Sekce

Galerie

/gallery/Kopie - avatar.jpg

Kapitolové: Mé oči se nepletou I. + Mé oči se nepletou II.

Jednorázové: Osud nezměníš - Ten Black Roses - Milovat dokáže i kámen - V medvědích tlapách - Můj život je ve tvých očích - Mé oči se nepletou II. - První sníh

 

David Locca z Očí

Mé oči se nepletou

Info: Za naším světem se prý skrývá jiný,  který je našimi touhami a fantazií. Je to místo, v němž žijí oblíbení představitelé našich knih a filmů. Jenže, co když se za jednou z  nejslavnějších ság poslední doby, skrývá neuvěřitelné tajemství?

Příběh z pera Stephenie Meyerové se stal skutečností, ale jen velmi málo lidí ví, že právě autorka toho celosvětového fenoménu popsala pouze pravdu, která se začala odvíjet na místě, kde to všechno stejně mělo začít.

Kdo by čekal, že by se příběh měl odvíjel stejně, tak se hluboce mýlí. Knihy se od skutečnosti velmi liší a to samé pozná dívka, která je vržena do světa, pro který by miliony jiných vraždilo, jen aby sem mohlo nahlédnout.

Bohužel všechno není tak skvělé, jak to vypadá a skutečný příběh je daleko temnější a zlověstnější než jeho knižní předloha.

Jste ochotni poznat skutečnou pravdu?

Kniha první - Vzkříšení

Stav: dokončená

Kapitoly: Prolog - Epilog

Vznik: červen 2010

Motto: „Nové šance nejsou přesně takové, jak se zprvu zdají.“


Kniha druhá - Pronásledovaní

Stav: rozepsaná

Kapitoly:

Prolog -

Motto: „Sny jsou branou k budoucnosti.“

TRAILER:

 

 

Když Naděje ožívá

V přípravě!

 

Osud nezměníš

Co kdyby se Bella nepřistěhovala zpátky do Forks za otcem? Co kdyby místo toho prožila plnohodnotný život smrtelníka bez upírů a vlkodlaků. Život, který není jen šťastný. Prostě život jaký známe. Jenže, co když osud si přeci jenom svoji cestičku najde? Je dáno, co se má stát. Je naprosto jedno kdy. Prostě se to stane. Osud nemůžeme změnit. Proto setkání s Edwardem přijde. Sice až na sklonku života, ale přijde. Jak to nakonec dopadne? Jak se k sobě zachovají?

 

Ten Black Roses - 1. část

Ten Black Roses - 2. část

Poslední okamžiky Bellina smrtelného života neproběhly během porodu, ale v baletním studiu ve Phoenixu, kam se dobrovolně vydala, aby zachránila svoji milovanou matku Renné. Jenže James ji podvedl a nalákal ji tam na starou video nahrávku. Což Bella netušila. Vběhla mu do pasti. Past, která končila zlomenou nohou a upírovým kousnutím na zápěstí. Kousnutí, které Edwarda nevysál a vyslyšel Belliny prosby, aby s ním mohla být po celou věčnost.

Bohužel nedopadne to tak, jak Edward předpokládal a z Belly se stává vraždící monstrum, které si vyřizuje účty s každým koho potká. Řádí jako smyslů zbavená, skoro jakoby neměla duši. Tu duši, pro ktero ji Edward tolik miloval a nechtěl jí ji vzít. Za jejím ředěním zůstává jedna mrtvola za druhou. Bude mít toto řádění následky? Uvědomí si je Bella? Neskočí jako hromada popela?

Povídka věnována: Nothingisimpossible (Noth), anamor8, Lucyl, Lioness, Jarusinka


Milovat dokáže i kámen

Láska dokáže velké věci. Naučí milovat upíra, který věřil, že jeho duše je zatracena, že duši nemá, ale do života mu však vstoupil někdo, kdo mu dokázal, že milovat může každý, ale hlavně, že duši stále má.
První láska našich oblíbených upírů. Carlislea a Esmé.

Mám tyhle dva nejraději a jsou často opomíjeni, ale jejich láska byla jako první a o to bolestnější, protože nemohli být spolu tak jako E s B. Zaslouží si také nějakou tu krásnou a romantickou jednorázovku, která nastíní ten krásný okamžik vzniku jejich lásky, bez které by nebylo tolika dětí.

 

V medvědích tlapách

Jak již název napovídá, je jasné o kom povídka bude, ale nečekejte typické Emmettovi vtipy. Za jeho lovem na medvědy se skrýval úplně jiný důvod, který by z nás nikdo nečekal. Víte, proč se tak změnil? Proč byl tak vtipný už za života a kdo ho změnil tak, aby takový byl i v  nesmrtelném životě?

Rosalie a Emmett jsou někdy docela nebezpečný pár, ale jak se poprvé potkali? Byla to láska na první pohled a bylo hned jasné, že z Emma bude upír? Nebo to bylo úplně jinak?

 

Můj život je ve tvých očích

Život upíra, který vede novorozené ke stálému boji o území není vždy lehký. O tom ví své Jasper. Poslouchá Marii, kterou miluje, nebo alespoň si to myslí. Jednoho dne však dostane úkol, který mu změní celý jeho život. Za úkol dostane, aby zabil jednu upírku. Upírku, co by mohla zhatit všechny Mariiny plány na dobytí území, protože má jistý dar.

Jasper slepě poslechne a vydá se po stopě té upírky. Jenže osud dokáže zmást i skvělého velitele. Dokáže zvládnout zabít někoho, kdo předvídá každý krok?

To ví jen Alice.

Povídku věnuji Odehnalce. Díky zlatíčko.


Shrnutí povídek na Bez hranic


Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

14)   (24.10.2010 13:43)

Ahoj Nikol, četl jsem tvojí povídku Polibek od Edwarda s příchutí kouře - za ten konec bych tě nejraději - a tak bych se chtěl zeptat, kde bych našel pokračování a jak se jmenuje
Díky

Nikol18

13)  Nikol18 (24.09.2010 18:29)

Ano Michale? Copak bys potřeboval?

12)   (21.09.2010 16:35)

Nikol? Potřebuju s tebou mluvit. tak napiš co nejdříve, jo? Díky;)

11)   (19.09.2010 14:10)

To bude asi problém, protože já na skype nemůžu takže máš po plánu

Nikol18

10)  Nikol18 (19.09.2010 00:16)

Michale! Já si tě nějdu na skypu a tam si to s tebou vyřídím.

9)   (18.09.2010 19:29)

To nejde, promiň:p

Nikol18

8)  Nikol18 (18.09.2010 19:27)

Michale! Nehraj si se mnou a prostě to vybal!:D :D

7)   (18.09.2010 13:13)

Ne, neboj. O tobě nic. Jenom jsem něco zkoušel...

Nikol18

6)  Nikol18 (18.09.2010 09:37)

Teď se bojím. Na co použitelné? Nechceš na mě něco prásknout, ne snad? Že ne?

5)   (17.09.2010 20:01)

Ne, to rozhodně ne, jen se ujišťuji Takže moje zdroje jsou dobré, a použitelné

Nikol18

4)  Nikol18 (16.09.2010 22:40)

Michale... ano, je to pravda. Je to nějaký problém?

3)   (13.09.2010 19:14)

Nikol, právě jsem se dozvěděl (nemůžu ti napsat jak, je to tajemství ) , že jsi na stm. eu četla povídku STMÍVÁNÍ MI DALO ŽIVOT A JÁ TEĎ MUSÍM ZACHRÁNIT TO, CO TOLIK MILUJU.
Je to pravda?

Nikol18

2)  Nikol18 (06.05.2010 22:25)

Ne nebudu. Pardon přehlídla jsem se.

Evelyn

1)  Evelyn (06.05.2010 16:52)

Ahojky, budeš své shrnutí ještě nějak zásadně měnit? Nemáš zaškrtnuto, že je článek hotov, takže ho zatím nevydáváme.

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek