Sekce

Galerie

/gallery/in your world.jpg

Milé dámy, milé slečny... moje blue nálada mě přivedla k zamyšlení se nad Rosalie a v kombinaci s úžasným songem In your world od MUSE, v mé hlavince skrslo tohle docela drobné cosi, co přináší tenhle songfic... Přeju hezké počtení a poslouchání krásné písničky... ♥

In your world


 

I'm hurting you again

Zraňuji tě znovu,
Too lonely to pretend

příliš osamělá, abych předstírala,


Stála jsem venku a slyšela její kroky. I přes svůj strach si chtěla se mnou promluvit. Byla jsem k ní před chvíli zlá, ostatně jako vždycky. Nedokážu to zastavit, je to jako spínač, který se bez mého svolení nastaví na urážky a zlost. Nedokážu jí říct, jak je skvělá, ale jak moc se od nás liší. Moc se zlobím a nevím jak to zvládnout. Zlobím se na sebe a taky na ni. Není to jenom o nás dvou, o našich rozdílech. Není to jenom o tom, že bych ji nenáviděla. Je to přece... Bella. Naše Bella. Edwardova Bella… Přesto jí nedokážu dát co si zaslouží. Ukázat, jak moc ji mám doopravdy ráda. Jak moc by mi chyběla kdyby... ne... Bylo by lepší, kdybychom ji vůbec nepotkali.


Like everything is new

stejně jako vše je nové,
I promise you to

slibuji ti, že
Blow it all away

to odmrštím všechno pryč


Slibuji, že jednou se toho strachu z tebe zbavím. Že ti budu schopna říct, co pro mě znamenáš, jenom mi dej čas. I přes to, že jsem tě považovala za blázna, když jsi přišla do našeho domu jako bezbranná oběť. Bála jsem se mnohem víc tebe, než ty nás. Bála jsem se, že nás zničíš, že zničíš jeho, že zničíš mě. Ale ani ve snu mě nenapadlo, že bráškovi rozsvítíš pár lampiónů štěstí a budete si jimi svítit tam, kam povede váš směr. Ke štěstí.


In your world

Ve tvém světě
No one is crying alone

nikdo nepláče sám,
In your world

ve tvém světě
No one is dying alone

nikdo neumírá sám

Jsi tak moc jiná…  pořád máš svůj svět, kam nikdy patřit nebudeme. Jsi člověk, jsi příliš lidská na to abys stála po jeho boku. A my, stvoření tmy a noci, ničíme tvé sny. Ještě chvíli a srovnáme tvou budoucnost se zemí, bude to jako bys ani nikdy nebyla... Máme schopnosti o kterých se vám, lidem, ani nesní. Máme sílu, že bychom mohli lámat skály. Jsme rychlí jako myšlenka génia. Máme vůli, kterou jen tak něco nezlomí, máme dary se kterými je celý ten váš lidský svět jenom jedno veliké hřiště. Ale ty máš mnohem víc! Máš možnosti, za které bych vyměnila celičkou svou existenci. Můžeš si vybrat. Můžeš snít… Dala bych duši za jediné slovíčko. TO… které tak moc toužím slyšet. A nikdy nebude mé. Dala bych všechno za svou malou kopii. Nebo Emmovu. Chtěla bych tak moc vidět Esme s dítětem v náručí. Ne, nechtěla... Přála bych jí to... Přála bych si to pro sebe.


Too broken to belong

Příliš zlomená, abych byla součástí,
too weak to sing along

příliš slabá na to abych osaměle zpívala,
I'll comfort you my friend

utěším tě, přítelkyně moje,
Helping you to

pomáhám ti
Blow it all away

odmrštit to všechno pryč


Posloucháš, jak ti povídám o svém tajemství. Podvědomě čekám, kdy se mi vysměješ. Za to jaká jsem malicherná, za své tužby a přání. Šílím, že ho znáš a přesto je mi lehko na duši. Cítím, jak si ze mě sňala moje závaží. Není to pryč a nikdy nebude, ale je mi mnohem líp. Nesměješ se. Jsi opravdu jiná… v tom má Edward pravdu. Není to vzhled, co ho láká, je to tvoje schopnost mít nás ráda. Nás, krásná monstra.



In your world

Ve tvém světě
No one is crying alone

nikdo nepláče sám,
In your world

ve tvém světě
No one is dying alone

nikdo neumírá sám


Vidíš, jak moc jiný je tvůj svět?! Nikdo v něm nepláče sám, nikdo něm neumírá sám. To jenom my jsme věční, jako memento, jako náhrobní kámen. Přežíváme a prožíváme své soukromé peklo, zamrzneme v čase a nic dalšího pro nás osud nechystá. Osud, ta přelétavá děvka štěstěny! Existence je smutná, když sis ji nevybrala jako bonus a takových bláznů je mezi námi jako šafránu. S přeměnou k nám přichází mnoho lepšího, ale na oplátku, ještě víc ztrácíme. Zůstaň, Bello, taková jaká jsi. Nechtěj být námi… nechtěj být mnou.


Zůstaň ve svém světě, prosím…

 

Zhrnutie



předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

Bosorka

8)  Bosorka (23.06.2011 12:39)

Ale kdyby se ti Míšo chtělo, stav se u mě, potřebovala bych umýt okna

MisaBells

7)  MisaBells (23.06.2011 12:38)

:p Jééé, však já ti tu uklízet nebudu, ne...:p :p Nepanikař, nebo se ti srazí krev.:p

Twilly

6)  Twilly (23.06.2011 12:33)

Jéééé Mišutko, vítej u mě... ... jééžiš, mám uklizeno?

MisaBells

5)  MisaBells (23.06.2011 12:31)

Tak tohle sedlo jak pěst na oko! Absolutně perfektně Aplusko! četlo se to skoro samo a úplně jsem tu Rose viděla, jak je žárlivě rozohněná - wow... Děkuju, nádherný.

Marvi

4)  Marvi (23.06.2011 11:57)

Opravdu nádhera!!!

Bosorka

3)  Bosorka (23.06.2011 10:36)

Tohle se ti opravdu povedlo! A ta čeština, mlask - jako víno! A zvládla si to sama, jsi dobrá!

sfinga

2)  sfinga (23.06.2011 10:09)

Nikuška, ja ťa milujem a milujem tvoje krásné poviedky išpirované muzikou, ktoru i ja mam rada. Rosalii som nikdy moc nemusela, ale chápem ju. Tu túžbu po deťoch, po zmene a po materskej láske. Ja naopak niekedy túžim zastaviť čas a užívať si prítomnosť. Nesplní sa mi to a tak o tom aspoň snívam.

Nikuška, ďakujem, bolo to krásné

Astrid

1)  Astrid (23.06.2011 10:07)

Twilly, čeština Ti krásne svedčí, toto je asi najdokonalejší somfic, aký si napísala. Myslím, že Rosalie presne takto nejako o Belle premýšlala. Piš česky, si v tom dobrá - možno preto, že ten jazyk vnímaš viac (však aj musíš) a preto v ňom dokážeš tak krásne tvoriť

«   1 2

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek