Sekce

Galerie

/gallery/hand_in_sheets-mini.jpg

Všichni jsme chtěli vědět, jak to přesně bylo. Co zůstalo skryto v náznacích a ponecháno fantazii.

Jak tedy vypadala jejich noc, když Bella svedla Edwarda, zatímco spala a on se na ni chtěl jen dívat? Chceme si to s nimi prožít ve verzi 18+, nebo ne?

(Povídka doplňuje osmou kapitolu Svítání a zároveň kapitolu Dartmouth z Edward books.)

SVŮDNÉ SNY

Pohladil jsem pramínek jejích vlasů tiše opisující tvary gauče, který stál v našem obýváčku v Dartmouthu před krbem. Na špičkách prstů jsem přitom cítil hebkost jejích vlasů společně s drsností látky, kterou byla potažena pohovka, a na které pramínek spočíval. Spala a její vlasy se rozprostíraly kolem její hlavy, jako by to byly ladné tahy štětcem na obraze malíře, hledajícího dokonalou krásu.

Nechápal jsem, že mě stále tak oslňovala. Zvláště ve spánku. Byl jsem přesvědčený, že by svou krásou předčila všechny olympské bohyně. Vždy jsem si uvědomil až po několika minutách, že už se zase očima ztrácím v každém detailu obrazu přede mnou.

Spala po dlouhých dnech nevyspání a zcela určitě to takhle neplánovala. Usnula při čekání na mě. Teď už to ale byla asi hodina, co jsem byl zpátky, a co jsem se ji snažil obcházet a neprobudit. A začínala být tma.

Poslouchal jsem její hluboký pravidelný dech, ze kterého jsem pochopil, že se jen tak neprobudí a rozhodl jsem se proto, že ji přenesu do postele, ta je přece jenom o trochu pohodlnější.

Opatrně jsem ji podebral, mírně se zavrtěla v mé náruči a opřela si hlavu o mé rameno. Rád jsem ji takhle přenášel. Rád jsem ji držel v náruči, což ona nemohla pořád pochopit. Ale když spala, neprotestovala. V mých pažích nevážila skoro nic. Jak jsem ji tak držel, zavřel jsem oči a vdechl její nádhernou dvojsečnou vůni.

Stoupal jsem po schodech nahoru a uvažoval jsem, že bych ji nejradši vůbec nepustil. Nechtěl jsem ale rušit její spánek, a tak jsem ji opatrně položil na postel. Okamžitě se přimkla k měkkým přikrývkám.

Uvědomil jsem si, že její oblečení ale nebylo dvakrát pohodlné pro klidný spánek. Spolehl jsem se na svou obratnost a dokonalý smysl pro cit, jemně ji nadzdvihl, podepřel její hlavu a sundal jí svetřík, pod kterým měla o něco volnější blůzku. Zase jsem ji položil, omotal prsty kolem knoflíčku jejích poměrně těsných džín a rozepnul ho. Mírně se přitom pohnula. Pomalu a opatrně jsem rozepínal zip pod knoflíčkem… Když jsem byl asi v půlce, mírně zamručela. Na chvíli jsem zastavil, abych ji tím neprobudil. Chvíli jsem čekal, až se propadne zase do hlubšího spánku. Při tom čekání ale padl můj zrak na její poodhalené bříško. Pohladil jsem ji na něm hřbetem ruky a na kloubech svých prstů cítil její hebkost.

Zdálo se, že opět spí velmi klidně, rozepnul jsem i zbývající část zipu, nadzvednul ji a stáhl z ní džíny. Nejspíš něžněji a obratněji, než by to dokázala i ona sama. Manipulovat s ní pro mě bylo tak jednoduché…

Svlékl jsem jí ještě i ponožky a na chvíli si ponechal v rukou její chodidlo, abych mohl stejným způsobem jako její bříško fascinovaně pohladit křivku jejího nártu a kotníku.  Jak tak moje ruka stoupala od prstů nohou až téměř k jejímu lýtku, odolával jsem pokušení ten pohyb protáhnout.

Zavrtěl jsem hlavou, pustil ji a přetáhl přes ní přikrývku. Místo abych odešel, zůstal jsem ale nad ní stát a zase jsem si neuvědomoval, že se do ní vpíjím očima. Snažil jsem se svým nohám rozkázat, aby se vydaly ke dveřím, ale marně.

Pohnula se na posteli a opět zamručela. O další chvilku později se mírně prohnula v zádech. „Edw…“ uniklo z jejích rtů. Usmál jsem se příjemným tušením… a bylo mi jasné, že teď už je tedy jisté, že neodejdu. Teď, když jsem věděl, co takové její sny znamenají, jsem nehodlal přijít o jediný z nich. Hned nato se prohnula ještě trochu víc… „Aaaaaach…“ vzdychla přitom a mnou projela mírná vlna vzrušení.

Nyní spala velmi neklidně, víčka jejích zavřených očí se mírně pohupovala, její dech se zkrátil a srdeční tep zrychlil. Znovu se pohnula, vydechla a olízla si rty. Zavřel jsem oči náporem dojmů a vychutnával si sladkost, která si mě získala.

Hned potom se prohnula v pase tolik, až se tím pohybem otočila na bok, zasténala přitom a v jedné dlani křečovitě sevřela prostěradlo, až se celé zkroutilo. Druhou ruku si přitom položila do vlasů. Přestal jsem dýchat a odolal náporu touhy, kterou ve mně vzbudila. Ve svých slabinách jsem ucítil příliv slasti.

Sedl jsem si vedle ní na kraj postele, vzal jsem do ruky její dlaň a přitiskl své rty na špičky jejích prstů, které jsem ochutnával. Špičkou jazyka jsem olizoval bříška prstů. Její reakce byla ohromná. „Mmmmm“ zasténala a zachvěla se. Ruku, kterou měla ve vlasech si přitom vložila do klína.

To už na mě bylo moc, všechna svatost mě opustila… bez rozmýšlení jsem se položil vedle ní, dlaní sklouzl po jejím stehně, přehodil si její skrčenou nohu přes sebe a vmáčkl svůj klín do jejího… Svojí dlaní jsem se přitom zastavil na jejím zadečku, který jsem mírně stiskl. Zasténal jsem pod náporem vzrušení. Jak mě ucítila, volnou dlaní si mě přitiskla k sobě ještě víc a smyslným zavlněním svých boků mi vzala dech. Zároveň mě obklíčila její koncentrovaná vůně a v hrdle se objevilo pálení. Jako vždy, když jsem se k ní dostal příliš blízko, příliš blízko k její kůži a ke krvi, která se skrývala pod ní.

V tu chvíli se probrala, zahlédl jsem jiskřičky v jejich pootevřených očích. „Je tak těžké ti odolat, když máš takovéhle sny…“ zkusil jsem vysvětlit ochraptělým hlasem.

„Tak neodolávej…“ bez přemýšlení vydechla odpověď… Mírně se nadzvedla, nalehla na mě a svými rty se smyslně otírala o ty mé. Pootevřela je, vystrčila špičku jazyka a tou olízla nejprve můj horní, potom dolní ret. Myslel jsem, že zešílím… Kde se tyhle věci naučila? Naléhavě jsem se zmocnil jejích úst, naše jazyky se proplétaly. Přitom jsem spustil ruce do jejího pasu, abych jí mohl sundat kalhotky, což mi ochotně umožnila a hned potom mi začala rozepínat košili. I já se pustil do rozepínání knoflíčků od její blůzky a netrvalo dlouho a oba kusy oblečení skončily na zemi vedle postele.

Jak jsem ležel na zádech, položila obě dlaně na má prsa a sjela jimi až k pásku mých kalhot. Pokusil jsem se jí s tím pomoct, ale když ucítila moji ruku vedle svých, vzala ji a obloukem mi ji přitiskla za hlavu. „Ne, ne…“ řekla přitom. Prsty jsem tedy sevřel polštář  za svojí hlavou a přinutil se ho držet.

Hřbetem ruky opět přejela po mé hrudi až mě zamrazilo, rozepnula pásek, knoflík, zip… Mučila mě, schválně to všechno dělala pomalu, jen těžko jsem ovládal svoje vzrušení, chtěl jsem se jí dotýkat, cítit ji… Přitom jsem uvažoval, co se stane, jestli mi ty kalhoty ihned nesundá… Ruku do ohně bych za sebe nedal.

Místo toho ale i mojí druhou ruku vtiskla do polštáře nad mojí hlavou a naznačila mi, že se nemám hýbat. Chtěla mě zabít? Vší silou jsem se snažil vyhovět jejímu přání a ubohý polštář drtil ve svých prstech. Ždímal jsem ho a křečovitě s ním kroutil v dlaních.

Rozevřela zip, pod kterým se skrývala ještě jedna vrstva látky, omezující mé mužství. Položila na ni dlaň a pohladila ho. Vzepjal se znovu proti svému omezení  a já si uvědomil, že v tu chvíli jsem polštář roztrhl. „Bello… proboha…“ zasténal jsem zmučeně. Nemohl jsem jen tak ležet. Zvedl jsem ruku a položil ji jí na zadeček, objížděl jeho smyslnou oblinu… Nechala mě. Přitom se konečně rozhodla mě vysvobodit ze zbytku mého oblečení, s čímž jsem jí víc než ochotně pomohl. Když jsem byl konečně volný, pohladila ho a sevřela ho v dlani.

„Ech…“ zasténal jsem a rukou spočívající na jejím zadečku sjel níž, abych si vychutnal vlhkost a omamnost jejího klína. Když jsem se jí tam dotkl, zasténala. Na světě neexistoval sladší zvuk. Před očima se mi z toho všeho zatmělo. Vsunul jsem prostředníček mezi dva její nejintimnější vlhké záhyby a cítil, jak mezi ně vklouznul. Posunul jsem ho až úplně dopředu, abych se dotknul centra její rozkoše, zatímco ona se dotýkala podobným způsobem mě.

Znovu zasténala, tentokrát silněji, a přitom ho stiskla o něco víc. Její prsty se zachvěly.

Přehodila přese mě nohu, naklonila se nade mě a začala mě líbat. Přitom se ke mně přitiskla i vespod – ucítil jsem na něm klouzavou vlhkost jejího klína… Prudce jsem dýchal a každý její pohyb, kterým se posouvala po mých nejcitlivějších místech, ve mně vzbuzoval větší a větší nezvladatelnost a divokost.

Neměl jsem sílu rozhodnout, co bylo omamnější. Jestli její vzrušení nebo vzrušení, které vyvolávala ona ve mně. Nebo čarovná moc vůně její krve, která se proplétala všemi těmito chvílemi. Vážně jsem zapochyboval, jestli to všechno zvládnu…

Jazykem roztouženě ochutnávala nejen vnitřek mých úst, ale cítil jsem, jak mě líže na rtech, na spáncích, na uších… Přitom jsem bez přestání vnímal i tep v jejích žilách. Nakláněla se nade mnou a její šije byla nebezpečně blízko. Jakoby šestým smyslem jsem neustále sledoval to místo na jejím krku, které mě magneticky lákalo.

Všechny ty dojmy najednou se mě snažily překonat.

Pohybovala se po něm pánví nahoru a dolů a on klouzal mezi dvěma jejími vlhkými polštářky. Oba jsme vzdychali. Slyšel jsem její sténání přímo u ucha a šimral mě její dech. Toužil jsem po tom poslouchat zvuk jejího hlasu, takhle znějícího hlasu, po zbytek věčnosti. „Bello…“ zachraptěl jsem. „Moje Bello…“

Zřejmě si neuvědomovala, že by tím vším mohla způsobit předčasný konec… Když jsem z jejích pohybů pochopil, že se rozhodla nechat mě do ní vstoupit, zabránil jsem jí v tom… Teď byla řada na mně! Nemohl jsem jí nevrátit aspoň trochu drtivé rozkoše, kterou mě obdarovala.

Sebral jsem síly na to se jí vyprostit, překulil jsem ji na záda. „Dovol, abych chvíli mučil zase já tebe, sladká sukubo…“ varoval jsem ji. Na chvíli otevřela oči, ze kterých sálala touha, ale dlouho je otevřené neudržela.

Vsunul jsem dlaň pod její krk, abych si podržel její hlavu, kterou jsem mírně nadzdvihl. Políbil jsem ji pod uchem a na konci ušního lalůčku. Její ruka přitom vystřelila do mých vlasů, kde jsem ucítil její křečovitý stisk.

Jazykem jsem ji hladil na místech pro mě, a hlavně pro ni, vrcholně nebezpečných a zároveň neodolatelně přitažlivých. Když jsem se dostal do blízkosti její klíční kosti, přitlačil jsem svůj jazyk na místo, kudy procházela její tepna a slastně vydechl. Pokoušely se o mě mé další touhy, opájely mě, její vůně mě vábila, chtěl jsem si ukradnout alespoň něco… Sevřel jsem malý kousek její kůže mezi svými zuby. Toužil jsem po tom to udělat. Chvěl jsem se potlačováním sil, které se o mě přitom pokoušely. Dvojitá sladkost mísící se s nebezpečím byla neodolatelná… Můj jazyk vyschnul touhou po tom ochutnat alespoň kapku její krve… Cítil jsem, jak mě to vtahuje, až příliš rychle! Na okamžik jsem zkameněl. Musel jsem se vzpamatovat, nasucho jsem polknul. Chvíli jsem se soustředil na to se ovládnout.

Ona v mých rukou se chvěla vášní a zrychleně dýchala. Sklouznul jsem svými rty ještě o kousek níž, k jejím ňadrům, která stále ještě svírala tenká podprsenka. Vytušila můj směr a položila svou dlaň na jeden z obou svých krásných hrbolků… Pohladila se přes látku zhruba v místech, kde se skrýval jeho vrcholek,  zasténala a mně ten pohled způsobil další silnou vlnu žádosti.  Bez rozmýšlení jsem překousnul její podprsenku v nejužším místě, abych ji mohl na prsou laskat jazykem. Vystřídal jsem její dlaň tou svojí, abych mohl jedno její ňadro pevně stisknout zrovna ve chvíli, kdy jsem se jazykem dotknul vrcholku toho druhého. „Edwarde…“ zasténala, prohnula se v zádech a horní polovinou těla se vtiskla do měkkých přikrývek. Chvíli jsem ji laskal a probouzel oba vrcholky, přičemž ona se vzpínala rozkoší. Svou ruku jsem potom posunul níž, přes její bříško, do klína a opět našel její nejcitlivější místečko, které jsem začal dráždit jak nejlépe jsem uměl.

Chtěl jsem, aby i ji spalovaly stejné štípavé plameny, plameny, které mě ještě před chvílí přiváděly na pokraj vyvrcholení. Chtěl jsem jí způsobit tu opojnou horkost. Při každém pohybu mých prstů dýchala víc a víc zhluboka a žádostivě kroužila boky. Pohled na její vášeň mě nutil si ji vzít, ale nebyl jsem s tím ještě u konce… Doufal jsem, že ji připravím o rozum – zasloužila si to, záludná kočička. Střídavě jsem zkoumal hlubinu jejího ženství a laskal vrcholek její slasti. Svíjela se a podle intenzity jejího opojného vzdychání jsem usuzoval, že je blíž a blíž k vrcholu.

„Edwarde… prosím… vem si mě…“ žádala naléhavě. „Vem si mě, hned… nebo to nevydržím…“ Svýma rukama objížděla moje hýždě a zarývala do nich nehty.

Dal jsem jí chvilku na uklidnění a odtáhl prsty z těch míst. Sám jsem se potřeboval nadechnout. Přitiskl jsem se k ní ze strany, okamžitě ho vzala do rukou a hladila ho. Našla zářez na jeho samém vrcholku, na kterém kroužila špičkou prstu. Prudce jsem vydechl, to jsem jí nemohl dovolit. Projížděly mnou vlny nezvladatelné slasti. S hlasitým zasténáním jsem se odtáhl, abych se ještě chvíli mohl soustředit. Zjistil jsem, že se mi chvějou ruce.

Položil jsem prsty jedné ruky k ní do vlasů, pootevřela oči a snažila se zaostřit… „Edwarde, netrap mě…“

Nic jsem na to neřekl, jen jsem přitlačil nehty k její pokožce a nečekaným rychlejším pohybem sjel z jejích vlasů, přes její krk, žebra a bok až na zadeček. Po mých nehtech zůstala na její kůži světlejší stopa.

Prudce vydechla, prohnula se a zaúpěla vášní. „Já to nevydržím!!!“ zaskučela, znělo to skoro jako vzlyk. Bez rozmýšlení mě popadla, pootočila se na bok tak, aby ke mně mohla přitisknout svůj klín, objala mě nohou a naše nejintimnější místa se opět dotkla. Z jedné strany se ho dotýkala mokrými záhyby mezi jejíma nohama a z druhé strany na něm měla položenou svojí dlaň. Obojím současně pohybovala nedočkavými pohyby, obvykle doprovázejícími vniknutí. Za zavřenými víčky se mi střídala bílá a černá a cítil jsem, že od té chvíle jsem ztratil schopnost uvažovat. Její doteky, její dráždivá, nejbližší přítomnost, hedvábnost její kůže a její smyslná vlhkost, její narkotická vůně a neskutečně provokativní volání krve, to všechno dokonale zadusilo každou moji další případnou myšlenku.

Už jsem nemohl dál otálet, musel jsem to udělat hned. Moje vzrušení bylo úplné a nepřekonatelné. Nadzvedl jsem se nad ni, vklouzl jsem mezi její stehna a nedočkavě jsem ho do ní zasunul. Projela mnou nejsilnější vlna rozkoše za celou noc, podivil jsem se, že jsem to ještě vůbec ustál… Ona prudce sténala a ovíjela mě svýma rukama. Věděl jsem, že teď už cesta vede jen na jedno místo, chtíč mě dokonale ovládal, nebyl jsem schopný cokoliv dál kontrolovat. Vášnivě jsem se v ní pohyboval, přesně tak, jak ona žádala. Její výkřiky rozkoše byly šílené, nádherné. Prsty jsem se přitom dál pokoušel hladit oříšek mezi jejíma nohama, s čímž mi ona pomáhala. Každý můj i její další protichůdný pohyb mě stahoval větší a větší nesnesitelnou silou. Chtěl jsem vydržet, dokud ona nedosáhne vrcholu. Její sténání bylo tak intenzivní, že jsem věděl, že to nebude dlouho trvat, její vzdechy řezaly vzduch a dostávaly se čím dál tím výš. Pohyboval jsem se dál, drtil ji svými nezkrotnými pohyby. Snažil jsem se přitom kontrolovat svou sílu, abych jí neublížil, až jsem uslyšel pauzu v jejím dýchání a potom dlouhý sten, když se v ní spojila veškerá rozkoš, kterou jí její tělo umělo poskytnout. Rozhodila přitom ruce a v prstech sevřela cípy polštáře, na kterém ležela. Cítil jsem stahy v jejím nitru. Chytil jsem jí za obě předloktí, a vtiskl ji do postele… „Ach, Bello!“ vydechl jsem a v tu chvíli jsem i já pocítil nejsladší vlnu vyvrcholení. Zmítali jsme se prudkou vášní a všechno ostatní na okamžik zmizelo. Byla tak sladká, neuvěřitelně sladká, nejsladší…

Nevím, jak dlouho trvalo, než jsme se oba probrali. Zjistil jsem, že se stále ještě chvěje a na tváři se jí leskly slzy. Neptal jsem se ale na ně – slastný, šťastný a uspokojený výraz v jejím obličeji mi odpověděl za ni. Bylo pro mě nesmírné štěstí ležet takhle vedle ní a cítit její prožitek. Nemohl jsem uvěřit.

Mírně se na posteli nadzvedla.  „Edwarde…“ zadívala se na mě a kroutila hlavou. „Mám pocit, že jsem zapomněla mluvit. Co jsou to vůbec slova?“

Vystihla to, přesně tak jsem se cítil i já. Díval jsem se přímo do jejích očí a usmál se.

Zvedla oči v sloup a hned je s výdechem zavřela. „Prosím tě, neusmívej se, aspoň teď ne… nebo to se mnou praští… Sotva mi zbývají síly,“ celá se třásla.

Protočil jsem oči a ovládl svůj výraz. „Rozkaz. Tedy chci říct, zkusím to…“

V tu chvíli jsme se ale začali smát oba. Smíchy mi padla do náručí a chytila se za hlavu… „Já tě fakt jednou nepřežiju,“ vzdychla. Obejmul jsem ji a s dlaní v jejích vlasech ji pevněji stisknul. Moje všechno, všechno na světě. „Tak strašně moc tě miluju…“ zašeptal jsem do něžné tmy noci, jako už po tolikáté, totálně zválcovaný láskou k ní.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

lumik

17)  lumik (28.11.2011 20:39)

Sakra hoří mi židle! Hoří mi židle!

Cathlin

16)  Cathlin (28.11.2011 15:23)

Crazy: Jazz? Ano, chápu... :D :D :D A jestli je ti hic, tak to nejsi sama, což mě doopravdy těší. ;)

Semisko, Helo: :) :) :) Skvělé!

Crazy

15)  Crazy (28.11.2011 13:09)

Wáááu, je mi hic!!! Pro mě by sice bylo lepší, kdyby tam byl Jazz, ale jelikož to by se asi moc nehodilo... Je to super, tohle mi tam chybělo, opravdu

semiska

14)  semiska (27.11.2011 22:55)

Náááádheráááá

13)  hela (27.11.2011 22:30)

áááááách já nebýt sama doma tak se neudržim sakra

Cathlin

12)  Cathlin (27.11.2011 18:37)

AMO: Jako návod? Když seženeš upíra! :D :D :D
A šelma se ti líbila? No to je dobře! O tom to přeci celé je... (Celé Stmívání...) ;) ;) ;)

julie

11)  julie (27.11.2011 18:02)

nepochybuju

Cathlin

10)  Cathlin (27.11.2011 17:50)

Juli: B) Úplně tě vidím!

AMO

9)  AMO (27.11.2011 17:29)

Dočkala jsem se...
Jak už jsem, kdysi psala, byl tenhle sen napsán velice silně a přesto odvážně. Bez vulgárních slovíček. K této činnosti, je nutná nějaká zkušenost a proto následné pocity, u každého z nás, jsou vlastně podobné a někdy i dost silné.
A nejlépe tu byly popsány myšlenky Edwarda, jeho šelmy v něm a jeho boje. Jako vždy vyhrála láska, ale přeci, to je na tom to nejkrásnější!!!
Kočičko, děkuju

P.S. Mám to brát i jako návod?

julie

8)  julie (27.11.2011 17:16)

Sprchu! A to rychle!

Bosorka

7)  Bosorka (27.11.2011 16:54)

Ano, je to s podivem, ale žehlení mě vždy dokonale "zchladí"

Cathlin

6)  Cathlin (27.11.2011 16:49)

Bosi, to se mi ulevilo. B) A říkáš, žehlit, jo? No já nevím, u mě žehlení moc nezabírá! :D

Cathlin

5)  Cathlin (27.11.2011 16:46)

Hanetko, horko, jo? To je moc dobře! ;) B)

Bosorka

4)  Bosorka (27.11.2011 16:37)


Téééééda na tohle jsem se fakt těšila a mohu ti říci, že jsi opravdu nezklamala . Asi budu muset večer jít žehlit, abych to rozdýchala! ;)

Hanetka

3)  Hanetka (27.11.2011 15:29)

Ježíši... to je mi nějak horko... Měla jsem si to nechat na večer! Ale i tak... úžasné. Rajcovní a přitom ne vulgární... máš to pěkně vyvážené. Tleskám!

Cathlin

2)  Cathlin (27.11.2011 14:50)

BlackBeuaty: Jsem moc ráda, že se líbilo. :) ;)

BlackBeauty

1)  BlackBeauty (27.11.2011 13:53)

wooow tak tohle bylo naprosto dechberoucí !!! opravdu nádhera

«   1 2

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek