Sekce

Galerie

/gallery/MarryTyger.jpg

Kapitolové povídky: Tiger Fortune (rozepsaná)

Pomsta se nevyplácí (dokončená)

Ještě pár schodů (připravuje se)

Jednorázové povídky: Death

Halucinace Edwarda - drabble

Duch starého dolu

Koupíme nové - drabble

Hope in War

Kapitolové povídky

 

Tiger Fortune

Miley Marcusová je dcera Isabelly Swanové a Edwarda Cullena. Bohužel je všechno úplně jinak. Bella si najde Raye Marcuse jako náhradu za Edwarda. Zdědí ZOO a vše je na rok dokonalé, jenže potom se zase vrátí minulost a Bella prchá k Volturiům. Miley považuje za svého otce Raye a žije s ním v ZOO společně s Natashou. Jedna malá krabička a jeden malý tygřík všechno rapidně změní.

1. kapitola2. kapitola3. kapitola4. kapitola5. kapitola6. kapitola7. kapitola ♦ 8. kapitola ♦ 9. kapitola ♦ 10. kapitola ♦ 11. kapitola ♦ 12. kapitola ♦ 13. kapitola ♦ 14. kapitola ♦ 15. kapitola ♦ 16. kapitola ♦ 17. kapitola ♦ 18. kapitola ♦ 19. kapitola 20. kapitola 21. kapitola22. kapitola23. kapitola24. kapitolaepilog

Miley

 

Pomsta se nevyplácí

Veronica Corojová je z rodiny měsíčních vlkodlaků. Její rodina je za posledních pět let rapidně vyvražděna.  Ronnie se dostane do dětského domova, ve kterém najde spousta přátel. Ale během chvíle se vše zase změní v horor. Ronnie se chce pomstít vrahovi.

Prolog1. kapitola ♦ 2. kapitola ♦ 3. kapitola ♦ 4. kapitola ♦ 5. kapitola ♦ 6. kapitola ♦ 7. kapitola ♦ 8. kapitola ♦ 9. kapitola ♦ Epilog

 

Počertěná

Isabella Marie Cirer je dcera ďábla, Carlislea Lu Cifera. Být dcerou ďábla není tak špatné. Váš otec má hlídku nad všemi kouzelnými bytostmi temnoty a vy se mezitím můžete poflakovat ve světě smrtelníků. Isabella jede s Carlislem do Voltery soudit vegetariánskou rodinu upírů. Carlisle ale poprvé uvidí Esmé a tím to pro Bellu končí. Její dosavadní svoboda je jí odebrána a ona se musí o svou ‚skromnou‘ vilu dělit hned se sedmi upíry. Jak se Bells popere s tím, že má nové sourozence? A co když se pokusí svatbě zabránit. Pomůže Belle maličká Renesmee? A hlavně, uvědomí si Carlisle svojí chybu ve výchově a ustojí si za svou láskou Esmé?

1. kapitola2. kapitola3. kapitola ♦ 4. kapitola ...

Jednorázové povídky


Death

/gallery/Death.jpg

 

Duch starého dolu I. část

Duch starého dolu II. část

/gallery/Duch starého dolu.jpg

 

Hope in War

 

Halucinace Edwarda - Drabble

/gallery/c79b0b4de6_65469157_o2.jpg

 

Koupíme nové - Drabble


Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Nicole

2)  Nicole (04.05.2012 18:39)

úžasné povídky wolfíku!! :)

Ajjinka

1)  Ajjinka (04.03.2012 21:10)

Za tečkou po řadové číslovce se píše mezera, také si ke každé z povídek připiš jejich stručný děj. Díky ;)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek