Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/team1.jpg

Drobná změna, které si skoro nevšimnete ;-)

Milé autorky, autoři, čtenářky a čtenáři.

 

Vzhledem k tomu, že už nějakou dobu z časových a osobních důvodů nefunguji jako správný admin, rozhodla jsem se z této funkce oficiálně odstoupit. Pravdou je, že už od léta leží drtivá většina povinností na ostatních, takže pro Vás se tím nic nemění. (Např. schvalovací doby Vašich povídek se tím neprodlouží).

Na tomto webu budu nadále fungovat jako autor a do odvolání se budu na žebříčku pravomocí nacházet pod číslem tři (jak my říkáme hybrid). Od nynějška se, prosím, se vším, co se týká webu, obracejte na ostatní, protože u mě už nepochodíte. :-)

 

Team administrátorů má tedy ode dneška následující složení: Nebraska, Ree, Evelyn, Ajjinka a Wash.

 

Vaše Karolka

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Ajjinka

12)  Ajjinka (19.11.2010 15:45)

KacenQaCullen: Ne.

11)   (19.11.2010 15:42)

Aha, to je škoda. Chtěla jsem se zeptat, adminy nepřibíráte?

plyshovymedvidek

10)  plyshovymedvidek (18.11.2010 14:28)

přijde mi to jako by ses s námi navždy loučila a to se mi tedy ale vůbec nelíbí takže doufáme že tu zůstaneš v našich srdcích jsi neustále a navždy budeš a my tě budeme milovat pořád stejně a je jedno jestli jako adminku a nebo roztomiloučkého hybrídka

Ivanka

9)  Ivanka (18.11.2010 09:45)

Karolko,
i když o tom asi nevíš, tak jedině kvůli tobě jsem tuhle úžasnou stránku objevila a našla tu spoustu super autorů a lidiček. Děkuju za to, že jsem se sem díky tobě našla a doufám, že se ti v psaní bude i nadále dařit. ;)

Bye

8)  Bye (17.11.2010 21:42)

Tak já to vezmu jenom zlehka.
Protože se vlastně nic nemění a Ty nikam nejdeš (žejo? ), nebudu se s Tebou loučit.
Ale poděkovat Ti můžu.
NE! POČKAT! TO VLASTNĚ MUSÍM!
Karolko, děkuju za všechno!

Bosorka

7)  Bosorka (17.11.2010 21:37)

Karolko máš za sebou kus práce a to už ti nikdo neodpáře!;) :D Díky za všechno, co jsi pro tento "domeček" udělala.
Tvá věrná čtenářka

Karolka

6)  Karolka (17.11.2010 21:36)

Děkuju, holky. Já si myslela, že to bude jen formalita a nakonec jsem si musela nalít i do třetí nohy. Teď vidím, jak strašně jsem ten oznamovací článek odbyla. Zapomněla jsem na strašně důležitou věc a to je poděkování. Takže:
Nebrasko: A najednou nemám slova. Pamatuju si, když došlo k palácovému převratu v našem starém domově a ty jsi byla offline a já se třásla, že odejdu a ty budeš chtít zůstat tam. Odešla bych, ale bolelo by to tisíckrát víc (a to je co říct). Jsem ráda, že tě mám.
Ree: Dlouho jen jméno ochotné adminky, která ač nerada podlehla Zrcadlům a o dva týdny později najednou seděla na stejném záchranném člunu. Jsem vděčná za všechny večery na ICQ i všechny situace, kdy ses kousla do jazyka. ;) Přese všechno, byla to jízda, sestro.
Ajj: Já ti ani nevím, jak to vzniklo, ale mám tě strašně ráda. A to tě vlastně vůbec neznám. Miluju tvůj humor. To narozeninové přání od tebe bylo nej, jaké jsem kdy dostala.
Haničko Evelínko: Asi pro mě vždycky budeš spíš pohádková víla, než cokoli jiného. Nejvíc na tobě miluju, když se odvážeš. To by asi leckdo koukal.
Wash: Náš vysněný princi, jsi úžasnější, než jsme si tě vysnily. Až se stydím, jak málo jsme od tebe očekávaly. A... až jednou tohle budu vyprávět vnoučatům... Jsem za tebe vděčná. Doufám, že se jednou osobně setkáme, já ti koupím něco dobrýho v Martini´s a omluvím se za všechno, co jsem napáchala.
Všem ostatním čtenářkám a autorkám: Díky, že jste k nám přišly a jste tady. To je totiž úplně nejvíc.

Rosalie7

5)  Rosalie7 (17.11.2010 21:24)

Karolko, i přesto, jak už bylo řečeno níže, patříš mezi jedny ze zakladatelek tohoto webu, a na tom se nic nezmění. Stvořila jsi nám útočiště, kde se můžeme svobodně projevit, a druhý domov. Za to si zasloužíš veliké díky od nás všech. A ještě jedno velké navrch ode mě, protože Ti nikdy nezapomenu, že jsi mě sem mezi vás pustila. Mám Tě ráda, mami, a moc Ti děkuju

sfinga

4)  sfinga (17.11.2010 21:09)

Karolko, já si pamatuju ještě předchozí skromný domeček a posléze tento, který se za krátkou dobu zmenil v útulné útočiště nás všech, více či méně potrhlých autorek a autorů, čtenářek a čtenářů.
Zmůžu se jen na stejná slova, kterými jsem ti děkovala, když jsi mě před půl rokem přijímala do téhle úžasné rodiny.
Díky, díky, díky

3)   (17.11.2010 20:46)


Tak veru, môžem jedine súhlasiť. Krásne sa to tu aj vďaka tebe rozbehlo, tak tiež želám, aby sa ti aj naďalej písalo minimálne tak dobre ako doteraz;)

plyshovymedvidek

2)  plyshovymedvidek (17.11.2010 20:43)

my nikdy nezapomeneme miláčku

ambra

1)  ambra (17.11.2010 20:34)

Karolko, je tu spousta nových lidí, kteří nepamatují, že patříš mezi matky zakladatelky a že je za Tebou spousta práce. Tak mě, čéče, napadlo, že zasloužíš velkej díkas, žes tuten domeček pomohla stavět a rozjet. Přeju, ať Ti to dál píše...;)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek