Sekce

Galerie

/gallery/666215_zombie.jpg

Takový malý bonus pro všechny, kdo už četli čtvrtý díl Bludiště - Lovec a kořist.

Prosím, berte to s obrovskou rezervou! A rozhodně je to 18+.

Bosorko, víc toho ze mě nevydojíš. :D

Neměl dost času. Potřeboval ho, protože se mu matroš válel v kufru auta a poslední zákazník právě volal, že dohoda padá. Ale neměl ho a on to, kurva, musel prodat! Doom mu nepočká. Bude chtít prachy na dřevo a bude je chtít do zítřka do večera. Jestli mu je Max nedá, tak další úsvit rozhodně neuvidí.

S gustem štěkl nadávku do tmy uličky a vztekle si uplivl. Feťáci mizerný, je na ně hovno spolehnutí. Kopl do jednoho z kontejnerů, když kolem něj procházel zpátky k autu. Nejspíš jen kvůli tomu přeslechl, že se někdo přiblížil. Pak dostal do hlavy ránu, jako by mu jí někdo natáhl cihlou. S vyheknutím se sesul, jak se mu podlomily nohy, a v hlavě mu ječela podělaná centrifuga. Nebo to byla jen bolest?

Nebyla, bolest přišla až potom. Něco ho pevně sevřelo a pak mu to prohnalo krkem štípací klín ostrej jako břitva. Otevřel oči dokořán a začal se bránit. Prsty hrábnul do prostoru a zachytil se za něco poddajného. Prudce trhnul. Ruplo to a ozvalo se zavrčení. Pes, kurva? Nesnášel psy!

Jenže místo psa se mu ve výhledu ukázala tvář. Krásnej obličejík mladý holky s vlasama jako voheň a… do prdele, to je jeho krev?! Cenila zuby zamazané rudou, která mu ještě před chvílí říkala pane. Napřáhla se, ucítil něco sladkýho a pak svět zhasnul.

Pálila ho. Škvařila, dusila a nejspíš ho přitom i krájela, zatímco mu vařící olej kapala i tam, kam by se normálně nedostal. Ta břečka mu putovala žilami a fritovala všechno, čeho se dotkla. Nechápal, jak je možné, že ještě nezhebnul, ale rozhodně si to přál. Chtěl na ni zařvat, ať už se na to konečně vysere a nechá ho chcípnout, jenže to nešlo. Pusu měl plnou nějakých sraček a ty ho dusily. Nemohla se, do hajzlu, rozhodnout, jak ho zabije? Musí to kombinovat. Kyslík mu byl vzdálený asi jako pláž na Bahamách. Mozek vysílal signály, že takhle to dlouho nevydrží, ale Max pořád ne a ne umřít. Zaťal prsty do vlastního masa a dál trpěl. Za to ta děvka zaplatí!

Už dávno se smířil s tím, že neumře. Nebo už možná pošel a tohle bylo peklo, jenže v pekle by to nejspíš nevzdali, že ne? A tohle už se pomalu stávalo únosným utrpením. Některé části těla necítil vůbec, což byla bezvadná zpráva, problém byl s těmi, které cítil. Orgány se mu koupaly v žíravině, ale přitom tam pořád byly, jako by snad byly z azbestu. Nerozpustí se a nerozpustí, mrchy nevděčný! Prostě ho budou mučit, dokud to půjde.

Zhoršilo se to. Srdce mu začalo místo krve pumpovat ty žhavé sračky, a aby toho nebylo málo, makalo jako nikdy dřív! Křičel by. Zmítal by se. Ale nemohl nic, protože na něm ležel chcíplej slon, co se ho snažil zalisovat do země. Všude kolem sebe ji cítil. Hlína a rozklad a vlhko. Jedním slovem humus. A pak se to celý zvrtlo, fritovací olej se stáhnul odevšad jen do pumpičky a ta se mohla zcvoknout stejně jako Max.

Kurva. Do píči. Děvka, děvka, děvkááááááá! Mohl jí jen v duchu proklínat, tak to dělal a najednou to přešlo. Nic nebolelo. Bylo ticho. Teda relativně, vlastně slyšel nějaký divný hrabání a šustění. Pokusil se otevřít oči, ale nešlo to. Nemohl se pohnout. Nemohl se nadechnout a navíc mu došlo, že má vážně něco v puse. Hlínu!

Ta čubka ho pohřbila! Zaživa!!! Panika jako by mu dodala sílu. Protlačil ruku vzhůru tou masou hlíny. A pak i tu další. Ukrajoval centimetry, prodíral se vzhůru a přišlo mu to jako věčnost. Netušil, jak dlouho mu to trvalo, ale když nakonec ucítil, že se prsty dostaly nad úroveň země, málem si z toho uchcal blahem.  Teda, kdyby to šlo, jenže vono se nezdálo, že by to šlo.

Další nezměřitelný časový úsek mu trvalo, než dostal nad zem i druhou ruku a hlavu. Dusivě se rozkašlal a snažil se dostat hlínu z plic. Konečně mohl otevřít oči a málem dostal infarkt. Nebo by ho dostal, kdyby mu tlouklo srdce. Jak to, že mu, do prdele, netluče srdce?! Všechno bylo tak posraně jasný, až ho to děsilo. Viděl jako kamera. Von měl snad funkci zoom, nebo co? Viděl i ty nejmenší detaily jako nějakej podělanej mikroskop! Vytáhl se ze země ven celý a překvapeně zjistil, že není ani za  mák utahanej. Vyfrkl hlínu z nosu a nadechl se. Okamžitě se naježil. Netušil proč, ale něco tady bylo kurevsky špatně! Bylo to sladký jako ta zrzavá píča, co se mu zakousla do krku. Tím si byl jistej. Prudce se otočil a zakolísal. Jak to zvládnul tak rychle? Něco vystřelilo a on sebou švihl k zemi. Ozýval se praskot a pak těžký dopad. Max zvedl hlavu a rozhlédl se, až když to utichlo.

Ten strom, u kterého stál, ležel na zemi. Ta velká tlustá kráva byla asi v pěti stopách hladce přeťatá a zbylých dvacet stop se válelo na zemi. Větve se tomu ještě třásly. Vykuleně si ho prohlížel a pak si všimnul, že má rukáv od mikiny roztrhaný a plný třísek.

„Tak to, kurva, ne!“ protestoval proti tomu, co mu z tý rovnice vycházelo, ale zapomněl na to ve chvíli, kdy se uslyšel. To přece není on! Nikdy nezněl tak… dobře.  Připlácl si ruce na tvář. Šílel z toho! Co se to, kurva, děje se světem?! Co se to děje s ním?!

Vstal, protože na zemi se cítil zranitelně. Do nosu ho zase uhodila ta sladká vůně a někde v něm se probudilo něco zvířecího. Slyšel se vrčet. Čenichal ve vzduchu jako nějakej prašivej ohař a pak vyrazil. Ten starej Max uvnitř, byl ztracenej a nevěděl, která bije. To nový cosi, co z něj bylo, vědělo moc dobře, co má dělat. Vystopovat tu malou couru a ukázat jí, že zahrávat si s nim, byla ta nejhorší věc, kterou za svůj krátkej život udělala. A pak si to vyřídí s tím zasranem Doomem!

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Fanny

9)  Fanny (30.08.2012 21:03)

No, snad jeho vnitřního já je mi malinko líto ( i když jsem přesvědčená, že i jako na člověka na něj rodiče hrdý fakt nebyli... I když... Ne nic, nebudu to rozebírat) Ale jinak jsem moc ráda, že Alistair Maggie pomohl dostat ho z povrchu zemskýho...
Jinak... Člověk ani neví, že se v jedný větě může objevit tolik sprostejch slov. :D :D :D

Clea

8)  Clea (30.08.2012 19:14)

zasran Doom já bych teda taky moc ráda ještě kousek v tomhle duchu
celkově ten poslední odstavec je skvělej... "Ten starej Max uvnitř, byl ztracenej a nevěděl, která bije." - tohle se mi hrozně moc líbí člověk má skoro chuť ho litovat nebo alespoň o něco víc mu být nakloněn

Empress

7)  Empress (30.08.2012 17:52)

Čo k tomu povedať Aj keď podobné poviedky nevyhľadávam, toto som zhltla na jeden šup

Ivana

6)  Ivana (30.08.2012 17:33)

pobavila som sa. :D a to som sa dnes potrebovala dostať do depresívnej nálady

SarkaS

5)  SarkaS (30.08.2012 16:44)

Bohužel, svoji zásobu sprostých slov jsem vyčerpala na tři roky dopředu

Bosorka

4)  Bosorka (30.08.2012 15:22)

Šárko úúúúúúúúúúžasný! Začínám litovat, žes mu nechala urvat hlavu
Hele, fakt už ani kousek? :D

3)  ada1987 (30.08.2012 15:09)

SarkaS

2)  SarkaS (30.08.2012 14:25)

vzhledem k tomu, že jsem tam byla přede dvěma minutami, tak bude chyba na tvé straně a příště tyhle dotazy do fóra, jo?

1)  kikina (30.08.2012 14:23)

ahoj moc se omlouvám, že tento komentář nepatří k této povídce. Já se chci jen zeptat jestli někdo neví jak se mám dostat na stránky stmivani.eu protože mi ti už 3 dny nejde a pořád to hlásí error :-( tak se chci jenom zeptat jestli někdo nwm jak se tam dostat.

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek