Sekce

Galerie

/gallery/amor.jpg

Tak máme tu další dílek! Nějak mi to nemyslelo, ale doufám, že to bude ke čtení. Nechtěla jsem to pojmout úplně smrtelně vážně a tak doufám, že se za některé ujetiny nebudete zlobit. Piště komentíky a kdyby se vám něco nelíbilo, tak se nebojte se se mnou o to podělit. A co Vás tu čeká? Bella začala pracovat na svém úkolu, ale co na to Edward? To uvidíte... Hezkou zábavu Vaše SarkaS :)

2. kapitola – Krutý neúspěch

Seděla jsem na stromě kousek od Forkské střední a pozorovala, co se děje. Nemohla jsem věřit vlastním očím. Jak mohl někdo neuspět? Vždyť tady se šance pro lásku přímo nabízejí! Upírek právě přijížděl a parkovištěm to zašumělo. Zastavil a vystoupil z auta. Vánek mu prohrábl jeho bronzovou kšticí a parkovištěm se rozlehly vzdechy. Dvě třetiny holek se po něm ohlédly a ta zbylá třetina po něm jen pokukovala, protože byla šťastně zadaná. Zakroutila jsem hlavou. Jak říkám, bude to hračka…

O šest hodin později jsem o tom už nebyla tak úplně přesvědčená. Hned na parkovišti jsem mu do cesty postrčila krásnou dívku s dlouhými černými vlasy a jiskrnýma očima. Zakopla a padala přímo na něj. Chytil jí a narovnal, ale pak dál pokračoval v cestě a ani se neohlédl. Je slepý?

„Jsi snad slepý? Mohla by být miss!“ zasyčela jsem tiše. No nic, třeba není na tmavovlásky. Při vstupu do třídy jsem mu naproti poslala roztomilou blondýnku, která se zmateně rozhlížela po označeních třídy a hledala tu svoji. Vnukla jsem jí nápad oslovit toho hezkého kluka, co právě procházel. Celá červená k němu došla a zeptala se, kde má třídu. A on? Rychle jí řekl kde to je a šel si, beze slova navíc nebo i jen pohledu, sednout do lavice.

„Teda, to je ale suchar,“ brblala jsem. No dobře hochu, jak chceš. Počkala jsem dvě hodiny, a pak ho na chodbě potkala krásná a vnadná zrzka. Pohodila si vlasy a upírek ztuhnul.

„Výborně!“ vypískla jsem šťastně. Konečně na něj nějaká zapůsobila. Ale to jsem se přepočítala. Upírek se otočil na patě a vydal se jiným směrem oči temné jako noc.

„Do háje, ona mu jen voněla... Ksakru!“ prskla jsem a s omluvným pohledem se podívala vzhůru. Nevzdala jsem to. Bohužel mi štěstí nepřálo ani s brunetkou, která se s ním v lavici pokoušela zapříst hovor. Taky úplně ignoroval Jessicu, Lauren, Helgu i Vincenta. Zkusila jsem totiž radši i tu druhou variantu. V době oběda už s jeho ignorace vztekem kvetla. Přemýšlela jsem čím dalším bych ho mohla zkusit upoutat, když tohle všechno nevychází, že jsem úplně přeslechla následující rozhovor. Velmi podstatný rozhovor.

Pohled Edwarda:

Dnes byl hrozný den. Holky se na mně lepily snad ještě víc než obvykle. Zkoušely všechny možné triky, ale vrchol všeho byl, když se mně pokusil sbalit zápasník v těžké váze Vincent O´Marra. Emmett se to samozřejmě dozvěděl od Alice z první ruky, a tak jsem slyšel přes půl školy jeho šílený smích. Slušně jsem Vincenta odmítl, ale on se tvářil vyloženě zklamaně. Skoro mi ho bylo líto. No, skoro. Ani pátá hodina se neobešla bez nějaké holky, která se mnou zkoušela zapříst hovor. Naštěstí ji učitel vyvolal a ušetřil mě tak dalšího odmítání. Na oběd jsem se opravdu těšil. Hodlal jsem si vlézt mezi své sourozence a nevystrčit ani vlas, aby se na mně náhodou nevrhla další dívka.

„Hele, náš Cassanova se blíží!“ slyšel jsem vysmátého Emmetta. Jenom jsem protočil oči. Bohužel se mým posledním úlovkem z řad mužské populace bavila celá rodina, nepromluvili jen proto, že se zrovna všichni dusili smíchy.

„No, super…“ pronesl jsem kysele jejich směrem. Alice se snažila uklidnit, ale bohužel se jí to moc nedařilo. Svíjela se Jasperovi v náručí tak divoce, že si všichni museli myslet, že má snad epileptický záchvat.

„Hele, to by snad stačilo ne? Už to začíná být otravné. Jako by nestačili všechny ty holky, teď se na mně budou vrhat i kluci,“ stěžoval jsem si nabručeně.

„To máš z toho, že furt všechny odmítáš! Kdyby sis dal jednou říct, ostatní by ti dali pokoj,“ řekla už celkem klidná Alice. Chvilku jsem nad jejím nápadem přemýšlel, ale zavrhl jsem ho.

„Alice, jsou to lidé. Mohl bych jim ublížit, to prostě nehodlám riskovat. Navrch nemusím poslouchat hodinové výčty všech nákupů. Stačí, že to musí poslouchat Emmett s Jasperem,“ řekl jsem a hned schytal dva pohlavky. Ten od Rose dost zaduněl. Měl jsem co dělat, abych to ustál a hlavou nerozlomil stůl. Emmett s Jasperem se samolibě usmáli. Oni věděli, co svým ženám neříkat. Já to sice věděl taky, protože jsem jim viděl do hlav, ale pusa mi prostě občas ujela.

„No, jak chceš. Já ti chtěla jenom pomoct,“ pronesla tajemně a v hlavě si prozpěvovala árii z Rusalky. Povzdechl jsem si.

„Už mi zase něco tajíš skřítku?“ zeptal jsem se a dalšímu pohlavku hbitě uhnul. Pak ji chytil kolem pasu Jasper a držel na místě. Hodil po mně jeden extra pobouřený pohled a vrhnul se na uklidňování své ženy. Ta se ještě chvilku prala, ale když na ni použil moc svého polibku, roztekl se její odpor jako máslo. Zkřivil jsem tvář. Ach jo, už je to tu zase. Život se třemi extrémně šťastnými a zamilovanými páry byl občas k nesnesení. Přesto jsem jim to všechno ze srdce přál. Při mých pocitech se začal roztékat i Jasper. Radši jsem vstala šel na parkoviště. Dnes už bylo školy dost. Nerad bych aby to na mně zkusila ještě nějaká profesorka. Z té představy jsem se oklepal a přidal do kroku.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

anetanii

8)  anetanii (29.08.2011 23:01)

Náhodou by bylo vtipný, kdyby se za ním hnal i ředitel.

gucci

7)  gucci (27.07.2011 21:13)

jo jo Bells i mistr tesař se někdy utne!

Bosorka

6)  Bosorka (07.07.2011 19:39)

Vincent neprošel?

Kristiana

5)  Kristiana (07.07.2011 16:10)

Chudák Ed. Bella se opravdu činila. U dívek, kterému házela pod nohy jsem se jen culila, ale když přišel Vincent, neudržela jsem se praskla smíchy.
"zápasník v těžké váze"
Kolik dívek nebo chalpců na něj asi ještě zkusí?

Amisha

4)  Amisha (13.11.2010 08:18)

Pěkný dílek, Edward to opravdu nemá lehké.

MisaBells

3)  MisaBells (27.09.2010 21:43)

nějak mi tohle uniklo, tak to beru zpětně, ale mám plus... přečtu si dvě najednou, hurá!!!!
Bella musí zuřit, líbí se mi její pohled :D A chudák Vincent :D Paráda Šári...

2)   (26.09.2010 10:45)

Copak nám Aluška tajíká??
Ach jo, já Culleny prostě miluju Píšeš úžasně
Vincent...
TKSATVO

SarkaS

1)  SarkaS (25.09.2010 23:40)

Nový Amor je ready ;)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek