Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 28. 10. (14:36)

Zbývá 17 dní.

Fotky Roba z LACMA 2012 Art.

Nový klip - ukázka Volturiových.

Nový TV spot 'Love Lasts a Lifetime'.

Předprodej lístků na půlnoční premiéru multikin CineStar a CinemaCity již zahájen.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

„KOLIK TI JE LET?" - „SEDMNÁCT..."

28. 10.

ROB NA LACMA 2012 ART + FILM GALA

28. 10.

Další z akcí, kterou Rob navštívil, byla LACMA (Muzeum umění v okresu Los Angeles) 2012 Art, ve spojení s poctou Edwardu Ruschovi a Stanley Kubrickovi. Ostřihaný Rob v Gucci obleku pózuje s herečkou Cameron Diaz a zpěvačkou Florence Welch :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

PattinsonLife

NOVÝ KLIP - UKÁZKA Z PRÁCE VOLTURIOVÝCH

28. 10.

NOVÝ TV SPOT 'LOVE LASTS A LIFETIME'

28. 10.

BTS ZÁBĚRY Z BD2

27. 10.

StrictlyRobsten

DALŠÍ TV SPOT 'FIGHT'

27. 10.

StrictlyRobsten

ČESKÝ PLAKÁT BREAKING DAWN

27. 10.

Díky, Dennniii! ♥

DVĚ NOVÉ STILLSKY Z BREAKING DAWN

27. 10.

Twilightish

NOVÝ KLIP Z BREAKING DAWN - IRINA

27. 10.

NOVÝ TV SPOT 'ROMANCE'

27. 10.

FOTKY TAYLORA ZE SETKÁNÍ S FANS

26. 10.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Více fotek.

NOVÉ PROMO FOTKY EDWARDA A BELLY

25. 10.

TwiFans

UŽ JEN 20 DNÍ

25. 10.

NOVÁ SCÉNA - PÁKA S EMMETTEM!

25. 10.

Jasper: Výborně, Bello. Nikdy dřív jsem novorozeného neviděl tak vyrovnaného.

Emmett: Nejsem si jistej, jestli vůbec je novorozená. Je tak... krotká.

Edward: Takhle bych nemluvil s někým, kdo je nesilnější v domě.

Emmett: Ale prosím tebe...

Edward: Neubliž si, Emmette.

Jasper: Na tři. Jedna... Dva... Tři!

JEDNA NOVÁ BTS FOTKA Z TWILIGHT

24. 10.

GilBirmingham

TAYLOR - PROMO BD2 V BRAZÍLII

24. 10.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

Taylor_Lautner

NOVÝ TV SPOT - ALIVE

24. 10.

KRISTEN - RED CARPET V JAPONSKU

24. 10.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Setkání s fanoušky:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

NOVÁ OUTTAKE ROBA Z VANITY FAIR 2011

23. 10.

PattinsonLife

DALŠÍ PORTRÉTY ROBA ZE SYDNEY

23. 10.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

PattinsonLife

KRISTEN V SUKKIRI SHOW

23. 10.

Kristen si v Japonsku zaskočila do místní show Sukkiri. Pokusila jsem se to dokoukat, abych z rozhovoru mohla něco vytáhnout, ale shrnutí... je to neuvěřitelnej chaos. A když se tak dívám na Kristen, nejsem jediná, kdo je z celé věci tak trochu zmatený. Tak aspoň takhle - v první části Kristen pouští ukázku z dabování Twilight, potom hrají známou hru "odpověz za jistej čas na co nejvíc otázek". Například na Co v tuhle chvíli nejvíc chce, odpověděla, že je fakt v pohodě a nic jí nechybí. Jak trávíš svůj odpočinkový čas - se svými psy. Co je tvůj poklad - její psi. Kristen je celou dobu nádherně roztomile rozpačitá :D

ROB U KYLEA A JACKIE

23. 10.

Rob mluví o konci ságy, konec je prý smutný, ale i šťastný. Srovnává propagování Twilight a ostatních filmů, u ostatních filmů je to jen o filmech samotných, u Twilight je to jiné, něco kulturního, mainstream a za celou dobu se to nezměnilo.  Tvrdí, že měl vždycky blízko k Jacksonovi a Kellanovi, ale teď je Jackson táta a Kellan je pořád... v Korei. Pořád prý točí filmy na divných místech :D:D. Ale zároveň chce se všemi zůstat v kontaktu, protože s nimi strávil dlouhou dobu.

Mluvil o jeho následujícím projektu The Rover, těší se, až bude při natáčení spát ve stanu nebo tak něco. Podle Kylea mu budou stačit tři dny a bude odtamtud chtít okamžitě vypadnout. Ve filmu nebude mít australský přízvuk.

Potom přišli na řadu otázky z Twitteru. Jedna z jeho oblíbených scéna je z prvního filmu, kdy před ním jde Bella kolem jeho auta (vystřižená scéna). Prý přitom dělá neuvěřitelně směšné výrazy, protože se snažil být vážný. Nakonec jeho výraz vypadá, jako by před ním prděla. Na otázku, u kterého filmu vždycky brečí, odpověděl Marley a já, prý po něm byl překvapený a zničený a už ho NIKDY nic nedonutí se na něj podívat znovu, protože to, jeho slovy, nedává. Nesnáší lidi, ale miluje psy :D Další otázka směřovala k jeho objednávce ve Starbucks, což v něm vyvolalo salvu smíchu a následně doznání, že je to trapné, ale objednává si to, co chutná jako latté, ale má to míň kalorií. Nejtěžší scény v Breaking Dawn podle něj byly porod a ty milostné, kdy s Kristen museli dělat na kamery "sexový obličeje" Chlapi by podle něj takový věci dělat neměli :D

 

ROB U FITZYHO & WIPPA

23. 10.

Hned jak Fitzy a Wippa dorazili za Robem, hned si Rob všiml jejich vtípku s tričkem, které měl Fitzy na sobě i minulý rok, kdy spolu dělali rozhovor. Rob je v šoku, prožívá deja vu a přijde mu fakt divné, že si zrovna dnes chtěl vzít to samé tričko, akorát v černé verzi. Nakonec tričko Fitzymu podepsal.

Baví se o milostných scénách, Rob říká, že druhou část Breaking Dawn ještě neviděl, ale myslí si, že je v druhé části lepší milostná scéna, než v té první :D Vzpomíná si, že její natáčení byla jedna z nejtrapnějších chvílí jeho života. Natáčeli ji pro PG13 a rozhodlo se, že budou zblízka zabírat jejich tváře. On a Kristen se snažili dělat na kamery sexy obličeje, a když to Rob udělal, uvědomil si, že právě tenhle výraz bude na velkém plátně v kině a lidi ho budou sledovat. Wippa se ho ptal, jestli se na to nějak připravoval před zrcadlem, Rob odpověděl, že na tohle se prostě připravit nedá.

Mluví o závěrečné scéně Breaking Dawn, říká, že se trochu liší od knihy, pak se opravuje a říká, že je úplně jiná než v knize. Většina lidí podle něj četla knížku, takže si víceméně můžou představit, jak bude probíhat. Prozrazuje, že při natáčení téhle scény bylo na place kolem 120 lidí, což se nikdy během Twilight filmů nestalo. Doufá, že to lidi dostane. Dále mluví o The Rover a Mission: Blacklist, který bude natáčet v Iráku.

VŠECHNO NEJLEPŠÍ, BILLE!

22. 10.

Režisér Bill Condon, bez kterého by žádná část Breaking Dawn nebyla taková, jaká je, dnes slaví své 57. narozeniny a my mu přejeme všechno nejlepší! :)

DALŠÍ TV SPOT 'GENERATION' Z BD2

22. 10.

Další TV spot Breaking Dawn je tu a obsahuje nové scény!

 

ROB PRO AUSTRALSKÉ MTV

22. 10.

Rob se v Austrálii rozhodně nenudí, míří z jednoho rozhovoru na druhý. Vyzpovídalo ho i australské MTV, překlad rozhovoru přímo tu.

MTV: Ahoj, Robe! Fanoušci jsou plní očekávání, až konečně uvidí Bellu jako upíra. Myslíš, že Kristen tuhle přeměnu zvládla dobře  - odvedla dobrou práci?

Rob: Jo, opravdu se těšila na to, až bude upír. Ostatní, kteří se normálně ve filmu objevují, hráli upíry strašně dlouhou dobu. Takže bylo vtipný vidět někoho, jak s upírstvím začíná a snaží se vytvořit si vlastní verzi fyzičnosti a mentality upíra.

Ale její postava na tom byla jinak, protože se v tom naučila chodit velmi snadno. Pro ni měla být přeměna v upíra přirozeným vývojem, mělo to být snadné. Takže to bylo dost jiné.

MTV: Ve filmu jsou úžasné bojové scény, užívali jste si jejich natáčení?

Rob: Tenhle film byl těžký. Chci říct, tu velkou bojovou akci jsme točili asi dva a půl měsíce v obřím skladu, kde se normálně prodávaj krávy, s hromadou falešného sněhu a zelenými zdmi všude kolem, doslova z toho za chvíli začnete magořit! Jo, bylo drsný tohle dělat, nic se na place v podstatě neměnilo.

MTV: Když se podíváš zpátky celou sérií, jaká je tvá nejoblíbenější vzpomínka z placu?

Rob: Je jich rovnou několik. Třeba natáčení v Brazílii bylo super, docela šílené. Naboural jsem motorovej člun, což bylo dost vzrušující! Těch vzpomínek jsou mraky. Hromada z prvního filmu, bylo to při něm všechno tak jiné. Aby se všichni herci a štáb dostali na plac, jezdil pro nás minibus. Tím chci říct, že to byl úplný opak toho, čím to nakonec končilo – cestování v helikoptérách a podobně.

MTV: Než jsi dostal roli Edward v Twilight, byl jsi rozhodnutý, že s hraním skončíš. Je zvláštní, když se podíváš zpátky, že jsi ušel takový kus cesty? Jak moc se tvůj život za tu dobu změnil?

Rob: Jo, je to hodně zvláštní. Myslím, že o konci hraní uvažovalo hodně herců, když jste ve stavu, kdy si říkáte „Eh, tohle je zbytečný.“, je to ta jediná doba, kdy se k vám nějaká práce dostane – musíte být totálně na dně! (směje se) Ale jo, je to zvláštní. Byl jsem vážně, ale vážně rozhodnutej, že s hraním nadobro skončím, a pak se objevilo tohle.

MTV: Takže… co dalšího máš na obzoru?

Rob: Můj další projekt budu natáčet v Austrálii s Davidem Michodem, který režíroval Animal Kingdom, a Guy Pearcem. Jo, to bude zábava. Je k tomu vážně dobrý scénář a myslím si, že David je úžasný režisér, takže to bude paráda.

MTV: Takže tě pak máme brzy očekávat u protinožců?

Rob: Jo!

PattinsonLife

ROB - ČERVENÝ KOBEREC PRO BD2

22. 10.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Více fotek.

ROB - PHOTOCALL ZE SYDNEY

22. 10.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Více fotek.

ROBŮV ROZHOVOR S TEN

22. 10.

Rob mluví o závěrečné scéně, která je podle něj ta nejsladší scéna z celé ságy. Při rozhovoru si hraje s umělou cigaretou a poznamenává, že právě přestal kouřit (jo, Robe, je to jen pět měsíců! :D). Reportérka Angela Bishopová nadhazuje otázku, jak je na tom Rob se sluchem, protože jako pro muzikanta pro něj musí být ječící davy fanynek šílené. Rob říká, že je už naprosto hluchý jako stařeček.

ROBŮV ROZHOVOR PRO THE PROJECT

22. 10.

ROB V ANT & SAMI LUKIS

22. 10.

Rob v ranní show rádia Mix 101,1 o úplých džínách, jeho přezdívce RPattz, kterou nechápe, protože jestli to má být zkratka, je nesmyslná, protože má stejně písmen jako Robert, o Breaking Dawn, další možné šanci k pokračování. Rob o ničem neví. Taky o Mackenzie, o které si myslí, že při natáčení měla radši Kristen, protože si musela myslet, že Rob je trochu trouba. Mluví o holčičkách, které se objevily na place, protože hrály různě staré Renesmee. Také o chlapečkovi Tennesse Jamesovi, kterého na konci září porodila jeho herecká kolegyně z Water for Elephants Reese Witherspoon. Říká, že ho ještě neviděl. Na konci rozhovoru Rob nahrává moderátorce vskutku originální vzkaz do hlasové schránky! :D

UKÁZKY ZE SOUNDTRACKU

22. 10.

Máme tu ukázky ze všech 14 songů, které se na soundtracku k BD2 objeví. Už tedy můžeme s jistotou říct, že písnička The Forgotten od Green Day, jejíž ukázka byla v minulých news, je pravá. V 6:07 písnička od Nikki a Paula ;)

Popřípadě seznam s ukázkami najdete přímo na iTunes.

KALENDÁŘ TV SHOWS

22. 10.

22. října - Rob v australském pořadu The Project (08:00 - 09:00)

- Rob v Sunrise 7 TV (21:00 - 00:00) LIVE STREAM

31. října - Taylor u Jay Lena

3. listopadu - Kristen na premiéře OTR v USA

5. listopad - Rob u Jimmyho Kimmela

- natáčení show Ellen s Robem a Taylorem

7. listopadu - Kristen v Live with Kelly and Michael

8. listopad - Rob v Live with Kelly and Michael

- Rob u Jimmyho Fallona

- Kristen v The Today Show

9. listopad - Stephenie Meyer u Jimmyho Kimmela

- Taylor a Rob u Ellen DeGeneres

- Taylor v The Today Show

- Taylor v Live with Kelly and Michael

- Taylor u Jimmyho Fallona

KALENDÁŘ AKCÍ

22. 10.

Promo Breaking Dawn oficiálně začalo už 6. října návštěvou Chaske Spencera na španělském filmovém festivalu, nyní ale začíná nabírat na obrátkách. Tento týden toho bude hodně.

- V případě, že se na nějakou z akcí objeví live streamy, odkazy přibydou -

ROB - 22. října

Již dnes se můžeme těšit na Roba, který už dva dny zpátky dorazil do Austrálie, kde se dnes projde po červeném koberci a poté zamíří na setkání s fanoušky. Koberec začíná v 08:00 našeho času, hned na něj by mělo navazovat samotné setkání. Později večer se pak staví v rádiové show Kylea a Jackie z 2Day FM.

A vy máte možnost se ptát. Stačí, když na Twitteru za svou otázku přidáte #RobonKJ pro @2DayFMSydney

Jejich ranní show u nás běží od 21:00 do 00:00 a poslouchat se dá online ZDE.

Stejně tak se objeví v ranní show rádia NovaFM, přesněji v pořadu Fitzy & Wippa a to od 21:00 do 00:00. Online ZDE.

Je tedy zřejmé, že Rob bude mezi jednotlivými studii kličkovat rychlostí blesku ;)

KRISTEN - 24. října

Kristen můžeme 24. října (tuto středu) čekat v japonském Tokiu. Červený koberec proběhne v 10:00 - 10:30 našeho času a akce s fanoušky v 11:30. Beau Nelson, Kristenin vizážista, už je na cestě do Tokia, můžeme tedy očekávat, že se tam již brzy přesune i Kristen.

LIVE STREAM (začne být funkční zhruba v 11:15)

TAYLOR - 24. října

Víme, že Taylor v rámci propagace navštíví Brazílii, ale to je zatím jediná informace. Jakmile bude něco nového, bude to i tady.

ASHLEY - 25. října

Je známo, že se Ashley objeví v Jižní Africe, kde pozdraví zdejší fanoušky. Zatím žádné bližší informace nejsou.

KELLAN A NIKKI - 28. října

Filmová Rosalie s Emmettem se podívají do Skotska a Irska, ale bohužel i v jejich případě nevíme nic bližšího.

BRO... BRO... BROMAAANCE

22. 10.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3

Marcelle

18)  Marcelle (23.10.2012 11:39)

Ajjinko, ty jsi zlatíčko

ambra

17)  ambra (23.10.2012 10:30)

Ajji! Já už se nechtěla až do premiéry na nic dívat, ale tohle prostě nejde . Stejně by bylo super, kdyby ten změněný závěr vynechali z traileru i rozhovorů - myslím že by pak pár fanynek v kině prodělalo slabý infarkt . Rob je prostě ňufín, a i když mu kratší sestřih neskutečně sluší, tenhle chaos na hlavě mi připomíná první TW film, takže si nestěžuju .

16)  Diblik (23.10.2012 10:15)

Ajjinko, jsi fakt super. Nemám čas cokoliv hledat na webu a přitom mě to zajímá...díky!!!

Robovy rozhovory jsou parádní jako vždy .Zkrátka pohodička...Akorát si musím odmyslet ten jeho nový image s kšiltovkou naopak...
Robův photocall - je k sežrání
Rob a červený koberec - uf, tak tam se mi teda děsně nelíbí jeho košile a to prapodivné hnízdo na hlavě...prostě se mi víc líbí s kratšími vlasy...:p

15)   (23.10.2012 08:30)

Ajji jsi prostě zpravodajská hvězda

Astrid

14)  Astrid (22.10.2012 23:10)

óóó Byle méééry christmas

LadySadness

13)  LadySadness (22.10.2012 22:47)

ja normálne neviem čo napísať, to by bol komentár na celú stránku, ale Charlie a Jacob-wau, to stojí za to, už sa neviem dočkať

Ajjinka

12)  Ajjinka (22.10.2012 21:25)

Pro Robovy fanoušky a sovy:
23:00 - Rob v show Fitzy and Wippa - http://www.novafm.com.au/station/nova969/player
23:30 - Rob v show Kylea and Jackie - http://www.2dayfm.com.au/player

NeliQ

11)  NeliQ (22.10.2012 21:02)

hh umrela som z Billyho a Jacoba :D

10)   (22.10.2012 19:20)

ten je rychlý jako ... si zapamatoval to přemisťovací kouzlo z HP,ne ?
ne vážně, je skvělý a pořád usměvavý ,i když v jedné pasáži skoro zíval
Ajji - kde bychom bez tebe byly ,ano odpovím si sama

Ajjinka

9)  Ajjinka (22.10.2012 18:15)

Jalle, já moc děkuju!

Jalle

8)  Jalle (22.10.2012 16:07)

veľmi obdivujem všetky novinky, ktoré pridávaš, pretože sú tak rychlé, priehľadné a zrozumiteľné (a bez jedinej chyby) ďakujem
v obřím skladu, kde se normálně prodávaj krávy tak toto som nevedela, diki Rob

Lenka326

7)  Lenka326 (22.10.2012 15:43)

Tak už to začalo!
Díky za plánovací kalendář i všechno z první promo akce. Na tom photocallu ze Sydney vypadá skvěle , ale co to zas udělal s tou svou hlavou na červeném koberci?!!!? To už snad ani není květák, to je rovnou řepný chrást! Přilepte mu někdy ty pracky do kapes nebo prostě... nevím, prostě někam.

Marcelle

6)  Marcelle (22.10.2012 13:17)

Uáááá Robert tak už nám ten konec začal

Ajjinko, drahoušku, neplánuješ náhodou pod videa nějaký stručný výcuc pro nás (mě) co můžeme na angličtinu jen koukat? Já vím, že něco jsi tam napsala, ale tak krátký rozhovor to přece jen nebyl. Njn, prudím.

Astrid

5)  Astrid (22.10.2012 10:54)

moc sa teším na ten kolotoč okolo toho, len ma štve, že ked pomyslím na BD2, tak sa mi pred očami vynoria tie desné promoplagáty navodujúce úsvit novéj nádeje vo všetkých ich parochňách, tak snad film bude korunovaný Robovou krásou.
... no a čo, tak som povrchná

4)   (22.10.2012 10:50)

Linfe - jak mám teď soustředit pozornost na cokoliv

Bye

3)  Bye (22.10.2012 10:18)

Jů, to je informací!!! :-)
Je vidět, že už se to blíží ;-)
Děkuju. KISS
Z těch fotek jsem taky u vytržení, Linfe!

1)   (22.10.2012 07:48)

to je smršť a bude přitvrzovat
díky Ajji

«   1 2 3

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek