Sekce

Galerie

/gallery/V podmínce.jpg

Trénink Edwarda a Belly se značně zvrhne...

4. kapitola

Edward nevnímal ani pomalu šednoucí oblohu či to, že ostatní už skončili. Dokonce i jeho soustředěnost na boj polevovala. Stále více jeho mysl zaměstnávala sama Bella. Nakonec se mu to stalo osudným. Nevšiml si dalšího jejího útoku a ona ho srazila k zemi.

Dopadl tvrdě kus od místa, kde původně byli. Bella byla okamžitě nad ním. Tvářila se docela zaraženě. Vykryl dnes už mnohem nebezpečnější výpady a pak ho skolí takový očividný útok.

„Jsi v pořádku?”

Zatřepal hlavou, aby z vlasů vytřepal stébla trávy a trochu si to v ní zároveň utřídil.

„To bych taky rád věděl,” zamumlal si pro sebe.

Bella k němu natáhla ruku, aby mu pomohla vstát. Automaticky ji chytil, ale při pohledu, jak tam nad ním stojí, mu probleskl hlavou naprosto jiný nápad. Prudce s paží trhl. Bella to nečekala a spadla doslova na něj.

„Ty idiote!” zavřeštěla na něj, jen co se vzepřela na rukou. Vztekle mu pohlédla do tváře, kterou měl jen kousíček od její. Chtěla mu ochotně pomoct a on ji takhle podrazí!

Jen co však pohlédla do jeho čí, uviděla v nich podivný záblesk. Pak už jen ucítila, jak se jeho rty přisály k jejím. Nebyl to žádný lehký opatrný polibek, ale jako by se najednou protrhla hráz. Líbal ji a užíval si každičkým kouskem ten dotyk. Paží si ji přitáhl ještě blíž, takže neměla možnost se odtáhnout.

Teprve po chvíli ji konečně pustil. Ještě s trochu nepřítomným výrazem na ni pohlédl. Teprve pak mu začalo konečně docházet, že ona mu rozhodně vstříc nevycházela. Hleděla na něj a v očích se jí blýskalo.

„Pro... promiň...” Netušil, co říct. Nikdy se takhle nechoval. Nikdy netušil, že se tak hrubě k ženě vůbec dokáže chovat. Naprosto bez ohledu na to, co ona chce.

Bella na něm stále ležela vzepřená částečně na rukou. Nic na to neříkala. Dokonce se chvíli ani nepohnula, jako by naprosto ztuhla překvapením.

Ve skutečnosti jí však Edward udělal v hlavě takový nepořádek, že se v sobě naprosto nedokázala vyznat. Nikdo si k ní nikdy něco takového nedovolil. Svým odtažitým chováním si je dokázala držet od těla. Na Edwarda to však evidentně nepůsobilo. Připadala si v jeho případě spíše jako magnet.

Co jí však začínalo stále intenzivněji pronikat do vědomí bylo, že ten pocit, kdy ji líbal, se jí zatraceně líbil. Nebylo to výsledkem jejího rozhodnutí, spíše jako by si její tělo rozhodlo užít toho, co se mu tak líbilo. Než měl Edward čas vyblekotat další omluvu, překonala opět tu krátkou vzdálenost a tentokrát políbila ona jeho. Líbala ho se stejnou náruživostí jako on ji před okamžikem.

Trvalo mu sotva setinu vteřiny, než se vzpamatoval. Paží ji objal okolo pasu. Bylo to naprosto šílené. Oba se k sobě přisáli s takovou potřebou po tom druhém, až jim to vyráželo dech. Prsty mu zajela do vlasů a přitáhla si ho tak ještě blíže.

Bez jakékoliv opatrnosti a něžnosti lačně brali vše, co ten druhý nabízel.

Teprve až odezněly poslední záchvěvy vzrušení, byli opět schopni začít vnímat a uvažovat. Edward ležel na boku vedle Belly, kterou držel v obětí. Přejel jí prsty jemně po paži a sklonil se, aby ji znovu políbil. Ona však uhnula. Prudce se vysmekla z jeho paží a zvedla se. Se zamračeným výrazem začala chodit okolo a snažila se najít alespoň kousek oblečení, které neskončilo na cáry.

„Isabello,” snažil se ji donutit na něj pohlédnout. Ona se tomu však usilovně snažila vyhnout. Sedl si a přihlížel tomu, jak si obléká jeho košili.

„Jsi naštvaná?” bylo to spíše zhodnocení než otázka.

„Jo, ale ne na tebe,” promluvila konečně a podívala se na něj. „Tohle byla prostě chyba.” S těmi slovy se chtěla obrátit a odejít, ale to jí odmítal dovolit.

„To nemůžeš myslet vážně! Přece nemůžeš dělat, jako by se to nestalo!”

Zastavila se a podívala se na něj. Rozčíleně tam stál a snažil se ji pochopit, ale vůbec mu to nešlo.

„Omyl, právě to mám v úmyslu.”

V jejím hlase znělo tolik odhodlání, že se ji už znovu nepokoušel zastavit.

Další dny se Bella snažila chovat, jako by se opravdu nic nestalo. Edward jí to až překvapivě usnadňoval. Nesnažil se o tom už dál nemluvit. Vlastně s ní nemluvil vůbec. Jako by se snažil na všechno zapomenout, i na její přítomnost. Vyhýbal se jí, co to jen šlo. K jeho štěstí měli společně jen pár hodin a tak mu vše nahrávalo.

Celý další týden si snažila Bella namluvit, že je to tak nejlepší. Nechtěla se vázat nikdy k nikomu, ale zároveň ji to trochu i mrzelo. Jen párkrát zahlédla, jak ji sleduje, ale jeho pohled byl zvláštní. Prázdný. Vadil jí více, jak ten jeho zkoumavý, který se jí zarýval téměř pod kůži.

Nakonec dospěla do fáze, že nebyla schopna si uvědomit, proč to vlastně všechno udělala, proč se od něj vlastně držet dál, když to nechce.

Než si uvědomila co dělá, stála přede dveřmi jeho pokoje. Ochotně smetla pochybnosti do koutku mysli a zaklepala. Nečekala dlouho a stanula Edwardovi tváří v tvář. Na tváři se mu objevilo hned několik výrazu za sebou. Překvapení nadšení a podezíravost. Netušil proč přišla, ale po předchozích zkušenostech se snažil příliš nedoufat.

„Přátelé mi říkají Bella,” vyhrkla a on nechápavě zamrkal. V nastalé situaci mu její věta nedávala příliš smysl. Ona mu však nedala příliš času na uvažování. Překovala vzdálenost, která je dělila. Byl to spíše reflex, ale okamžitě ji objal. Hladově ho políbila a on jí to rovnocenně oplácel.

Přitiskl si ji k sobě tak pevně, až se ocitla špičkami kousek nad zemi. Jednou nohou za sebou zabouchla dveře a svým osobitým vyjádřením se mu snažila naznačit, že jí chyběl. To, co se mezi nimi odehrávalo, postrádalo jakoukoliv logiku. Bylo to věcí jen potřeby a touhy.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Kate

19)  Kate (27.12.2013 13:05)

No nekecej! To bylo teda něco!

Petronelka

18)  Petronelka (14.12.2010 16:15)

no prostě ... nevím, co bych ti na tuhle kapitolu asi měla říct, možná jenom to, že je naprosto dokonalá a skutečně se ti moc a moc povedla - jsi prostě jedna z nějlepších autorek povídek o Belle a Edwardovi co znám - a že jich znám opravdu hodně

SarkaS

17)  SarkaS (13.10.2010 09:49)

ta holka v tom ma trochu bordel... Predstavit se mela mozna o neco drive Perfektní kapitola, akční a živá

Carlie

16)  Carlie (05.10.2010 00:33)

k čemu jejich boj směřoval, se dalo tušit, ale Tys přesto dokázala několikrát v průběhu kapitoly překvapit! Bylo to vzrušující, no co dodat... Bells to bere sice z opačného konce , ale už jsme pokročili, po společné "noci" už i "Bella" :D , tak doufám, že si Edwarda více připustí nejen k tělu, ale i k duši a dozvíme se, co prožila...

krista81

15)  krista81 (05.10.2010 00:20)

Páááni, tak ti to vzali opravdu rychle.
Ale zase tak jednoduché to asi nebude, že?
Pořád tu máme to tajemství co je Bella zač? A proč si nikoho nechce pustit k sobě??
Moc se těším na další díl

14)  hellokitty (04.10.2010 22:16)

skvelá poviedka....teraz som si prečítala všetky kapitoly...a je naozaj úžasná

13)  bb (04.10.2010 21:30)

téda tak to bylo úžasný, nečekala jsem, že se dají dohromady tak rychle, ale ono to tak jednoduché asi nebude viď? a jsem strašně zvědavá, co je Bella vlastně zač rychle rychle další, nemůžu se dočkat

12)  eElis (04.10.2010 21:19)

WOW! V hlavě mám spoustu otázka, ale nejvíc mi vrtá hlavou, jaké má Bella tajemnství??? Tak doufám, že se to už brzo dovím. jinak kapitolka byla nádherná

11)  Leni (04.10.2010 21:02)

Mazec, to bude ještě zajímavé.

10)  Anna43474 (04.10.2010 20:23)

Co je zač??? TKSATVO

9)  elie-darrem (04.10.2010 20:04)

Marketa

8)  Marketa (04.10.2010 19:50)

krása rychle další já sem jak na trní

Ewik

7)  Ewik (04.10.2010 19:26)

Zase mám další otázky, tak šup ať je tu další díl, moc se na něj těším.
Moc krásný díl

Hanetka

6)  Hanetka (04.10.2010 18:59)

No tedy... to mě dostalo. Ty máš ty povídky vždycky tak překvapující. Jsem strašně zvědavá, zo je Bella zač a jaké to má temné tajemství. A nějak mi ty kapitoly připadají krátké... Člověk by četl dál a dál a ono není co!

sfinga

5)  sfinga (04.10.2010 18:40)

Páni, tohle bylo ale HOT
Sákryš, jak tohle bude pokračovat? Proč se jen bella chová, tak jak se chová? Jaké tajemnství skrývá?
Dokonalé a dechberoucí

4)  Ewik (04.10.2010 18:07)

Tak Edík není neviňátko, je to úžasná kapča

piskot94

3)  piskot94 (04.10.2010 17:54)

wau, no tohle? to bude zajímavé... co ta poslední věta??? co teda bude pokračovat??? aaa, plno otázek:D :D :D snad bude brzy další skvělá kapitola!!!!!

2)  mary (04.10.2010 17:43)

úžasný

1)  Lucie (04.10.2010 17:31)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Dům Swanových