Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 27. 5. (17:56)

The Twilight Saga: The Complete Film Archive.

BtS stillska z Cosmopolis.

Překlad části videorozhovoru s Robem.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu volnému šíření.

THE TWILIGHT SAGA: THE COMPLETE FILM ARCHIVE

27. 5.

Jak už to v komentářích zaznělo, filmová verze Twilight ságy se dočká dalšího svého průvodce, který bude tentokrát zaměřený na kompletně celou ságu. Knížka bude obsahovat příběhy z natáčení od hlavní herecké trojice, poodhalí části ze scénářů, rozhovory s herci a filmaři či dosud nezveřejněné fotky. Obsah knihy půjde do hloubky, podrobně popíše začínající mánii kolem Twilight, šílenství po premiéře New Moon,...

Cover jako první poskytl EW, samotná kniha bude v USA k prodeji 9. října 2012.

BTS STILLSKA Z 'COSMOPOLIS'

27. 5.

Už kvůli Davidovi doufám, že ta bouchačka byla jen maketa... :D

ThinkingOfRob

ROZHOVOR S ROBEM A DAVIDEM

27. 5.

Skvělý rozhovor s Robem a Davidem Cronenbergem. David mluví o natáčení a ještě jednou zdůvodňuje obsazení Roba. Rob se vyjadřuje k natáčení scény, kde mu v limuzíně vyšetřují prostatu. On je prostě neuvěřitelnej! :D:D Stačí kliknout na obrázek, ten vás k videu přenese :))

Jak se ti natáčela scéna rektálního vyšetření, při které jsi musel mluvit?

Rob: (směje se, „lehce“ v rozpacích) Nevím. (směje se) Chci říct… Byla to ve scénáři jedna z věcí, u které jsem si řekl: „No, tohle už nikdy v žádném dalším filmu nebude.“ (směje se). Byla to jedna z těch nejrozpačitějších věcí, kterou jsem kdy dělal. Především (směje se) ta blízkost našich tváří. Bylo to neskutečně bizardní.

David má kolem toho celkem zvláštní humor. Když jsme dělali scénu… vyšetření prostaty. Povídá mi: „Jo, tak nějak… Chtěl bych, abys byl nahý a aby na vrchu obrazovky byla vidět jen tvá varlata.“

A já jen: „Vážně?! Opravdu?“

A on na to jen: „Hm, hm!“

A pak, dvě minuty před natáčením téhle scény, jsem byl jasnej. „Tohle nejde, tohle nemůžu udělat!“

DAVID CRONENBERG O ROBOVI

26. 5.

P: Jaké to je vracet se do Cannes s Cosmopolis?

C: Já a tento festival máme dlouhou historii. Trochu se cítím, jako když se vracím domů. Myslím si, že Cosmopolis je ideálním filmem pro Cannes a jsem nadšený myšlenkou toho, že s sebou beru i Roba.

P: Teď si již v této roli neumíme představit nikoho jiného. Ale přesto – nejdříve jste ji nabídl Colinu Farrellovi...

C: Když Colin odmítl kvůli remaku Total Recall, znovu jsem se nad tím zamyslel. Byl na tu roli stejně příliš starý, je mu 35, a pokud jsem chtěl být věrný předloze, musel jsem najít někoho, komu je 25. A tak jsem začal studovat všechny herce ve věku 25 a v tu chvíli jsem pomyslel na Roba. Samozřejmě jsem ho viděl v Twilight, ale nic, co udělal předtím, ho příliš nepředurčovalo k tomu, aby hrál v Cosmopolis. Jenže herce vybíráte podle toho, jaký v něm vidíte potenciál, ne jaké je jeho resumé. A čím víc jsem nad tím uvažoval, tím víc se mi ten nápad líbil.

P: Chtěl jste po něm, aby přišel na konkurz?

C: Ne, místo toho jsme si dlouze povídali po telefonu. Rob není typem člověka, který by měl ego ve výšinách. Moc do toho filmu chtěl jít, ale skutečně přemýšlel nad tím, jestli je tak schopný. To byla jeho jediná starost.  Zeptal se mě: „Opravdu si myslíš, že jsem dost dobrý na to, abych hrál tuhle roli? Bojím se, že ten film zničím.“ Reagoval jsem tím, že mě tahle konverzace bez váhání přesvědčila, že bude pro Cosmopolis perfektní.

P: Je těžké si tě představit, jak sleduješ Twilight… Viděl jsi všechny čtyři?

C: (směje se) Ne, všechny ne. Viděl jsem tak jeden a půl.

P: Twilight sága z něho vytvořila hvězdu, ale rovněž rozpoutala absurdní situaci, kdy lidé, kteří ho nikdy neviděli hrát, okamžitě usoudí, že jde jen o idola mladých bez talentu.

C: Je to odraz světa, ve kterém dnes žijeme, kde internet, spolu s dalším, pěstuje takovýhle druh ukvapeného a nebezpečného odsuzování. Mojí prací je tohle ignorovat a dívat se přímo. A když se všichni rozhodnou vidět Cosmopolis, nemám strach o jeho (filmu) budoucnost.

P: Jak ostatní herci reagovali, když jsi jim řekl, že Robert Pattinson dostal hlavní roli?

C: Paul Giamatti, který byl obsazen jako jeden z prvních, si myslel, že je to brilantní nápad. Nejsem si jistý, zda si Juliette Binoche byla vůbec vědoma toho rozsahu Robovy popularity, když podepisovala smlouvu, ale nikdo z nich nevyjádřil nějaké pochybnosti nebo opovržení. Dokonce jsem Roba a Juliette našel, jak se v hlubokém zaujetí bavili o francouzské filmařině. Sedli si báječně.

P: Máš v paměti nějakou scénu, kde tě vyloženě ohromil?

C: Ke konci natáčení byl tak ve své roli, že jsme na jednu scénu potřebovali jeden nebo dva záběry. A udivoval mě celou dobu tím, jak uměl vystihnout všechny emoce. Byl absolutně ponořený v osamělosti a bolesti své postavy. Protože jsme film natáčeli převážně chronologicky, tak byla poslední scéna ve filmu opravdu tou poslední, kterou jsme natáčeli. A když jsem zakřičel: „Střih!“, všichni se na sebe podívali, ohromeni tím, co se zrovna stalo.

P: Když se ve filmu díváme na Roberta Pattinsona, často si vzpomeneme na Johnnyho Deppa a Brada Pitta, kteří taky byli idoly teenagerů, než mohli ukázat, čeho jsou opravdu schopni, prací s Timem Burtonem nebo Davidem Finecherem…

C: Někteří herci se stanou hvězdami, protože mají hezkou tvář a charisma, které na obrazovce dobře vyzní. Nejdříve jim není dána skoro žádná možnost ukázat, že mají víc než to. A někdy je to to jediné, co mají… Co se týče Cosmopolis, byl jsem pyšný, že jsem Robovi nabídl šanci dokázat rozsah jeho talentu. Pokud se zadaří, umím si představit, že bude mít kariéru jako Johnny Depp nebo Brad Pitt. Možná i lepší.

- Díky, Ladu! ♥

ROB V LE GRAND JOURNAL - PŘEKLAD

26. 5.

LGJ: Byl jsi tady v roce 2009, šel jsi po červeném koberci. Máme ukázku. Včera jsi po něm šel znova pro jiný film, On The Road, a zítra se na něj chystáš kvůli svému prvnímu soutěžnímu filmu vůbec. Cosmopolis Davida Cronenberga, který je velmi očekávaný. Prohlásil jsi, že tento film ti změnil život. Magazínu Premiere jsi řekl, že: 'ti to dalo koule'.

Rob: Nevím, proč každý vytahuje tu věc s koulema. Myslím si, že je to chyba překladu. Chtěl jsem říct, že jsem si je pro tenhle film nechal chirurgicky přišít.

LGJ: Takže jde o adaptaci novely Dona DeLilla o bohatém chlápkovi, který pracuje ve financích.

Frederic: Je to americký autor, který je velmi známý tím, že hodně mluví o problémech společnosti a peněz. A o moci. Říkal jsem si, že sis určitě přečetl knížku, aby ses připravil na roli, ale nastudoval sis i nějaké bankéřtství a podíval ses na filmy o obchodu jako Wall Street nebo Americké psycho, abys mohl pracovat na roli nebezpečného bankéře Erica Packera?

Rob: Nemyslel jsem na to, že je ten scénář spojený s financemi a obchody. Líbila se mi lyrická stránka scénáře. Snažil jsem se připravit po svém, jako na mé ostatní role. Ale bylo to nemožné, protože se s tím nešlo prostě vypořádat normálně.

LGJ: Sarah, vy dva jste se údajně první den na place pohádali?

Sarah: Ne!

LGJ: Roberte, první den se tě měla zeptat, jak ses připravoval pro svoji roli a ty ses naštval?

Rob: Ale ne, to nebyla hádka. Jen se mě zeptala na nepříjemnou otázku a…

Sarah: Jenom jsem se zeptala, jak se připravoval pro roli, omlouvám se, omlouvám se za to.

Rob: A já se tam rozbrečel.

Sarah: Je mi to líto, asi jsem se neměla ptát. Jen jsem chtěla začít konverzaci, nesnažila jsem se hádat.

Rob: Byl jsem tak nervózní, že když se mě kdokoliv na něco zeptal, i na kamerový test, byl jsem v šoku a zpanikařil jsem. Byl jsem hrozný.

Běží trailer, moderátor mluví o filmu - odehrává v jednom dni a v převážně jedné oblasti Manhattanu, který se zastavil, protože je ve městě prezident.

LGJ: Ve filmu jsou francouzští herci, Mathieu Almaric a Juliette Binoche.

Rob: Ach, omlouvám se. Jsem tak hluchej. Je mi 26 a už jsem starej chlap.

LGJ: Víme, že jsi fanoušek Audiarda, umíš si představit, že jednou natočíš film s francouzským režisérem?

Rob: Určitě. Můj další film je s Jean-Stéphanem Sauvaire, který režíroval Johny Mad Dog, jenž byl v Cannes před několika lety. Miluju francouzské filmaře, miluju Francouze, je velmi lehké je mít rád.

LGJ: Nedávno jsme tu měli Charlize Theron a Kristen Stewart a v naší zábavné hře na otázky měly zodpovědět i jednu o tobě, Roberte Pattinsone.

Otázka: Něco opravdu ošklivého na Robertu Pattinsonovi?

Kristen: Ale no tak.

Charlize: Musím říct, že jeho ponožky.

LGJ: Co je s tvými ponožkami?

Rob: Charlize ráda chodí v noci do mého domu a čuchá moje ponožky a spodní prádlo. Když tohle děláte, je samozřejmé, že narazíte na nějaké překvapení. To není moje chyba.

LGJ: Máš na sobě teď ponožky?

Rob: (směje se) Anoo. Teď jsem nervózní, že je možná něco špatně na mých ponožkách. Nikdy jsem tomu nevěnoval pozornost. Je to fakt divný.

LGJ: Teď je tu Cosmopolis a pak tě znovu uvidíme v Breaking Dawn, část druhá.

Rob: Jo, jde to do kin v listopadu. Je to vtipný, nedávno jsme dělali nějaké dotáčky. Teda Twilight filmy nejsou zábavné, ale my jsme se dost nasmáli. Doufám, že se to lidem bude líbit.

Konec rozhovoru, Frederic chce od Roba podpis pro svoji dceru.

- Díky, Ladu! ♥

PORTRÉTY ROBA Z CANNES - USA TODAY

26. 5.

Pár fotek pro USA Today, které dnes Rob nafotil v Cannes. Zároven dnes Rob podpořil Reese Witherspoon na premiéře jejího nového filmu Mud.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Možná jste si všimli, že se po netu šíří zprávy o tom, že si má Rob zahrát v pokračování The Hunger Games, konkrétně Finnicka. Samozřejmě je to hovadina:

Robert Pattinson se v sobotu ráno, den po triumfální premiéře svého filmu Cosmopolis, probudil na filmovém festivale v Cannes a viděl na netu zprávu o tom, že uvažuje o přijetí role v Catching Fire, v pokračování The Hunger Games.

„Ráno jsem se vzbudil a viděl všechny ty řeči o tom, že budu hrát v The Hunger Games," řekl Pattinson USA Today. „Byl jsem zvědavej, tak jsem zavolal svému agentovi."

A odpověď?

„Můj agent mi řekl: Ne, nikdo se ti tuhle roli nabídnout nechystá," říká se smíchem. „Tak já jen: Dík za uklidnění!"

Zbytek fotek najdete ZDE.

PREMIÉRA 'COSMOPOLIS'

25. 5.

Rob

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

PattinsonLife

Kristen

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Team_KBitch

ROB NA PHOTOCALLU V CANNES

25. 5.

Dnes proběhne světová premiéra Robova filmu Cosmopolis. Zatím se objevil na photocallu :) Premiéra samotná by měla proběhnout v 19:00, ale se zkušenostmi s On the Road lze tvrdit, že začne o něco dřív. Podle všeho by se na červeném koberci měla objevit Kristen Stewart a Tom Sturridge.

Odkaz na live stream.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

RobStenation

TŘI PROMO PLAKÁTY K DRUHÉ ČÁSTI BREAKING DAWN

24. 5.

Očekávané překvapení je tady! :)

BreakingDawnCoverSearch

DNES SE STANE NĚCO VELKÉHO

24. 5.

Oficiální twitter/facebook účet informoval o tom, že se dnes něco stane. Něco, co by měli fanoušci ságy sledovat. Časově u nás jejich překvapení vychází na 18:00. Těžko říct, o co se jedná :) Jste zvědaví? :))

ZÍTRA LE GRAND JOURNAL?

23. 5.

Včera jsem psala, že Kristen navštíví francouzský pořad Le Grand Journal, to se bohužel nestalo. Dnes ale Canal+ na svém Twitteru informoval o tom, že zítra, tedy 24. 5., se v pořadu objeví jak Kristen Stewart, tak Robert Pattinson. Tak snad zítra v 19:10 na live streamu.

PREMIÉRA 'ON THE ROAD'

23. 5.

Kristen

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Team_KBitch

Rob

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

PattinsonLife

KRISTEN NA PHOTOCALLU V CANNES

23. 5.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Team_KBitch

UKÁZKA Z ROZHOVORU PRO FANITY FAIR ITALIA

22. 5.

Napadá tě, proč si David Cronenberg vybral tebe?

Nenapadá, abych byl upřímný. Ale nikdy jsem se nezajímal o to proč, jsem jen šťastnej, že to udělal.

V Cosmopolis jsou milostné scény, které jsou dost explicitní: Nebyl jsi v rozpacích?

Byl jsem víc nervózní kvůli herečkám. Když si chlap sundá oblečení, může se cítit hloupě, ale nakonec si to užívá. Myslím, že je to pro ženy jiný, víc problematický.

Jsi v reálném životě víc milý nebo vášnivý?

Vášnivý, doufám.

Jeden z tvých nejlepších přátel, britský herec Tom Sturridge, čeká dítě se Siennou Miller. Chtěl bys být otcem?

Jasně. Ne právě teď, ale jo, určitě.

Máte už s Kristen nějaké plány?

Ještě ne. Nemáme naplánováno nic.

Cítíš se připravený se s ní sestěhovat?

(brouká si, aby skryl rozpaky) Jsem připravenej na všechno.

Velké díky za překlad do aj patří PattinsonLife

ŽIVÉ PŘENOSY Z FRANCIE

22. 5.

Dnes Kristen navštíví francouzský pořad Le Grand Journal, ve kterém jste ji mohli nedávno vidět při propagaci Sněhurky a lovce. Nyní bude propagovat svůj další film On the Road. Přenos začíná ve 20:10 a končí ve 20:50, odkaz ke sledování >>ZDE<<

23. 5. - Premiéra On the Road z filmového festivalu v Cannes, live stream začíná vysílat v 19:00. Odkaz >>ZDE<<

25. 5. - Premiéra Cosmopolis z filmového festivalu v Cannes, live stream začíná vysílat v 19:00. Odkaz >>ZDE<<

Rob by se měl také objevit v Le Grand Journal, ale zatím nebylo nic oficiálně potvrzeno.

NOVÁ OUTTAKE Z ELLE US

21. 5.

BrandHeroin

DNES JE NÁM VŠECHNO JEDNO!

21. 5.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3 4 5 6 7 8 9   »

70)   (24.05.2012 18:05)

jsem připravena na VŠE

Kim

69)  Kim (24.05.2012 18:05)

Že by plakát?

piky

68)  piky (24.05.2012 18:04)

Ajjinka

67)  Ajjinka (24.05.2012 18:04)

Budou plakáty!

Bosorka

66)  Bosorka (24.05.2012 18:03)

Asi ještě ne-e...

piky

65)  piky (24.05.2012 18:01)

UŽ!!! Ale co?

Marcelle

64)  Marcelle (24.05.2012 16:40)

Ajjo,

Kim

63)  Kim (24.05.2012 16:15)

Božínku, oni jsou tak roztomilí.
Díky, Ajji, nádherný video. Moc jim to přeju.

Clea

62)  Clea (24.05.2012 16:06)

týjóóó jako jsem moc ráda, že jsem to video mohla zkouknout, ale na druhou stranu si nemůžu pomoct, ale - jsou to chudáčci, k tomu, že se je na to pořád ptaj, tak ještě je i fotěj a natáčej...já bych to nezvládla...

Ajjinka

61)  Ajjinka (24.05.2012 15:52)

OMG, video...
http://youtu.be/jRi4RBja-FI

Lenka326

60)  Lenka326 (24.05.2012 15:25)

Hohoho, to je teda překvápko. Nevím, jestli se dneska v 18 hodin stane něco velkého, ale pro mě tohle jako velká věc stačí.
To bylo furt nic-nic-nic, pak Kristen něco pípla, Rob se trošku rozpovídal a bác ho, už je tu líbačka na veřejnosti!!! :D A ať mi nikdo nevykládá, že netušili, že je někdo vyfotí. Filutové! No, mám velkou radost, jsou to zlatíčka, moc jim to sluší a strašně jim to přeju.

Empress

59)  Empress (24.05.2012 13:09)

Sú sladkí ako cukríček Veľmi im to spolu pristane

Marcelle

58)  Marcelle (24.05.2012 12:55)

Ajjinko, ty jsi poklad Ty fotky jsou boží, oni jsou boží a vůbec jsem z nich hotová

Bosorka

57)  Bosorka (24.05.2012 11:33)

Něco velkého? Tak to se budu těšít

Hanetka

56)  Hanetka (24.05.2012 11:27)

Nemůžu si pomoct, jen znovu opakovat: No konečně!

maryblack

55)  maryblack (24.05.2012 10:50)

Moc jim to spolu sluší Zamilovanost z nich přímo srší Krasný fotky a Robert je tam úžasně roztomilej Promiň, Taylore :D

Janeba

54)  Janeba (24.05.2012 10:36)

Jsou krásní!!!!

Ajjinko, děkuji!!!

ambra

53)  ambra (24.05.2012 10:36)

Právě se snažím nahodit si znovu srdce

Kim

52)  Kim (24.05.2012 10:22)

Pusaaa a ne jedna!!!
Ty fotky jsou boží!

Ajjinka

51)  Ajjinka (24.05.2012 10:14)

Robsten fan alert! http://www.justjared.com/photo-gallery/2666192/stewart-rob-kiss-03/ Ááááá

«   1 2 3 4 5 6 7 8 9   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still