Sekce

Galerie

/gallery/Dětská láska je nejsilnějš.jpg

Bella je starší a je tu nové stěhování. Změny přicházejí...

9. kapitola
Bella:

Je to neuvěřitelné, už je mi 16 let. Opět se stěhujeme do malého městečka Forks. Všichni chtěly počkat, až vyjdu střední školu, ale mě to nevadí se pořád stěhovat. Alespoň to není stereotyp, neustále nová místa a lidi. Od doby, co mi Edward řekl pravdu, ho vyslýchám ohledně upírství. Zjistila jsem, že mi nemůže číst myšlenky, ale Alice a Jasper na mě můžou svou moc použít.
Hodně věcí se změnilo, ale mě nejvíc mrzí, že se vzdaluju Edwardovi. Začalo to, když jsem se začala vyvíjet a stydět se před ním a když jsem si konečně zvykla, že mám prsa a měsíčky, už jsem nevěděla, jak to vrátit zpět. Vím, že Edward mě pořád bere jako tu malou holčičku, ale já si přeju, aby mě viděl i jako dospívající dívku.
Edward je u mě pořád na prvním místě. Zrovna jedeme autem k novému domu. Jedu jako vždy s Edwardem v jeho Volvu. V jedné ruce držím Edu, jak je zvykem. Vzpomínám si, když mě jako malou vozil na klíně a já s ním řídila. Jako vždy bydlíme za městem v lese. Já se nebojím, jelikož mám vždy na blízku Edwarda. Vzpomínám si na jeho hodinový odchod, ale ted jsou s toho třeba tři.
Edward mi pořád opakuje, že mám žít normální lidský život. Ale copak to jde, když je vaše rodina z upírů? Nikdo z nich nestárne, žijí věčně a já chci taky být jednou z nich. Chci být se svou rodinou věčně. Jenže se to bojím někomu říct, vím že by Edward vyšiloval.
Ale mám v plánu po střední přemluvit Carlisleho, aby mě přeměnil. Je mi jedno, že bude Edward vyvádět, chci s ním a s celou rodinou být navždy.
Konečně jsem dorazily k novému domovu. Jako vždy je obrovský, moderní a krásný. Esme nás vedla po domě a ukazovala pokoje. Já ho měla v podkroví vedle Edwarda, jako vždy.
Můj pokoj byl velký. Protější stěna byla celá skleněná. A na stropě taky byla okna, abych měla výhled na hvězdy. Pokoji dominovala moje obrovská manželská postel. Napravo byl stůl a vedle něj knihovna. Nalevo byla moje hifi věž a cédečka, vedle byly dvoje dveře. - jedny do mé koupelny a druhé do šatny, která byla přeplněná oblečením. Už jsem si zvykla na drahé moderní věci, ale ne na Alici a její oblíkání, je to pro mě jako mučení.
Pořádně jsem si prošla pokoj a šla se osprchovat. Vzala jsem si obyčejné pyžamo a zalezla do postele,
jelikož už byl večer. Někdo zaťukal a já ho vyzvala dál. No kdo jiný, než Edward. Sednul si na kraj postele.
„Tak co, jak se ti tu líbí?“ nikdy nepřestanu obdivovat jeho úsměv.
„Jo, zatím se mi tu líbí. Jen jsem zvědavá na zítřek. Slib mi, že se ve škole ode mně ani nehneš,“ vždy, když jsme se stěhovaly, byl se mnou.
„Jako vždy, co chceš dnes číst?“ zkoumavě jsem se podívala na mojí knihovnu. Zvedla jsem se a došla k ní. Vzala jsem si knihu, kterou mi věnoval. Romeo a Julie. S úsměvem jsem šla k němu, dala mu knihu a zachumlala se do peřin. Nikdy neusnu bez toho, aby mi četl nebo broukal. Ale mojí ukolébavku mi nebroukal od té doby co jsem ho "vykázala s postele".
S úsměvem začal číst a mě po chvíli přepadl spánek.
Jako vždy jsem měla sen, kde hlavní postava byl Edward. I kvůli tomu jsem ho vykázala na večer pryč, jelikož vím, že mluvím ze spaní. Nechci aby to věděl.
Ráno proběhlo jako vždy - oblékla jsem se, umyla a nasnídala. Do školy jsem jela s Edwardem a ostatní Jeepem. Když jsme přijeli, všichni na nás zírali. Tedy hlavně na ně, já jsem nebyla tak krásná, jako oni. Šli jsme rovnou do kanceláře. Já, Edward a Alice jdeme do druháku. Rose, Emmet a Jasper do třeťáku.
Zjistila jsem, že skoro všechny hodiny mám s Edwardem a nebo Alicí.
Když jsme s Edwardem přišli na první hodinu Angličtiny, tak jsme se museli představit. Jelikož nerada mluvím před více lidmi, Edward to odříkal za mě.
„Jsem Edward Cullen a tohle je moje sestra, Bella Swan. Přistěhovali jsem se z Kanady,“
Vodil mě na všechny hodiny a taky jsem sním vždy seděla. Všichni nás pořád pozorovali.
Na obědě jsme celá rodina seděli spolu co nejdál od ostatních. Za všech tácu jsem ujedla nějaké jídlo, aby to nebylo nápadné.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

4)   (11.04.2011 16:03)

Co víc????

MaiQa

3)  MaiQa (11.04.2011 13:57)

2)  ajeje (10.04.2011 21:16)

krasa

Hanik

1)  Hanik (10.04.2011 20:37)

krasa ...moc se mi to líbilo ...jen kdyby bylo delšíí

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek