Sekce

Galerie

http://stmivani-ff.cz/gallery/thumbs/VF%20Rob%20Pattinson%20sex%20book.jpg

„Takže chlapi ti taky nevoní?“

11. kapitola

A já myslel, že ta šílená doba, kdy mě holky naháněly a mlátily polštáři, pominula. Asi si všechny baby daly jen přestávku.

Snažil jsem se uhýbat dívce, co mi Emmett poslal, a přemýšlel nad tím, jak ji odtamtud dostat. Zastavil jsem se a rychle otočil tvář, takže jsem dostal jakýsi polibek mimo ústa a přitom polibku mě trochu osvítilo.

„Kolik ti Emmett slíbil za to, že mě dostaneš do postele?“ zjišťoval jsem.

„Asi padesát táců,“ vzdychla mi do obličeje. Dobré vědět, že už mne ohodnotil na víc než pár babek.

„Dám ti sto,“ vyhrkl jsem. Radši jí zaplatím takovou částku za nic, než aby se mě snažila znásilnit. Dívka se zastavila kousek od mých úst a pak znova vydechla:

„Dobře, ale přidej k tomu polibek. Chci vědět, jak chutnají tvé rty. Bez toho tě nenechám jít,“ znova zavzdychala a mně se chtělo zvracet.

„Sto padesát táců bez polibku,“ oponoval jsem. Zasekla se a pozorovala mě.

„Jsi na chlapy?“ zeptala se mě náhle. Když tahle otázka padla, tak jsem nevěřícně vykulil oči a říkal si, že budu asi muset změnit své chování a přestat chodit oblíknutý jako model z časopisu. Alice z toho nadšená nebude. Ačkoliv určitě existuje móda pochybných subkultur, kterou ještě nenakupovala. Nebudu cukrouš Edík ale drsoň Ward. Jo! Budu bránit svou macho mužnost až do posledního dechu!

„Ne, nejsem,“ vykopl jsem ze sebe obranu své heterosexuality s menší jistotou, než bych si představoval.

„Tak proč mi nedáš ani pusu?“ ptala se mě. A já jí neměl chuť odpovídat, protože jsem z jejích úst cítil cigarety a s popelnicí se mi prostě hnusilo líbat. Musela mít přede mnou asi klienta s popelníkem v puse. Radši jí zaplatím ty peníze, než abych něco takového okusil.

„Odejdi, nech mi v kuchyni číslo účtu a nebudeš litovat,“ přesvědčoval jsem ji. Nakonec se vzdala a najednou zmizela. Její vizitka ležela na stole a na zadní straně bylo napsané číslo účtu. Moc dobře jsem si uvědomoval, že to musel být její nejlépe placený nesex za celý život. Teď už asi prostitutku nebude muset dělat.

Jakmile jsem rozdýchal celý zážitek, tak jsem se šel osprchovat. Potřeboval jsem to. Pořád jsem ji cítil na sobě. Po sprše budu muset uklidit celý pokoj, abych se zbavil jejího pachu.

Vylezl jsem ze sprchy a v mém pokoji stál Emmett.

„Teda ta byla rychlá,“ podotkl. Ušklíbl jsem se a šel dál. „Počkat, takže ono nic nebylo? Tak proč ses sprchoval?“ zjišťoval.

„Protože když vešla do místnosti, tak mi bylo, jako kdybys na mě nalil nějaký sliz,“ odpověděl jsem mu unuděně.

„Dala ti aspoň pusu?“ vyptával se.

„Ne, zaplatil jsem ji víc za to, aby to nedělala,“ upozornil jsem ho.

„Cože? Ještě mi řekni, že jsi ji zaplatil i za to, že se na tebe nevrhne,“ řekl sarkasticky a já mu prostě radši nedopovídal.

„Ani polibek?“ ptal se. Zavrtěl jsem záporně hlavou a pak udělal něco, co bych od něj nikdy nečekal. Najednou byl přede mnou a přitiskl rty na mé. Vyděšeně jsem se od něj odtrhnul a vzpamatovával se ze šoku.

„Co to zatraceně děláš?“ vybuchl jsem nakonec.

„Ani tohle tě nevzrušilo?“ vyptával se.

„Fakt ne,“ odsekl jsem mu.

„Takže chlapy ti taky nevoní?“ prskal na mě.

„Ne,“ znova jsem odsekl.

„Vzrušují tě třeba zvířata nebo děti?“ řekl vyděšeně.

„Ne, nejsem zoofil ani pedofil. Jaks na tohle vůbec přišel?“ křikl jsem téměř vyděšeně.

„Víš, občas si s těma pumama hraješ tak, že to vypadá jako milostná předehra,“ uvedl fakt. Trochu mě tím vykolejil, ale stál jsem si za svým. Jenže jeho mysl stále pracovala.

„Ani nekrofil nejsem,“ odpověděl jsem na otázku, kterou připravoval v hlavě. Sice jsem si nebyl jistý, zda se za nekrofilii nepovažuje láska k upírům, kteří jsou vlastně mrtví, ale to jsem si netroufnul vyslovit před někým, kdo lásku k Rosalii považoval za posvátnou. Ačkoliv když jsem nad tím tak uvažoval, byli jsme všichni kusem kamene, sice hýbajícím se, ale pořád kamenným. Takže jsme věci. Takže kdokoli nás miluje, je fetišista? Eeh, moje budoucí láska bude mít sexuální úchylku? Brr, musel jsem se oprostit od myšlenek na prasečinky a obhájit se před bratrem.

„Jsem na ženy. Jen prostě čekám na tu pravou, tak to konečně pochop. Ty jsi třeba před tím, než si potkal Rose, s někým byl, ale já prostě cítím, že nemůžu být s někým, s kým mi není dobře a komu nebudu moci důvěřovat a milovat ho. Čekám už dlouho a nemíním čekání utnout s nějakou děvkou. Pochop mě, prosím. Ona prostě musí existovat.“ Prosil jsem tam ty nahoře, aby s tím konečně něco dělali. Jinak nevím, jak dlouho budu odolávat těm Emmettovým výmyslům.

Bella:

Všichni jsme pozorovali situaci dole a mně se ke konci usazoval na tváři vítězný úsměv. Podle všeho se Edward rozhodl mi dát ještě trochu času. Cítila jsem, že si musím hýbnout, a tak mě čekalo v několika pár dnech spoustu bezesných nocí. Zvedla jsem se z obláčku a rozhodla se jít do pokoje. Bylo na čase dočíst deník číslo dvě.

„Kam jdeš?“ ozval se Amor a prsty si provokativně hladil levou bradavku. Neměla jsem mu v plánu říct nic, co by mu mohlo pomoci. Chtěla jsem mít klid.

„Jsem unavená. Jdu si lehnout. Dnes už jsi ho mučil dost. Měl bys ho nechat vydechnout,“ navrhovala jsem a doufala, že má slova vyslechne. Jenže v jeho očích jsem viděla pouhý začátek jeho plánů. Edwardovi jsem věřila, snad mu jeho pravačka poskytne dostatek uspokojení, než ve zlatých stránkách najdu jeho vyvolenou.

Vešla jsem do pokoje a vlezla si na postel. Deník jsem otevřela na stránce, kde se skrývala poslední přečtená slova, a pokračovala v příběhu Edwardova života.

Na dalších řádcích psal o svých hádkách s Carlislem. Edward prostě nepovažoval lidi, kteří ubližovali druhým, za ty nepapající se. Ke všemu Edwardovi nepřidávaly ani milostné hrátky Esmé a Carlislea. Poprvé tak pocítil pořádně samotu. Asi se dalo pochopit, když i ti dva slušňáci vyplašili svými výkřiky zvěř v okolí pěti kilometrů, nebylo to ideální místo pro uvědomování si své situace. Ta samota ho přiváděla k šílenství, proto se jednoho dne s Carlislem pohádal a odešel. Jeho slova hádky si nepoznamenal, ale litoval jich na dalších stránkách. Nejvíce mu bylo líto Esmé. Její smutný pohled, když odcházel, ho nejvíce trápil po celou dobu, co byl pryč. Jenže on věděl, že musí odejít. Alespoň na chvíli. Jinak by se nezbavil nikdy pocitu, že cesta vegetariánství je ta správná.

Otočila jsem se na záda a četla dál. Edwardovy vzpomínky byly jako droga. Prožívala jsem jeho život. Kdyby měl nějakou ženu a popisoval ji tu. Třeba jak se s ní miluje, bylo by to, jako kdybych se ve svých představách milovala já s ním. Nebo s tou ženou, v horším případě. Ještěže tu nic takového v denících nenajdu. Ačkoli další události jeho vzpomínek jsou drastické, tak se dají chápat, ale ta poslední ho musí trápit až dodnes. Co je to za vzpomínku si musíte přečíst sami, a pak mé mínění pochopíte.

 


Pokračování příště.

 

P.S.: Byla bych ráda kdybyste mi napsali, jestli vás nějak desátý díl odradil nebo pohoršil. Nechali jste tam totiž daleko méně komentářů než u ostatních kapitol. Jinak moc děkuji každému, kdo poctivě komentuje. Je pak radost psát.

Díky El

10. kapitola 12. kapitola

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

30)  Afrodita_Alice_Cullen (24.07.2011 01:55)

Neuraž se prosím kvůli tomu co teď řeknu,ale máš úžasný jméno.Můj malej,roztomilej jorkšíráček se taky tak jmenuje

29)  Afrodita_Alice_Cullen (24.07.2011 01:52)

,,Ne,ani nekrofil nejsem´´ Tahle kapča byla skvělá už se vrhám na další:D :D :D :D

28)  M. (20.07.2011 21:08)

Stvořila jsi naprosto báječného Emmeta! těším se až Bella bude s Edwardem.

Janeba

27)  Janeba (18.03.2011 14:20)

El, báječná kapitolka stejně jako ta předtím!!! Holt se mi někdy stane, že musím psaní přerušit a věnovat se rodince a pak zapomenu dopsat!!! Moc se však těším, až spadne Edwardovi přímo do náruče!!! Teda plánuješ je spolu?!
Děkuji!!

26)  Suzy (17.03.2011 20:35)

Píšeš úžasně Každý den se koukam jestli jsi nepřidala další kapitolu. Moc se těšim až se potkají Edward s Bellou. Doufám že to bude brzo.

25)  ajeje (17.03.2011 17:46)

morningstar

24)  morningstar (17.03.2011 16:44)

Že je Emmett schopný všeho, to jsem tak nějak předpokládala, ale to, že dá Edwardovi hubana, tak to jsem nečekala a je docela slušnej zážitek si to přečíst ještěže jsem zrovna nepila, protože to bychy byla asi fakt ohrožená na životě ... kapitolka skvělá, ale za sebe říkám, že už se fakt nemůžu dočka, až se Bells setká s Edwardem osobně no jo no, miluju happy endy a jednoznačně jsem pro B+E v tom už se nezměním

ctenarka

23)  ctenarka (17.03.2011 16:42)

Moc dobré :-)

22)  maily1709 (17.03.2011 15:15)

chudak Edward, toto bola perfektna kapitola :D :D

MaiQa

21)  MaiQa (17.03.2011 14:59)

Teda. Emmett byl nejlepší.

Linfe

20)  Linfe (17.03.2011 14:51)

em nekomentovala pač sem ty dvě teď shltla najednou :D je to super

19)   (17.03.2011 12:33)

Ten Emmett je idiot. Ale co by pro bratra neudělal.
Už aby Bella "spadla" dolů, čistě náhodou Edwardovi do náruče a on by KONEČNĚ poznal, že celou dobu byla nahoře!
Krásná kapitola. Ty deníky jsou úžasné.

Eleanor

18)  Eleanor (17.03.2011 09:24)

Dennii, děkuji za dodatečné komenty. Moc mě potěšily. Koukám, že minule většina z vás nekomentovala, protože neměli čas a to chápu. Taky ho nemám.

Dioso, jsem ráda, že jsem z tebe taky koment dostala. Je fajn zjistit, že mám stálého čtenáře. Sice líného, ale mám

Jinak všem ostatním moc děkuji. Další kapitolku na
ťukám zítra. Už pár dní ji nosím v hlavě a musím se té myšlenky zbavit

17)  elie_darrem (17.03.2011 07:47)

moc se mi to líbilo, Emmet je teda číslo:-))

Bosorka

16)  Bosorka (17.03.2011 07:14)

Emmete?!

semiska

15)  semiska (17.03.2011 01:22)

Úvahy o orientaci ti jdou vždycky jdou
Jinak kapitolka moc supr, Edward na Amora vyzrál a doufám, že mu Bella už někoho přihraje chudáčkovi samotinkovi

Abera

14)  Abera (17.03.2011 00:29)

Emmett a jeho debata a líbání s Edwardem bylo úžasný

13)  mary (16.03.2011 22:16)

úplně nej byly úvahy o vlastní orientaci, přiznávám, že považovat upíra za věc, mě ještě nenapadlo
PS: když se Eda chystá uklízet, nezjistí náhodou, že mu chybí deníček

12)  Leni (16.03.2011 22:13)

Debata s Emettem byla více než jen úsměvná.

Jula

11)  Jula (16.03.2011 21:34)

Líbání Edwarda s Emmettem, ten pohled bych asi neustála

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek