Sekce

Galerie

/gallery/14902250.png

Některé věci se nepíšou snadno.

Některé věci se neplánují.

Takovéto obzvláště ne.

Zdravíme všechny návštěvníky webu.

Možná jste si všimli, že od turecké návštěvy, která web shodila, se některé vlastnosti původního vzhledu nepodařilo získat zpátky. Proto Wash začal dělat na nové verzi systému. Lepší, kvalitnější ve všech směrech, která by nám v mnohém zjednodušila práci se články.

Jediná nevýhoda tohoto systému je, že není nejlevnější. Stmívání-FF spadá jen pod pár lidí, kteří se podílejí na jeho financování. To by se s novým systémem mělo rapidně zvýšit.

Chápeme, že berete tyto stránky jako místo pro rekreaci, kde se dá zapomenout na všechny starosti běžného života. Stejně jsme na tom my, zakladatelky. Zároveň ale žádáme o pochopení Vás… Stránek s Twilight fanfiction je poslední dobou mraky, a i když jsme si při budování tohoto webu prošly mnohými komplikacemi, nad kterými jsme úspěšně zvítězily, pořád to pro nás bylo místo, kam jsme chodily rády.

Jenže teď, kvůli vysoké ceně nového systému, by to pro nás už stejné místo nebylo…

Nepíše se nám to snadno. Na web máme plno krásných vzpomínek, které nám nikdo nevezme, ale po dvou letech úspěšného fungování, je toho na nás už moc. Nikdy nám nedošlo, kolik zodpovědnosti si na sebe tímto unáhleným krokem bereme.

18. dubna to budou dva roky, co se web postavil na ještě vratké nožičky. A protože bychom si přály, abychom s klidným svědomím mohly tvrdit, že jsme se dva roky snažily o to, abyste se tady cítily dobře a – doufejme – že se nám to dokonce i povedlo, chceme do tohoto data vydržet.

Víme, že mnohé z Vás zklameme. Je vždycky těžké psát taková slova… ale když už na ně přijde, někdo se jich zhostit musí. Je nám líto, že jsme se rozhodly tuto situaci vyřešit tak, jak jsme se rozhodly, ale není to jen kvůli problémům, které poslední dobou nastaly. Zjistily jsme, že už k webu nemáme takový citový vztah, jako v jeho začátcích. Nechceme za sebou táhnout zbytečné břímě.

Pevně doufáme, že na nás nezanevřete. Sesterský web Bez Hranic tu bude stále. Povídkové články, články k narozeninám, přehledy ze srazů, to vše si budete moct díky chytrému programu našeho Washe uložit do svých počítačů, o žádná data nepřijdete.

Věříme, že si těch posledních osmnáct dnů společně užijeme a jednou na ně budeme s úsměvem vzpomínat. My na dva společné roky s Vámi nikdy nezapomeneme.

Děkujeme Vám za pochopení. A za to, že jste tu pro nás vždycky byli.

Team Stmívání-FF

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

4)  jenka (02.04.2012 19:46)

Miamam, nic si z toho nedělej, jsem na tom stejně, ne-li hůř... Už jsem si plánovala zálohu nejkrásnějších povídek :D
No, ufff... Ještě že tak!

miamam

3)  miamam (02.04.2012 13:26)

Takový klepající se smajlík tady není! *oklepe se a shodí šutr z dutin hrudního koše* Teda tohle... FUJ!!!!! *otírá si orosené čelo, zatímco chloupky za krkem zvolna klesají do původní polohy*......... A že já takový zprávy vždycky nejdřív sežeru i s navijákem a pak mě nějaká dobrá duše připomene, co že to bylo za den...

Nicole

2)  Nicole (01.04.2012 18:44)

holky.. prosím řekněte, že je to apríl!

1)  Tru (01.04.2012 17:59)

Koukni na forum:-)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still