Sekce

Galerie

/gallery/18247318.png

Dneska se nám změní rovnou několik věcí. Poněkud kratší kapitola, ale jinak to nešlo.

Zákaz vstupu osobám s kardiologickými problémy.

15+ za jeho slovník ;)

„Říkal jsem ti, že ta koupelna bude strašná,“ postěžoval jsem si. Říkal jsem to kolikrát? Možná dvacetkrát. Ale ona mě nemohla poslechnout, stejně jako vždycky. Přirozeně.

„Mně se líbí,“ opakovala svou, ale zmírnila to roztomilým úsměvem. Za dnešek se nasmála nejvíc za celou tu dobu, co jsem ji znal. Kurevsky jí to slušelo. Oči se jí rozzářily a já měl co dělat, abych po ní nevyjel. Navíc na sobě měla tu krátkou sukni a ty úchvatný černý punčocháče. Zatřepal jsem hlavou. Ta koupelna nakonec nebyla tak šílená. Jen ji to chtělo pořádně ozkoušet, ze všech úhlů, ve všech polohách.

„Tobě se taky líbí všechno,“ ušklíbnul jsem se. V něčem jsem s ní ale musel souhlasit. Tenhle byt nebyl vůbec špatnej, v ceně bylo dokonce parkovací místo ve vedlejších garážích. Dva pokoje potřebovaly vymalovat, ale jinak to šlo. „Pojď sem,“ zamumlal jsem k ní. Pomalu se ke mně došourala a obmotala mi ruce kolem krku. Ty moje mi automaticky sjely na její dokonalej zadek. Usmála se tomu.

„Jak to tak vypadá, Cullene, tobě se taky začíná líbit skoro všechno,“ zavrněla provokativně a dole se o mě otřela. Zavřel jsem oči. Moc dobře věděla, jak na mě. Kurva. Bylo to děsivý. A ještě děsivější bylo, že mi to nevadilo. Spíš lichotilo. Nechápal jsem to.

„Začal jsem si víc všímat věcí kolem sebe,“ pokrčil jsem ledabyle rameny. Zasmála se a opřela si o mě hlavu. Užíval jsem si toho, že je tak uvolněná. Před dvěma dny se o tom nedalo ani mluvit. Telefonát jejího bráchy ji rozrušil. Neřekla mi, co přesně jí říkal, ale z toho, co jsem věděl, lezla jen větší chuť rozbít Redayovi ještě jednou tu jeho úchylnou držku.

„To měla být lichotka?“ uculila se a já se zakřenil. Připadal jsem si jako retard s papírem. Nedokázal jsem popsat to, co mezi náma bylo, ale jedno jsem popřít nemohl. Líbilo se mi to a chtěl jsem, aby to zůstalo pořád stejný. Aby se nám už nic nepletlo do cesty, aby se Reday odstěhoval na druhej konec země a dal nám pokoj. Ale nebyl jsem tak naivní, abych tomu uvěřil. Tohle bylo jen přechodný. I Belle to docházelo. Byly to jen okamžiky, ale i tak jsem poznal, že na to myslí. Nešlo na to nemyslet, plížilo se to za náma jako smrad.

„Měla by bejt?“ nadhodil jsem neurčitě a sklonil se, abych ji mohl dokázat, že to jednoznačně měla bejt lichotka. Nechala se líbat. Jazykem se nesměle dotýkala toho mýho a chvíli to dokonce vypadalo, že tuhle divně zbarvenou koupelnu pokřtíme rovnou, ale vyrušilo nás decentní zaklepání na otevřený dveře. Odrhli jsme se od sebe.

„Promiňte,“ omlouvala se rozpačitě ta nejupjatější realitní agentka, která kdy existovala. Měl jsem co dělat, abych se nahlas nerozesmál, a podle toho, jak se Bella radši otočila zády, domyslel jsem si, že je na tom stejně. Proboha. „Už jste dokončili prohlídku?“ zeptala se, jak se to snažila zamluvit. Usmál jsem se, už o dost klidnější.

„Líbí se nám,“ řekl jsem a s rukama v kapsách se rozhlídnul kolem. Chtěl jsem dodat něco vtipnýho, ale šťouchnutí do zad mi v tom zabránilo. Tak nic.

„Říkala jste, že je okamžitě k dispozici?“ ověřovala si Bella. Zněla nejistě. Už od rána z toho byla nesvá, nikdy nebydlela sama, a i když jsem se jí snažil vysvětlit, že jí svojí okouzlující přítomností budu zpestřovat zdlouhavý dny, nezabíralo to tak, jak jsem si myslel, že bude.

„Ano, stačí si jen vyzvednout klíče,“ usmála se. Už věděla, že nás má v kapse. Nenápadně jsem protočil oči.

„Tak jo,“ zamumlala Bella a úsměv jí opatrně vrátila.

„Dojdu pro smlouvu,“ vyhrkla až příliš rychle ta ulízlá panička a zdekovala se.

„Je divná,“ neodpustil jsem si a schytal další dloubnutí do žeber.

„Každý nemůže být tak dokonalý, jako ty,“ uzemnila mě, ale byl jsem si jistej tím, že to nemyslí vážně. I když měla pravdu. Vyvolených, jako jsem byl já, bylo na světě jen pár. Vlastně měla štěstí, že mě potkala.

„Nemůže,“ souhlasil jsem a natočil se zpátky k ní. „Ale může se o to alespoň snažit,“ zazubil jsem se a znovu ji líbal. Na tohle bych si vážně dokázal zvyknout. Přišlo mi přirozený se vedle ní poslední dva dny probouzet. Necejtil jsem se trapně, když se ráno smála mýmu stojícímu péru a mlela něco o tom, že se mi o ní dokonce i zdá. „Jsem rád, že to klaplo,“ přiznal jsem se a prsty pravý ruky jí přejel po páteři. „Nepustil bych tě za ním.“

„Já vím,“ povzdechla si. „Bude to těžké, ale doufám, že to zvládnu.“

„Zvládneme,“ opravil jsem ji automaticky. Pořád si nějak nemohla zvyknout, že v tom není sama. Na jednu stranu mě to sralo, na tu druhou mě nepřestával bavit její výraz pokaždý, když jsem to řekl.

„Zvládneme,“ zopakovala po mně nejistě, jeden koutek úst měla vejš než ten druhej. Měl jsem nutkání po něm přejet prstem. Kurva. Musel jsem se odtáhnout, jinak by to nedopadlo dobře. Teda… pro nás jo, jen tu divnou ženskou by to celkem pohoršilo. „Volala jsem Angele,“ začala najednou, „můžu se tam pro věci stavit kdykoliv.“ Jo, to už jsem věděl, s tím rozdílem, že mým zdrojem byla Carmen. Překvapilo ji, že do toho jdu. Použila výraz to mě poser snad ve všech podobách, který existovaly.

Stačily tři podpisy a bylo to. Měli jsme dvě hodiny pro sebe, než jsme se měli sejít s majitelem bytu, kterej nám měl předat klíče. Trapný a okázalý, ale bez toho to nešlo… Scházeli jsme dolů ze schodů, když se Bella najednou zastavila.

„Co je?“ nechápal jsem. Jen zatřepala hlavou, vypadala zaraženě, ale šla dál. Neptal jsem se. Někdy bylo lepší držet hubu a krok... Chodba byla nově vymalovaná a čistá. Ta slepice nám samozřejmě nepřestala básnit o tom, jak dobrý tohle bydlení je. Snažila se, ale bylo to přehnaný. „Víš, co je divný?“ uchechtnul jsem se a přidržel Belle otevřený dveře.

„Ty?“ zkusila to vesele. Ušklíbnul jsem se. „Takže ty,“ odpověděla si sama. Vyběhla ze dveří dřív, než jsem jí stačil něco říct.

„Že jsi pořád tady,“ dostal jsem ze sebe, sám zaraženej tím, že jsem to řekl nahlas. Usmála se, zase chvíli vypadala tak kurevsky nevinně a křehce. „Jsem za to rád,“ dodal jsem a nervózně si strčil ruce do kapes… Sklopil jsem oči ke svejm botám a chtěl říct i to, co jsem zatím říct nedokázal. Věděl jsem, že to přijde, nešlo se tomu vyhnout. Ale když jsem zvednul hlavu, odhodlanej ta slova vypustit z pusy, zarazil mě uši rvoucí zvuk pneumatik. To dobře známý auto s kouřovýma sklama zastavilo jen několik centimetrů od Belly. Neuvěřitelně ve mně hrklo. Ty kroky, co moje nohy samy udělaly, jsem neovládal. Najednou jsem stál u dveří řidiče a otevíral je.

Nebylo překvapení, že to byl on. Černý sluneční brejle, jako by právě vypadnul z nějakýho nepovedenýho filmu o mafii. Vytáhnul jsem ho oběma rukama ven a mrdnul s ním o zem. Kvádro, který bylo dražší než celý moje dětství, měl během chvíle špinavý.

„Ty sráči!“ zakřičel jsem a nasraně do něj kopnul. Neuvědomoval jsem si věci kolem. Ignoroval jsem lidi, který procházeli a zajímalo je, co se tady děje. Srdce mi pumpovalo skoro nesnesitelnou rychlostí, myslel jsem, že to se mnou každou chvílí sekne. Ale neměl jsem dost, znovu jsem ho kopnul do žeber, ale ten zmrd se nenechal. Chytnul mě za nohu a strhnul mě dolů. Během vteřiny jsem ležel na zemi vedle něj. Zasténal jsem, když se nějakým zázračným způsobem dostal nade mě.

Uvědomoval jsem si Bellin křik. Křičela naše jména, ale neviděl jsem ji. Za to jsem moc dobře viděl blížící se pěst. Kurevsky to zabolelo a něco křuplo. Radši jsem nechtěl vědět, co to bylo. Zvrátil jsem hlavu ke straně a vyplivnul krev. Ta hnusná pachuť v puse mi ale zůstala.

Chtěl jsem ho ze sebe shodit, ale nešlo to. Zavrtěl se na mě a já už si začínal myslet, že odněkud vytáhne nůž a já budu definitivně v prdeli, ale jeho hlasitej vzdech mě vyvedl z míry. Nestačil jsem se po něm ohnat a už mi cpal jazyk do pusy.

Cejtil jsem svoji krev a skotskou.

Dohromady to nebyla zas tak strašná kombinace…

Poddal jsem se tomu a za vlasy si ho přitáhnul blíž k sobě.

 

 

A(pril)jjinka

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

15)   (01.04.2012 21:34)

Ajji ,ty bestie mrňavá jsi horší než Alice

Twilly

14)  Twilly (01.04.2012 20:47)

no konečně pořádnej konec I když, stavat by se na tom dalo, čéče

Kamci

13)  Kamci (01.04.2012 20:31)

aha

Kamci

12)  Kamci (01.04.2012 20:00)

cooooooooooo

11)  leluš (01.04.2012 19:18)

to ako fakt?

matysekmj

10)  matysekmj (01.04.2012 18:49)

Doma jsem říkala, že dnes neuvěřím ani povídkám a stejně si mě dostala. Potvoro

Lenka326

9)  Lenka326 (01.04.2012 18:47)

Ha, ha, ha, to je dneska povinná epidemie nebo co?
Perex mě rozhodil, takže jsem si ani tu první část s růžovou koupelnou nevychutnala, pořád jsem čekala, odkud se to potento... No a ty jsi nezklamala.
Doufám, že aspoň ta první část platí. Nebo i ta druhá? Přijel tam Reday doopravdy? nebo to už je apríl???
Tak jsem se těšila na další dílek a teď jsem z toho pěkně rozhozená. A to jsem ráno po infarktu na titulce psala, že autorky mají co žehlit... Ale takhle jsem si to fakt nepředstavovala.

eMuska

8)  eMuska (01.04.2012 17:49)

ááááááááááááááááááááááááá! ci pačky, tak po tú bitku to bolo úplne perfektné! som sa tak roztápala ako blbá...A potom, šmarjá, to bol naschvál!

7)  Pejta (01.04.2012 17:45)

No fuj to sem se lekla :D :D :D :D :D

Nosska

6)  Nosska (01.04.2012 17:29)


To se dělá?! Takhle strašit a pak ... Nemám slov, vzala jsi mi vítr z plachet.

Marcelle

5)  Marcelle (01.04.2012 17:22)

Ájjo, ty zvíře

Astrid

4)  Astrid (01.04.2012 16:58)

ach bože, moja humorná stránka ma dnes poplach ako sa zdá

Ree

3)  Ree (01.04.2012 16:40)

Miluju tě!

ambra

2)  ambra (01.04.2012 16:38)

Ty potvoro!!! Tak ne, klídek, dělám že ten konec nevidím , protože jinak bych ti nemohla pochválit tu krásnou koupelnovou romantiku, Edího, který říká přesně to, co má (i když by to od něj vlastně nikdo nečekal:D ), Bellu, která je z něj stejně vykulená a rozklepaná jako já i tu kazišukovou realitní agentku:D . Ta bitka zavání průšvihem, ne? Jsou tam svědci, kteří potvrdí, že ho Edward bezdůvodně napadl . Nakonec by to ten jazyk v puse mohl zachránit . Ne ne, to raději oplétačky s policajtama!
Děkuju!

ambra

1)  ambra (01.04.2012 16:34)

Ajjuno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«   1 2

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek