Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/bab%C3%AD%20l%C3%A9t.jpg

DVACET JEDNA DNÍ

 

 

No, trochu se to ehm... Prostě Volterra a 18+ kvůli prvnímu pohledu.

Vztekle zíral na druhý okraj postele přes hřívu černých vlasů a se zadostiučiněním do nich vpletl prsty, aby je posléze sevřel v pěst a zatahal. Přirazil tak tvrdě, jak jen dokázal a blaženě si vychutnával bolestný sten pod sebou. Bastardi. Neschopná pakáž, co si hraje na armádu. Ještě ho nenašli a chtějí odměny?

Znovu přirazil a tvrdě si přitáhl chomáč kadeří blíž.

„Drž,“ sykl ledově a upírka pod ním se roztřásla. Ty dnešní nic nevydrží, do háje. Jak se tu má někdo uklidnit?! To malá Jane by rozhodně držela, napadlo Ara a znovu vztekle vyrazil proti upírčině klínu, až se prohnula v zádech a vzlykla. Malá Jane by nefňukala. Rozhodně by si to užil víc, jen kdyby nedával přednost bujným tvarům a ne plochým pážatům. A riskovat, že by porušila svou oddanost a použila na něj svůj dar? Není blázen! Tělem mu projel zhýralý chtíč. Chtěl slyšet, jak ho prosí. Jak brečí pod jeho nadvládou. Alespoň tady – v posteli. Navenek rozhodně nesmí vyvolat dojem, že je krutovládce. Přirazil a zuřivě ji zatahal za vlasy. Zrychlil a zintenzívnil pohyb. Kdykoliv se ona pokusila ucuknout, dostala trest. Zaryl jí nehty do ramene. „Drž, sakra!“

„To bolí…“ kníkla a Aro se radostně pousmál. Zesílil stisk  na její kůži, až slyšel tiché praskání, a vzápětí upírka vykřikla. Byla těsná a vyschlá jako troud, přesto ještě nehodlal opustit její klín a zbavit se jí. Ještě ne. Ještě to bylo málo. Kdyby našel podobný trest pro dezertéry… Něco hodně bolestivého a krutého. Něco, co by jim dalo vědět, že utíkat se nemá.

„Major,“ zavrčel a přirazil.

„Jasper…“ Další tvrdý příraz.

„Whitlock!“ štěkl a trhl rukou, ve které svíral upírčinu hlavu. Její tělo se zhroutilo k matraci, ale její hlava zůstala v Arových rukách. S nebeskou slastí dosáhl vrcholu. „Takhle skončíš, až tě dostanu do rukou, Whitlocku,“ odplivl si a utáhl si plášť kolem obnaženého těla. Přes roztrhanou upírku přehodil deku a vyšel ze dveří. „Ukliďte ten bordel v mé komnatě někdo!“ zahřměl na stráž u dveří, aniž by se na ně podíval. Pakáž to je!

 

***

Z Pekla odjeli dřív, protože mu Rose neustále hladila pod stolem stehno. Zbaví se toho někdy? Doufal, že ne!

Leželi v jeho pokoji, každý bezpečně na jednom konci postele – protože se tak dohodli – a zkoušeli si povídat. Rose k němu strašně nenápadně sunula po spodní části matrace nohu, a když se ho dotkla, provokativně uhnul.

„Jsi nenasytná,“ zasténal a Rose se pousmála. „A já se tak snažil tě utahat,“ povzdechl si Emmett a znovu se posunul stranou.

„Ukázal jsi mi novou věc, tak se nediv, ale dobrá. Už se nedám jen tak, když nechceš,“ konstatovala smutně Rose a v Emmettově hlavě se spustil výstražný maják. Nedá? Jak – nedá? No počkat! To ne! Posunul se k ní a tentokrát to byl on, kdo zaútočil nohou. Ucukla. „Nedotírej, medvěde,“ zasmála se.

„Tamto jsi nemyslela vážně, že ne?“ skučel.

„Myslela. A teď vstávej. Vrací se ostatní, pokud mě sluch neklame,“ pobídla ho a sama se svou radou řídila.

 

***

Sledoval, jak se loučí s Jacobem a celá jiskří pod návaly smíchu. Hřálo ho to, přestože se mu v hlavě stále rojila ta její slova. Peklo pomalu zavíralo, ale Bella se stále neměla k odchodu. Možná, že kdyby ten sex… ale ne, proboha. To ne. Nebude si ji kupovat – nebo získávat – sexem. Dokud mu neuvěří, nemá to cenu.

„Zase přijď. A ne, že za čtvrt roku, jasný?“ poroučel jí Joe a drtil ji v náruči.

„Odjíždím zítra – vlastně už dnes – domů, takže…“ bránila se Bella.

„Co to plácáš? Tady jsi doma!“ vytkl jí Jacob a vytáhl ji od Joea, aby ji objal sám. „Chybíš tady. Ta nová je děsná…“ stěžoval si.

„Vidíš, alespoň si mě a Anny budete víc vážit,“ dobírala si ho Bella lapající po dechu.

„Dusíš ji,“ sykl Edward a Jasper mu ihned omotal ruku kolem předloktí, aby jej zastavil.

„To je z lásky, Edo… To ty nemůžeš znát,“ zpražil ho Jacob a probodl ho pohledem. Jako na truc ji k sobě ještě víc přitiskl, až Edward zavrčel. Najednou svraštil nechápavě čelo. Jak ho mohl sakra slyšet přes ten hluk?

„Máš sílu jak bejk, Jacobe. Pusť mě už, nebo se tu složím,“ smála se Bella a odstrčila ho.

„Fajn, ale stav se, než odjedeš, jo?“ prosil znovu Jake.

„Přijdu se ti vysmát, slibuju,“ řekla a postavila se k Edwardovi.

„Jdeme,“ zašeptal Jasper a vytlačil Edwarda ze dveří.

V autě bylo ticho. Alice s Jasperem si prohlíželi ze zadních sedaček Edwarda a Bellu. Bella se mračila, což Edwarda vytáčelo snad nejvíc. Proč se zase mračí?

„Edwarde? Ráda bych na lov, můžeš zastavit?“ vyhrkla Alice. Neváhal. Nemohl se dočkat, až si s Bellou promluví. Alice mrkla na Jaspera a oba zmizeli. Jakmile se za nimi zabouchly dveře, vyhrkl: „Proč se mračíš tentokrát?“ Bella se k němu překvapeně otočila. Uvědomil si, že byl moc dotěrný a pokusil se to zmírnit: „Prosím?“

„Já? Jen se snažím, abych ti moc nepřekážela,“ vzdychla.

„A na to jsi přišla jak?“ divil se.

„Ani ses mě nedotkl, když jsem se k tobě postavila. Rovnou jsi bral čápa!“

„Bello, no tak…“ prosil.

„Žádné no tak. Je to jen konstatování. Nic víc. Ptal ses, odpověděla jsem.“

„Jasper mě vytlačil ze dveří, protože…“

„Mně to nezajímá. Je to tvoje věc. Dělej si, co chceš.“

„Bello…“

„Nech to být, Edwarde,“ skočila mu do řeči, když zastavil u vily. Vylezla z auta a zamířila ke dveřím. Měl by možná za ní jít, ale stojí ona o to?

„To tam budeš sedět  celou noc, nebo půjdeš ?“ otočila se u vchodových dveří a hledala po kapsách klíče.

Než stačila vytáhnout svazek z té správné kapsy, stál u ní. „Nevěděl jsem, jestli bys o to stála,“ povzdechl si rozhozeně. „Jsi dneska tak podrážděná, Bello… Ať udělám, co udělám, všechno je špatně.“

„Věděla bych, co by špatně nebylo,“ zadívala se na něj a přimhouřila oči. Olízla si suché rty a Edward skoro zasténal.

„Prosím, Bello, nezačínej s tím zas,“ zaprosil.

„Proč? Jak ti mám, prosím tě, věřit? Říkáš, že o mě stojíš, ale lžeš. Kdybys o mně stál, nedokázal bys mě pořád odmítat!“ Vzrazila klíč do dveří, otevřela, ale než stihla vejít dovnitř, popadly ji do náručí silné paže a strhly ji do náručí.

„Ty nevíš… netušíš, jak strašně se musím ovládat, Bell,“ už skoro chraptěl. „Jenže… I Jacob tě skoro udusil, a já mám mnohem větší sílu.“

„No a?“ nechápavě k němu zvedla oči, natáhla ruku a položila mu ji na tvář. „Síla nesíla, nevěřím, že bys mi ublížil,“ chtěla se přitáhnout blíž, ale nedovolil jí to. Vtiskl jí polibek do dlaně a zase si povzdechl. A rozhodl se být upřímný.

„Neublížil bych ti. Ne schválně. Ale Bello… když jsem s tebou, ztrácím rozum. A kdybych se přestal ovládat, byl by to konec. Nedokážu ani říct, jak strašně tě chci. Chci tvoji lásku, chci tvoje tělo pod sebou, chci tě cítit… chci tě ochutnat. Chci tě celou. Pořád chci i tvoji krev. Musím toho tolik hlídat, když jsem s tebou… nepřežil bych, kdybych se neovládl… kdyby se ti něco stalo. A tak se bojím ztratit nad sebou kontrolu… v jakémkoliv směru. Neusnadňuješ mi to.“ Sledoval, jak Bella pomalu bledne a v očích se jí objevuje zklamání a bolest. Tak. Teď tomu dal. Teď to definitivně zazdil a zase se ho začne bát.

„Jsem ráda, žes byl konečně upřímný, Edwarde,“ vyvinula se mu z náručí a poodstoupila. „Už ti to ztěžovat nebudu. Dobrou noc.“ Vklouzla do domu a dveře za ní tiše zaklaply.

Nepozvala ho dál.

 

***

Odešel poslední člověk a on se konečně mohl s vytahanou tváří uvelebit na židličce baru.

„Říkal jsem ti, ať se neculíš tak křečovitě, že ti to zůstane,“ dobíral si ho Joe.

„Polib mi,“ odfrkl si Jacob a protáhl si čelist. „Někdo tu musí být milý, když ty jsi ledový čumák,“ vrčel.

„Tak pardon, výsosti. Myslel jsem, že konečně budeš v lepší náladě, když se Bella ukázala, ale ty jsi pořád jak vosí hnízdo.“ Jo, Bella. A její noví kamarádi. Kde je vůbec bere? Ten Jasper a Rosalie? Něco na nich mu drásalo kůži, až mu skoro vyskočila vyrážka, jak ho to štvalo. Jenže nemohl přijít na to, co ho tak žere. Cosi mu na nich vadilo, ale nedokázal říct co… že by oči?

„Bacha na žihadla,“ odsekl nakonec Joeovi.

„Hele, brzdi. Radši vypadni do kuchyně, než tě vyhodím záchodovým okýnkem. Určitě tam máš pěkný bordel.“ Jacob Joea zpražil nesouhlasným pohledem, ale vstal. Nehodlal se s ním hádat. Měli to mezi sebou teď poměrně křehké a ta nová Nikky stála za starou bačkoru. Kazila objednávky, špatně sčítala… Joe z ní měl pokaždé o dva centimetry delší vlasy, jak říkal. A ke všemu se o Jacoba pokoušela nějaká chřipka nebo angína. Všechno ho bolelo jak čert. A Eda, kterého měl předtím tak nějak rád… Dneska se na něj díval jak čert. Jacob ani neměl tušení proč, ale prostě mu dělalo dobře, když ho mohl přes Bellu zlobit. A Bella byla víc než ochotná. Možná, že se sám změnil a ona mu dá konečně šanci. Jak dlouho neměl přítelkyni? Jak dlouho neměl sex? Nehledal náhodné známosti. Zkusil to jednou, ale pak se dotyčné nemohl zbavit. Jenže to bylo kdysi dávno. Pak potkal Annu a zamiloval se. Pak Bellu a zamiloval se víc – to ho prozatím nepustilo.

Krucinál, holky praštěný! Kdo je vymyslel?

„Hele, kašli na to, pojď si dát panáka. Potřebuju se opít. Zase zkazila kasu!“ křikl mezi dveřmi Joe. Jo, panáka by si dal. A možná i heřmánkový čaj a něco na horečku, sakra…

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

ODCULTI

36)  ODCULTI (27.08.2011 06:59)

Dobry a ten aro koho tyra?

Lenka326

35)  Lenka326 (04.08.2011 21:44)

Aro, to je teda pěkný saďour! Fuj!
Z Belly a Edwarda mě fakt klepne. On jí sice slíbil sex, ale ona nemele o ničem jiném , je podrážděná, jako by na tom stál celý svět. Volturiovi za zadkem, ve vile novorozená Anna a špatně se ovládající Jasper, ale ona je jak beran. A Edward je z ní tak hotový, že dělá jen další kopance. Ach jo! Skončí to někdy? Myslím v dobrém - domluví se, zasexují si a budou šťastní až do... do kdy?
A Jacob , nějaká chřipka nebo angína? Nebo spíš vlčina? Jsem zvědavá.

MisaBells

34)  MisaBells (31.07.2011 18:51)

promiň...

LadySadness

33)  LadySadness (31.07.2011 10:07)

fuj, takto ma desiť! (kde je smajlík čo si utiera čelo);) ;) ;)

MisaBells

32)  MisaBells (31.07.2011 07:52)

Jedno vím jistě, Ladynko... Upíra z Jacoba neudělám... To bych upírům nemohla udělat. Jacob je Jacob, ale proč hned malovat vlky na zeď?
Twilly... viď? :)

Twilly

31)  Twilly (30.07.2011 22:21)

wow.. Mišutko, tady to jede

LadySadness

30)  LadySadness (30.07.2011 22:09)

no tak moment, čo tým myslíš, že Jacob sa nemení na vlkodlaka? čo to teda je? on bude upír??? no to snáď - tak to by bol ale pr***r, už teraz sa hrabe na Bellu a ak sa naozaj premení, tak mu bude vydaná napospas, nieje dosť silná aby sa mu ubránila, je možnosť, že je to iba bežná choroba?

MisaBells

29)  MisaBells (30.07.2011 16:41)

Gunesko... jako kdyby v téhle povídce něco souhlasilo. A já o žádném vlkodlakovi nemluvila, nebo jo? Hele, chřipka nebo angína hned není mononukleźa z La Push :D

Kamci

28)  Kamci (30.07.2011 16:01)

týýýýýýýýýýýýýýý jo...
Aro...
Jacob...
a Edward dělá jednu botu za druhou...

27)  Guneska (30.07.2011 15:22)

Ten ten Aruv výkon... no kam na tohle chodíš?...
A Jacobe je fakt vlk? Myslela jsem, že to tu vynecháš. Začíná se měnit až za docela dlouho, ne?
A Bella je tady nějaká divná, co jí to přelítlo přes nos? Edouš by s ní teda měl víc mluvit, ale ona taky prd chápe

LadySadness

26)  LadySadness (30.07.2011 09:45)

Mišelinka, Aro je taký sadistický hnus a odpad, že sa k nemu radšej nevyjadrujem, lebo neviem nájsť zvracajúceho smajla

MisaBells

25)  MisaBells (30.07.2011 07:30)

a já měla strach, že mi zcupujete Ara. Ladynko, já ti odpovím na to, jak se Bella bojí, pokud chceš. Já to totiž vím, protože já si ji vymyslela takovou, jaká tady je. Jasně, že je nedůvěřivá a bojí se. To chápou všichni a ano, je jí něco kolem dvaceti a chová se tak, ale Edward také. Taky má své strachy, obavy a věk. Je mu 117 a prostě v té době to chodilo jinak. Přestože můj Edward není už panic, neznamená to, že zahodí vše, v čem byl vychován. Ale nebojte se, existuje spousta cest, ale jen jedna je už napsaná. Těšte se! A ještě k jedné otázce mám odpověď - ještě párkrát to bude. (Otázku si najděte, nebo domyslete. Byl by to spojler, který já jen tak nedávám. )

LadySadness

24)  LadySadness (30.07.2011 02:16)

zdá sa, že samostatná živšia Bella sa nepáči, viac sympatií by dostala utiahnutá Bella závislá na Edwardovi, ale k tomu sa nebudem vyjadrovať, koniec koncov ona nemá ani 20 a chová sa primerane svojmu veku, zatiaľ čo on má - koľko? - 117?

SarkaS

23)  SarkaS (30.07.2011 02:10)

Na to se ptáš už po několikáté. Těžko ti na to někdo odpoví, pokud toužíš po osobních zkušenostech. Ale jinak není zase tak těžké se vcítit, alespoň pro někoho. Jen tahle Bella mi není sympatická, abych se tím nějak extra trápila. V podstatě si za to může sama, oan byla ta co odešla, tak ať si to teď užije. Za ten strach si může jen ona sama...

LadySadness

22)  LadySadness (30.07.2011 02:04)

no, po tom ako bol Edward konečne k Belle úprimný sa jedna cesta ukázala, Bella sama mu povedala, že mu to nebude sťažovať, už vzdala boj o neho; takže koľko krát ju musí stratiť? a vie niekto ako veľmi sa Bella bojí? či skôr - chápe niekto, ako veľmi sa Bella bojí?

SarkaS

21)  SarkaS (30.07.2011 01:52)

To nemění nic na tom, že je to nedospělé a špatné. Sex nebo spíš milování má být vrcholem vztahu a ne důkazem, že vůbec nějaký vztah je. Pokud chce důkaz, měla by si s Edwardem pořádně promluvit a vysvětlit mu jak to vidí ona a ne mu vždycky třísknout dveřma před obličejem. Jak se asi má cítit on, není to přece chovný hřebec a když ona s ním mluvit odmítá, jak si to má brát, že jí stojí jen za ten sex? Těžko se mu divit. Chápu, že Bella jedná zkratově a proto dělá blbosti, ale co je moc, to je prostě moc. Jsem zvědavá jak to Mibel vyřeší, protože moc cest jak tohle urovnat není. Pokud mu Bella řekla, že mu nevěří, tak on moc dobře ví, že sex to nespraví a že by vůbec být neměl. Na něm se vztah vystavět nedá.

LadySadness

20)  LadySadness (30.07.2011 01:39)

Šárka, myslím, že pre Bellu nieje v tomto prípade sex sex, ale dôkaz, to je to čo od Edwarda chce, potrebuje istotu, lebo ona by chcela byť s ním, a chcela byť ako on, kým to Edward nezbabral, navyše je tu Tanya, ďalší osteň čo ju pichá, Belle skrátka potrebuje istotu, a preto chce dôkazy, chce aby ju Edward presvedčil, aby jej dal dôvod vrátiť sa, sex je síce chabý dôkaz, keďže si Ed užíval aj pred Bellou, ale zranenej zúfalej duši stačí aj to, aby ju to posilnilo; vie niekto presne ako veľmi sa Bella bojí?

SarkaS

19)  SarkaS (30.07.2011 01:27)

Tak jsem si tu prošla tu vyši debatu a musím se postavit na stranu Twilly, Bella se tu opravdu nechová úplně dospěle. Edward sice chyby dělá, ale alespoň je napravuje, zatím co ona vždycky vezme roha nebo si snaží něco vydupat. Upřímně ho víc než chápu, vlastní zkušenost mi ukazuje, že čím víc o tom někdo mluví a dožaduje se sexu, tím míň se mi chce. Nejsme přece roboti, to nejde na povel, ať se Bella třeba staví na hlavu. Navrch on se jí snaží nezabít, proboha, co je na tom tak težkého pochopit. Ona sama přece utekla, protože nechtěla umřít ne? Tak on jí to teď plní Edwarde nedej se! No dobře, dej, ale Bella ať nejdřív dospěje

LadySadness

18)  LadySadness (30.07.2011 00:55)

Mišelinka, on veľmi dobre vedel, že jeho slová Bella chápe ako sľub a ten nechcel splniť, vedome jej klamal a zavádzal ju, nechal ju v domnení, že konečne budú spolu a dá jej dôvod vrátiť sa a dôverovať, ale iba zneužil jej vieru, on sám predsa hovorí, že presne toto od víkendu očakával, tak, dofrasa, nech už prestane myslieť iba na seba a prestane predstierať, koľkokrát ju ešte musí stratiť? spomeňte si všetky, čo bolo v tom liste, v čom narobil chyby, ktoré tak veľmi zranili Bellu, prečo ju stratil - a teraz dostal druhú čancu a neváži si to, stále premýšľa v jedinej rovine - čo sa páči mne je správne, len JA viem, čo je dobré, áno, zaobaľuje to peknými slovíčkami, ale iba slovíčkami, jeho vlastné činy ho usvedčujú, svoj strach a prehnané ochranárstvo postavil na prvé miesto a urobil si z toho zákon, ale takto láska nefunuje, takto sa láska ničí
P.S. neuznávam násilie (žiadneho druhu) takže sa nemienim s nikým biť

MisaBells

17)  MisaBells (29.07.2011 12:29)

Já jsem ráda, že se to rozjela diskuze, o tom žádná... Jen se o vás bojím, abyste se nepopraly.

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek