Sekce

Galerie

/gallery/thumbs/kousnuti.jpg

Edward odjel na víkend s rodinou lovit a jak se zdá, tak Belle nedá mužské pohlaví pokoj, ani když je zasnoubená.

Tanec s milencem

Pohlédla jsem na sebe do zrcadla a málem mi spadla čelist až na zem. Po celé zadní části těla jsem měla velké nateklé fleky a co hůř – naprosto šíleně svědily. Nedrbat si je, byl téměř nadlidský výkon.

„To jsem se rovnou mohla nechat vycucnout Jamesem,“ konstatovala jsem ke svému odrazu v zrcadle a házela na sebe vrstvu oblečení, která mi měla pokrýt celé tělo, abych tomu prevítovi nedala jedinou šanci si znova cucnout. Už tak ho asi musela lákat vůně mé sladké krve a já téměř naivně doufala, že další vrstva oblečení ho od dalšího milostného tance odradí.

Vylezla jsem z koupelny a ostražitě se rozhlédla po pokoji. Nikdo nikde. Zabalená jsem přeběhla pod peřinu a uvelebila se. Zhasla jsem světla a hodlala se vyspat. Další milostný tanec s mým tělem jsem tomu bídákovi dopřát nechtěla. Edward se měl zítra po víkendu vrátit z lovu a já chtěla být vyspalá a živá pro další společnou noc, která měla probíhat v podobě alá posouvání hranic mého upířího snoubence.

Zavrtaná v peřině jsem zavřela oči a nechávala se unášet vzpomínkami na společné chvíle s Edwardem. Od té doby, co jsem přijala Edwardovu nabídku k sňatku, byl téměř neodbytný, ale sladký a naprosto úžasný. Snažil se mi dát všechno, na co jsem jen pomyslela a nechtěl mě pustit ani na chvíli z očí. A teď jsem věděla proč. Litovala jsem, že jsem ho poslala pryč na celý víkend s rodinou.

Pootočila jsem se na druhý bok a cestou si o prostěradlo podrbala záda, která mi nedávaly pokoje. Pořád se hlásily o slovo a nenechávaly mě spát. Nakonec jsem si v hlavě namluvila, že mě nic nesvědí a znovu se pokusila usnout. Tato psychologie mému já prospěla a já byla o něco blíž sladkému nevědomí.

Už jsem téměř byla pohlcena v říši snů, když u mého ucha jsem uslyšela:

„Bzzzz.“ To mě znovu probudilo a zabalila jsem se do peřin s prosíkem:

„Už ne. Prosím, nech mě být. Vždyť ses na mě vyřádil dost,“ promlouvala jsem do tmavé místnosti, ale bzučení neustávalo. V jednom momentu jsem ho slyšela u jednoho ucha a v ten druhý u druhého. Nevěděla, kde se dotyčný nachází a neustále se ošívala. Bála jsem se dalšího kousnutí, ale vzdát jsem se nehodlala. Měla jsem v plánu bojovat.

Ráno se Bella nevyspale vyloudala z ložnice a zamířila si to znova do koupelny, kde na svém těle našla další kousance. Nechápala to. Jak tomu zatraceně přišla? Naštvaně na sebe natáhla bavlněné tričko a snažila se pominout jakékoliv svědění, ale s každým krokem, kterým si to mířila do kuchyně, měla chuť řvát. Oblečení kousance rozedíralo a ona začínala mít chuť se na procházku s Edwardem vybodnout. Sice byli domluvení, ale plány se mohli kdykoliv změnit dle její nálady. Edwardovu přizpůsobivost jejímu lidství zbožňovala. Přeci jen byla po těch dvou nocích bez Edwarda naprosto vyřízená. Ty milostné tance ji vyčerpávaly více, než si kdy dokázala přiznat.

Dopila hrnek kafé a rozhodla se, že Edwarda překvapí u nich doma, čímž by jej mohla dostat k němu do ložnice, a ona by si pak konečně mohla zdřímnout. Spánkem, který ji v posledních nocích moc nepotkal.

Umanutě s cílem – hurá do Edwardovi postele - se rozjela k vile Cullenových a nehodlala se vzdát jediné příležitosti, kdy ji mohl být dopřán spánek v pohodlí a ochraně jejího snoubence. Mohla sice vydržet do večera, ale něco jí říkalo, že by to nedopadlo moc dobře. Přece jen ospalá a mrzutá ženská nedělá dobrotu, a pokud ji do své postele Edward nepustí, odhalí jednu část nepříjemného ženského pohlaví. Je čas ho začít připravovat i na temnější stránky manželství.

Bella dorazila zrovna, když Cullenovi vylézali z aut. Jako první se k ní přihnala Alice.

„Milé to překvapení,“ pronesla a trochu jí při tom cukaly koutky, ale podle chování Edwarda poznala, že mu nic jeho povedená sestřička neřekla. I když tenhle výsměch jí měla v plánu Bella v budoucnu oplatit.

„Tak proto si Alice hlídala myšlenky,“ svěřil se Edward. Omotal Belle ruce kolem boků a přitiskl se tělem k jejím zádům. Jeho tělesný chlad cítila přes jejich oblečení a úlevou se jí chtělo nad ustáním svědění zavzdychat. Ale to byl jen příjemný začátek toho, co ji čekalo.

Edward Bellu opatrně vyzvedl do náruče a překvapivě ji ihned odnesl rovnou do jeho ložnice. Občas si říkala, zda jí nečte myšlenky, ale postupem času musela uznat, že je jen tak dokonale vnímavý.

Pomalu jí Edward začal jezdit rukama po těle a ona každým jeho studeným dotykem slastí zavzdychala a dávala mu najevo, jak moc ho potřebuje. I když pro něj význam jejích vzdechů momentálně byl úplně jiný než pro ni. Nevadilo jí to, oboje varianty jí připadaly velmi uspokojující.

„Chyběl jsem ti?“ zeptal se provokativně, ačkoliv to musel pochytit z každého jejího vzdechu, který vypustila z úst při jeho dotycích, odpověděla mu:

„Šíleně moc,“ podělila se o své pocity a on se trochu zasmál. Přejížděl jí po těle a lehce jí povytáhl tričko, čímž odhalil první část kousanců. Když je zbystřil, trochu napjatě se na ni podíval.

„A tohle je jako co?“ ptal se trochu vykolejeně a Bella mohla jen doufat, že nebude moct vyvádět a urychleně zapne svůj inteligentní mozeček. Ačkoliv věděla, že upíry nejprve pohltí emoce, a až později myslí, i přesto doufala v jinou reakci.

„Lásko, nejsi jediný, kdo mi leze v noci do postele a chce si občas cucnout,“ pověděla mu tak trochu provokativně a on celý ztuhnul. Zrovna tuhle reakci od něj nečekala.

S přáním, aby pochopil, se k němu natiskla a na kousance přiložila jeho dlaň. Jejím tělem projela další vlna studené úlevy. Jak moc zbožňovala v tuhle chvíli, že její drahý je upír. Ten to momentálně nemohl ani tušit. Jenže tentokrát Edwardovu mysl zahalila žárlivost a myšlenkami byl úplně nikde jinde. Jeho oči zčernaly a ona téměř začínala mít strach o svoje zdraví. Člověk nikdy neví, co mu může provést žárlivý upír.

Odtáhl ji od sebe a začal se celý třást. Vážně se na ni podíval, a pak konečně pronesl:

„Kdo a hlavně jak?“ zeptal se naprosto vykolejeně, a když Bella konečně pochopila celkově jeho reakci, vyprskla ve vteřině smíchy. S posledních sil záchvatu smíchu ze sebe vykuckala:

„No taaak, Edwarde, přece nebudeš žárlit na komára!“

Shrnutí

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

20)  Maru (09.12.2011 18:31)

To me fakt dostaloooooooo.To byl supeer napad:D :D ...KOMÁR

SarkaS

19)  SarkaS (22.08.2011 19:51)

vybavil se mi tvůj FB status a hned mi bylo jasne o cem ze to tahle povidka bude. Nespletla jsem se a bylo to skvele!

18)  Cindy (20.08.2011 10:54)

šialené!

17)  Lucinka (18.08.2011 22:08)

„Lásko, nejsi jediný, kdo mi leze v noci do postele a chce si občas cucnout,“ to mě dostalo totálně

semiska

16)  semiska (18.08.2011 21:01)

Bože... Dokonalý, bombový. Mě tihle milenci navštěvují pravidelně a taky mám pro ně moc sladkou krev.

HMR

15)  HMR (18.08.2011 21:01)

krása:) :) :)

janulka

14)  janulka (18.08.2011 20:18)

Eleanor

13)  Eleanor (18.08.2011 18:34)

jeanine, lepší něco než nic:)

jeanine

12)  jeanine (18.08.2011 18:28)

Ele, no bazén, jen takovej menší 3m průměr 76cm hloubka, ale na tyhle perné dny stačí.

Eleanor

11)  Eleanor (18.08.2011 17:58)

jeanine, ty máš bazén? Já chci taky! To není fér! Já se musím spokojit jen s ledem :p

jeanine

10)  jeanine (18.08.2011 17:51)

Edward a žárlí na komára!!!
Hezký, Ele! To se ti fakt povedlo!
Občas bych jeho chladivý dotek taky potřebovala, ne počkat, já bych ho potřebovala pořád. Jdu radši skočit do bazénu, začíná tu být dusno! :D

Eleanor

9)  Eleanor (18.08.2011 17:01)

Kim, já bych Edwarda v posledních dnech opravdu s tou jeho teplotou potřebovala. Jsem poďobaná snad všude a takhle vlastně vznikla tahle jednorázovka. Jsem ráda, že se ti líbila. Bála jsem se, že mi na to někdo řekne, jak je to blbý

ada1987, hih, jsem ráad, že si to myslíš.

eMusko, je a ani repelent proti nim v poslední době nepomáhá :-(

Torenc, Lampas díky.

Amisha, ráda jsem posloužila.

Nosska, blechy od Jacoba? Tak o tom budu někdy uvažovat

8)  Afrodita_Alice_Cullen (18.08.2011 17:01)

Tak tohle bylo... * dokonalý

Nosska

7)  Nosska (18.08.2011 16:54)


Teda v jednu chvíli jsem nevěděla, jestli za to může komár, nebo jestli nechytla od Jackoba blechy :D :D :D
A Edíkova reakce byla taky dokonalá

Amisha

6)  Amisha (18.08.2011 15:35)


Děkuju za zvednutí nálady

Lampas

5)  Lampas (18.08.2011 13:31)

Ach, tie komáre... Peknéééééééééééééééééé


4)  Torenc (18.08.2011 13:25)

Miluju komáry asi tak, jak na ně Edík žárlí... Naprosto ho chápu.

eMuska

3)  eMuska (18.08.2011 13:14)

Jo, je to hnusná liaga! myslím komár, nie Edward... Dobrýý!

2)  ada1987 (18.08.2011 12:57)

toto nemalo chybu!

Kim

1)  Kim (18.08.2011 12:26)

...tohle nemělo chybu!!!
Při čtení jsem se pořád drbala na zádech... moc dobře vím, ja dokážou být komáři otravní.
Ta Edwardova teplota není někdy na škodu, což poznala i Bella.
Skvěle jsem se pobavila!

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek