Sekce

Galerie

/gallery/Hih.jpg

Pro mnohé asi milé překvapení. Stephenie Meyers vydá další knihu spojenou s Twilight ságou, přesněji The Short Second Life of Bree Tanner - Krátký druhý život Bree Tannerové.

Ano, je to tak. Stephenie Meyer vydá další knihu spojenou s Twilight ságou.

Jak sama tvrdí, je to překvapením i pro ni, protože nikdy netušila, že tento příběh vůbec zveřejní. Sama uvedla, že se jedná spíše o novelu, protože se svou délkou rozhodně nerovná Twilight sáze i přes to, že tento příběh začala psát dříve, než byl Twilight vůbec vydán.

V té době totiž Stephenie pracovala na editaci Eclipse a hodně přemýšlela o svém upířím světě. Chtěla se více ponořit do upíří novorozené mysli, a tak využila mladé upírky Bree, kterou přeměnila Victorie při plánování své pomsty v Seattlu.

Nejdříve Stephenie chtěla příběh Bree zapracovat do Oficiálního průvodce Twilight ságou, to se však, kvůli délce téměř 200 stran, neuskutečnilo. Nakladatel ji však navrhl, aby knihu vydala samostatně.

Podle Stephenie je to příběh pěkně doplňující Eclipse, vysvětluje hodně věcí, které Bella nikdy nepoznala.

Tento příběh byl nápomocný i při natáčení filmové verze Eclipse. Popisuje totiž blíže to, co se dělo v Seattlu, když Victorie budovala armádu novorozených, a tak ulehčil práci jak scénáristce Melisse Rosenberg, tak i režiséru Davidu Sladeovi. Novelu si přečetli i 'Seattleští upíři' v podání Bryce Dallas Howard, Xaviera Samuela a samozřejmě i ztvárnitelka mlaďoučké Bree - Jodelle Ferland.

Kniha vychází záměrně před premiérou Eclipse, aby se fanoušci mohli více seznámit s Bree a jejím životem, než ji uvidí ve filmu.

 

Stephenie Meyer děkuje všem svým fanouškům za přízeň a podporu.

Kniha vychází 5. června a bude stát $13,99, přičemž z každé zakoupené knihy půjde 1 dolar na konto Červeného kříže.

Od 7. června do 5. července bude také zdarma k přečtení na BreeTanner.com

Nakladatelství Egmont již vyjednává ohledně autorských práv, kniha by se v ČR mohla objevit v červenci tohoto roku.

StephenieMeyer

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek