Sekce

Galerie

http://www.stmivani.eu/gallery/krv%C3%ADk.jpg

„Tak jako sexy hybrida?" ušklíbla se.

„Tak jako sexy hybridla," zašeptala jsem a zavřela oči.

Do minuty jsem usnula.

......................................

„Co máš za problém?“ zakřičela jsem na Maxe při první příležitosti, která se mi naskytla.

Hned jak jsem se probudila.

V momentě, když jsem otevřela oči a zjistila, že je Jenna dávno pryč.

Max se sarkasticky zasmál a zavrtěl hlavou. „Ty jsi tak slepá, Bello…“ A zavřel okno poté, co dokouřil cigaretu. Promnul si tvář a přešel ke stolu, aby se napil z napůl prázdné láhve od piva.

Probodla jsem ho pohledem a frustrovaně vydechla. „Tak mě zasvěť do situace, Maxi.“ Odtáhla jsem peřinu, seskočila z postele a sedla si vedle něj.

„Ty nevíš, co udělala Adamovi?“ ušklíbl se. „Je z ní úplně na sračky! To udělala.“

Nadzvedla jsem obočí. „Co?“

„Ta tvoje svatá Jenna mi udělala v práci úplně bordel!“

„Nevím, o čem mluvíš,“ povzdechla jsem si a zavřela na chvíli oči. Nechtěla jsem se hádat. Nebyla jsem zrovna konfliktní typ, ale s Maxem bylo lehké ztratit hlavu. Polední dobou byl čím dál více náladovější a to mě čím dál více popuzovalo.

„Ty…Jenna ti to neřekla? Myslela jsem si, že vy dvě si říkáte všechno…“ ušklíbl se a protřel si oči. Vypadal unaveně. Na tváři se mu vytvořily malé vrásky, které se mu objevily vždy, když byl vyčerpaný.

„Jenna chodila s Adamem, pamatuješ?“

Přikývla jsem. „To je tak tři měsíce zpátky, Maxi.“ Nedokázala jsem si představit, že se Adam tak dlouho trápí.

Zřejmě ano.

„Byli spolu půl roku, Bello! Půl roku! Ale ona ho podváděla. Ta tvoje nejlepší kamarádka podváděla mého nejlepšího přítele, Bello! A ten blbec se přes to pořád nepřenesl. Nevím, co na ni viděl…“ odfrkl si. „Blbá Barbie…“

„Jenna podvedla Adama?“ ušklíbla jsem se. „Tomu nevěřím! Já tomu ne -"

„Je to štětka, Bello!“ skočil mi Max do řeči. „Je a vždy bude.“

Rázným krokem jsem obešla stůl a dala jsem mu facku.

„Co se stalo mezi Adamem a Jennou není tvůj problém, ale jejich!“ zavrčela jsem na něj. Max mě probodl pohledem a promnul si levou stranu tváře, která mu začínala rudnout.

Až mě zabolela ruka.

A ty,“ začala jsem mu ukazováčkem strkat do hrudi. „Ty ji nebudeš přede mnou urážet! Rozumíme si?“

Byla jsem z toho všeho unavená. Nejen fyzicky, ale také psychicky.

Tak moc unavená...

Měla jsem chuť utéct a zavřít se do jiného pokoje, který jsme neměli. Začala jsem se dusit z nedostatku prostoru. Z té prázdnoty, která mě obklopovala. Z života, který jsem vedla.

Opravdu jsem chtěla celý život prožít za barem? S Maxem v malém bytě? V zapadákově? Dokázala bych odejít a navždy o něj přijít? Přijít o Jennu a Beth?

Žila jsem ve strachu. Bála jsem se tmy, stínů a upírů. Každý den. Každý, každičký den jsem poslouchala zákazníky, kteří oplakávali své blízké. A chtělo se mi plakat, zvracet a křičet.

A pak tady byl Max. Ten, který tady pro mě vždy byl. Má jediná rodina.

Jediná.

Jediná.

Jediná.

Proboha!

Max mě beze slova pozoroval. Neviděla jsem, co ho k tomu přimnělo. Něco, co se mi odrazilo ve tváři s ním pohnulo. Frustrovaně si povzdechl, škubl mi se zápěstím a přitáhl k sobě. Ani jsem se nestihla nadechnout, když se jeho rty spojily s těmi mými. Nemohla jsem dýchat, snažila jsem se ho od sebe odstrčit, ale nenechal mě. Vstal, odkopl od sebe židli a drtil mě ve své náruči a já jsem se zmohla už jen na frustrovaný povzdech. Jednou rukou mi zajel do vlasů a druhou si mě k sobě přitáhl blíž. Byla jsem tak blízko.

Tak moc, moc, moc blízko…

Poddala jsem se.

Přetáhla jsem mu přes hlavu tričko a přejížděla mu po jeho nahé hrudi. Tak hebké, pevné a krásné.

Byla jsem na sebe naštvaná. Nemohla jsem mu odolat. Nemohla jsem odolat jeho dotekům a polibkům.

Vůně mandlového mýdla obklopila každý centimetr mé kůže.

„Bello,“ zasténal a já jsem se i přes svou frustraci usmála. Už mě měl ve své hrsti a dobře to věděl. Měla jsem na sebe ještě pyžamo, ale Maxovi netrvalo příliš dlouho, aby mi ho svlékl.

Byla jsem nahá.

„Jsem na tebe naštvaná,“ zašeptala jsem mu do rtů. „Úplně moc.“

Zasmál se a trošku mě kousnul do rtu. „To vidím.“

Moje prsty se zapletly do jeho rozcuchaných vlasů a opět, moje tělo převzalo kontrolu nad vším. V rozích mé mysli nic neexistovalo. Neobtěžovali mě žádné znervózňující myšlenky.

Myslela jsem jen na sebe a na to, co chci.

A já chtěla jeho.

Hned!

Teď!

„Ty jsi tak krásná!“ zašeptal mi do ucha. I přes spodek jeh kalhot jsem cítila jeho vzrušení. Nadzvedl mě a odnesl si mě do postele, kde jsme pokračovali tam, kde jsme přestali. Bylo to rychlé, vášnivé a primitivní. Ale pak, když jsme se k sobě přitulili, to na mě padlo.

Začaly mi slzet oči, když jsem si uvědomila, jak se od sebe vzdalujeme. Zhluboka jsem se nadechla a utřela si slzy. Zabořila jsem hlavu do polštáře a nechala se od Maxe zahřívat.

To mi prozatím muselo stačit...

....

Do práce jsem přišla pozdě.

„Tak co, nakopala jsi mu prdel?“ přivítala mě Jenna s úsměvem.

Chvíli mi trvalo, než jsem si vzpomněla na svůj slib, který jsem ji večer dala. Byla jsem špatná kamarádka, opravdu.

„No víš,“ začervenala jsem se. „Trošku jsem na něj zakřičela.“

Opravdu, opravdu, opravdu jen trošku.

Nadzvedla obočí. „Věděla jsem, že jsi měkká. Nakopu mu ji sama,“ našpulila rty.

Trápila mě Maxova slova ohledně Jenny, protože Jenna taková nebyla. Jenna byla sladká, hodná a milující. Nedokázala jsem si představit, že by mohla někdy někoho podvést. Adam měl podobnou povahu, a tak bylo jen přirozené, že se ti dva dali dohromady. Adam byl hodný, usměvavý a na Jennu se díval jako na bohyni. Tvořili překrásný pár. Adam měl modré oči a světle hnědé vlasy. Jeho rysy byly jemné, až holčičí. Se svou vypracovanou postavou a obličejem vypadal jako manekýn. S Jennou se seznámil, když pro mě jednou s Maxem přišli do Útočiště, aby mě doprovodili domů. Jenně zrovna začínala směna a vypadalo to na lásku na první pohled. Nevěděla jsem proč se rozešli, ale nikdy jsem na Jennu nenaléhala, aby mi o tom řekla. Chtělo to milion kapesníčku a hodně litrů vína, aby se přes něj dostala. Byla do něj po uši zamilovaná.

Nemohla ho podvést.

Sledovala jsem ji, když obsluhovala zákazníky. Měla na sobě černou minisukni a bílé tílko. Musela se ráno ještě vrátit domů, aby se převlékla z legín, které měla včera na sobě. Taky měla čerstvě vyfoukané vlasy a na sobě bezchybný make-up.

Jenna byla krásná.

Povzdechla jsem si, když jsem si uvědomila, jak vedle Jenny působím. Měla jsem zplihlé vlasy, žádný make-up, který by zakrýval mé kruhy pod očima, ale alespoň jsem dneska nezapomněla na řasenku. Na sobě jsem měla obyčejné rifle a na těle mi plandal Maxům hnědý svetr – první věc, kterou jsem nahmatala v šatníku, poté, co jsme se konečně dostali z postele. Zavrtěla jsem hlavou a v tichosti jsem se v šatně převlékla do pohodlného oblečení a bot.

Postavila jsem se vedle Jenny za pult a ona mi beze slova pomáhala se zákazníky, kteří se přiřítili doslova odnikud.

„Běž domů,“ usmála jsem se na ni. „Už jsi tam měla půl hodiny být.“

Pokrčila rameny. „Nejsem unavená.“

Byla divná.

Jenna byla hodně divná.

„Co je s tebou?“ zašeptala jsem tak, aby to zákazníci u baru neslyšeli. „Jsi nějaká skleslá.“

Pokrčila rameny.

„Řekl ti Max něco ošklivého? Jestli ano, tak si to neber k srdci. On je jenom…“

„Ignorant? Blbec? Bezcitný…au!“ zakňučela, když ji spadla sklenička a roztříštila se na podlaze. Střípky skla se ji zabodly do bříška prstu z kterého ji ihned začala téct krév.

„Jo, to on je,“ zalapala jsem po dechu a natáhla se po lékárničce, kterou jsme po mé eskapádě se sexy hybridem ještě nedaly zpátky na místo. „Co se…Jenno!“ povzdechla jsem si, když začala plakat.

"On vůbec neví jak..." zalykala se. "Vůbec, vůbec neví..."

„Sexy kočky by neměly brečet!“ poznamenal zákazník naproti nám. Ještě než stačil něco dalšího poznamenat, obdařila jsem ho tak škaredým pohledem, že svá další slova spolkl.

„Bello,“ zašeptala a objala mě. Cítila jsem, jak ji divoce buší srdce a jak se třese. Prudce se nadechovala a vydechovala.

„Pššt,“ hladila jsem ji po vlasech a držela v náručí. „To bude dobré.“

„Nebude, Bello,“ kňučela Jenna, zatímco jsem ji objímala.

Nejraději bych Maxovi nafackovala.

Ach, už se stalo.

„Kočky, já vím, že zažíváte velkou chvíli, ale můžete, prosím, mi konečně nalít?!“ Zaslechla jsem za sebou známý hlas. Obě jsme se s Jennou otočily a usmály na malou zrzku u baru. „Nebo si mám postěžovat šéfíkovi?“ ušklíbla se.

„Beth!“ zakřičeli jsme s Jennou naráz.

„Co tady děláš?“ fňukla Jenna, která byla něco mezi pláčem a nadšením. „Nemáš si užívat zaslouženého volna?“

„To samé bych mohla říct o tobě, Jenninko,“ zaculila se. „Vidím, že jsem přišla právě v čas. Pohněte těmi svými zadky, ať se můžu postavit za bar.“

"Tvoje pracovní morálka je okouzlující," usmála jsem se na ni a posunula se s Jennou do tmavého koutu. Příchod naší třetí kamarádky a barmanky Beth, Jennu úplně uklidnil. Přitáhla si k sobě kolena, v ruce držela kapesník a už jen čekala, až ji zmizí červené fleky na tváři.

"Beth! Jako obvykle a rychle," zavolal na ní náš pravidelný zákazník.

„Aarone, ty jeden chlípníku,“ usmála se Beth, zatímco si sundávala kabát.. „Ještě nejsem ve službě.“

"No, právě," prodral se za ní k baru, naklonil se a dal ji pusu na tvář. "Chyběla jsi mi, Beth."

Naše kamarádka mu úsměv oplatila, vytáhla láhev a sklenici od piva, kterou si od ní hned vzal. "To je milé."

Všichni věděli, že je Aaron do Beth zamilovaný.

Všichni kromě Beth.

Aaron byl jeden z těch kluků od vedle, kteří by se pro vás rozkrájeli, ale vy si toho nikdy nevšimnete. Takový Byl Aaron. Kluk od vedle.

Ti dva spolu prohodili pár slov, než se ztratil v davu.

Beth byla maličká zrzka, která působila dojmem křehké víly. Nosila šíleně pestrobarevné oblečení a byla opravdu hodně štíhlá. Její přirozeně zrzavé vlasy se ji stáčely v jemných lokýnkách do půlky zad a pěknou tvářičku doplňovaly zelenomodré oči. Dnes ji zdobila červená líčka, která ji udělal venkovní mráz, silný nános řasenky a třpytivý lesk na rty.

Nechala jsem Jennu v koutě a připojila se ke své druhé kamarádce. „No, ještě, že jsem přišla. Už jsem dlouho neviděla žádnou telenovelu,“ řekla tiše a podívala se do kouta. „Co je s ní?“

Pokrčila jsem rameny. „Asi to má něco společného s Maxem…“

„Jo s Maxem,“ skočila mi do řeči Beth. „Náš sexy bastard zase ubližuje malé Jenně.“ A vytáhla z ledničky láhev piva, přijala od muže, se kterým flirtovala peníze a velké dýško, které ji nechal, mluvilo za vše. Opětovala mu úsměv a mrkla na něj.

Já jsem dýška nedostávala. Neuměla jsem flirtovat tak jako moje kamarádky.

„Je to kvůli Adama,“ vydechla jsem. „Max nemůže rozdýchat, že mu tak ublížila.“

"Ublížila? Myslela jsem si, že se on rozešel s ní," zamračila se Beth. "Musíš si Maxe zkrotit, Bello," povzdechla si a vzala si od jedné dívky drobné za jahodový džus, který ji beze slova podala. "Vím, že je silně ochranitelský, ale taky pěkně nespravedlivý, když dojde na Jennu."

"Já vím, Beth, ale nevím jak to zastavit. On má na Jennu svůj názor a vypadá to, že jej v nejbližší době nezmění."

"Ale vždyť je to šílené. Chápu, že stojí na Adamově straně, ale..."

"Řekl o Jenně, že je štětka," řekla jsem tak potichu, aby to Jenna neslyšela. "Že Adama podvedla."

Beth nadzvedla obočí. "Naše Jenna? To stvoření, které se rozpláče, když vidí malé štěňátko? Je si jistý? Ten tvůj muž Bello... Myslela jsem si, že se prostě jen tak pošťuchují, ale co je moc."

"Já vím," podívala jsem se na Jennu, která tam v tichosti popotahovala. "Včera jsme byli u mě doma a byl hrubý. A ty víš jak je Jenna citlivá." I když to tak navenek nevypadá.

"Doufala jsem, že jsi ho dostatečně seřvala," podívala se na mě tvrdě. "Jenna je naše princezna! Já bych ho nejraději..."

"Dala jsem mu pořádnou facku, neboj," zazubila jsem se na ni.

A v duchu jsem sama sobě dala taky jednu.

„No, jedno je jasné... pohni kostrou! Je tady hodně mužů, kterým by se líbilo, kdybys jim něco nalila.“

„Jdu na to,“ ušklíbla jsem se a otočila jsem se k nejbližšímu zákazníkovi. Celý večer probíhal relativně klidně. Ač bylo plno, s pomocí Beth a Jenny šlo vše snadno. Nejen, že mi pomohly, ale také mi práce utíkala rychleji, než kdybych tady byla sama. Beth se snažila Jennu rozesmát, a tak nám vyprávěla své zážitky s rodinou. Dnes přišla, protože se ji po nás stýskalo. Byla ráda, že zastihla nejen mě, ale taky Jennu.

„Navíc je to tady akčnější. Od té doby, co mi nejede televize, je doma hrozná nuda. Jak dlouho to je? Rok? Divím se, že nás ještě neodřízli od proudu. Krvežíznivci jedni zas…

„Krásné holky nemluví sprostě,“ usmál se na ni ten muž, který nazval Jennu sexy kočkou. Už na pohled vypadal slizce.

"Když si to situace žádná," pokrčila rameny.

„Špatná nálada?" vyptával se ji dál.

"Poslyš, já..." začala, ale zastavila se, když se ozvala rána po které se prudce otevřely hlavní dveře. Dovnitř pronikl studený vzduch a já jsem se okamžitě oklepala zimou.

"Co to je?" zeptala se Jenna, která si zrovna hrála s pramínkem svých vlasů.

"Aarone, zlato," usmála se Beth na svého kamaráda, který se - stejně jako ostatní - poohlédli po zdroji hluku. "Můžeš zavřít ty dveře?"

Ale Aaron se ani nepohnul.

Stál přede dveřmi a blokoval tak vchod. "Bože!" naštvala se Beth a prodrala se davem. "Co si člověk neudělá sám..."

Zastavila se vedle něj a vykulila oči.

Na prahu ležela žena v noční košilce.

Byla celá od krve.

Byla mrtvá.

Lidé začali křičet.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

6)  breberka (20.01.2015 11:36)

Budu se snažit, aby se tady další kapitola objevila do konce týdne...a bude to krvavé Děkuji za podporu - a že se to někomu líbí ;)

kikketka

5)  kikketka (19.01.2015 13:33)

4)  BabčaS (18.01.2015 19:18)

3)  betuška (18.01.2015 18:57)

ha...pekné pokračovanie...dúfam,že nás nebudeš dlho trápiť ,keď už si to skončila tak napínavo

2)  asff (18.01.2015 18:04)

1)  asff (18.01.2015 18:04)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek