Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 14. 8. (16:33)

Rob si zahraje v 'Unbound Captives' + premiéra Bel Ami v ČR.

Vydání Breaking Dawn soundtracku.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

PREMIÉRA 'BEL AMI' V ČR

14. 8.

Robův film Bel Ami (Miláček) má v ČR stanovenou premiéru. Ta by se měla konat 15. března 2012. Můžeme jen doufat, že nám Bontonfilm, společnost, která film - stejně jako Breaking Dawn - uvede do kin, udělá radost a premiéru ještě posune. Třeba taková Francie ji má již v září tohoto roku.

ROB SI ZAHRAJE V 'UNBOUND CAPTIVES'

14. 8.

Westernové drama podle Madeleine Stowe, které se původně mělo natáčet tento rok, ale bylo odloženo, se znovu rozpohybovalo. Včera bylo potvrzeno, že se Robert Pattinson připojí k Rachel Weitz a Hughovi Jackmanovi a zahraje si sedmnáctiletého? jižanského mladíka Phinease.

Film by se měl začít natáčet příští rok.

Twilight Lexicon

VYDÁNÍ BREAKING DAWN SOUNDTRACKU

13. 8.

Je známo datum vydání oficiálního soundtracku k první části Breaking Dawn. Ten bude možné zakoupit již před světovou premiérou filmu a to 8. listopadu 2011. Tracklist sice zatím není znám, ale jak Bill Condon ekl na Comic-Conu, máme se na co těšit:)

The Twilight Saga

FOTKA K VÝROČÍ EDWARDA A BELLY

13. 8.

Na oficiální facebookové stránce Twilight ságy se dnes objevilo další foto z natáčení Breaking Dawn, tentokrát k příležitosti výročí svatby Edwarda a Belly. Ty v literárním světě oddala Stephenie Meyer 13. 8. 2006, ve filmovém zpracování se jejich svatba koná právě dnes:)

Pokud byste měli zájem a chtěli jim něco hezkého popřát, můžete využít světovou knihu přání. Stačí kliknout na její náhled.

The Twilight Saga

ROZHOVOR S KRISTEN STEWART PRO MAGAZÍN W

12. 8.

Tento týden na nás je někdo hodný a máme tu další rozhovor - tentokrát s Kristen Stewart. Fotky z photoshootu, přeložený rozhovor a video najdete v samostatném článku ZDE.

ROZHOVOR PRO ENTERTAINMENT WEEKLY

11. 8.

Přeložený rozhovor s Kristen Stewart, Robertem Pattinsonem a Billem Condonem pro Entertainment Weekly včetně nových obrázků z Breaking Dawn v lepší kvalitě najdete v samostatném článku ZDE.

DALŠÍ STILLS Z ENTERTAINMENT WEEKLY

11. 8.

Venku jsou další obrázky z Breaking Dawn, některé přímo z filmu, některé z natáčení. Jak sami můžete vidět, zítra se můžeme těšit na rozhovor a (snad) fotky v lepší kvalitě.

imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

TodoTwilightSaga

EMPIRE BIG SCREEN EVENT

11. 8.

Pokud se čistě náhodou právě nacházíte v Londýně a nemáte žádný plán na 13. srpna (tuto sobotu), můžete si den zpříjemnit s Breaking Dawn. Koná se totiž Empire Big Screen Event - setkání fanoušků, hvězd a předvádění ukázek/trailerů z právě očekávaných filmů.

Přítomným fanouškům bude puštěn exkluzivní footage z první části Breaking Dawn. Není sice jisté, jestli se bude jednat o ty samé scény, co byly pouštěny na Comic-Conu v San Diegu, ale pokud budou jiné a bude z nich nějaký záznam, určitě je tady zahlédnete:)

A co musíte udělat, abyste se na EBSE dostali? Zakoupit si diamantovou vstupenku na www.empirebigscreen.com (ještě pořád jsou k dostání).

Team Twilight

NOVÝ STILL Z BREAKING DAWN - EDWARD & BELLA

11. 8.

Vypadá to, že se Entertainment Weekly opět vytasí s dalšími novými obrázky z Breaking Dawn.

Twilightish

GURI WEINBERG - MNICHOVSKÝ FAKTOR

Guri Weinberg je pro nás všechny jen herec, který hraje Stefana v Breaking Dawn. Guri ale na svém blogu vydal článek, po jehož přečtení ho možná budete vidět i jinak. Nemůžu vás nutit, abyste si ho přečetli, ale já jsem prostě měla nějaký pocit, že ho musím přeložit, takže tady je.

Mnichovský faktor

Dvacetkrát jsem změnil svůj názor, co se týče tématu dnešního článku. Původně jsem chtěl psát o Itálii a ItaConu. Chtěl jsem se zaměřit na to, jaké jsou fanouškovské akce z pohledu jednoho z herců. Ten pohled otevřel pandořinu skříňku, protože nejsem jenom jedním z "nových" herců Twilight ságy, jsem nový i ve způsobu příjetí mé osoby veřejností.

Takže abych vysvětlil moji perspektivu, musím se s vámi podělit o nějaké detaily z mého života - před a po Twilight. Bude to asi trochu ponuré, rozhodně ne ve stylu GFYS, takže se mnou, prosím, mějte strpení.

Když jsem byl jeden měsíc starý, můj otec byl zavražděn. Moshe Weinberg byl wrestlingovým trenérem izraelského týmu na Olympijských hrách v Mnichově v roce 1972. Na těchto Olympijských hrách se uprostřed jedné noci do olympijské vesnice vplížili členové PLO (palestinská teroristická organizace Černé září), rozeznali byty pro izraelský tým a odvlekli jedenáct atletů jako rukojmí na místo, ze kterého se vysílalo do celého světa. Aby ukázali své odhodlání dosáhnout jejich požadavků, hodili před fotografy nahé mrtvé tělo mého otce. Zavraždili ho, protože se pokusil vzdorovat svým únoscům - dvakrát.

Aby varovali izraelské rukojmí před podobnými kroky, hodili mrtvé tělo vzpěrače Yousefa Romana na podlahu místnosti, ve které byli drženi. Byl to po mém otci další člen izraelského týmu, který se pokoušel bránit. Tisk, návštěvníci, sportovci, vlastně všichni si byli intenzivně vědomi situace, která se rozvíjela přímo před jejich očima - devět sportovců držených jako rukojmí v olympijské vesnici a dva členové týmu zemřeli v průběhu Olympijských her. Tato situace skončila tak špatně, jak si jenom může někdo představit… zbývajících devět sportovců bylo zabito/zavražděno v přestřelce mezi Černým zářím a německou policií ve zpackaném pokusu o záchranu. Olympijská nálepka míru a úcty mezi všemi národy světa v duchu vynikání ve sportu a soutěže byla navždy otřesena.

Takže jsem vyrůstal v centru veliké debaty o izraelském a pákistánském konfliktu, alespoň tak jsem to cítil. Rodiny Mnichova 11 (jak byly nazývány) mluvily do tisku často, když jsem vyrůstal, a od olympijského výboru požadovaly chvíli ticha na zahajovacím a ukončujícím ceremoniálu Olympiády na počest jedenácti zavražděných mužů. Ale kvůli ostré debatě a rozporu nad izraelsko-palestineckým konfliktem těchto jedenáct mužů nebylo na Olympijských hrách připomenuto. Toto připomenutí bylo pro jedenáct rodin důležité proto, že jsme chtěli, aby se na ně vzpomínalo jako na Olympioniky a ne jako na oběti politického problému. Nicméně bylo nemožné probírat tohle přání s tiskem, bez ohledu na to, kolik let uplynulo, aniž by se konverzace nestočila do prázdných politických řečí. Po několika letech už jsme z toho byli vyčerpaní - byly jsme rodiny, které truchlily za ztrátu našich blízkých, ne političtí odborníci, takže o tom většina z nás přestala mluvit.

V mém dětství jsme s mamkou vystřídali několik míst v New Yorku a Montrealu a nakonec jsme zakotvili v Los Angeles, kde jsem začal střední školu. Chtěl jsem se dostat co nejdál od sportovní kariéry, jak jsem jen mohl - což u mě bylo herectví. Musel jsem se dostat ze stínu mého otce a Olympiády. Musel jsem najít svou vlastní cestu. Ironické je, že kdyby můj táta žil, pravděpodobně by chtěl, abych trénoval jako wrestler a zapomněl na tu "nesmyslnou" věc s herectvím.

Několik roků pro mě bylo drsných - po tom, co jsem přišel do LA. Jedním z problémů bylo moje velmi silné izraelské nářečí. Čtení/psaní v angličtině bylo další výzvou, je to šílený jazyk na naučení. Slang a fráze byly těžké, nedávalo mi to žádný smysl s mojí znalostí formálních definicí anglických slov.

Dalším problémem byly předsudky, které lidé v Americe měli o Izraelcích. Jednou jsem po divadelní hře potkal ženu, která byla velmi přátelská, velmi lichotivá… dokud nezjistila, že jsem se narodil v Izraeli (Teď už svůj akcent ztrácím). Když na to přišla, nazvala mě teroristou. Nebyl jsem schopný slova. Setkal jsem s jednou prominentní ženou ze zábavního průmyslu, Izraelkou, která mi bez obalu řekla, že bych se měl odstěhovat do Izraele - že Hollywoodské klima není pro Izraelce zrovna to nejlepší. Potkal jsem zástupce obou stran (republikáni a demokraté) a donutilo mě to zamyslet se, jestli byli tito američtí politici vůbec nějak rozdílní od té politické předpojatosti v Izraeli. Nicméně už mám teď silnou hroší kůži, co se týče tohohle problému. Ale věřte mi - být příliš striktní v otázce víry a nebýt schopen vidět nic jiného je smrtelné. Alespoň pro mého otce bylo.

Potkal jsem svoji ženu. Byla herečkou v jednom seriálu, který jsem sledoval a miloval, a byl jsem bezhlavě zamilovaný od prvního okamžiku. Na našem prvním rande mě řekla, ať jí povím o svém životě. Normálně jsem se zatvrzele styděl, když jsem měl říct lidem svůj příběh, ale s ní jsem to ze sebe vysypal na jeden nádech. Když jsem skončil, sklopila pohled, pořádně se napila a řekla, „Do prdele. Nejsem pro tebe ani trochu citově vyrovnaná…"

Ale byla.

Přemluvila mě k terapii. Přemluvila mě k tomu, abych se zlepšoval v The Groundlings, kde začínala (škola improvizované komedie). Přemluvila mě, abych se držel své touhy pro malování, focení a psaní. A víc než cokoli jiného, kvůli ní jsem se díval do budoucnosti a následoval svoje srdce. Když jsem pracoval jako herec (nebo nepracoval), byla vždycky se mnou, povzbuzovala mě a někdy držela v realitě. Díky ní jsem zůstal duševně zdravým a… hercem. Je láskou mého života, mým nejlepším přítelem a názor, který vždycky vyhledávám a kterého si vážím. Zahřálo mě to u srdce víc než cokoli jiného, když jí Twilight fanoušci v Itálii tak úžasně přijali, když se mnou přijela na ItaCon. Miluju ty ženy za to, jak jednali s mou manželkou.

Zpátky k nejlepší době mého života a k události, která všechno změnila. Když mi bylo 33, dostal jsem nabídku hrát mého otce ve filmu Stevena Spielberga "Mnichov". Už dost strašidelné bylo, že mému otci bylo 33, když zemřel. Vražda mého otce nebyla bezvýznamnou věcí v mém životě a dlouho jsem bojoval s tím, abych se s tím uvnitř srovnal. Bál jsem se citové daně, kterou by mohlo znovu vytvoření vraždy mého otce mít za následek a halavně jsem se bál namáhavých, kontroverzních debat s tiskem. Moje žena řekla, „Udělej to, jestli si myslíš, že to zvládneš. Spielberg je ten pravý k natáčení dobrých a přesných scén s rukojmími, které by ti možná pomohly se s tím jednou pro vždy vypořádat. Řekni novinářům, ať jdou do prdele (GFTS - go fuck them selves). Už od tebe dostali všechen komentář, který potřebovali. Víc co? Mám lepší nápad. Řekni jim, ať si promluví se mnou, tak je budu moct já poslat do prdele." Tisk se snažil, ale neřekl jsem jim to. Ignoroval jsem je a odmítl většinu požadavků na rozhovor. Mnichov nebyl film pro širokou veřejnost, bylo to velmi osobní a tak jsem to chtěl nechat.

Na place to bylo při natáčení scén s rukojmími mimořádně emocionální. Herec, který zabil moji "postavu", se v slzách zhroutil do mé náruče, když Steven zařval „Střih!". Díky téhle zkušenosti/filmu je mezi námi všemi pouto, které se těžko popisuje. Mnichov je upřímně tou nejtěžší věcí, kterou jsem kdy udělal a zároveň nejvíce uspokojující.

Jak jste si možná domysleli, začal jsem potom pracovat jako herec častěji. Spolupráce se Spielbergem herci vždycky otevře nové dveře. Jedno takové vítězství přišlo díky Adamovi Sandlerovi. Šel jsem na konkurz pro Zohan: Krycí jméno Kadeřník a nehodil jsem ani na jednu postavu. Věděl jsem to, ale zbožňoval jsem Adama Sandlera a chtěl jsem s ním pracovat - na jakékoliv pozici. Celou dobu jsem improvizoval (díky, Groundlings!) a byl jsem překvapený vším tím smíchem v místnosti. Dostal jsem se do toho filmu a později jsem zjistil, že si Adam myslel, že jsem velmi vtipný a vytvořil pro mě novou postavu, takže jsem mohl být s Adamem a jeho partou na place a vydělat si hodně peněz z dodatečných honorářů (peníze z opakování filmu). Pokaždé když dostanu dodatečný honorář, tak řeknu Adamovi malé "děkuju" za to, že byl tak štědrý.

Potom přišlo Breaking Dawn. Zúčastnil jsem se konkurzu a na rozdíl od průběhů všech ostatních konkurzů, na kterých jsem kdy byl, se tady dělalo jen čtení a za necelý týden přišla nabídka. Poté se můj život změnil znovu.

O Twilight jsem nevěděl nic, než jsem získal roli. Neměl jsem žádné tušení, co očekávat. S manželkou jsme shlédly všechny Twilight filmy a ona to shrnula takhle, „Ach. Je to příběh o opravdové lásce. O tom víme všechno…"

Summit mě poprosil, abych si založil profil na Twitteru (dialog mezi mnou a mojí manažerkou, když jsem si ho zakládal, je věc další - je hysterická) a z nevysvětlitelných důvodů můj profil vybouchl. Nebudu lhát. Vyděsilo mě to. Fanoušci Twilight pro mě byli v tomhle záhadou, nevěděl jsem, co od nich čekat. Budou to mí klasičtí trýznitelé, kteří se vyžívají ve středo-východním konfliktu? Ne. Většinu fanoušků víc zajímal Team Edward vs. Team Jacob. A ti ostatní? Eh… Blokuju je. Ale abych odpověděl těm, kteří si myslí, že si dělám srandu o znepokojivých zprávách v mém boxu soukromých zpráv na Twitteru - nedělám. Bohužel se pořád najdou lidé, kteří musí chrlit zlobu a rasismus na každém kroku.

Kdybych řekl, že všechna ta pozitivní pozornost od veřejnosti byla ohromná, by bylo to slabé označení. Nečekal jsem to. Obzvlášť jsem nečekal takovou úroveň náklonnosti, které by se mi mohlo dostat, jen kvůli tomu, že jsem toho všeho součástí. V mém světě byla pozornost vždycky negativní věcí. Teď je to ve všem jiné. Byl jsem dojatý ze všech nedávných přání k narozeninám a videí, které jsem dostal na Facebooku a Twitteru. Děkuju vám, víc, než si myslíte, děkuju vám. Dotkli jste se mého srdce a já budu vždycky vděčný za šanci vnímat názory lidí, které se týkají mé práce a ne izraelské politiky. Vždycky budu s radostí odpovídat na tolik Twilight otázek, kolik jen můžete mít… Jsem ve skutečnosti zvědavý na reakce fanoušků na několik úžasných překvapení. Jsem možná teprve nový do kolotoče Twilight, ale vy všichni jste mi podali pomocnou ruku… a na to nikdy nezapomenu.

A každé GFYS od fanoušků mě hřeje u srdce.

- Lada

V následujícím videu se můžete podívat na Guriho scény z jeho filmů, i ze zmíněného Mnichova.

Na video z Guriho filmů se můžete podívat ZDE.

Guri Weinberg

WYCK GODFREY O BREAKING DAWN

10. 8.

Čtenáři vědí, že scéna narození Renesmee bude složitá, co se týče zpracování pro filmové plátno, protože je v ní otevřeně popisována upíří akce (prokousávání břicha, jeho zacelování,…). Producent Wyck Godfrey tvrdí, že režisér Bill Condon má spolehlivý střih scén, který by se měl držet PG-13.

„Viděl jsem několik sestřihů,“ říká Godfrey. „Myslím, že zrovna teď se sestříhává. O ratingu toho ještě moc říct nemůžeme, ale myslím si, že to bude v pořádku.  Budeme mít rating PG-13 a bude to neuvěřitelně silné. Určitě ve filmech bude vše, co v knize.“

Breaking Dawn byl rozdělený do dvou částí tak, abychom mohli co nejvíce z knihy dostat do filmové podoby. První část by neměla být delší než Twilight (117 min), New Moon (125 min) či Eclipse (119 min). Po internetu sice kolovala informace z australského webu, že by délka Breaking Dawn měla mít 135 minut, ale tato informace nebyla ničím potvrzená – navíc logika vítězí, těžko se ‘uprostřed‘ stříhání bude vědět stopáž filmu:))

„Jsme jen kousek od dokončení první části,“ dodává Godfrey. „Je to to, k čemu směřují předchozí tři filmy, ve dvou hodinách. Neviděl jsem shromážděný materiál pro druhou část, ale v prosinci s ním začneme pracovat.“

Věci ohledně pirátství jsou pro Summit velkou novinkou, ale Godfrey objasnil, že jeho náplní je soustředění se na dokončení filmu. Tak jako tak ale podporuje snahu studia o vymáhání pirátovy odpovědnosti.

„Je opravdu důležité, aby lidé pochopili, že když se nahackují do soukromých e-mailů a systémů kvůli odcizení majetku, který jim nepatří, budou potrestáni. Tak to je. Tak to bylo i s materiálem, který byl ukraden nám. Není tu nic, co bychom mohli udělat. Myslím, že v dnešní době je to jen upozornění. Můžeme tyhle věci vypátrat přes vaše počítačové systémy anebo experty, kteří mohou hackery vystopovat.“

Hollywood News

CONFESSIONS OF BROKEN HEARTS

8. 8.

Tenhle text nemá s Twilight nic moc společného, ale s webem mnohé. Poslední dobou se až nemile často stává, že na informace z Twilight News narážíme na místech, kde nemají co dělat. Věřte, že není nic hezkého, když přijdete na blog a na titulní stránce vidíte svoje články, se stejným nadpisem, stejnými obrázky, jen vložené pod jiným jménem. Ideálně bez jakéhokoliv aktivního zdroje. To už nás nebaví.

Možná je to jen můj staromódní názor, ale myslím si, že blog či web je především o zobrazení individuality blogera. Jak se ale něco takového může poznat, když bloger není autorem většiny článků? Nijak. My osobně si nedokážeme představit, že bychom do článku neprolnuly kus ze svý osobnosti - ať už je to styl psaní, výběr nadávek či intenzitu sprosťáren… K čemu je mi to, že se vystavuju s něčím, čeho nejsem autorem? K ničemu, pokud nejste jen nějakej pošahanej pozer.

Víme, že některým se to do hlavy nedá natlouct ani násilím, ale tímto článkem chceme vyjádřit, že nesouhlasíme a opravdu si nepřejeme, aby se cokoliv ze Stmívání-FF.cz kopírovalo za jakýmkoliv účelem.

Každý má svou hlavu, každý je schopný se v rámci mezí vyjadřovat. Tím, že dokáže zmáčknout CTRL+C a CTRL+V a zkopírovat pracně překládané rozhovory a někdy obtížně sháněné informace, nedokazuje, že je borec. Minimálně pro nás ne.

Ať si každý sáhne do svědomí, bylo by vám příjemné, kdybyste vaši práci nacházeli všude kolem?

Pevně doufáme, že naše přání budete respektovat. My nikdy nelezeme na stránky, nezmáčkneme kopírovat a nevložíme to sem. Není to náš styl, nikdy nebyl a nikdy nebude.

- Ajjinka, Lada, Nebraska

TEEN CHOICE AWARDS 2011

8. 8.

Výsledky, fotky a videa najdete v samostatném článku ZDE.

KRISTEN A TAYLOR PRO MOVIEHOLE

8. 8.

O: Předchozí filmy se velmi pevně držely svých knižních předloh, jak je to s Breaking Dawn?

Kristen: Je hodně blízký knize - takže pokud jste si to mysleli o předchozích filmech, o Breaking Dawn si to určitě řeknete také. Tentokrát je to příběh víc na život a na smrt, v reálném smyslu, Bella čeká démonské dítě. Myslím si, že to bude poprvé, kdy se nebudete starat o to, zda spolu Edward a Bella zůstanou, řeší totiž problémy, které můžou ohrozit jejich existenci. Nevím jak to vysvětlit, aniž bych to vyklopila celé.

O: Co si myslíte o rozdělení Breaking Dawn do dvou filmů?

Taylor: Myslím si, že je to ideální, bylo potřeba to tak udělat. První část je úžasná a já se nemůžu dočkat, až ji uvidíte.

O: Můžete říct, že tato kniha byl nejtěžší na natočení?

Taylor: Určitě. Bylo to velmi náročné. Bylo tam hodně věcí, které.. bylo těžké ukázat.. těžké udělat.. a Jacob si zažívá hodně - myslím tím, že jeho hlavním cílem bylo skončit s Bellou, a to se, jak všichni víme, zrovna nestane; od začátku filmu do jeho konce se hodně změní.. je donucen dospět.

O: Co vám utkvělo v paměti z úplně posledního dne natáčení?

Kristen: Úplně poslední den natáčení jsem strávila v neoprenu a - byla jsem ve vodě asi deset hodině, bylo těžké zachytit správně světlo či co - běžela jsem za producentem Godfreyim a skočila jsem na něj, protože on za celou tu noc ve vodě nebyl, tak jsem ho tam taky dostala, byla to sranda.

O: A Taylore, uvidíme víc z tvých svalů, než Twilight sága dospěje ke svému konci?

Taylor: (se smíchem) No.. Nejsem si jistý, asi si budete muset počkat a uvidíte.

- Lada

Moviehole

JULIA JONES PRO BUZZSUGAR

8. 8.

O: Na co se můžeme v Breaking Dawn těšit co se týče Leah?

Julia: Všechny scény mám s Jacobem, což pro mě bylo opravdu potěšení, protože to jsou scény velmi důvěrné, do této doby jsme měli všechny naše scény s celou smečkou: my všichni, běháme a říkáme pár vět a děláme naši "práci". Takže to bylo jako odměna, mít scény, které někam směřují, kde vám velmi záleží na vaší postavě, protože jste s ní žili tak dlouho, proniknout do toho, co se s nimi oběma děje. Těším se, jak to bude vypadat.

O: Jak vypadá vztah Leah a Jacoba v tomto filmu?

Julia: Už od začátku jsem strávila spoustu času snažením se porozumět jejich vztahu, protože asi nemám s nikým vztah, který je jako tenhle. Nejpodobnější tomu bude asi rodina - ten způsob, jakým se dovedou navzájem vytočit a jak si jsou blízcí mentálně, ale i citově. Myslím si, že jeho situace s Bellou a ta záležitost Leah a Sama mezi nimi vytvořila pouto, které nejspíš není možné v lidském světě, protože nemůžete číst myšlenky toho druhého.

O: Film jsi ještě něviděla, na co se tedy nejvíc těšíš?

Julia: Jsem opravdu zvědavá, jak se vypořádali s porodem. Viděla jsem to místo, kde se porod točil a a viděla jsem, jak používali některé technické vychytávky a ohromilo mě to. Takže jsem přemýšlela nad tím, jak to bude vypadat na plátně?

O: Viděla jsi nějakou falešnou krev?

Julia: Jo, pár nepravých věcí jsem viděla. Vytáhli několik triků z rukávu. Přesně o tom mluvím, vím, jak složité, komplikované to bylo a jak daleko do detailů zašli a umírám touhou film vidět.

O: Myslela sis někdy, že by se Leah s Jacobem měli dát dohromady, když jsi četla knihy?

Julia: Jacob se stává vůdcem smečky, takže si nejsou rovni tak, jak si myslím, že by si pár měl být roven. On je alfa a je tam tak rozdíl v moci, který mi nepřijde romantický, takže jsem si nikdy neříkala, že by měli být spolu. Jen jsem tam pocítila něco, co se překrývá milostným vztahem, jako například věci, které od něj Leah potřebuje, jako byste vy potřebovali od někoho, s kým byste byli ve vztahu: porozumění. A další věci, které normálně nepotřebujete od nikoho jiného.

O: Jaké bylo sledovat Taylora vyrůstat v průběhu natáčení?

Julia: Je to úžasné. Je opravdu inteligentní a na svůj věk vyspělý. Občas mám pocit, že mluvím se starším bratrem. Získal hodně zkušeností, které já nemám. Je tu paralela mezi tím, jak vyrůstáme my jako herci a jak vyrůstají naše postavy. Někdy tyto dvě věci nemůžu oddělit, nevím, jestli sleduju dospívat Jacoba nebo jestli to je Taylor. Asi oba dva.

O: Jaké to je být jedinou dívkou ve smečce?

Julia: Změnilo se to. Tentokrát je to jiné, protože se změnila dynamika smečky - Jacob, Leah a Seth se oddělili. Jedním z důvodů, proč Leah opouští smečku, je, že se cítí, jako by do ní nepatřila. Neustále se snaží ukázat se a snažit se být jedním z nich, což nikdy nebude, protože není kluk. Takže když odejdou, dynamika se změní a je to jako bych byla s nejlepším kamarádem a bratrem. Cítíme se jako blízká, uzavřená rodina.

O: Jak vypadá tvůj vztah se smečkou mimo natáčecí plac?

Julia: Mám k nim velmi blízko, takže mám pocit, že je musím chránit a oni mají pocit, že musí chránit mě. Jsme hodně v kontaktu a jsem si jistá, že budeme i nadále.

O: Na svatbě tě neuvidíme, ale viděla jsi alespoň, jak se točila?

Julia: To pro mě bylo obtížné, protože svatba se natáčela na úplném konci celého natáčení a doslova všechny postavy kromě mě na ní byly. To už bylo v době, kdy jsem se na plac chodila jen podívat. Ale bylo to skvělé, viděla jsem všechny nastrojené! Jsem moc ráda, že jsem se šla kouknout, protože to byl opravdu úžasný způsob, jak ukončit natáčení.

- Lada

Buzzsugar

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

54)  Contaester (14.08.2011 17:06)

Tééda, tak to po.. tento.
Každopádně ti velice děkuji!

Ajjinka

53)  Ajjinka (14.08.2011 17:01)

Esterko, moc ho není :) Byla tam jen MyAnna Buring (Tanya) a ty exkluzivní klipy byly ty samé, co už pouštěly na Comic-Conu

52)  Contaester (14.08.2011 16:43)

Ajjinko vševidoucí, nesehnala jsi nějakej ten matroš z Big Screen??

SarkaS

51)  SarkaS (14.08.2011 16:42)

To sice ne, ale já taky dnešním puberťákům neříkam puberťáci, ale naprostý vylízanci, takže asi tak... Pochybuju, že s nimi tenkrát trochu hormony nemlátily a neměly svoje nálady, jen věděli jak se mají chovat. Ovšem to vůbec nic nemění na tom, že v tom filmu je mnohem zajímavější a schopnější obsazení, než je on.

Ajjinka

50)  Ajjinka (14.08.2011 16:36)

No, v 19. století nic jako puberták, v tom smyslu, jak ho známe dnes, asi nebylo

SarkaS

49)  SarkaS (14.08.2011 16:30)

Koho zajímá Robert, bude tam hrát Hugh!!! A taky Rachel! Takže nějaký Rob, který zase bude hrát chudáka puberťáka, není to kvůli čemu se na ten film půjdu podívat

48)  Contaester (14.08.2011 16:26)

Achjo, kdy už jim dojde, že Robert jako sedmnáctka vypadá akorát když je zmalovanej?
Taky bych radši UŽ pořádnýho chlapa...:D :D

Kim

47)  Kim (14.08.2011 16:20)

Další film s Robem?!
Proč musí hrát sedmnáctiletýho, já radši když je tam za pořádnýho chlapa!!

piky

46)  piky (13.08.2011 19:51)

já zase jedu do londýna příští týden

Astrid

45)  Astrid (13.08.2011 19:46)

http://www.imdb.com/title/tt1160419/
Robertovo meno sa skloňovalo aj pri tomto pripravovanom projekte remaku filmu Duna -

44)  Never (13.08.2011 13:58)

Do pytleee! Proč jsem jela do Londýna v květnu a ne dneska?! Grrr! Tomu se říká štěstí, no... Nevadí :D

eMuska

43)  eMuska (13.08.2011 13:32)

congrat!!!

Ajjinka

42)  Ajjinka (13.08.2011 12:09)

Četla jsem scénář Unbound Captives a jako Phineas by byl strašnej ocas, takže doufám, že z toho opadlo Navíc se mělo natáčet už v roce 2010, takže bůhví, jak to není

Astrid

41)  Astrid (13.08.2011 12:05)

http://www.robsessedpattinson.com/2011/08/robert-pattinson-still-starring-in.html

Dlho odkladaný projekt Unbound Captives, v tomto článku by si sa mohla dozvedieť o jeho novom možnom projekte. :) čítala som to na prekladači, čiže tomu zle rozumiem, takže iba toto som zaregistrovala, ktovie, možno od toho odstúpi. Skús vygoogliť viac;)

Ajjinka

40)  Ajjinka (13.08.2011 11:45)

piky: Nic se neví :) Pochybuju, že ví i sám Rob, i natáčení Cosmopolisu bylo hrozně narychlo

piky

39)  piky (13.08.2011 11:33)

Nevíte, jaké další filmové projekty má Robert smluvené po Cosmopolis?
Šťasné 5-ileté výročí, Edíku a Bellčo ;)

Astrid

38)  Astrid (13.08.2011 11:11)

oooooo ježíš, bežím natrhať kyticu!!! strašne im to prajem, aj ked v knihe:)

uhlacka27

37)  uhlacka27 (13.08.2011 09:23)

Svatební dáreček
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150265480795674&set=a.57568085673.69138.8526405673&type=1&ref=nf
Mužete i napsat do návštěvní knihy panu a paní cullen něco hezkého

Ps: Holky moc děkuju za ty překlady! Jste zlatíčka

Lada

36)  Lada (12.08.2011 20:17)

Vaše komentáře mě moc potěšily, děkuju. ;)

LadySadness

35)  LadySadness (11.08.2011 21:07)

deti -on má čočky, ČIERNE

1 2 3   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek