Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 16. 12. (20:07)

Nový blog v Affiliates!

Nová stillska z BD2.

Kristen a MTV Rough Cut.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

NOVÝ BLOG V AFFILIATES

16. 12.

Ode dneška v levém sloupci menu najdete novou ikonku spřátelených stránek. Jde o nový blog o Kristen Stewart, taková malá zadní vrátka, jak Vás nepřehlcovat zprávami o ní, když zatím žádné jiné nejsou. Budou tam všechny novinky, které zveřejňuju i na FB, pěkně a přehledně na jednom místě :)

Zatím jsem tam přenesla novinky od října 2012, přidělala přehlednou filmografii, rubriku se všemi oceněními/nominacemi a krátkou biografii :))

Doufám, že se Vám blog bude líbit a sem tam se na něm stavíte :))


NOVÁ STILLSKA Z BD2

16. 12.

BellaSwan

NOVÁ STILLSKA Z BD2

15. 12.

BrandHeroin

MTV ROUGH CUT S KRISTEN

14. 12.

A protože toho máme málo, je tu další MTV Rough Cut s Joshem Horowitzem!

Josh se s ničím nepáře a rovnou se ptá na jazyk, který se používá v On the Road, tvrdí, že byl možná složitější než ten ve Snow White (Kris používala britský akcent). Kristen odpovídá, že je to zvláštní, protože se film odehrává v roce 1948, kdy lidé mluvili hodně jinak, je to prý skoro jako akcent. Walter jim před natáčením pouštěl nahrávky hlasu Lu Anne Henderson, která pro Jacka Kerouaca byla předlohou pro knižní Marylou, prý všichni seděli kolem stolu a začali se smát, protože nikdo doopravdy nevěděl, jak se s tím vypořádat, jak nakažlivé to bylo. Jako by se do ní každý totálně zamiloval, kvůli tomu, jak melodicky její hlas zněl. Kristen tvrdí, že její hlas je víceméně monotónní, takže to byla výzva, protože hlas Lu Anne pořád klesal a zase stoupal. Marylou se sice přestěhovala z LA do Denveru, ale mluvila, jako by byla z úplně jiného světa. Josh se ještě zeptal, jestli si nějaká slova osvojila, Kristen říká, že spíš ne, ale líbí se jí, že Marylou dokázala mluvit o hodně věcech najednou, ale ať už mluvila o čemkoliv, na závěr řekla „rozhodně/každopádně“, což jí přišlo roztomilý.

Říká, že stejně brzy jako četla On the Road, koukala i na pár filmů, které většina lidí sleduje, až když jsou starší. Neměla zakázáno dívat se na filmy s ratingem R, ani neví proč. Pár jich jmenuje. Viděla hodně brzy krimi thriller Taxikář, horor Osvícení byl jedním z jejích oblíbených filmů, film Zámecká zrůda ji vyděsil tak, že nemohla spát, což je zvláštní, protože u Osvícení se jí to nestalo.

Také se baví o taneční scéně, Josh už z dřívějšího rozhovoru věděl, že z ní byla Kristen nervózní, ptá se jí, jestli se přes to nakonec dostala. Kristen říká, že nakonec asi jo, že šlo především o to, aby se s Garrettem cítili pohodlně a byli si vědomí toho, že jsou na tom v tu chvíli stejně. Josh Kristen překvapí otázkou, kdy naposledy tancovala jen tak pro zábavu. Kristen se jen uculila a odpověděla, že dneska ráno, každé ráno, když vstane, tak si trochu zahopsá :D Taky zmiňují benefiční koncert, Kristen je líto, že na něm nemohla zůstat, protože ten den měla ještě jedno promítání On the Road, ale je šťastná, že se mohla zúčastnit.

V posledním videu Kristen mluví o připravovaném projektu Focus, prý je to film se skvělým scénářem a skvělým příběhem. Jde o komerční hollywoodskou komedii, jak nadhodil Josh, Kristen řekla, že je pro ni tenhle směr něco nového a že od komedie každý očekává, že bude vtipná a bude se u ní smát. Kristen scénář vtipný přijde. Zase říká, že by něco ráda natočila do dubna, kdy pak začíná natáčení Focusu, ale nemyslí si, že něco najde. Zmiňují se také o pokračování Snow White and the Huntsman, přičemž nic nového ohledně něj známo není, ale Kris se ten nápad pokračování rozhodně líbí. Josh vtipkuje, co by dělala, kdyby jí zavolala Stephenie nebo Summit, že mají nápad, Kristen se smíchem řekla, že jejich telefonáty už nebere :D

Vkládám sem jen první video, když dohraje, po deseti sekundách vám naběhne další :)

Get More: 2012 VMA, Artists.MTV, Music

KRISTEN V THE DAILY SHOW JONA STEWARTA

14. 12.

A máme tu celkem očekávanou návštěvu show Jona Stewarta, kde Kristen propagovala On the Road. Kupodivu rozhovor celou dobu probíhá v příjemné a vtipné rovině. Samozřejmě mluví o On the Road, o Kristeniných hereckých začátcích, také o taneční scéně, z jejíhož natáčení měla Kristen strach. Znovu se zmiňuje o tom, že On the Road byla její první oblíbená kniha, která v ní rozhodně něco změnila, něco nakopla a víc ji hnala k herectví.

A protože si nejsem jistá, jestli se objeví stillsky přímo z show, přikládám tři fotky z cesty do studia, kde si můžete prohlédnout Kristenin outfit. Tedy přirozeně kromě bot, ale jako byste ji neznali, že... :D

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

PREMIÉRA OTR V NEW YORKU

14. 12.

Po několika newyorských promítáních tu máme fotky z premiéry OTR. Přikládám ještě krátké video přímo z koberce, které zachycuje rozhovor s režisérem, scénáristou a přítomnými herci Samem Rileym, Kirsten Dunst a Garrettem Hedlundem.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

PROMÍTÁNÍ OTR V NEW YORKU

13. 12.

Včera večer se Kristen kromě benefičního koncertu objevila na dalším promítání OTR. Zatím jen pár fotek s tagy, pak popřípadě dodám. Na fotkách s Kirsten Dunst a Garrettem Hedlundem.

Dnes zároveň proběhne Q&A panel a premiéra OTR v NYC. Také Kris navštíví The Daily Show Jona Stewarta, na kterou se můžeme těšit zítra ráno.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

FierceBitchStew

BENEFIČNÍ KONCERT V NEW YORKU

13. 12.

V Madison Square Garden (kapacita 20 000 lidí) se včera (u nás dnes brzy ráno) konal benefiční koncert, jehož výtižek poputuje na pomoc obětem hurikánu Sandy, který v listopadu zasáhl východní pobřeží USA, a kvůli kterému přišly statisíce lidí o domov. Na koncertu se objevila i Kristen, která pronesla krátkou řeč a uvedla další výstup rockové kapely Bon Jovi.

Na video s ní se můžete podívat:

Pokud máte v plánu zhlédnout celý koncert a jste slabší povahy, doporučuju si připravit zásobu kapesníků :) Podívat se na něj můžete třeba přímo na YouTube.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

FOTKY KRISTEN A GARRETTA PRO LA WEEKLY

12. 12.

Nový rozhovor pro Los Angeles Weekly najdete zde :)

BENEFIČNÍ KONCERT V NEW YORKU

12. 12.

Už jsem tu o benefičním koncertu, který dnes v noci proběhne v New Yorku na Madison Square Garden, psala. Výtěžek z koncertu půjde na pomoc obětem hurikánu Sandy, který v listopadu zničil kolem 600 000 domovů v New Yorku a New Jersey. Koncertu se zúčastní mnohé hvězdy jako Rolling Stones, Bruce Springsteen, Eric Clapton, Billy Joel, Paul McCartney, Kanye West, Alicia Keys a mnoho dalších. Objeví se i známé filmové tváře jako Jimmy Fallon, Chris Rock, Adam Sandler, Jon Stewart, Jake Gyllenhaal a Kristen Stewart, která už je v NYC kvůli další propagaci On the Road.

Koncert bude promítán na YouTube, Yahoo, AOL či MTV.com a bude přístupný ze všech kontinentů. V 01:30 našeho času.

Podle všeho by jej měla živě vysílat i česká MTV, ale dost o tom pochybuju. Streamy najdete TADY.

NOVÝ TV SPOT 'HOLIDAY'

12. 12.

KRISTEN V SHOW TAVISE SMILEYHO

11. 12.

Už jsme tu měli ukázku z rozhovoru, nyní je tu celý, skoro půl hodinový, rozhovor.

KRISTEN V THE LATE LATE SHOW CRAIGA FERGUSONA

11. 12.

Máme tu slibované video Kristen v show Craiga Fergusona. Vtipný rozhovor o On the Road, jak už filmové verzi, tak i o té knižní, mluví o tom, jak si před natáčením vyrazila na čtyřdenní road trip,...

Neuvěřitelně jí to slušelo, takže vážně doufám, že se objeví nějaké stillsky! :)

KRISTEN SI ZAHRAJE VE FILMU FOCUS!

9. 12.

Velká novinka! 3. listopadu jsem tu psala o možném projektu, který by Kristen mohl v budoucnu čekat. Nyní sama Kristen potvrdila, že zvěsti byly pravdivé!

Opravdu si zahraje ve filmu FOCUS s Benem Affleckem.

„Můžu ty zvěsti potvrdit. Jde o komedii. Vážně se na to těším. Natáčet začínáme v dubnu," říká. „Ráda bych do té doby našla nějaký mikro-projekt, protože duben je přece jen daleko."

Pro připomenutí: Kristen si střihne roli v připravované komedii Focus, která by měla pojednávat o zběhlém podfukáři, který pod svá křídla vezme mladou atraktivní ženu, která je v podfukářském životě nová. Věci se ale zkomplikují, když jejich 'vztah' začne být romantický, protože v jejich světě, kde se lže a podvádí, na to není místo. Komplikace nastanou, když se spolu v budoucnu opět potkají.

Ve filmu by si měl zahrát Ben Affleck, scénáře a režie by se měli ujmout Glenn Ficarra a John Requa, kteří společně pracovali na Crazy, Stupid, Love.

KStewartFans, HuffingtonPost

CHOREOGRAF O SPOLUPRÁCI S KRISTEN A ROBEM

8. 12.

I když postava Kristen Stewart v Twilight má být neohrabaná s dvěma levýma nohama, podle choreografa Paula Beckera, který pracoval na obou částech Breaking Dawn, to je ve skutečnosti daleko od pravdy.

„V prvním díle to byl ve skutečnosti Rob, kdo Kristen šlapal na palce.“

Samozřejmě připomíná jejich neslavnou taneční scénu na svatbě, potvrzujíc tak to, co už o Kristen víme – pravděpodobně může udělat cokoliv, co chlap, ale líp.

„Ve filmu má být špatná tanečnice, ale Kristen to vzala na sebe a dala Robovi jasně najevo, kdo je tu šéf… Jako taneční partneři se navzájem podporovali a rychle se učili,“ dodává choreograf.

RobPattinson

UKÁZKA KRISTEN ZE SHOW TAVISE SMILEYHO

8. 12.

Máme tu ukázku z rozhovoru ze show Tavise Smileyho, ve které Kristen mluví o pozornosti, která se jí všude věnuje. Říká, že se nedá ignorovat fakt, že na ni všichni zírají. Trochu zmiňuje svoji 'paranoiu' - když je třeba v restauraci a všude kolem jsou lidi, kteří se usmívají, přijde jí, jako by se všichni smáli jí :D Celé video by mělo být zveřejněno 10. prosince :)

CO UVIDÍME NA DVD?

7. 12.


Zatím není známo přesné datum, kdy DVD BD2 vyjde v Americe (šeptá se o 16. únoru), natož kdy vyjde u nás, ale francouzská verze Amazonu DVD nabízí od 14. března 2013. A proč to sem píšu? Protože už víme, čeho se na jednotlivých verzích DVD dočkáme, je dost pravdědodobné, že stejné to bude jak u amerického DVD, tak i u toho našeho. I když... jeden nikdy neví :D

3 DISKOVÉ DVD A 2 DISKOVÝ BLU-RAY

Disk 1

- prodlouženou verzi Breaking Dawn, part I. (7 minut navíc)

- Breaking Dawn, part II.

Disk 2

- komentář Billa Condona

- Video o vytváření BD (60-90 minut)

- z natáčení BD1 - BD2 (5-7 minut)

- z natáčení hudebního doprovodu

Disk 3

- upíři a jejich schopnosti

- upíři a jejich životní příběhy

- Aro a Volturiovi

OBYČEJNÉ DVD A JEDNODISKOVÝ BLU-RAY

- Breaking Dawn, part II.

- komentář Billa Condona

- Video o vytváření BD (60-90 minut)

- z natáčení BD1 - BD2 (5-7 minut)

- z natáčení hudebního doprovodu

RobertPattinsonNews-UK

KRISTEN UVIDÍME NA BENEFIČNÍM KONCERTU

7. 12.

12. prosince se v Madison Square Garden v New Yorku koná benefiční koncert na pomoc obětem hurikánu Sandy, který v listopadu zničil kolem 600 000 domovů v New Yorku a New Jersey. Koncertu se zúčastní mnohé hvězdy jako Rolling Stones, Bruce Springsteen, Eric Clapton, Billy Joel, Paul McCartney, Kanye West, Alicia Keys a mnoho dalších. Objeví se i známé filmové tváře jako Jimmy Fallon, Chris Rock, Adam Sandler, Jon Stewart, Jake Gyllenhaal a Kristen Stewart, která bude v NYC kvůli další propagaci On the Road.

Koncert bude promítán na YouTube, Yahoo, AOL a bude přístupný ze všech kontinentů.

SOUKROMÉ PROMÍTÁNÍ ON THE ROAD V LA

7. 12.

Včera proběhlo promítání On the Road v Los Angeles, po kterém následovala after párty. Kristen dorazila i přes zrádnou chřipku, kvůli které včera vynechala promítání a Q&A panel. A vypadala úžasně!

Také se Kristen objeví v The Daily Show s Jonem Stewartem, kterého si možná budete pamatovat ze srpnové propagace Cosmopolis, kde se před Roben nestyděl říct, co si o celé 'červencové záležitosti' a Kristen myslí.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

POP ETC - SPEAK UP

5. 12.

Máme tu další oficiální videoklip k songu ze soundtracku k BD2. Tentokrát POP ETC a jejich Speak Up!

ROZHOVOR PŘI VARIETY AWARDS

5. 12.

Fotky z Variety Awards jsme tu měli nedávno, nyní je k dispozici rozhovor s Kristen spolu s dalšími herečkami, kde mluví o postavě Marylou, On the Road,... A ano, titulek videa je celkem aktuální, protože se hodně mluví o tom, že by Kristen právě za roli Marylou mohla být nominována na Oscara v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli. Zatím jsou to však jen spekulace, žádné nominace zveřejněny nebyly.

KDY A KDE UVIDÍME KRISTEN?

4. 12.

Propagace On the Road po USA ještě zdaleka nekončí, Kristen teď čeká rovnou několik akcí:

  • 5. prosince - promítání OTR v LA + Q&A panel
  • 6. prosince - promítání OTR v LA + after party
  • 10. prosince - Late Late Show s Craigem Fergusonem
  • 13. prosince - premiéra OTR v NYC + tiskovka

- Daily Show s Jonem Stewartem

NOVÁ STILLSKA EDWARDA A BELLY

3. 12.

BellaSwan

JO, TO JO...

3. 12.


Co si nejvíc pamatuju jsme my tři na pódiu a neohrabané proslovy.


Z nějakého důvodu to nabere zvláštní ráz, když nás tři dáte dohromady.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Ajjinka

38)  Ajjinka (18.12.2012 20:32)

Bos, hodně lidí se ptá, ale holky se zatím nevyjádřily, tak uvidíme

Lipi4

37)  Lipi4 (18.12.2012 17:51)

Bos, nedávno byl Hobit

Bosorka

36)  Bosorka (18.12.2012 17:04)

A já mám dotaz, Ajjinko :-D NEvíš, jestli se neplánuje nějaká parodie by Hillywood?

35)  Elanoreth (18.12.2012 16:46)

Ajjinka

34)  Ajjinka (18.12.2012 16:39)

Chm, těžko říct, kdo sem chodí, to se nemůžeš ptát mě Ale řekla bych, že obojí
A nejsem zas tak pitomá, vím, že je svoboda slova, tak proč si něco nezkritizovat? Když na to přijde, mě osobně to dost baví

33)  Elanoreth (18.12.2012 16:36)

Ajinko, to, že si něco bereš osobně byl můj pocit, skutečně ne Tvoje slova. Promiň, že jsem si to vyložila špatně. Stejně tak moje slova neměla v úmyslu Tebou mávat. Prostě si Tvojí práce cením a dost.
Ale mám dva zásadní dotazy : Jsou tu fanoušci Twilight, nebo fanoušci herců? Je povinné jásat, nebo je možné i kritizovat ?Protože jestli jsou tu fandové herců a musí se jásat, tak to ticho bylo pochopitelné.
Řešit NIC nemusíme.

Ajjinka

32)  Ajjinka (18.12.2012 16:13)

El, zkopči mi větu, kde jsem napsala něco o tom, že si beru osobně to, co tu o Kris píšete, ráda bych si ji přečetla Pod tímhle článkem. Vážně nevím, co tu řešíš A to že novinky ztrácí smysl? To promiň, ale bylo to čisté zkonstatování faktu, sama vidíš, že nic nového prostě není
Jsem fanoušek Kristen, ale taky se mi všechny modely, co má na sobě, nelíbí. Takže jestli si myslíš, že se mnou zamával tvůj komentář, tak jsi na omylu.
Šlo mi čistě jen o to, že až tvůj komentář dokázal zapojit ostatní, aby něco připsali - což, musíš uznat, prostě může zamrzet, když ti na něčem záleží ;) Nic víc

31)  Elanoreth (18.12.2012 14:54)

Ajinko, musím reagovat : vážím si moc toho, co děláš a obdivuju Tě. Prosím, zkus rozlišovat mezi tím, kolik materiálu sem dáváš a v jaké úžasné kvalitě, a tím, že někteří - konkrétně já, ať do toho nikoho jinýho nazatahuju - nemám Kristen ráda. Žádný její velký fanoušek jsem nebyla, ale brala jsem ji v pohodě, jenže od určitého data .... sorry. A můj názor na její šaty - to je zase něco jiného, tohle bych prohlásila o každém, kdo se takhle oblíká.
Ale řešit Kristen nemá cenu - spíš bych chtěla, aby sis některé věci nebrala tak k srdci. Tyhle informace sem nikdo jiný nedá - zajímalo by mě, kde na to bereš čas a co máš vlasně za zaměstnání, že to stíháš - ale to je moc osobní, promiň. Ten počet náhledů by Ti tohle všechno měl říct za mě/za nás.
Jsem zvyklá říkat svůj názor v dobrém i zlém, ale to už taky víš.

Bye

30)  Bye (17.12.2012 21:03)

Mno, ještě k tomu tanci a citu pro hudbu.
Se vší úctou k Robovi, říká se, že chlap, co neumí tančit, neumí ani... dělat různé jiné pohyby.
Nejhorší je to ale prý u těch, co nemají hudební sluch - protože nemaj smysl pro rytmus - což zase na druhou stranu Robovi nehrozí. B)

Ajjinka

29)  Ajjinka (17.12.2012 19:07)

Astrid, stejně tak je směšné, že děláš něco bez jakýkoliv odezvy a ta první je až nějaká výtka vzhledu, nevadí mi to, ale onosí se to ;)
Ale jo, nemá cenu se dohadovat o tom, co je směšné, že

28)  Elanoreth (17.12.2012 18:32)

Myslím Astrid, že se tomu říká rozlišovat mezi fiktivní postavou (Bellou) a reálným člověkem = hercem (Kristen). Neměl v srpnu Bill Condon na mysli třeba i tohle ?

Astrid

27)  Astrid (16.12.2012 23:57)

Ano, ja si news čítam rada - majú význam. A Kristen proste namám rada, čo mi príde smiešne ak to berie niekto osobne. Takže, som len komentujúci člen tohto webu.
Znova som sa musela obhajovať za nič, čo to skôr nemá význam.

26)  Elanoreth (16.12.2012 18:48)

Připojuji se k Hance. Líp pomlouvat Kristeniny hubený nohy než se zabývat vlasní nadváhou.....berte mě s nadhledem a v malých dávkách

25)   (16.12.2012 18:43)

Ajjuško - tvoje zprávy mají vždy smysl a chyběly by
holt není každý den posvícení a každá kapka se hodí

Ajjinka

24)  Ajjinka (16.12.2012 18:38)

Nic tu o něm není = není nic novýho ;) Jak je vidět, přestává to tu mít smysl

Astrid

23)  Astrid (16.12.2012 18:34)

Zdravím NEWS, o Robertovi nič nebude? :)

Astrid

22)  Astrid (16.12.2012 18:30)

Kristen Stewart bude za pár rokov ľutovať ; ... že do čoho som sa to obliekala?, ked som bola mladá?!!! a blbá. Aká som to ja bola vlastne hviezda? ...
Krása je pomíjivá a tá jej ešte viac, má jej málo, pramálo. Tak, aby sa aspoň zatiaľ kukala na to, do čoho sa navlieka.;)

21)  Elanoreth (16.12.2012 18:08)

Takováhle debata sem asi nepatří, ale nemyslím si že má hezkou postavu, je prostě hubená. Některé šaty jsou skutečně hezké, ale řekla bych objevit se v nich jednou za čas, jenže K. se posledních pár akcí (cca poslední 2,5 měsíce) předvádí víc nahá než oblečená. Tohle jsou minimálně pátý šaty, ve kterech toho pro představivost moc nezůstává. Ty růžovooranžový lodičky má o číslo větší a chodit ani stát v nich taky neumí. Připadá mi, že ztrácí soudnost.

20)   (16.12.2012 17:51)

Eli - já z některých jsem VÁŽNĚ ODVÁZANÁ ,má dobrou mladou postavu,ale některé modely mi připadají styl ála chytrá horákyně,a atletické šortky v zelené
ovšem ty černé šaty jsou krásné a sexy
proč se rve do těch šílených lodiček,když je za chvíli odhodí - myslela jsem ,že je víc svoje

19)  Elanoreth (16.12.2012 16:53)

Budu zřejmě za vyvrhela, ale začíná mi být špatně z Kristeniných oděvních kreací.

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek