Sekce

Galerie

http://stmivani-ff.cz/gallery/thumbs/alexjaercullen-%20profile%20photo.jpg

Omlouvám se, že to trochu déle trvalo, ale ve středu jsem pomáhala v knihovně a přišla jsem domů až v 8 večer, včera jsem měla kytaru a až dneska jsem se odhodlala něco napsat. Trochu, ale teďka zpomalím tvorbu, protože potřebuju rychle přečíst knížky a vrátit je do knihovny.

A teď už k téhle kapitole. Je zde reakce na políbení Edwarda a Belly.

Alice:

Přijela jsem s Bellou před školu. A opřely jsme se o kufr auta. Na něco čekala a já taky. Já jsem myslela na Jaspera. Včera se vůbec neukázal a později jsem si vzpomněla, že upíři nemůžou na slunce. Tak jsem to musela přetrpět, ale i tak se mi po Japerovi neskutečně stýskalo, i když jsem ho neviděla jenom jeden den. Měla jsem výčitky svědomí kvůli Belle. Až to zjistí...

Černé volvo přijelo na parkoviště, ale přes černá kouřová skla jsem nic neviděla. Z místa řidiče vystoupil Jasper a ihned mi věnoval úsměv, ale pak mu zmrzl. Nechápala jsem proč, ale potom jsem si všimla rychlého pohybu, který směřoval přímo ke mně a Belle. Byl to Jasperův bratr Edward, ale spíš si to mířil k Belle. Jeho oči se od mé sestra vůbec neodtrhly zatím, co k ni mířil. Překonal posledních pár kroků a pak jsem kvůli rychlému sledu události nemohla uvěřit svým vlastním očím.

Chytl mou sestru kolem pasu, rychle se k ní sklonil a začal ji líbat. Celé parkoviště ihned ztichlo a jejich pohledy mířily jen a jen na Bellu a Edwarda. Podívala jsem se na Jaspera jestli o tom něco ví, ale koukal jako vyoraná myš stejně jako já!

Podle toho jak se líbali to určitě nebylo poprvé. A já si dělám starosti s tím, že mě sestra nebude mít ráda a přitom porušila náš slib dřív než já! Bylo to docela k smíchu a mě se trochu ulevilo. Alespoň to nebude zas tak hrozné jí říct o Jasperovi. Ale já jsem vlastně Jasperovi ještě o nás nic neřekla. A co Bella? Že by už všechno řekla Edwardovi? Tyhle otázky se mi honily hlavou, ale pak ustaly, když se Bella od Edwarda pomalu odtrhla. Náhle se parkovištěm rozlehl šepot a potom náhle zazvonilo a svět se dal do pohybu. Všichni utíkali na hodinu, ale jen já, Jasper, Bella a Edward jsme zůstali na parkovišti. Bella zabořila Edwardovi hlavu do mikiny, jako by se styděla před celým světem. Edward ji pevně objal a položil ji hlavu do vlasů. Vůbec jsem to mé sestře nemohla vyčítat. Když jsem přijela z nákupů, zdálo se mi, že Bella je nějaká šťastnější. Nechávala jsem to být, protože to byla jen nepatrná změna, ale teď jsem chápala, proč tomu tak bylo. Edward měl zavřené oči a vypadalo to, že ti dva nejsou schopni slova. Podívala jsem se na Jaspera, který měl v očích směsice pocitů. Vztek, pochopení, odpuštění a když se podíval na mě, okamžitě se objevila i láska. Na tváři se mi objevil úsměv a Jasperovi taky. Podívala jsem se zpátky na tu naši zamilovanou dvojici. Bella odvrátila hlavu od Edwardovy mikiny a podívala se na mě. Úsměv mi rychle zmizel z tváře.

„Alice. Odpustíš mi, že jsem porušila slib a řekla jsem všechno o nás Edwardovi?“ podívala se na mě. Měla slzy na krajíčku. V jejích očích jsem viděla provinění. Takové, které jsem u ní již viděla a, které jsem teďka pochopila. Přikývla jsem. Usmála jsem se. Belle se po tváří mihla zvláštní směsice pocitů.

„Z čeho ten úsměv Alice. Porušování slibů není k smíchu a navíc, když jde o tak vážnou věc.“ Opřela jsem se zezadu rukama o kufr auta a zahleděla jsem se do země.

„No já jsem k tomu porušení slibu totiž taky neměla daleko. Ještě tak den, dva a byla bych na tom stejně jako ty.“ Překonala jsem to a podívala jsem se na Bellu. Nechápavě na mě zírala a Edwardovi se mihl přes tvář úsměv. Jako by to pochopil. Ale jako mohl. Řekl mu to snad Jasper? Pak se sklonil k Belle a něco ji neslyšně pošeptal a Belle se ihned na tváři objevil úsměv, který mě zahřál u srdce, ale vzbudil ve mně nechápavost.

Bella:

Nemohla jsem tomu uvěřit. Přímo před zraky všech lidí včetně mé sestry a Jaspera jsem se líbala s Edwardem. Vyčítala jsem si, že mě Alice nebude mít ráda a teď se na mě usmívá. A, co tím myslí, že k porušení slibu neměl daleko. Edward mě držel ve svém silném objetí a já se o něj opírala plnou svou vahou, jelikož jsem věděla, že mě jeho upíří síla udrží.

Edward se ke mně sehnul a pošeptal mi do ucha větu tak tiše, že jsem to mohla slyšet jen já.

„Alice s Jasperem se včera políbili.“ Na tváři se mi objevil úsměv a já byla hned šťastnější a pochopila jsem Alicino chování. Za to Alice se teď na tváři objevil nechápavý výraz. Edward mě políbil do vlasů. Podívala jsem se na Jaspera, který nemohl spustit pohled z Alice. Musí se to dozvědět. Alice se podívala na Jaspera, který taktéž nechápal, jelikož se stále věnoval jen a jen Alice. Podle toho jak se na něj Alice dívala jsem pochopila, že tohle není jen tak nějaký pohled. Takhle se ještě na žádného kluka nedívala. Teď jsem přemýšlela, že už se mi nechce do školy. Těšila jsem se do školy jenom kvůli tomu, že bych viděla Edwarde. Ale teď jsem chtěla naopak domů. Chtěla jsem být s Edwardem sama. Kašlu na školu a jedu domů stejně bych se na ni nedokázala soustředit. Ještě sice nejsem plnoletá, ale v papírech jsem. Můžu si dělat, co chci. Každý se jednou ulije ze školy…

A tak jsem přerušila své myšlenkové pochody a postavila se na špičky a zašeptala jsem svou prosbu Edwardovi do ucha.

„Chci odsud pryč,“ řekla jsem políbila ho na tvář. Okamžitě pochopil a usmál se. Začal mluvit už polohlasem a tak to slyšeli i Jasper a Alice.

„Tentokrát, ale k nám.“ Letmo mě políbil, vzal mě za ruku a šli jsme k jeho autu.

Nasedla jsem na místo spolujezdce Edwardova černého volva a nechala okolní svět být. Chtěla jsem, aby se Alice dala s Jasperem dohromady. Najednou se celý můj život změnil. Už měl nějaký určený cíl.

Edward nasedl na místo řidiče a vyjel z parkoviště. Opřela jsem se hlavou o jeho rameno a on mě jednou rukou objal a políbil mě do vlasů. Pousmála jsem se. Byla jsem neskutečně šťastná. Nevěděla jsem, kdo koho má víc rád. Na to jsem si nedokázala opovědět. Zavřela jsem oči a snila jsem.

Nevnímala jsem okolí a nechala se objímat Edwardem. Mé myšlenky se rozutekly do budoucna a vytvářeny nemožné představy. Chvíli jsem si jen tak vymýšlela a nevnímala jsem cestu. Po pár minutách jsem je, ale musela opět otevřít protože se auto zastavilo.

Otevřela jsem oči. Edward zastavil před krásným domem ze skla a dřeva. Podobal se tomu našemu, ale tenhle byl větší a vypadal velice draze. Úplně jsme na svůj sen zapomněla a vylezla jsem z auta. Musela jsem se pustit Edward, ale ihned jsem s ním spojila ruce před autem. Dům byl krásný, ale já jsem teď chtěla něco na čem jsem se naprosto stala závislá. Chtěla jsem ho políbit, ale pokusila jsem se to odložit. Vyšel k domu a mě táhl za sebou.

Vnitřek domu byl snad honosnější než vypadal zvenčí. Byl v moderním stylu. Hned za halou jsem objevila krásné piano. Zajímalo by mě jestli na něj hraje Edward nebo Jasper. Nebo oba?

Edward se podíval tím směrem kam já. Usmál se a podíval se na mě. Sklonil se a letmo mě políbil. Nahnul se k mému oušku a zašeptal mi do něj otázku.

„Chceš něco zahrát?“ usmála jsem se a přikývla. Strašně moc jsem chtěla. Usmál se a táhl mě k židličce u klavíru. Sedla jsem si co nejvíce k němu a opřela jsem si hlavu o jeho rameno. Edwardovy prsty začaly mačkat klávesy a místnost se rozezněla krásnou a uspávající melodii. Zavřela jsem oči. Plně jsem se ponořila do její melodie a vnímala jsem jen jí a Edwarda. Svět pro mě  jako by neexistoval. Mohla jsem hodit za hlavu všechny pocity a starosti. Záleželo mi na Alice, ale ještě více na Edwardovi. On byl teď hlavním smyslem mého života. Nedokázala bych to říct lépe. Tyhle myšlenky jsem zahnala a poddala jsem se účinkům té krásné melodie.

První co mě napadlo, když jsem se probudila, ale neotevřela oči bylo, že ležím na něčem měkkém a, že jsem usnula. Zhluboka jsem se nadechla a pak jsem ucítila na rtech nějaké šimrání. Pootevřela jsem oči a uviděla jsme jak se nade mnou sklání Edward a dává mi motýlí polibky na rty. Pousmála jsem se a začala mu je silněji opětovat. Milovala jsem líbání s Edwardem. Vždy to ve mně vzedmulo touhu a na všechno jsem zapomněla.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

2)  eElis (08.10.2010 21:12)

super kapitolkja

1)  Ewik (08.10.2010 20:37)

Asi se budu opakovat, ale si nadaná spisovatelka a každá tvoje kapitola je originální. Doufám, že bude rychlo další.

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek