Sekce

Galerie

/gallery/učitel i lásky.jpg

Co se bude dít před, během a po nákupech s Alicí? Moc děkuju za krásné komentáře. Ohledně otho co se bude dít v Itálii, nic nepovím, je to tajemství a překvapení.

Všichni se hromadně hlásili na výlet o prázdninách do Itálie. Nakonec měla jet pomalu polovina lidí. Smůla byla, že jeli jen ti, co byli přihlášeni do limitu, a díky Alici jsme mezi nimi byli i my. Alice už plánovala velké nákupy, abychom měli vše s sebou a nové. Při té představě, co vše se musí koupit, jsem dostala strach. Vážně to byla vražda jít s Alice na tyhle nákupy.

Blížil se další víkend a já ho měla opět strávit u Cullenů. A tak Alice měla na plánu celodenní nákupy. To se nelíbilo mě ani Edwardovi.

„No tak, Alice, nech mi ji. Nakupovat můžeš sama,“ škemral Edward, když jsem k nim v pátek večer přijela. Seděla jsem Edwardovi na klíně v obýváku, kde jsme byli my, Alice a Emmett.

„Ne, Edwarde. Máš ji pořád a znáš ji déle, protože jsi mi sem zakázal jezdit, a jak se ti tenkrát ty kalhoty hodily, co?“ odpověděla mu Alice. Emmett se v tu chvíli začal smát jako blázen a podíval se na nás. Edward zavrčel.

„Kvůli tomu ne, ty pako. Potřebovala ošetřit nohu,“ odpověděl na jeho myšlenky. Emmett se ale nepřestal smát.

„No tak, Alice budeš ji mít v Itálii pro sebe na celé dva týdny, nech mi ji teď,“ škemral Edward. To mu říká bránit svou lásku, škemráním? Vím, co Alice dokáže, ale mohl by prostě říct, že bude se mnou a hotovo. On místo toho prosí o dvě hlavy menší Alici.

„Ne, Edwarde, já ji chci taky,“ odsekla mu a to jsem už nevydržela. Já tu jsem taky přítomna a nejsme plyšák, o kterého se přetahují.

„Já tu jsem taky a nejsem nesvéprávná. To, že jsem víc s Edwardem, je asi z nějakého důvodu, Alice,“ podívala jsem se na ni a ona se na mě zamračila jak sto čertů. „Jsi moje nejlepší kamarádka, ale Edward je můj přítel a tak má i na mě větší právo.“ Při tom si mě Edward k sobě přitiskl ještě víc.

„Nebaví mě, jak se o mě pořád přetahujete jako o plyšáka, a tak to děláte každý víkend, kdy mám být tady s vámi. Já si chci užít pohodu a klid a ne poslouchat, jak se hádáte jak malé děti, i když je vám přes sto let. A proto se to tenhle víkend udělá následovně, pojedu s Alice na nákupy.“ V tu chvíli mi Edward zakňoural do ucha. „A budu tam s ní do oběda, a poté si mě Edward odveze a budu s ním do neděle večer. Jako můj přítel by na mě měl mít víc času. Navíc se s tebou Alice vidím denně ve škole, a jak řekl Edward, budeme spolu dva týdny v Itálii.“

Alice se na mě mračila.

„Nech si toho, byla jsem s tebou na nákupech minulý víkend, kdy jsem měla být s Charliem a Edwarda jsem neviděla. Navíc, ty jsi s Jasperem každý večer, ale já s Edwardem ne, protože spím.“

„Ale on je tam s tebou,“ oponovala, jako malá holka, které chci vzít Barbie.

„Jenže já spím a on se dívá, za to ty si s Jasperem celou noc užíváš,“ vysvětlila jsem a Emmett se začal smát. Alice si něco zamumlala, a pak naštvaně odkráčela. Jen jsem si povzdechla a opřela se o Edwarda. Bylo už pozdě a tak mě Edward vzal a odnesl do pokoje.

V pokoji jsem se mu vymanila a zamířila do koupelny, kde jsem se vysprchovala a převlíkla do připravené košilky. Za tu dobu jsem si už zvykla na to, co mě čeká, ale Edward ne. Vždy mu ztmavly oči a my se pak nějakou chvilku mazlili. Na to jsem se těšila. Dál to nikdy nezašlo, to Edward vehementně odmítal.

Vešla jsem do pokoje a on už jako vždy ležel na posteli a měl na sobě jen tepláky. Tenhle pohled byl k nezaplacení a já se pokaždé na chvíli zastavila a pozorovala ho, jak čte. Někdy si mě hned všimnul a někdy ne jako dnes. A tak jsem se vydala k němu do postele, lehla jsem si na svou stranu a zachumlala se do deky zády k němu. Ihned jsem ho cítila přitisknutého na mých zádech.

 

„Dělej, vstávej, máme málo času!“ křičela na mě Alice. Rozespale jsem se podívala po pokoji. Edward ležel vedle mě, měl zavřené oči a bylo vidět, že se soustředí, aby svou mladší sestru nezabil. Povzdechla jsem si a vylezla z pelechu, i když se mi nechtělo, uklidňovala jsem se tím, že po obědě budu zase s ním.

Vzala jsem si obyčejné černé rifle, triko a mikinu, zalezla jsem si do koupelny, kde jsem se zkulturnila a vrátila do pokoje, kde už byl oblečený Edward.

Neodolala jsem a šla k němu, objala jsem ho kolem krku a vytáhla se na špičky tak, abych ho mohla políbit.  Nadšeně spolupracoval a vytáhl si mě výš, abych se nemusela tak natahovat.

„Nechte si to na pak, málo času!“ křičela Alice naštvaně a bušila na dveře. Edward se s vrčením odtáhl.

„Kolem půl jedné si mě vyzvedni v obchoďáku,“ usmála jsem se na něj a naposledy ho zlehka políbila. Jen co jsem vyšla z pokoje, Alice mě čapla a táhla rovnou do auta, kde už za volantem čekala Rose. Alice mi podala sendvič a my mohly jet. Protože to měly být velké, hodně velké nákupy, jelo se do Seatllu. Podívala jsem se na hodiny na palubní desce a málem omdlela, bylo sedm ráno! Měla jsem chuť křičet, ale bylo mi jasné, že bych si nepomohla, tak jsem se na zadním sedadle uvelebila a pochrupávala, než jsme dorazily na místo.

Byla jsem překvapena, že bylo tak brzy otevřeno. Alice mě nenechala ani se vzpamatovat a táhla mě do prvního obchodu.

„Máme málo času a tak koupíme to nejnutnější, co na tobě prostě musím vidět naživo, a pak zbytek dokoupím s Rose,“ vysvětlila mi Alice. A tak naše první zastávka byla v obchodě se spodním prádlem.

„Alice, na co mi bude, když tam budu sama?“ ptala jsem se jí nechápavě. Když mě zatáhla do kabinky s novými kousky spodního prádla, které bylo povětšinou modré či černé. Neodpověděla, jen mě donutila si to vyzkoušet. Když jsem měla asi třetí kus, naštvala jsem se.

„Alice, já tam jedu s vámi za zábavou, ne uhánět Taliány, když mám tady Edwarda.“ Jen se zasmála. Chvíli se na mě koukala.

„Dobře, nechtěla jsem ti to říct, protože jsem byla naštvaná, ale musíš ho přesvědčit ty, tak bys to měla vědět. Hledá se totiž ještě jeden dospělák, co pojede s námi jako dozor. Slečna Carstnerová nemůžu a nikdo jiný z profesorů nechce. A jelikož je dětí hodně, musí ještě někdo. Tak mě napadlo, že bys přemluvila Edwarda. Tím bys i způsobila, že by jely některé profesorky a my mohly s klukama chodit po Itálii samy,“ usmála se na mě spiklenecky a já ji s radostí úsměv oplatila.

„Alice, ty jsi poklad,“ zasmála jsem se a objala ji. Donutila mě koupit si i nové modré plavky - dvoudílné. Alice tvrdila, že tam bude převážně celé dva týdny zataženo, ale teplo, i když občas zaprší, nebude to tak hrozné. A když bude svítit slunce, má naplánované nákupy, jak jinak. Koupila mi i pár letních šatů a jiné. Dokonce jsme spolu nakupovaly i pro kluky a já měla hlavní slovo v tom, co se koupí Edwardovi.

Byli jsme v obchodech už nějakou dobu, přehrabovala jsem se v regálech v mužské sekci a hledala nějaká trika a košile, když se mi kolem pasu omotaly něčí paže. Nadskočila jsem leknutím, potichu vypískla a otočila se čelem k té osobě. Když jsem zjistila, že je to Edward, zklidnila jsem se, ale moje srdce pořád bilo jako o závod.

„Pitomče,“ křikla jsem na něj potichu, když jsem mohla mluvit. On se jen usmíval. Zamračila jsem se na něj a otočila se zpět k věšáku.

„Co kupuješ?“ zeptal se mě po chvíli a stále měl svoje paže kolem mého pasu.

„Měla jsem ti něco pořídit, ale jak tak koukám jsem ve špatném krámu. Budu muset tam, kde mají oděvy pro klauny.“

„No tak, lásko, nezlob se,“ šeptal mi do ucha a rty se otíral o můj ušní lalůček. Cítila jsem chvění po celém těle, tohle mi nesměl dělat. Nakonec jsem mu s jeho asistencí pořídila několik triček a košil a mohli jsme jet domů. Alice nám naložila kufr věcmi a jelo se.

Byla jsem překvapená, když jsem zjistila, že dům je zcela prázdný.

„Všichni jsou na lovu a budou až do večera, protože mají pak v plánu jet se ještě kouknout na Alice a Rose,“ usmál se na mě Edward a odnosil veškeré tašky do pokoje. Nevěděla jsem, jak začít s tím, aby jel do Itálie taky, tak jsem se rozhodla ho donutit, aby začal o tom mluvit on.

Začala jsem si vybalovat věci, co mám koupené. Edward seděl na posteli a tiše mě pozoroval. Musela jsem se pro sebe usmát, když jsem začala vyndávat svoje nové spodní prádlo, ještě naschvál jsem si ho vždy prohlédla.

„Na co jsi si tohle koupila s sebou?“ ptal se s mírným vrčením.

„Nikdy nevíš, kdy se ti bude hodit,“ usmála jsem se na něj. Najednou jsem ležela na posteli pod ním.

„Zapomeň, že pojedeš a budeš mít tohle s sebou,“ zavrčel a začal mě líbat. Byl tak roztomilej, když se čertil. Asi ho budu škádlit častěji.

„Ani když pojedeš se mnou?“ šeptla jsem, když mi dal prostor na dýchání. Překvapeně se ode mne odtáhl a díval se mi do očí.

„Ale já nejedu,“ připomněl mi.

„A kdybys mohl, jel bys?“ zeptala jsem se ho hned. Chvíli se na mě jen díval a pak přikývl.

„V tom případě si balte kufry, pane Cullene,“ zasmála jsem se, ale on nic nechápala. „Chybí totiž dozor a tak jsem dostala za úkol tě přesvědčit. Alice je přesvědčena, že když se profesorky dozví, že jedeš, pojede jich víc a my bychom pak mohli být sami,“ vysvětlila jsem mu a hrála si s knoflíčky od jeho košile.

„Alice je snad tupá,“zavrčel a to mě překvapilo. Podívala jsem se na něj nechápavě a možná i trochu vyděšeně. „Bell, ono není zrovna moc bezpečné, aby ses producírovala po Itálii s upíry, když máš na tváři jizvu od vlkodlaka. A věř, že každý upír pozná, od koho je.“

„Proč je to pro mě nebezpečnější, než se s vámi producírovat tady?“

„V Itálii, poblíž místa, kde máte být, je město a tam sídlí, dalo by se říct královská upíří rodina. A náš zákon mluví jasně. Lidé o nás nesmí vědět, jinak toho, kdo to prozradí, čeká smrt,“ šeptal ke mně.

„Ale já to vím od vlků, ne od vás, co jste.“

„To bude Arovi jedno. Bell, já nevím, není to bezpečné.“

„Edwarde, to zvládneme. Bude celou dobu zataženo, tak to bude v pořádku. Navíc, jestli pojede o jednoho upíra víc nebo míň je jedno. A myslím, že bude lepší, kdyby něco, že pojedeš taky,“ vysvětlila jsem mu.

„Dobře tedy. Kde se mám přihlásit?“ usmál se na mě.

„Mám pocit, že to Alice zařídí,“ zasmála jsem se a políbila ho.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

26)  Noelle (06.07.2012 06:28)

PĚKNÁ KAPITOLA clap* *

Nika

25)  Nika (14.06.2011 17:41)

Som zvedavá na to Taliansko

Evelyn

24)  Evelyn (16.08.2010 17:24)

Nějak se mi ta Itálie nelíbí, bezpečné to tam asi zrovna nebude...

23)   (11.08.2010 16:55)

Hezký !

22)  hellokitty (11.08.2010 00:42)

Elizabeth

21)  Elizabeth (10.08.2010 23:15)

Krásné,ale prosím,prosím ať z Itálie přijedou ve zdraví

Wendy

20)  Wendy (10.08.2010 23:04)

nádhera, těším na Itálii

19)   (10.08.2010 23:01)


O! WHat the hell?! Teda dúfam, že sa na Alice dá spoľahnúť a nič sa tam príliš nezvrtne
Inak veľmi pekná kapitola

18)  Leni (10.08.2010 22:44)

Hezké, ale určitě se v Itálii něco semele.

klea

17)  klea (10.08.2010 22:02)

juuuuuuuuuuuj rychlo dalej

MaiQa

16)  MaiQa (10.08.2010 19:35)

Hele, doufám, že nechystáš nějaký infarktový okamžik v Itálii. To bych to taky nemusela přežít. :)

sakraprace

15)  sakraprace (10.08.2010 19:25)

Skvělé, moc hezky uzemnila Alici. :D Jen tou Itálií si nejsem jistá, Edward má rozum, ale stejně jedou... Už teď jsem napnutá, co si na ně vymyslíš.

semiska

14)  semiska (10.08.2010 19:00)

To je supr, že Edward pojede taky. Proč mám takový blbý pocit, že se tam něco stane? Že bych tě už znala,co???:D Ať se stane cokoliv, musí to dopadnout dobře, je ti to doufám jasný!!!
Jinak moc chválím, opravdu moc pěkná kapitolka.

henna

13)  henna (10.08.2010 18:53)

Už při první zmínce o IT mě napadlo, že tam bude něco s Volturiovskou rodinkou. A hele, ono to tu je. :)

Doufám, že naše hrdiny v IT nepohřbíš.

sfinga

12)  sfinga (10.08.2010 18:30)

Nejdříve nakupování, potom romantika a nakonec... boj se, boj čtenáři.
Copak na ně chystáš v Itálii?

11)  Liz (10.08.2010 17:32)

Úžasné

piskot94

10)  piskot94 (10.08.2010 16:41)

ááá, to byla nádhera!!! moc se těším, co se stane c itálii

ChrisTea

9)  ChrisTea (10.08.2010 15:21)

Nádhera!!! Moc se ti tahle kapča povedla!!! - Snad jako jaždá!!!
ChrisTea

Michangela

8)  Michangela (10.08.2010 15:21)

MejBi

7)  MejBi (10.08.2010 15:18)

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still - Edward & Bella