Sekce

Galerie

http://www.stmivani.eu/gallery/thumbs/chace-crawford-isnt-he-cute-wallpaper-nathaniel.jpg

Kapitolové povídky: Pronásledovaná - dokončená, Nepolíbená - dokončená, Krutá realita - rozepsaná, Políbená (pokračování Nepolíbené) - dokončená, Zbouchnutá - dokončená, Šmarjá, Edwarde, tak už se zamiluj!, Mít dobré srdce nestačí

Jednodílné povídky: Emmett a lední medvědi, Před svatbou: Carlisle Bellu připravuje na svatební noc, Před svatbou: testování hranic a následný trest, Edward u psychologa

 

Kapitolové povídky:

Pronásledovaná

Bella je dívka, která byla vychovávaná upírem. Bohužel v sedmnácti letech musí rodinu opustit, aby si zachránila život před nebezpečím jménem James. Cestuje a časem se vrací do Ameriky, kde se setkává s

upíří rodinou Cullenů. Jak se bude dál příběh vyvíjet? Zabije James Bellu? Zamiluje se Bella do Edwarda?

Stav: dokončená

prolog + 1. kapitola 2. kapitola 3. kapitola - 1. část 3. kapitola 2.část 4. kapitola 5. kapitola 6. kapitola 7. kapitola 8. kapitola 9. kapitola 10. kapitola 11. kapitola 12. kapitola 13. kapitola 14. kapitola 15. kapitola 16. kapitola 17. kapitola 18. kapitola Epilog

 

Nepolíbená

stav: dokončená

Bella je polobohyně. Dcerou bohyně smrti. Bohužel po své matce zdědila schopnost vysávat život, proto žije na onom světě se svojí matkou a bratrem. Schopnost se časem naučila částečně ovládat, ale má problém s muži. Přece jen je stále puberťačka. Sice jí je 2012 let, ale její hormony se nezapřou. Jakmile se k Belle přiblíží alespoň trochu pohledný muž, tak se její schopnost spustí. Jednoho dne se rozhodne s tím něco dělat a její matka jí pošle za doktorem Carlisle Cullenem. Pomůže Belle Carlisle nebo Bella pozabíjí všechny pohledné muže na zemi?

Prolog 1. kapitola 2. kapitola 3. kapitola 4. kapitola 5. kapitola 6. kapitola 7. kapitola 8. kapitola 9. kapitola 10. kapitola 11. kapitola 12. kapitola 13. kapitola 14. kapitola 15. kapitola Bonus: Edward Belliným pokusným králíkem 16. kapitola 17. kapitola 18. kapitola 19. kapitola 20. kapitola

Políbená

Stav: dokončená

Pokračování povídky Nepolíbená. Plynule navazuje na děj a připravuje Belle a Edwardovi perné chvíle. Jak vyřeší Bella Edwardovu smrt? Zachrání ho? A jak? To vše se dočtete zde.

1. kapitola 2. kapitola 3. kapitola 4. kapitola 5. kapitola 6. kapitola 7. kapitola 8. kapitola 9. kapitola 10. kapitola

Bellin bratr - bonusová jednorázová povídka

Zbouchnutá

Příběh navazuje na Políbenou a Nepolíbenou. Vypráví o Belle a Edwardovi. Jsou spolu jako pár a milují se. Jenže Bella časem náhle zjistí, že je těhotná, a protože není za Edwarda vdaná, tak je prostě zbouchnutá. Těhotenství je pro ni těžký oříšek, který bude muset zvládnout. O to horší začne být situace, kdy si dítě v ní začne hrát s její schopností a její okolí postihne vlna smrti.

1. kapitola 2. kapitola 3. kapitola 4. kapitola 5. kapitola 6. kapitola 7. kapitola 8. kapitola 9. kapitola 10. kapitola s epilogem

 

Šmarjá, Edwarde, tak už se zamiluj!

Láska není žádná věda, jak vědí výrobci Kofoly a jak si myslí bohyně Athéna. Myslet si to může, ale pravda to zjevně není, protože ten zatracený mladík si není schopen vybrat ze zástupu sličných panen, které mu podstrkuje. Proto si v zájmu zachování svého duševního zdraví najme pomocnou sílu, aby ho už konečně někde udala.

1. kapitola 2. kapitola 3. kapitola 4. kapitola 5. kapitola 6. kapitola 7. kapitola 8. kapitola 9. kapitola 10. kapitola 11. kapitola 12. kapitola 13. kapitola 14. kapitola 15. kapitola 16. kapitola 17. kapitola 18. kapitola 19. kapitola 20. kapitola 21. kapitola 22. kapitola 23. kapitola 24. kapitola 25. kapitola dopsaná

Mít dobré srdce nestačí

Pocit prázdnoty je to, co nás může sžírat za živa. A jsou věci, které tomuto pocitu zabraňují. U někoho je to určitá dávka jakéhokoliv pohybu. Je jedno, jestli je to sex nebo třeba tanec, ale dotyčná věc nás do života nakopává.

Bellu v tomto případě nakopává pomáhaní druhým. Nedokáže někoho odmítnout a cítí, že je jejím posláním všem, kdo chce, aby jim pomáhala, pomáhat. Doslova prožívá pocity těch, které něco trápí, a je jedno, jestli je to žízeň upíra nebo jeho nezaplněné místo v srdci.

Prolog a 1. kapitola 2. kapitola(opravuje se)

 

Připravuje se:

 

Mít dobré srdce nestačí

Děj se na začátku odehrává ve Forks. Bella je dívka, která je nejhodnější duší na škole. Cokoliv a kdokoliv od ní chce. Dostane to. Proto je často svými spolužáky zneužívaná a raději se od nich distancuje. Čím méně se jim připomíná, tím méně jí využívají. Stává se téměř pro ně neviditelnou. Do Forks se stěhuje nová rodina Cullenů a první, koho si všímají je Bella. Něco je na ní přitahuje a oni neví co. Seznamují se s ní a její život se převrací naruby. Začíná vidět, cítit a dokazovat věci, které jiní lidé nedokážou a vše má pouze jedno vysvětlení, které se dočtete zde.

Nature magic (ourstories)

Pauline je dívka, žijící ve světě, kde někteří lidé umí čarovat. Tito lidé se oddělují do jakéhosi bratrstva a slouží králi. Každý, kdo se chce stát mágem, tak musí mít potenciál. Potenciál se nedědí a každý člověk ho vždy dostává v takové míře, v jaké mu příroda dá.

Pauline žije v chudé části města a její rodina se živý opravou bot. V chudé části města už se nepředpokládá, že by se tam mohl nacházet někdo, kdo by se mohl narodit s magickým potenciálem, proto zůstává Paulin magický potenciál utajen. Už v šesti letech zjistí, že ho má a jak roste, tak se ho učí ovládat a využívat pro dobré věci. Pomáhá chudým lidem. Chrání je. Léči je. Nikomu nikdy neřekla, že nějaký magický potenciál má, dokud se nesetkala s černým mágem, který chtěl zabít jejího kamaráda. Od té doby se její život začal měnit.

Jednodílné povídky

Jsem na baterky

(ourstories)

Jak by mohl svět vypadat v roce 2051? To je otázka. A tím to problémem jsem se zabývala u jedné povídky do soutěže pro časopis Pevnost. Zájemci si mohou moji představu přečíst a popřípadě nechat koment. Budu ráda za jakoukoliv vaši podporu.

 


Cesty osudu jsou nevyzpytatelné

(ourstories)

Jednorázovka, vyprávějící o dívce, která si bude muset vzít prince, aby udržela mír mezi dvěma královstvími. Jaký bude princ? A jak se seznámí? Zamilují se do sebe?

Před svatbou - Carlisle připravuje Bellu na svatební noc

Povídka je spíše úvahou o tom, jak Carlisle připravoval Bellu na svatební noc. V Rozbřesku po svatební noci totiž Bella Edwardovi oznámí, že ji Carlisle na situaci, že se něco stane připravil.

 

Před svatbou - testování hranic a následný trest

A už mě ta múza zase při učení líbala!

O čem to je?: Romantická noční chvilka Edwarda a Belly týden před svatbou. Jak tohle asi dopadne?

 


 

Další kontakty: Facebook pod jménem EleanorBrandst a blog http://eleanorbrandst.blogspot.com/2012/03/utek-z-reality.html

Korektura článků: Nikol18

Beta reader: Joana

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Janeba

36)  Janeba (19.10.2011 10:48)

Takže ještě jednou, Michalko Elinková , užij si také svůj krásný svátek, tajnůstkářko!!!;)

Janeba

35)  Janeba (18.10.2011 06:31)

Mylá Elinko ,
stále jsem doufala, že SNAD JEDNOU ....., ti budu smět napsat k nádherným narozeninám!!! A najednou je to tu!!!!
Moc bych Ti přála sled událostí ve tvém životě, jako v tvorbě, kterou tak skvěle pro nás píšeš!!! NEPOLÍBENÁ, PRONÁSLEDOVANÁ, POLÍBENÁ!!! Jen to ZBOUCHNUTÁ, bych posunula na časové lince kousek dál!!!
nejprve snad TANEC S MILENCEM :) a pak řešení otázek PŘED SVATBOU!!! Snad bys tak získala čas na NÁVŠTĚVU V DEŠTI NEŠTĚSTÍ VĚSTÍ? a mohla se připravit na pohromu jménem EMMETT A LEDNÍ MEDVĚDI ANEB TI MEDVĚDI JSOU, EMMETTE , CHRÁNĚNI! pig
Doufám, že nikdy nebudeš potřebovat informace PŘED SVATBOU - TESTOVÁNÍ HRANIC A NÁSLEDNÝ TEST ani I NOOD STRONG DOCTOR , ale budeš řvát a oddaně doufat naprosto klíčové a mnou oblíbené ŠMARJÁ, EDWARDE, TAK UŽ SE ZAMILUJ!!!
A já Ti věřím!!! Věřím, že tyto překážky zvládneš, líp, než kdokoliv jiný a poučíš se!!! :)

Takže ještě jednou, překrásné narozeniny, hodně štěstíčka, zdravíčka i sluníčka a Tvůj nezaměnitelný humor, nechť nás stále doprovází!!!! Opatrulínkuj se a a užij si dnešní nádherný den a pořádně to oslav!!!!! ;)

Bosorka

34)  Bosorka (29.06.2011 18:40)

Eleanor - komu předáš žezlo?

jeanine

33)  jeanine (23.06.2011 21:09)

A jdu na tebe, zlatíčko!

Eleanor

32)  Eleanor (23.06.2011 15:25)

Díky za upozornění. Už jsem to opravila.

Twilly

31)  Twilly (23.06.2011 15:20)

Já jenom, že mě trochu zmátlo,že u Políbené máš status rozepsaná... ...

Eleanor

30)  Eleanor (23.06.2011 15:08)

Začni Nepolíbenou, pak pokračuj Políbenou a Zbouchnutá je závěr. Je to celé dopsané :) Je to všechno vlastně jedna povídka, ale prostě mě to lákalo takhle rozdělit.

Twilly

29)  Twilly (23.06.2011 15:07)

Hele zlato, aby bylo jasno, Políbená je série před Zbouchnutou a je ještě rozepsaná??? Nějako mi to nejde na rozum... nebo??? No jo, dlouhokáblovka

Eleanor

28)  Eleanor (23.06.2011 15:03)

Ivanko , klidně si tu bordel dělej a pořádně mě zkritizuj, potřebuju to jako sůl:D Jak jinak bych se mohla přeci zlepšovat :)

Ivanka

27)  Ivanka (23.06.2011 14:26)

Je tam někdo?
Doufám, že tady máte jeden volný pokoj, chtěla bych se tu totiž na týden ubytovat. Jsem nepořádná, hlučná a drzá, takže mě po pár dnech zřejmě vykážeš, ale zkusit to můžu (a taky upřímná, i když se mi to někdy nehodí...). Takže, jde se dělat bordel!

26)  Jasmina (15.05.2011 15:16)

krasa

Eleanor

25)  Eleanor (29.12.2010 13:08)

Janebo, moc děkuji. Snad si tím čtením vylepšíš svátky. Taky ti přeji všechno nej a hezky se bav:)

Janeba

24)  Janeba (29.12.2010 00:03)

Tomu se říká zadostiučení nebo né??! Gratuluji!!!!

Janeba

23)  Janeba (28.12.2010 00:23)

Přeji Ti krásné prožití svátků, teď už asi jen volna a spoustu úžasných nápadů, kterými nás potěšíš i v roce 2011 Jak jen to při mé vytížěnosti půjde .... jdu Tě číst! Děkuji!!!

Eleanor

22)  Eleanor (01.11.2010 22:51)

A je to tu! Vydaly jsme s Joanou první spoluautorskou jednorázovku. Doufám, že se vám bude líbit, abych pak mohla znova Joanu ukecat a napsat s ní něco dalšího.:)

Eleanor

21)  Eleanor (26.10.2010 14:58)

Rosalie7:
Kruťandu jsem taky akorát vydala a během dvou dnů vydám čtrnáctou kapču. Mít dobré srdce nestačí jsem myslela, že budu už vydávat, ale mám napsaný prolog a nic dalšího. Prostě na ni není čas a asi budeš muset počkat až dopíšu jednu z povídek. Jinak byste totiž museli čekat moc dlouho na kapitolky povídek a to bych nerada, už tak mi to občas trvá dlouho. Za to se omlouvám

Eleanor

20)  Eleanor (26.10.2010 14:55)

eMusko: Moc děkuji. Osmou kapitolu jsem akorát vydala a dneska se budu snařit dopsat devátou... Tu už píšu tři dny a nejsem ji schopná dokončit. Zadala jsem si totiž velmi težké téma a je makačka si to občas představit Ale snad nejpozději bude ve čtvrtek.

Rosalie7

19)  Rosalie7 (26.10.2010 00:09)

Eli, zlatko, jak jsi na tom s Realitou?
A ten nápad, mít dobré srdce nestačí, jak to s ním vypadá? Máš v plánu ho začít přidávat nebo ještě počkáš a dopíšeš ostatní povídky?
Kuji

eMuska

18)  eMuska (21.10.2010 16:05)

Jééé! Tak tu máš odo mňa neskorú gratuláciu! Všetko naj!
A asi to bude moc trúfalé, ale chcelaa by som sa spýtať na 8. kapitolku Políbené...?
Ďakuejm!

Eleanor

17)  Eleanor (17.10.2010 12:54)

Mé drahé čtenářky,
Rok s rokem se sešel a zítra mi bude o rok víc. Proto jsem dnes dopsala sedmou kapitolu Políbené a přidám ji zítra na mé narozeniny. Vím, že to bude chvíli trvat něž ji schválí, ale snad se vám čekání vyplatí. Dostali jsme se do fáze muciky muck a já se snažím ji udělat neobyčejnou a je velmi težké sem vymyslet něco, co jste ještě nečetli.Tak se na mě nezlobte, když mi napsání kapitolek bude trochu déle.
Jinak bych chtěla poděkovat tímto adminům, kteří mi schvalují povídky a všem, kdo u povídek nechávají komentáře. Vždy mě ohromně potěší.
Jsem jako malá holka, která když dorazí domů , tak pustí počítač a juká, kdo jí tu nechal komentář. Někdy se u vašich komentářů velmi pobavím a za to vám děkuji. Často mě to totiž nakopává k tomu,abych napsala něco dalšího. Snad se vám můj dílek muciky muck bude líbit.
Vaše Eleanor

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek