Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 9. 12. (15:07)

Trailer 'Sněhurky a myslivce' s novými scénami.

Chcete podpořit The Hillywood Show?

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

ŠPANĚLSKÝ TRAILER 'SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN'

9. 12.

Máme tu španělský trailer Snow White and the Huntsman, který obsahuje několik nových záběrů z filmu.

CHCETE PARODII OD 'THE HILLYWOOD SHOW'?

6. 12.

Fandíte Hilly a Hannah z The Hillywood Show, chtěli byste vidět první část Breaking Dawn v jejich podání a chcete je podpořit? Nyní můžete.

Holky shánějí dotace, díky kterým by mohly video natočit. Minimální zaslaná částka je 10$, samozřejmě může být i vyšší, vše je přesně rozepsané v odkazu níže. A jako lákadlo - každý, kdo pomůže, bude mít zveřejněné jméno v titulcích.

Pokud by tedy někdo měl zájem, můžete to spáchat přímo ZDE.

Pro připomenutí:

DVD 'BREAKING DAWN' UŽ V ÚNORU?

6. 12.

Americký server Hypable přinesl informaci, podle které by DVD a blu-ray verze Breaking Dawn měly vyjít 11. února 2012. Informace zatím není potvrzená, to by se však mělo změnit 3. ledna.

Nás Středoevropanů se tento datum stejně netýká, takže nemá cenu plašit

A ještě varianty obalů DVD:

ZASE TROCHA ČÍSEL

5. 12.

Breaking Dawn je v kinech 17. den (datováno k 4. 12.) a během této kratičké doby vydělal celosvětově 587 926 409 dolarů, v přepočtu tedy bez mála 11 miliard korun. Což dělá pětkrát více, než kolik bylo do filmu investováno během natáčení.

ROBERT PATTINSON PRO CAPRICHO

5. 12.

Bylo vážně skvělé slyšet tě mluvit portugalsky…

Zajímalo by mě, co si o mně ti fanoušci mysleli. Myslí si, že jsem to celý zvoral… Upřímně, jenom jsem opakoval slova, která mi říkali. (směje se)

Jak ses cítil, když jsi viděl Kristen ve svatebních šatech?

Vypadala nádherně. Pro mě to byla velmi lehká scéna. Nemusel jsem se kvůli šatům skrývat jako Kristen. Byla tak vystresovaná, seděla uvnitř domu a čekala, až helikoptéry paparazziů odlétnou. Já jsem byl v pohodě, dokud jsem jí neuviděl, jak jde mým směrem. Když jsem viděl její ustrašený výraz, uvědomil jsem si, že to je i moje scéna, že jsem taky něco musel dělat (směje se). To bylo poprvé, co jsem vyšiloval. Ale byla to krásná scéna.

A postelová scéna? Byla těžká na natočení?

Ne. To bylo lehký! (směje se). Nejtěžší bylo, že když v normálních filmech děláte postelovou scénu, lidé na vás moc netlačí, protože režisér nechce zasahovat a doporučovat, jak by to udělal on. (směje se). Ale v Breaking Dawn to bylo jiné, bylo tu tolik očekávání. Jak udělat všechny ty lidi, kteří na ten moment čekali, šťastné?

Myslíš si, že se vám to podařilo?

Myslím si, že všechna zásluha jde režisérovi Billu Condonovi. Protože jsme neměli moc možností jak natočit hezkou postelovou scénu s ratingem PG 13. Nemůžete toho moc ukázat. Nemůže to být ‚úplné‘, všichni nazí. (směje se)

Existovalo něco, co ti během té chvíle život ulehčovalo?

Ne, nic nemohlo udělat věci míň divnými. (směje se). Byli tam tři chlápci na zlomení postele. Snažil jsem se točit postelovou scénu, zatímco na podlaze ležel obrovskej chlap, kterej se na mě koukal a říkal, co mám dělat.

Styděl ses bez trika?

(Směje se) O přestávkách při natáčení jsem se nás snažil udržet pod přikrývkou. Ale bylo to víc kvůli mně, než kvůli Kristen (směje se). Být posuzovaný podle toho, jak vypadám, je strašlivé. Vyhýbal jsem se tomu celou ságu.

Posiloval jsi kvůli těmto scénám?

Ano. Ale hned jak jsem je natočil a nemusel jsem být svlečený, přestal jsem. (směje se)

Scéna porodu je velmi dramatická. Jaké bylo ji točit?

Četl jsem scénář a nerozuměl jsem tomu. Nevypadalo to jako scéna z Twilight. Vidět Bellu skoro mrtvou a dělat pusou císařský řez. Pomyslel jsem si: „Jak tohle chtějí natočit?“

A Kristen? Byla v pohodě?

Je své roli velmi oddaná a rovněž byla velmi zapojená v Bellině příběhu. Byla při té scéně tak intenzivní, nevím, myslím, že se ty emoce přenesly na mě. Poprvé během celé ságy jsem byl nervózní. Nešlo to natočit jinak. Je to strašidelná scéna.

Taylor Lautner řekl, že Kristen vypadala jako upírka velmi sexy. Je to pravda?

(Směje se) Samozřejmě, sexy bohyně. Vypadala úžasně. Bylo to vtipné, protože Bella je ten typ dívky, která zakopává o vlastní nohu, a potom se změní v tuhle elegantní ženu, něco jako upírskou královnu. Kristen měla tu nejlepší proměnu postavy z nás všech!

Zamyslel ses díky tomuhle filmu, jakým bys byl otcem?

Nikdy jsem o tom moc nepřemýšlel, ale když jsme dělali druhou část filmu, tak jsme točili s 2-3 týdny starými dětmi a to jsem byl vyděšený. Neměl jsem tušení, jak jsou mrňaví. (směje se). K smrti jsem se bál, že je rozbiju.

Chceš být mladým tátou?

To by bylo hezké, protože nemám moc kamarádů. (směje se) Promiňte, nemám mladšího bráchu, moje představa o dětech není úplně vyspělá. (směje se)

Jak bys definoval lásku?

Wow. (směje se). Myslím si, že to je, když jste s někým a necháte tu osobu být sebou samým. Oba musí mít vlastní život, ale s podporou toho druhého.  A musíte být schopni dělat to, co chcete. To je jedna z mnoha definicí zamilovaných párů, protože láska je o mnoha dalších věcech.

Opravdu jste se ty, Kris a Tay stali přáteli?

Prošli jsme si touhle etapou našich kariér společně. Je hezké být mezi lidmi, kteří si prošli stejnou věcí. Lehčeji se tak udržuje vaše ego a zdravý rozum pod kontrolou. Každý z nás tří by odsoudil toho druhého, pokud by se změnil/a. Fakt, že jsme po pěti filmech pořád přáteli, je úžasný. Měli jsme štěstí.

Jak bys popsal Kristen?

Je skvělá. Ok, to bylo hrozný (směje se). Je ambiciózní. Líbí se mi její chorobné odhodlání zůstat sama sebou. Je úžasná. Bere věci, které řekne, hodně vážně, něco jako opak mě. (směje se)

Co ses naučil za ty čtyři roky Twilight?

Důležitost toho stát nohama pevně na zemi. Od doby, co jsem se stal hercem, jsem viděl lidi, kterým stačila i menší sláva a kterým se to nepovedlo. Ale většina lidí z Twilight stojí nohama na zemi a stejně tak herci Harryho Pottera. Hodně mi pomáhá mít okolo sebe rodinu a opravdové přátele. To v životě rozhoduje.

Před čtyřmi lety tě sláva šokovala. Co se změnilo?

Všechno. Je zvláštní být pořád středem pozornosti. Cítíte se mocní a myslíte si, že zvládnete všechno, co chcete. Chcete si pamatovat svoje původní sny, protože je pak máte zmatené a překroucené, když okolo sebe máte miliony lidí, kteří vám říkají co dělat. Cítíte se, jako když vás všichni soudí, je jedno, co děláte. Pořád věřím v to, v co jsem věřil předtím.

Vzdal ses snu stát se muzikantem?

Přestal jsem hrát koncerty, protože kdo tam přijde, tak chce jen vidět slavného člověka. Je fajn hrát lidem, kteří se chtějí pobavit a které nezajímá, kdo jsem.

Ale pořád skládáš hudbu?

Ano. Udělal jsem miliony písniček. (směje se) Hraju na kytaru, piáno a violoncello.

V Breaking Dawn – part 2 hraješ na piáno, že?

Učím Renesmee, jak hrát na piáno. Je to hezké. Natáčel jsem tuhle scénu se čtyřletou holčičkou, která hrála líp než já. (směje se)

Je ti 25, co chceš od života?

Nevím, stát se dospělým? Pořád se cítím na 12. Doufám, že dospěju. (směje se)

- Lada

Za překlad z portugalštiny do anglištiny děkujeme RobPattinson

CARTER BURWELL - 'A NOVA VIDA'

5. 12.

Písnička ze score, kterou jste ve filmu mohli slyšet při odjezdu Belly a Edwarda na ostrov Esme. Jak při jízdě autem, tak člunem.

ZATÍM BEZ NÁPADU...

5. 12.

Třeba později;):D


Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

LadySadness

48)  LadySadness (11.12.2011 19:47)

ďakujem, tak už viem, čo budem zháňať na nete

Nebraska

47)  Nebraska (11.12.2011 19:40)

Ten druhý je hlavně BlueRay disk, je to vidět hned nahoře ;)

Astrid

46)  Astrid (11.12.2011 19:24)

Na tom druhom disku sú rozšírené bonusy, ako sa točil film, vystrihnuté a predlžené scény, rozhovory a asi tam dajú zvlášť všetky scény s Edwardom, a trebárs bonus spešl o vlkoch. To bude na tom druhom CD ;)
oprava DVD

LadySadness

45)  LadySadness (11.12.2011 19:14)

tak a mám chaos, už nad tým dumám pár dní, ale stále neviem či to šedé je tiež DVD-čko, alebo nie obe sú Special Edition, ale to šedé má dva disky, ako to teda je

Ajjinka

44)  Ajjinka (10.12.2011 19:20)

Sky, 31. 5. - jak v ČR, tak na Slovensku

Sky

43)  Sky (10.12.2011 18:38)

Ehm, pardon, viem, že to tu muselo byť už miliónkrát spomínané, ale kedy máš asi vyjsť Snehulienka?

Ajjinka

42)  Ajjinka (09.12.2011 13:38)

Judy, díky, bez této informace jsme nemohli žít ;)

Judy

41)  Judy (09.12.2011 00:31)

Ten obal na DVD se mi víc líbí ten šedý. Asi je to hlavně kvůli fotce Kristen, kde má zase viceněné zuby a navíc šíleně odstávající uši (a na takový typ jejích fotek jsem alergická)!

Bye

40)  Bye (06.12.2011 23:32)

Ano, čím je starší, tím je přitažlivější! Když si vzpomenu, jak vypadal v HP... A jelikož já mládnu, za chvíli k sobě budem akorát
Jééééé Hilliwood, ty jsou bezkonkurenční!!! Asi jdu do nich!

kytka

39)  kytka (06.12.2011 23:29)

On je jak víno. Zraje, a čím je starší, tím je lepší.

gucci

38)  gucci (06.12.2011 23:13)

...hlavně jemu hrozně sluší přibývající roky..ta mužnost...letošní podzim je děsně k sežrání....

kytka

37)  kytka (06.12.2011 23:05)

Když on je prostě k sežrání.
Zdeni -

Bye

36)  Bye (06.12.2011 22:59)

Děsně, ambro! Myslím, že by mi stačilo pár vět a byla bych.
Šťastná... jako.

ambra

35)  ambra (06.12.2011 22:49)

Po dalším čtení musím říct, že ten rozhovor je vážně skvělý . A ta portugalština... Taky vám to přišlo tak sexy?

LadySadness

34)  LadySadness (06.12.2011 11:22)

ale na tých spoločných premiérových fotkách im to spolu sekne

Alrobell

33)  Alrobell (06.12.2011 10:59)

twilly

32)  Nikki (06.12.2011 10:30)

moc děkuji za překlad Rob je úžasný

Twilly

31)  Twilly (06.12.2011 10:19)

Jak mě už zná, tak ví, že to bude spíš "vypilování" mých schopností ... některé z nás jsou prostě oslnivé od "prirodzenia", jak se u nás říká :D

Alrobell

30)  Alrobell (06.12.2011 10:07)

twilly - nebo zavolá záchranku, protože si bude myslet, že tě kleplo?:D

díky za překlad rozhovoru

Twilly

29)  Twilly (06.12.2011 09:40)

Budu trénovat Kristeninu metodu, možná to manžel ocení

1 2 3   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek