Sekce

Galerie

/gallery//thumbs/Twilight___Sparkly_Man_Meat_by_Chibi_Mimi.jpg

Life or death?; Oheň a led; Caroline; Návrat k minulosti; Dvě podoby lásky; Ztráty a nálezy; Poslední vůle; Krásná ošklivka; Vášeň jedné noci; Svatební koláčky; Neznámé pokušení

Vítám Vás!

Doufám, že se Vám má tvorba bude líbit.:-)


Kapitolové:

Krásná ošklivka

Život Belly Swanové se poněkud zkomplikuje, když zjistí, že muž, kterého miluje je jen podvodník a lhář. Rozhodne se kašlat na všechny tvory mužského pohlaví, jenže to ještě nepotkala svého nového nadřízeného. Když k tomu dojde, málem uteče do zaječích, ale pak přijde na naprosto geniální plán.

Povídka ZDE

 

Poslední vůle

Při otevírání poslední vůle Charlieho Swana se stane něco, co nikdo nečekal. Celý jeho majetek připadá jeho mladé vnučce Isabelle a nevlastnímu vnukovi Edwardovi. Ovšem má to jeden malý háček, celé dědictví je závislé na podmínce. Dva mladí lidé, musí strávit rok života pod jednou střechou a společně hospodařit na ranči, který dědeček založil a vybudoval vlastníma rukama. Někdo by si pomyslel, že je to to nejmenší, ale pro Bellu a Edwarda je to ten nejhorší trest.

Celá povídka ZDE

 

Ztráty a nálezy

Bella Swanová je nejšťastnější ženou na světě. Má práci, kterou miluje, snoubence, kterého miluje a brzo si ho má vzít. Stačí však jedna malá chvilka nepozornosti a všechno je pryč. Bella se vzpamatovává z tragické ztráty. Myslí si, že už nikdy nebude moc být šťastná s nikým jiným, jenže osud tomu chce jinak. Do Bellina života vstoupí fotograf, který opět všechno od základu změní a pomůže Belle najít to, o čem si myslela, že už dávno ztratila.

Celá povídka ZDE

 

Dvě podoby lásky

Studentka univerzity Bella Swanová si začne ke studiu hledat práci na částečný úvazek. Velká šance přijde v Cullen Promotion, kde potká dva bratry - Edward a Felipe Cullenovi. Na pohled k nerozeznání a přitom každý úplně jiný, ale oba Belle zamotají hlavu. Jak se vypořádá s kamarádským a bezstarostným Felipem a Edwardem, který je jeho přesným opakem?

Celá povídka ZDE

 

Návrat k minulosti

Isabella Swanová, úspěšná pracovnice reklamní agentury, se po několika letech vrací do rodného městečka, aby opět utekla. Opět, zas a znovu. Útěky jsou řešením problémů, kterých nemá zrovna málo. Ale je to skutečně tak? Dá se všemu utéct? Isabella se setkává se svou minulostí, která ji děsí víc než cokoliv jiného. Je schopná smířit se s tím, co se stalo před lety a jít dál?

Celá povídka ZDE

 

Life or death?

Bella žije pouze se svou matkou. Otce už nemá. Její život není jednoduchý, ale ona sama to ostatním taky zrovna neulehčuje. Přesně ví, co dělat se svým životem. Zabije se. Jak jednoduché. Matka jí pošle na prázdniny k prarodičům do Forks. Změní tam Bella názor na život nebo je už příliš pozdě a její rozhodnutí je nezvratné?

Celá povídka ZDE

 

Oheň a led

Isabella a Elizabeth jsou dvojčata, na první pohled k nerozeznání, ale přitom každá úplně jiná. Isabella tichá, uzavřená, nepřístupná. Elizabet divoká, nespoutaná, užívající si života. Obě si prošly ztrátou blízkých lidí a každá se s tím vyrovnává po svém. Vinou životních tragédií se dostávají k otci do Forks. Pomůže jim to v hledání toho co jim chybí? A co to vlastně je?

Celá povídka ZDE

 

Caroline

Každý si jistě pamatuje Caroline, sestru Tylera z Remember me. Přemýšlela jsem, jaký by asi měla život deset let po té události. V jedenadvaceti letech už z ní je dospělá žena. Bude to poslušná holčička nebo se vydá ve stopách svého bratra?

Carolinin život ničím nevybočuje ze zavedených kolejí. Studuje, pracuje, má přítele z dobré rodiny. To všechno se změní, když potká jednu osobu. Kdo to je? A jak změní její život?

Celá povídka ZDE


Jednorázové:

 

Nebe nebo peklo

Edward opustil Bellu. Ta to nezvládá zrovna dobře a nakonec se odhodlá k zoufalému kroku. Jak na to bude reagovat Edward?

ZDE

 

Oheň a led - coby kdyby

Jednorázovka pojmenovaná po kapitolovce Oheň a led. Nepřímo na ni "navazuje", ale pokud jste ji nečetli nevadí, není to k této jednorázovce důležité. 
Bella a El jsou identická dvojčata, která si po smrti kamaráda Joshe přestávají rozumět. El je divoká a nespoutaná, Bella její pravý opak. Nešťastnou náhodou umírá jejich matka a ony se stěhují do Forks, kde k sobě po různých úskalích, mezi které patří i to, že se El ze začátku pokoušela o Edwarda, nakonec neúspěšně, zase nacházejí cestu. Bella se dává dohromady s Edwardem. Volturiovi přijdou na to, že děvčata ví o existenci upírů a dají jim na vybranou. Smrt nebo věčný život? El volí smrt, Bella život v podobě upíra. A v tuto chvíli se rozcházíme s verzí, kterou vydávám v kapitolové povídce. Co když se stane, co nikdo nečeká. Kdo přežije a kdo bude žít věčně?

I. část -- II. část

 

Člověk míní, Vánoce mění

Edward opustil Bellu. Od té doby uběhlo pár let a nastávají Vánoce, Bella jede na Vánoce domů z univerzity, ale osud má nejspíš jiné plány. Nebo jsou to Vánoce?

ZDE

 

Upír v nesnázích

Edward se po smrti svého bratra Stevena stává opatrovníkem jeho osmileté dcery Charlotte. Tahle malá slečna způsobí, že si vždy perfektní upír s neochvejným sebevědomím najednou neví rady. Co dělat s holčičkou, která moc nemluví a po nocích brečí?
PS: Edward nečte myšlenky, přece mu to nebudeme dělat jednoduché.:)

ZDE

 

Vášeň jedné noci

Jeden muž, jedna žena, jedna rozlučka se svobodou… Tělo na tělo, dávka spalující přitažlivosti a syrového chtíče. Noc, která se nezapomíná, noc, která se nebude opakovat.

ZDE

 

Svatební koláčky

Den D nastal a Bella je nucena splnit slib a to pomoc při pečení svatebních koláčků Jessici Stanleyové. Pro Bellu znamená tento den něco děsivého. Seznamování s cizími lidmi nepatří mezi její největší záliby a tady jich bude hned několik. A co teprve, když se objeví neodolatelný Edward, který Belle pořádně zamotá hlavu? Může se z obyčejného pečení vyklubat láska na první pohled?

ZDE

 

Neznámé pokušení

Zkouška svatebních šatů neprobíhá podle běžných norem a pro Bellu se zvrhne ve hru na pravdu. Ovšem pravda není taková, jakou by si Bella přála. V baru, kam utíká pro útěchu, kterou dokáže poskytnout alkohol, potkává neznámého muže, jež ztělesňuje pokušení, kterému žádná žena nedokáže odolat.

ZDE



Poezie:

 

Ztracená bloudím

Tolikrát omýlané téma. Odchod Edwarda. Tentokrát jsem to zkusila pro mě nově, a to ve formě poezie. Prvotní nápad vzešel z ísničky od Verony, Ztracená bloudím, takže se tak básnička i jmenuje.

ZDE


 

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

emam

41)  emam (28.02.2014 21:14)

I to je dobrá zpráva, že plánuješ něco čistě svého. Doufám, že na BH nebo nám dáš vědět;) Ať tě můza brzy políbí

zuzka88

40)  zuzka88 (28.02.2014 19:50)

Zdravím dámy, jsem moc ráda, že jste se ozvaly , ale obávám se, že mám pro Vás špatnou zprávu. Žádnou povídku v nejbližší době neplánuju, jednak nemám nápad, i když to by asi nebyl takový problém, občas mi v hlavě něco vykoukne, ale od dokončení Tenké hranice mi nějak chybí chuť psát. Taky bych ráda zkusila něco neupířího, ale zatím nevím co, jak, kde... Takže asi tak, sama nevím, co bude dál

SestraTwilly

39)  SestraTwilly (26.02.2014 22:00)

:)

emam

38)  emam (26.02.2014 21:57)

Zuzko, můžeme se zase těšit na nějakou povídku?

SestraTwilly

37)  SestraTwilly (09.11.2013 17:19)

Zuzka :) ;)

zuzka88

36)  zuzka88 (09.11.2013 16:57)

Dámy, máte to tam. Už jen počkat na schválení;)

emam

35)  emam (08.11.2013 20:53)

Katuška, totiž Sestra Twilly, to vystihla přesně

SestraTwilly

34)  SestraTwilly (08.11.2013 20:31)

Áno,určite áno. Na 100% áno.

PS:potom ťa budeme prehovárať na ďalšiu... :) B)

zuzka88

33)  zuzka88 (08.11.2013 20:16)

Přesně proto vás varuju, že pak budete čekat víc jak týden.:)
Takže jste obě pro?;)

emam

32)  emam (08.11.2013 20:13)

To jsou mi otákzy. Samozřejmě, že chceme!!!! To jako, že pak bude víc než týden pauza? :( A musí o být definitivní slovo

SestraTwilly

31)  SestraTwilly (08.11.2013 19:16)

Ja som za zajtrajšok Zuzka a potom teda pokračuj podľa plánu

zuzka88

30)  zuzka88 (08.11.2013 18:18)

Ahojda, sraz neplánuju, ani jsem netušila, že nějaký bude.

Holky moje , doufám, že si tohohle mini vzkazíku všimnete Mám pro vás jistou nabídku... včera jsem si na to sedla a vytvořila další kapitolu, kterou bych vám sem zítra vložila pokud budete mít zájem. Ale měla bych vás upozornit, že se tam neděje nic extra speciálního a další kapitola by pak byla až další úterý. Je na vás, jestli bude zítra nebo to necháte jako vždycky ;)

emam

29)  emam (07.11.2013 20:07)

Ahoj, plánuješ se zúčastnit srazu?:)

SestraTwilly

28)  SestraTwilly (22.10.2013 19:51)

Zuzanka,kde je ďalšia kapitolka? Že ju dnes vydáš?Prosim
:)
Celý týždeň trpezlivo čakám...

KalamityJane

27)  KalamityJane (20.02.2012 14:47)

Super! Super! Super!!!! Mám nehoráznou radost a už se vážně nemůžu dočkat další kapitoly, takže honem!!! :D

KalamityJane

26)  KalamityJane (20.02.2012 13:38)

Teď jsem se začetla do tvé další povídky Oheň a led. Měla bych sice číst povinnou četbu, ale tohle je mnohem lepší!! :D :D
Jinak doufám, že Dvě podoby lásky nebudou mít jen 12 kapitol, jak to máš na shrnutí :( protože nevím, co budu dělat, až ta povídka skončí :'-( :'-(

Janeba

25)  Janeba (08.08.2011 19:45)

Zuzanko, ani nevíš, jak často si vzpomenu!!! ;) Caroline si ráda připomínám!!

zuzka88

24)  zuzka88 (08.08.2011 16:08)

Jej, Janeb, až teď jsem si všimla, žes mi napsala. Díky za přivítání. Já jsem tu tak nějak pořád, jen už tu nebulikuju, ale funguju jako tichý čtenář. Moc jsi mě potěšila. Jsem ráda, že si na mě ještě někdo vzpomene

Janeba

23)  Janeba (06.08.2011 20:35)

Ahoj Zuzanko, dlouho jsem tě neviděla!!! Vítej zpátky!!!!

22)   (13.05.2010 22:24)

Čtenářka se velice stydí, protože vůbec neměla náladu na psaní komentů a mrzí jí to :(. Všechno se na mě valí, není čas a je akorát tak depka... Avšak kapitolka byla tak dojemná, že jsem přes slzičky ani neviděla na monitor a kapitolku musela číst několikrát . Bude další?? Slibuji, že budu pečlivě psát komenty, hned po přečtení kapitolky .

1 2 3   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek