Sekce

Galerie

/gallery/first position2.jpg

KAPITOLOVÉ: Fear itself ~ Život z ptačí perspektivy ~ Holube, bojuj!

DRABBLE: Upiří na slunci přece září, ne? ~ Narozeninový dort ~ Vždy to byl on


AKTUALIZACE:

28. 8. - Holube, bojuj! - 5. kapitola

11. 7. - Holube, bojuj! - 4. kapitola

9. 7. - Holube, bojuj! - 3. kapitola


Život z ptačí perspektivy

Povídka je o Belle, která, dokud nepřijeli Cullenovi, žila si šťastně se svým otcem Charliem. Pak se ale semele pár věcí, které povedou k tomu, co se z Belly stane. Jak to dopadne, a co vlastně Bella je?

(Jelikož je to moje úplně první povídka a jsem trošku líná, nechce se mi ji tady dávat celou, proto je zde odkaz na první kapitolu na stránkách, kde to už publikované je.)

ZDE

 

Holube, bojuj!

Děj se odehrává přibližně dvacet let po přestěhování Belly na vzdušnou pobočku. Učení už zvládla a vrátila se dolů, na zem. Našla si práci, přítele... Jenže má stále zlé pocity, i když si přesně nepamatuje proč. A jedna vzpomínka, boj a květina to změní. Vzpomene si na slib daný před lety a s jeho splněním přijde i velice těžké rozhodnutí.

1 ~ 2 ~ 3 ~ 4 ~ 5 ~ 6 ~ 7 ~ 8 ~ 9 ~ 10 ~ 11 ~ 12 ~ 13 ~ 14 ~ 15

Fear itself

Je tady nová povídka s názvem Fear itself. Za název děkuji SarceS. Příběh je o Cullenových a jejich životě, když je Nessie starší a jde poprevé na stední školu. Je celosvětová krize, takže i naše řady Cullenů, Denaliů i vlkodlaků (prostě celá smečka) jsou užší.

Když přijdou do Forsk, Nessie se "zamiluje" do jedné dívky. Ta se bude ze začátku bát se s ní sblížit, ale nakonec si padnou do noty a budou nejlepší kamarádky. Ale co když ona dívka není tak úplně normální. Co když se bála oprávněně a má taky své malé tajemství. Ale když se Cullenovi dozvědí o jejím tajemství, budou ho chtít vidět. Lili, tak se ta dívka jmenuje, k nim pojede, ale svého cíle nedojde. Proč? Co se vlastně stalo? Co, nebo kdo, je to překvapení?

Doufám, že se vám povídka bude aspoň trochu zamlouvat.

P.S.: Vemte si ze mě příklad. Nikdy se nevsázejte o povídky. Tohle je sázková povídka. ;)

P.P.S.: Za to, že to tady máte, vděčíte nessience (že tu sázku se mnou vůbec uzavřela), NancyWhite (bez které bych to nezvádla, hlavně kvůli jejím radám) a SarceS (která mi pomohla vymyslet název a taky mi dodávala inspiraci svýma povídkama). Holky moje zlaté, děkuju, :-*

Povídka


Upíři na slunci přece nezáří, ne?

Bella a Edward. Bella říká, že ví o Edwardovi a vyzvídá další věci. No, ale trošku se to zvrtne.

Drabble

Narozeninový dort

Můj další drabble. Bella má narozeniny. Alice pořádá párty, jako vždycky. Ovšem tohle je jediné, v čem se to shoduje s knihou. Další průbeh bude jiný. Jaký? Přečte si.

Drabble

Vždy to byl on

Je to konec filmu New moon. Jake si stoupnul před auto, ve kterém jeli Edward a Bella v ne zrovna skvělém rozpoložení. Chtel si promluvit. Jak to dopadne?

Drabble

 

 

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

blotik

4)  blotik (27.04.2010 18:22)

Urrčitě. :) Děkuju.

Evelyn

3)  Evelyn (27.04.2010 13:26)

Nahrála jsem Ti obrázek do galerie ve správné velikosti, tak si ho sem prosím překopíruj.
Příště stačí, když při nahrávání zadáš Změnit šířku na ... a nastavíš takové parametry, aby obrázek odpovídal maximu 100 x 100. Tvůj obrázek je obdélník na výšku. Sice jsi měla šířku 100, ale výška byla logicky větší. Proto je třeba zmenšit šířku v takovém poměru, aby výška byla maximálně 100px.
Uf :-) Doufám, že je to alespoň trochu srozumitelné :-)

blotik

2)  blotik (27.04.2010 13:08)

Karolka: A jak to mám zmenšit, když to mám uložené, ale nemám to v počítači a když před to dám thumbs, tak to má velikost takovou, jaká je teď. :(

Karolka

1)  Karolka (26.04.2010 22:42)

blotik: Máš moc velký perex obrázek. Prosím zmenši na 100 px. Díky.

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek