Sekce

Galerie

/gallery/thumbs/twi10.jpg

Jednorázové:

Nepamatuje si moje jméno / Hrad z písku / Upáleni

Drabble:

Hra ve třech

Team "Pan Vlasy" forever!

JEDNORÁZOVÉ

Nepamatuje si moje jméno

Nešťastná láska. On ani neví, jak se jmenuje. Je pro něj prostě "Ty". Ale to se změní. Stačí dvě jména, deníček, motorka, referát z němčiny a máma, co si zapoměla vzít prášek. Stačí zoufalá Kim, nevšímavý Jared a pobavený Paul. A co z toho vyjde? Pravá láska vynásobená milionem.

Hrad z písku

Quil je už trochu nešťastný, když se dívá, jak je Sam s Emily šťastný, podobně jako Jared s Kim. Tiše jim závidí a přeje si, aby taky potkal tu pravou. Jeho přání se splní, když do rezervace za Emily přijede její sestřenice Claire...

Upáleni

Být odlišný je těžké. Zvláště v době, kdy vás za cokoliv, čím vybočujete z davu odsoudí slovy čarodějnice. Nejprve se to ještě toleruje, ale pak uděláte něco, co už ignorovat nejde. Odvedou vás, mučí vás a nakonec vás přivážou k vysokému kůlu, zapálí dřevo pod vašima nohama a sledují, jak se pomalu pečete zaživa. Nemáte šanci přežít. Pokud ovšem nejste dětmi dlouho vybranými, které nesmí zemřít.

DRABBLE

Hra ve třech

Drabble o Belle, Edwardovi, Emmettovi a jejich těžké hře...

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Sundance

4)  Sundance (21.06.2013 21:42)

Ahoj THe, četla jsem si tvůj komentář k HIAH a musím přiznat, že jsi mě neskutečně překvapila. ;) Moc ti děkuju i za ostatní krásné, vtipné a pochvalné komentáře, které jsi kdy přidala k nějaké mé povídce. :) Nevím, jak ti poděkovat, ale chci odpovědět na tvou otázku.
Ptala ses, jestli píšu i nějaká jiná témata, než je TS. No, abych pravdu řekla, tak já potřebuju mít nějaký pevný základ, na kterým bych mohla stavět (např. upíři, vlci, otisk atd.). Jo, někdy bych si chtěla zkusit napsat kraťoučkou kapitolovku jen s nápadem, který celý ve své plné kráse pochází jen z mé hlavě. Bylo by to jen pár kapitol, ale nevím, jestli se k tomu dokopu. ;)

Sun

Baru

3)  Baru (26.11.2011 17:42)

Anooo :) Tak konečně vítej

Bosorka

2)  Bosorka (21.11.2011 20:39)

Věčně druhá..... ;) Vítej!

Twilly

1)  Twilly (21.11.2011 20:32)

Konečně domeček? Tak tedy vítej, THe :D

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek