Sekce

Galerie

/gallery/Každá lež jednou skončí.jpg

Je tu další zabydlování naší rodinky.

23. kapitola – Spolužáci a spolužačky

Ráno mě probudila Alice, jak se se všemi hádala, co si vezmou na sebe. Bylo mi jasné, že mně se to taky nevyhne. S povzdechem jsem vstala a uvědomila si jednu maličkost. Podívala jsem se po pokoji a hlavně na místo vedle sebe na posteli. Zelo prázdnotou, ani to nevypadalo, že tu byl. Nechala jsem to být a šla do koupelny, kde jsem se zkulturnila a oblekla. Alice mi připravila černé úzké džiny, žlutý top s vázáním za krkem a žlutou mikinu. Ani to nebylo tak strašný.

Vyšla jsme z koupelny a v pokoji stále nikdo nebyl, přišlo mi to divné. Vzala jsem si svou tašku a vydala se dolů na snídani. V obýváku byl jen můj manžel, jehož přítomnost jsem postrádala v pokoji. Tašku jsem hodila na sedačku a šla k němu, zezadu jsem ho objala kolem pasu a hlavu si zabořila do jeho zad. Vdechla jsem tu jeho vůni, které bylo v našem pokoji málo.

„Kdes byl?“ zašeptala jsem k němu.

„Celou noc jsem byl na lovu, potřeboval jsem chvilku přemýšlet,“ zašeptal mi nazpátek a otočil se ke mně. Zlehka mě políbil a táhnul do kuchyně, kde už byla moje snídaně. Jen co jsem spolkla poslední sousto, Alice se přiřítila do kuchyně, že už musíme. Edward mi vzal tašku a šli jsem k jeho Volvu.

Cesta proběhla v tichosti. Drželi jsme se za ruce a já se koukala ven z okna. Byla jsem zvědavá, jak to bude, ale jedno jsem věděla - lehké to tu nebude. Přeci teď budu žárlit víc než předtím, to mi bylo jasné. Edward zaparkoval vedle Emmettova Jeepu. Celé parkoviště bylo tiché a vypadalo to spíš na výstavu sochu. Nikdo se nehýbal, nikdo nemluvil. Všichni upírali svůj zrak na naše auta. Povzdechla jsem si, Edward se ke mně lehce naklonil a políbil mě.

„To zvládneš, chodila jsi už do spousty škol,“ připomněl mi a poté vystoupil z auta. Všem holkám se naráz otevřela pusa dokořán. To bylo to, čeho jsem se bála. To, jak můj manžel působí na ostatní okolo nás.

Obešel auto a otevřel mi, vystoupila jsem a v tu chvíli začal Edward vrčet, ale potichu. Podíval jsem se na něj, ale on se díval na ostatní a hlavně na kluky hnusným pohledem. Mě si přitáhnul k boku a vydali jsme se za ostatními do kanceláře.

Byla tam postarší mile vypadající dáma, Alice vše vyřídila a za chvíli nám už do ruky dávala mapku školy a rozvrh. Nevím, jak se to mámě povedlo, ale dokázala zařídit, aby páry byly spolu co nejvíc, a nikdo neměl žádnou hodinu, kde by byl úplně sám. Vždy s ním byl někdo z rodiny.

První hodinu jsem ale měla s Alice a to španělštinu. Rozloučily jsme se s ostatními a vydaly se na naší první hodinu. Měli jsme štěstí, že tam byla volá lavice, kam jsem si spolu sedly. Když přišel učitel, podepsal nám nějaký papír a poté se věnoval hodině. Ještě si mě a Alice stihl vyzkoušet, co umíme. Byl překvapen naší skvělou španělštinou a my to odůvodnily tím, že jsme nějaký čas žily ve Španělsku. Těšila jsem se moc na další hodinu, protože tu mám s Edwardem.

Jen co zazvonilo, obě jsme se rychle vydaly pryč. Bylo mi jasné, že i ona má svou hodinu s Jasperem.

Měla jsme mít biologii, tak jsem vyhledala kde a vydala se tam. Ve dveřích učebny jsem se podívala. Edward už seděl v nějaké lavici a zrovna odbyl jednu holku, že vedle něj je už plno. Usmála jsem se a vydala se  k němu, ta holka si mě nevšímala, ale on ano. Sedla jsem si vedle něho a dala mu jen malou pusu na tvář.

„Ahoj, miláčku, chyběl jsi mi,“ usmála jsem se na něj a tak holka odpochodovala.

„Taky jsi mi chyběla,“ zašeptal mi do ucha a políbil na něj. Učitel přišel se zvoněním, Edward mu odnesl jako pravý gentleman moje i jeho papíry na podepsání.

Celou hodinu si hrál s mojí rukou a nebo jeho ruce okupovaly moje tělo. Pokoušela jsem si toho nevšímat, byli jsme přeci jen ve škole a to první den. Ale moc to nešlo, dokázal jsem se soustředit jen na jeho dotyky. Musel se asi hodně bavit, ale já ne. Měla jsem co dělat, abych se po něm nevrhla.

Když zazvonilo, docela jsem si oddychla. Edward mě doprovodil na mou další hodinu, kterou jsem měla mít s Rose.

„Tak za hodinu,“ rozloučil se se mnou a odešel. Ve třídě na mě už moje sestřička čekala. Vše probíhalo jako předtím a my si celou hodinu povídaly. Po hodině před třídou čekali Emmett i Edward. Obě jsme došly k tomu svému a obdarovaly ho polibkem. Na chodbě se vše zastavilo.

Další hodina s Edwardem proběhla ve stejném duchu jako naše první. A já se těšila na její konec, ani nevíte jak moc.

Byl čas oběda a my se tedy vydali do jídelny. Vešli jsem spolu ruku v ruce a všichni utichli, koukali se na nás. Edward potichu vrčel, spíš mu bublalo v hrudi. Táhla jsem ho rovnou k tomu nevzdálenějšími stolu, který okupovala naše rodinka. Už měla jídlo, které sním já. Edward si sednul vedle mě a já se začala cpát.

Povídali jsme si o prvních dojmech tady a tak. Pokaždé, když jsem se otočila, nebo podívala okolo, všichni se na nás stále dívali. Takhle to bude týden, pak si na nás zvyknou.

Další hodinu jsem měla s Jasperem trigonometrii. Vždy jsme měli spolu takové předměty, u kterých musím dávat pozor. Ani za ty roky mi nejde. Hodina s ním proběhla bez problému a vydali jsme se na tělocvik. Měli jsme ho celá rodina dohromady, to bude zábava.

V šatně jsem se s holkami převlíkla do modrých  kraťasů a šedého trika. V tělocvičně už byli kluci, kteří měli to samé jen s tím rozdílem, že oni měli tepláky. Učitel se nás asi všech chtěl zbavit, dal nám vybíjenou všichni proti všem se dvěma míči celou hodinu, a vracečku. Takže když vybiju někoho, kdo vybil jiného, ten jiný se vrátí.

Kluci si chtěli zahrát na machry, tak vybíjeli všechny. Mezi sebou hráli, kdo jich vybije víc. Až nakonec zbyla jen naše rodinka. Jasper a Edward drželi míče a oba se na mě tak hezky usmívali. Začala jsem couvat a čekala, kdy hodí. Oba hodili najednou a já, ani nevím, jak se mi to povedlo, jsem uhnula. To ale nestačila Rose, protože byla za mnou, tak vybily ji. Nakonec se kluci otočili k sobě a vzájemně se vybíjeli, a tak se vraceli ostatní studenti, ale všechny začal vybíjet Edward, který tam jediný zůstal a nakonec jsem si všimla, že já s ním.

„Tak zůstali jen dva, dáme jiné pravilo. S míčem se smí chodit, ale ne házet. Musíte se soupeře dotknout,“ usmál se na nás učitel. Úleva byla, že nemohl běhat svou rychlostí ani moc rychle. Věděl, že i já budu zvyšovat tempo. Edward se ke mně rozeběhl a já rychle uhnula a běžela jinam. Nemohl zrychlit, protože bych zrychlila i já. Jakou dobu takhle za mnou běhal a kličkoval, aby mě dostal, ale nějak se mu to nedařilo. Oba jsme rychle dýchali a hráli si na unavené.

„Bello, pojď ke mně blíž,“  usmál se na mě a ukázal prstem, abych šla. Jen jsem se na něj usmála.

„Nepůjdu, kocourku, nebo mě sníš.“ Všichni se začali smát a já s nimi. Opět se ke mně rozeběhnul a já mu uhnula, ale čekal to, chytil mě zezadu okolo pasu a zatočil se se mnou.

„A mám tě, myšičko,“ rozesmál se.

V tom zazvonilo a všichni odešli do šaten. Edward mě pustil a já se k němu otočila, abych mu dala pusu.

„Počkám venku,“ zašeptal a oba jsme se rozešli do své šatny. Rychle jsem se převlíkla a už chtěla být doma. Venku na mě čekal, jak slíbil, a my se vydali domu.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Lipi4

2)  Lipi4 (16.05.2010 13:45)

Úžasné a ten konec.....nevybrakovala jsi trochu Nebrasku?:D...Jinak dokonalý dílek jako vždycky
PS:Edward s Jasprem

mima19974

1)  mima19974 (16.05.2010 13:35)

kraasne kedy bude pokracovanie???
:D:D:):)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek