam jen Kristen a já. Jediná doba, kdy jsme natáčeli při pěkném počasí. Byl to doslova poslední den točení a dělali jsme noční scénu, při které se líbáme v oceánu. Takže to nebyl úplně špatný způsob jak se rozloučit. Pak tam všichni zůstali a sledovali východ slunce. Bylo to hezký.

Můžeš nám říct něco o Kristen?
Jediná věc, na kterou se dívá v televizi, je program o vaření -hlavně pokud je na place. Má svou televizi po celou dobu ve svém maskérském přívěsu. Tohle je jediný její hvězdný manýr (směje se); kanál s vařením musí být pořád zapnutý, kdekoliv.

Máš v tomhle filmu nějakou oblíbenou scénu?
Scéna s porodem je tak moc odlišná od zbytku ságy. Je tak drsná a krvavá, nebo aspoň byla při natáčení. V knížce to nebylo žádným způsobem učesáno. To bylo hodně odvážné.

Pokud vím, užíval sis scény s Mackenzie...
Pro většinu natáčení jsme měli animatronické dítě. Bylo to pro scénu, kdy ji Bella poprvé uvidí. Vypadalo jako Chucky (směje se). Chucky Renesmee (směje se víc).

Ale točili jste i se skutečnými dětmi, že ano?
Ano, a líbilo se mi to. Mám rád děti a točení s nimi. Je to obzvlášť zábavné, protože celou dobu zkoušíte dělat osobu, která je celou dobu jako socha. Jenže když je tam dítě, nikdo nedokáže být tak odolný, nemůžete držet svoje emoce na uzdě - a to je to, co Edward dělal celou dobu. Mít dítě vás zlidští. Když pracujete s malými dětmi, dělají si, co chtějí, takže musíte improvizovat, což je cool.

Myslíš, že s tím typem slávy, který máš, a s vazbami na Twilight pro tebe bude těžší získat práci, kterou bys vážně chtěl?
Samozřejmě. Před Twilight jsem byl na castinzích k tolika věcem, a vždycky jsem skončil mezi nejlepšími třemi. Pak dali tu roli někomu, kdo byl slavnější než já, a já si pořád říkal, jak nefér to je, takže jsem jako jediné východisko viděl stát se slavnějším. Jenže když jste superslavní, nabízejí vám tuny špatných věcí, filmy, ve kterých ani není rozhodnuto o štábu. Pokud jste neudělali dost práce, režiséři na vás koukají jako na neznámého a není tam žádné stigma spojené s vaším jménem. Někdy je těžší získat nějakou roli. Je to divný.

Takže se před tebou zavřely některé dveře...
Když jste úplně neznámí, máte víc šancí. Po Stmívání jsou věci jinak, což je způsobeno penězi, které z toho plynou. Když ve filmu není žádná hvězda, není šance, že by se ten film prodal, takže vás to nutí natočit dobrý film. Jenže když jste známý, najednou je z toho: "Protože v tom hraje, uděláme z toho věc pro teenagery", takže změní příběh a nakonec jste pod tlakem. Dobrý režisér se s tím nebude chtít vyrovnat. Ale je pravda, že pokud najdete perfektní roli, všechno zapadne na své místo. Ale je míň možností. Teď mám velmi specifickou image, takže je těžké najít roli, pro kterou bych se hodil.

To tě nezastavilo od získání role v Cosmopolis.
To bylo úžasné. Nechal jsem rozjet svou paranoiu a myslel jsem, že žádný dobrý režisér se mnou teď nebude chtít nic mít. A pak mi Cronenberg dal tuhle nabídku - přímo mně. Ani jsem ho nikdy předtím nepotkal... Při natáčení jsem se měl skvěle, a pořád jsem říkal: "Jsem dost dobrý?" Vůbec nevím, co dělám," a on říkal: "Proč takhle přemýšlíš? Jsi herec," a jediný důvod, proč se mi všechno tohle dělo byl to, že jsem se stal tímhle druhem celebrity a bál jsem se, že mě lidi nebudou brát vážně.

Co v tobě Cronenberg viděl, že tě do té role obsadil?
Nic. Jen rozhovory. A viděl Nezapomeň na mě. Ale tahle role je něco, co jsem nikdy předtím nedělal. Když jsem poprvé četl scénář, myslel jsem, že to nedokážu zahrát. Miloval jsem ten scénář, ale bál jsem se. Říkal jsem mu skoro týden, že mu zavolám, jestli tu roli chci nebo ne. A celý ten týden jsem strávil tím, že jsem přemýšlel, jak to odmítnu. Jediná věc, na kterou jsem myslel, byla: "Podívej, nemůžu tohle dělat, protože jsem srab a nevím, jak to zahrát (hlasitě se směje). Takže jsem souhlasil a řekl mu, že nevím o čem ten příběh je. A on řekl, že to taky neví. Od toho okamžiku jsme spolu začali spolupracovat. Nikdy jsem nepracoval s fimařem, který by si tolik věřil. Jen denně říkal "uvidíme, co se stane", neměli jsme žádné zkoušení, nic. Bylo to šílené.

Víme, že se rád díváš na filmy. Který jsi viděl jako poslední?
Červenou Karkulku. To bylo poslední, co jsem viděl. Chodit do kina je po Twilight nemožné. Jste chyceni v temném sále a nevíte, co se děje, a já znervózním a myslím na všechno, na co si musím dávat pozor a to je konec. Tenkrát bylo před kinem šedesát lidí. Když jsem šel na Počátek. Šel jsem do kina uprostřed ničeho a najednou tam bylo 20 paparazziů. Nemohl jsem je pak celý den setřást.

Překlad © Nebraska, která si vysloveně nepřeje, aby ho našla někde jinde než tady a na stmivani.blog.cz - a buďte si jisti, že ho poznám.

PattinsonLife/TwilightPoison

CELÝ SOUNDTRACK K POSLECHU!

29. 10.

Na oficiální facebookové stránce bylo zveřejněno všech 15 písní ze soundtracku Breaking Dawn a 3 bonusové skladby k tomu, které si můžete volně poslechnout. K dispozici budou celých 24 hodin.

Soundtrack vychází již 8. listopadu.

SNEAK PEEK - JACOB A CULLENOVI

29. 10.

Vyskytlo (fakt nevím, kde se vzalo:D) další video - sneak peek z domu Cullenových. Jedná se o celou scénu, takže pro ty, kteří chtějí čekat na film - nekoukat!:))

Případně ke zhlédnutí i ZDE.

DALŠÍ TV SPOT - S NOVÝMI SCÉNAMI

28. 10.

Charlie!

Charlie: Víš, že tady vždycky budeš doma, že jo?

Bella: Mám tě ráda, tati. Napořád.

Jacob: Snažím se pochopit, že tohle je tvá poslední noc, kdy jsi člověk.

ŘEKNE SBOHEM ŽIVOTU, KTERÝ ZNÁ

Edward: Připravená?

Bella: Jo... připravená.

KVŮLI ŠANCI NA VĚČNOU LÁSKU

SVĚTOVÝ FENOMÉN POKRAČUJE

Bella: Vím, že to takhle chci.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, PART I

18. LISTOPADU

TV SPOT S NOVÝMI SCÉNAMI

28. 10.

Jacob: Jdou si pro Bellu.

Bella: Vydržím tak dlouho, jak jen to půjde.

Edward: Nenechám je, aby ublížili mojí rodině.

SVATEBNÍ VERZE 'FLIGHLESS BIRD, AMERICAN MOUTH'

28. 10.

RobStenation

NOVÝ TV SPOT - S NOVÝMI SCÉNAMI

28. 10.

RobStenation

PŘEDPRODEJE LÍSTKŮ ZAHÁJENY

28. 10.

V některých multikinech je již možné zarezervovat či zakoupit online vstupenky na půlnoční představení Breaking Dawn z 16. na 17. listopadu.

Pozorně sledujte Cinemacity.

ASHLEY A ROB VE STOCKHOLMU

28. 10.

Ashley a Rob jsou od včerejška ve Švédsku, kde před pár hodinami ve Stockholmu proběhla tisková konference. Ještě dnes bude setkání s fanoušky, a když budeme mít štěstí, mohl by být i další live stream ;)

Nemůžu si odpustit... Robovi to v tom svetru neuvěřitelně sekne!:))

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

RobStenation

NOVÝ STILL EDWARDA A BELLY

27. 10.

KStewartNews

DALŠÍ PÍSNIČKA ZE SOUNDTRACKU

27. 10.

Do soboty, kdy budou zveřejněny všechny písničky, chybí jen pár dní, ale i tak tu máme dnes další zpestření. Song 'I Didn't Mean It' od The Belle Brigade.

KRISTEN, ROB A TAY SE OTISKNOU

27. 10.

Určitě všichni znáte chodníky slávy v Hollywoodu - na jeden z nich 3. listopadu přibydou tři další otisky končetin. A kdo jiný, než Kristen Stewart, Robert Pattinson a Taylor Lautner, by to měl být, když o tom píšu tady?:)

Akce navíc bude přehrávaná na live streamu, takže ji budeme moct sledovat i my! Začíná v 10 hodin, u nás tedy v 19:00 na Grauman's Chinese Theatre.

MTV FIRST: KRISTEN, ROBERT A TAYLOR

27. 10.

3. listopadu, příští čtvrtek (u nás v pátek), proběhne pod záštitou MTV 30 minutový rozhovor s Kristen Stewart, Robertem Pattinsonem a Taylorem Lautnerem, kteří zároveň uvedou nový exkluzivní klip z Breaking Dawn. Kdyby chtěl někdo zkusit štěstí a poslat trojici vlastní otázku, stačí na Twitteru do zprávy napsat: @MTVNews, #AskTwilight a #MTVFirst.

RobStenation

ROZHOVORY S ROBEM A ASHLEY

27. 10.


Robert Pattinson a Ashley Greene dělali v rámci propagačního turné ve Francii a Belgii několik rozhovorů a tiskovek. Máte tady dva překlady Roba z francouzské televize a Ashley s Robem z tiskové konference v Bruselu.

Všechny je najdete v samostatném článku ZDE.

Za překlad moc děkujeme Ladu!

CHRISTINA PERRI - A THOUSAND YEARS - HD

27. 10.

 

NOVÁ SCÉNA Z BREAKING DAWN

27. 10.

Scéna, kdy Bella zjistí, že je těhotná. Podle všeho je ve finální verzi, takže kdo si chce počkat na film, ať se nedívá;)

Edward: Co to je? (dejme tomu, že tam má Bella tampóny, že )

Bella: Kolik dní uběhlo od svatby?

Edward: Čtrnáct.

Edward: Řekneš mi, o co jde?

Bella: Zpozdila jsem se. Zpozdila se mi menstruace.

Bella: To není možné... Nebo je? Wow.

TRAILER PRO TEAM JACOB

27. 10.

Na IMDb se objevilo nové promo, tentokrát o tom, kdo zůstal na ocet.

Zatím jen odkaz, než to někdo dá i na youtube.

IMDb

BtS - TENTOKRÁT Z THE INSIDER

(Polonahý Edward a spousta Bellina břicha!)

27.10.

LÍBÁNKOVÁ SCÉNA

26. 10.

Líbánková scéna, která se promítala již na Comic-Conu v San Diegu, je konečně tu. Dnes byla přehrávána na fanouškovském setkání v Bruselu, a nyní ji máte i vy tady.

PS: Všimejte si hudebního doprovodu;)

OHLEDNUTÍ SE ZA TWILIGHT SÁGOU - NOVÉ SCÉNY

26. 10.

Během panelu při setkání s fanoušky v Bruselu, bylo pouštěno rovnou několik videí (včetně HD verze celých scén z Comic-Conu) - jedno máte tady, trošku se seká, ale hlavní účel splňuje:) Je to takové malé ohlednutí za Twilight ságou - a pokud počkáte na čas 1:11 uvidíte nové scény z Breaking Dawn, z Behind the Scenes, rozhovory s herci a Stephenie Meyer.

Spunk_Ransom

SESTŘIH SCÉN Z BEHIND THE SCENES

26. 10.

Většinu scén jsme již viděli, některé nové, ale dávám to sem především proto, že je video v HD.

29. BUDE SOUNDTRACK K POSLECHU

26. 10.

29. října, tedy tuto sobotu, bude na oficiální facebookové stránce zveřejněno všech 15 songů z Breaking Dawn soundtracku, které si budete moct volně poslechnout.

Stream bude v éteru celých 24 hodin.

TwilightLexicon

SHOW ELLEN DEGENERES

26. 10.

18. listopadu show Ellen DeGeneres navštíví Twilight herci včetně Roba, Kristen a Taylora!:)

ThinkingOfRob

REGIS & KELLY SHOW

26. 10.

V rámci propagace Breaking Dawn se pořád objevují nové informace o tom, v jakým show budeme moct herce ságy vidět. V Live with Regis & Kelly Show se můžeme těšit na:

Peter Facinelli - 8. listopad

Taylor Lautner - 9. listopad

Robert Pattinson - 10. listopad

RobertPattinsonNews

ROB A ASHLEY V BRUSELU

26. 10.

Propagační turné se nám přesunulo do Belgie, kde se v Bruselu konalo setkání s fanoušky. Tady jsou nějaké fotografie a pár videí.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

RobStenation

BILL CONDON PRO FANOUŠKOVSKÉ WEBY

26. 10.

Během posledních dvou dnů velké Twilight weby zveřejnily rozhovor s Billem Condonem, který je plný informací z natáčení, z filmů,... Snad si ho užijete ;)

Najdete ho jako samostatný článek ZDE.

CHRISTINA PERRI - 'A THOUSAND YEARS'

26. 10.

Oficiální videklip k songu z Breaking Dawn soundtracku od Christiny Perri.

Obsahuje scény z Breaking Dawn, takže i spolery.

NOVÝ SPOT BREAKING DAWN

26. 10.

LÍBÁNKOVÁ SCÉNA V HD

25. 10.

Summit se nad obyčejnými smrtelníky slitoval a na svém oficiálním youtube kanálu zveřejnil líbánkové video, které dnes představilo Access Hollywood. Tentokrát v HD kvalitě.

Bez šramotu si můžete vychutnat ukázku ze score od Cartera Burwella.

26. ŘÍJNA VIDEOKLIP K 'A THOUSAND YEARS'

25. 10.

Zítra (u nás ve čtvrtek ráno) 26. října bude na webu MTV a VH1 zveřejněn oficiální videoklip k songu Christiny Perri ’A Thousand Years’. Minulý týden jsem psala o tom, že ve stejný den bude zveřejněn i klip k písni Bruna Marse 'It Will Rain', který bude obsahovat novou ukázku z Breaking Dawn.

JIMMY KIMMEL LIVE

25. 10.

V show Jimmyho Kimmela uvidíme:

Robert Pattinson - 2. listopad

Kristen Stewart - 3. listopad

Taylor Lautner - 7. listopad

Examiner

SCÉNA Z LÍBÁNEK

25. 10.

U klipu si můžete poslechnout i ukázku ze score od Cartera Burwella.

BEHIND THE SCENES FOOTAGE - ET

25.10.

Další směska z natáčení - zvuk je mizerný, tak se snad brzy dočkáme lepší kvality.

Obsahuje zamračeného Paula, vlky s pokerovým výrazem, mapu Brazílie a Jacoba honícího čtyřkolku (Aportek, Jakeu! )

GIL BIRMINGHAM O SÁZE, BILLYM,...

24. 10.

Web Twilightish vyzpovídal Gila Birminghama aka Billyho Blacka. Ptali se ho jak na Twilight ságu, Billyho, tak i na to, k jakému patří teamu. Ukázku rozhovoru máte přeloženou tady, na zbytek se můžete podívat přímo na webu Twilightish.

Twilightish: Jaký je to pocit vidět konec Twilight ságy? Jsi rád, že můžeš jít dál? Nebo by sis přál, aby pokračovala?

Gil: Konec je hořkosladký. Byla to dlouhá a divoká cesta, se kterou jsme strávili několik let. Stejně jako další herci, jsem připravený pohnout se dál a dělat na něčem novém, ale je to i smutné. Je to jako opustit rodinu, nechat za sebou kus života.

Twilightish: Co ti bude, jakožto taťkovi Blackovi, nejvíc chybět na tvé vlčí rodině?

Gil: Smích a přátelství. Jakmile jsme dorazili na plac, okamžitě jsme se s vlky propojili, což nám zůstalo po všechny filmy.

Twilightish: Kolik jsi toho dal do postavy Billyho Blacka?

Gil: Každý herec přidává kus sebe do postavy, kterou hraje. Billy Black má část mě, ale já nejsem Billy Black.

Twilightish: Myslíš, že ti bude chybět vtipkování na place s Billy Burkem? Zdá se, že vy dva máte opravdovou plátno-komediální chemii!

Gil: Zbožňuju a respektuju Billyho jako herce. Měli jsme chemii, která přešla do improvizace a ta skončila ve filmu.

Twilightish: Máš nějaký oblíbený moment z natáčení? Ať už před kamerou nebo mimo ni?

Gil: Takových momentů je plno, je těžké vybrat jen jeden. Nejspíš scéna u ohně, kdy vyprávím legendy.

Twilightish: Když teď sága končí, pořád jsi Team Jacob? Nebo se přikláníš k Teamu Edward?

Gil: Cože????? Naznačuješ snad, že mám tajné sympatie ke studeným? Skutečně jsem zbožňoval všechny herce, dokonce i ty hnusné upíry. Mám k nim velkou úctu – jak jako k hercům, tak jako lidem.

Twilightish: Kdyby sis mohl vzít (nebo vzal) něco z Billyho oblečení nebo nějakého jeho doplňku, co by sis vzal (nebo co sis vzal)?

Gil: Už něco mám. Flanelovou bundu. Vlastně byla moje a Catherine Hardwick mě požádala, abych ji nosil v prvním filmu.

BREAKING DAWN SETKÁNÍ S FANOUŠKY - PAŘÍŽ

24. 10.

Fotky a videa z akce s fanoušky propagačního turné Breaking Dawn, kterého se zúčastnil Robert Pattinson a Ashley Greene.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

Videa:

- Rob se na začátku snaží mluvit francouzsky, oba mluví o tom, jak jim Twilight změnil život

- mluví o stinných stránkách svých postav, Rob se na konci videa snaží zabít fanynky úsměvem :D

Ash-Greene, PattinsonLife

BEZ KOMENTÁŘE Z KOMENTÁŘE

24. 10.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3 4 5   »

Bye

63)  Bye (28.10.2011 16:22)

Á, zahlédla jsem v administraci kalhotky- rvoucí úsměv a hned jsem se na nej musela jít podívat. Lol
No, a teď si jdu vyčistit monitor. Ano, já jsem přesně ta fanynka, kvůli které se Rob stěhuje do LA protože nechce být neustále oslintáván cizími lidmi. Teeth

ambra

62)  ambra (28.10.2011 15:55)

Když srovnám tu fotku v tom vínovém kvádru a tu čerstvou... Zraje nám chlapec jako víno...
Tu písničku jedu asi podvacáté a je to nářez

Kim

61)  Kim (28.10.2011 15:53)

Taky se přidávám k slintajícím.
Tomu já říkám kus chlapa. Čím je starší, tím je...

Astrid

60)  Astrid (28.10.2011 15:48)

vrrrr vtom svetri úúúplne severským wikingským dojmom pôsobí, omg a ta bradka, on je proste europan ako repa a svedčí mu to, omg, ja ho milujem

Ajjinka

59)  Ajjinka (28.10.2011 15:31)

Tak, tak! Navíc s kalhotky-rvoucím úsměvem

gucci

58)  gucci (28.10.2011 15:26)

máš naprostou pravdu ...sekne mu to naprosto nehorázně!!!...vypadá tááák mužně...pan generální

Twilly

57)  Twilly (27.10.2011 22:21)

ááááááááááááááá písnička je na jedničku s hvězdičkou... alespoň to není ta prťatá příšera Mars

Bye

56)  Bye (27.10.2011 21:45)

Týjo, tenhle týden jsou News tak nabité, že to už stařičký počítač mojí mamky nezvládá a a otevírá mi to asi dvacet minut. Mylím, že je v posledním tažení. Ale tohle jsem nechtěla...
Jsem tu kvůli tomuhle:
DĚKUJU!!! JSTE SKVĚLÝ!!!

55)  Kačenka (27.10.2011 21:37)

Ajjinka: Já vím.. ale je to tak těžké mám ráda knížky a už 2 roky čekám až BD uvidím v kině.. :)

Ajjinka

54)  Ajjinka (27.10.2011 21:32)

Kačenka: To už je jen o sebeovládání

53)  Kačenka (27.10.2011 21:28)

Ajjinka: nejhorší na tom je, že když sem něco nového dáte tak se na to hned musím podívat.. Jinak dík za překlady.. a prostě za všechno co sem dáváte Už se nemůžu dočkat až to uvidím celé.. jenom doufám, že to bude v kině.., že si to nestáhnu ještě předtím..

52)  Nikkísek (27.10.2011 21:11)

otázka položena....teď se jenom modlit...

Astrid

51)  Astrid (27.10.2011 20:41)

No, ona tá sláva už nemusí pokračovať, tak lepšie hneď akoby mohlo byť už neskoro.
A Robovi to veľmi prajem, lebo on si to zaslúži, andel môj krásny.

HMR

50)  HMR (27.10.2011 20:36)

He, že by americké faninky uměly používat sbíječku?

Nebraska

49)  Nebraska (27.10.2011 20:34)

Je vám jasný, že Robův otisk hned někdo ukradne?

Ajjinka

48)  Ajjinka (27.10.2011 16:49)

Muhehe

Nebraska

47)  Nebraska (27.10.2011 16:43)

A za chvíli se sem ty novinky už nevejdou a budeme je vydávat několikrát týdně

Janeba

46)  Janeba (27.10.2011 15:43)


Ježkovy zrakany, já se těším!!!

Ajjinka

45)  Ajjinka (27.10.2011 15:35)

Tak je vám líp

A za chvíli tu budete mít rozhovory s Robem od Ladu!

gucci

44)  gucci (27.10.2011 15:29)

Ajii...my tě nemít!!!!

«   1 2 3 4 5   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek