Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/IMSNV.jpg

Jak Edward odpoví na všetečnou otázku slečny Isabelly? Bude sdílný nebo právě naopak? :)

Ještě jednou bych chtěla moc poděkovat RoPě, za korekturu a návrhy. :* Já tě nemít, nevím, co bych dělala... :) Děkuji.

f

„Miláčku,“ šeptnul Edward podmanivě, zatímco mě něžně líbnul na ústa. „To prohlášení znamenalo pouze jediné. Ještě nikdy jsem se necítil tímto způsobem, jako s vá- tebou,“ dodal prostě, a pokračoval. „Je to pro mne nové. Tyto… oddané a všepohlcující pocity. Amélii jsem kdysi obdivoval kvůli její éterické kráse, která mě ovšem nechávala víceméně chladným. Měl jsem nad sebou kontrolou. Naproti tomu ty, Bello, jsi… dokonalá. Nejen nádherná a inteligentní, ale vzbuzuješ ve mně i neuhasitelnou žízeň po -“ odmlčel se, hleděl mi však přitom odhodlaně do očí. Tušila jsem, co má na mysli a líbilo se mi to. Strašně moc se mi to líbilo.

„Mít tě nablízku, ale nemoci se dotknout tvé dokonalé, sněhově bílé pokožky, políbit tě na ty šťavnatě růžové rty, vzít tě do náručí nebo obejmout. Nezažil jsem, aby touha po tom druhém byla až takhle silná a neodbytná. Nedokáži se ani, v tvé přítomnosti, pořádně ovládat. Uvnitř mě to konzumuje zaživa. Proto ten sňatek. Chci jen tebe, Bello,“ povídal s horkým zápalem. Pak se rty otřel o můj ušní lalůček. „A nemysli si, má drahá, že přímo bytostně netoužím proniknout do tvých nejzazších a nejsladších hlubin,“ ovál mě Edwardův vroucí, trhaný dech. Roztřáslo se mi z toho celé tělo. „A nehovořím zde právě o srdci, ačkoli i tam bych rád zakotvil.“

Ztěžka jsem polkla. Takhle v žádném případě ten ctnostný a kultivovaný Edward mluvit nemohl! Nebo snad ano? Vzrušil mě skoro k nepříčetnosti. A mohla za to nejen jeho slova, ale především způsob a hlas, jakým to všechno pověděl. Dole jsem už měla pořádné horko, doslova jako v peci, a než jsem si stihla cokoli uvědomit, do uší se mi doneslo tiché zasténání. Moje. Bohužel.

Rozum už nevydával žádné příkazy, neposlouchal, takže jsem se ocitla přitisknutá k Edwardovi, líbajíc ho s takovou vervou, jakou jsem jaktěživ nezakusila. S nikým. Když mě pak dlaní pohladil po lýtku, dříve schovaném pod sukní i spodničkou, zasténala jsem už opravdu hlasitě. Naštěstí mě částečně umlčela právě jeho ústa.

Cítila jsem se tak šíleně rozpálená, a to mi ani nesahal na žádné příliš intimní místo, ačkoli… se tou horkou dlaní právě přesunul výš. Byl opatrný, pomalý a zřejmě vyčkával na svolnou reakci.

Dodávala jsem mu kuráž mou nezastavitelnou žádostivostí. Rukou jsem přejela ze strany krku na jeho hrudník. Srdce mi přitom mlátilo tak, až jsem měla pocit, že mi celé tělo pulzuje v tom šíleném rytmu. A jela jsem níž. Edwardův dech se prohloubil, a konečně i jemu uniklo tiché zasténání.

„Chci se do tebe ponořit tak primitivním způsobem, miláčku, až to děsí i mne samotného,“ hlesl mi téměř bez dechu mezi těmi lačnými polibky, jimiž rozhodně nešetřil. Oči mu zářily jak dvě polárky v temnotě, a se mnou to jistě bylo stejné. Zvlášť pak, když mluvil takhle přímočaře. Tedy o neslušných věcech. Spodní prádlo bylo na odpis. A zjistil by to velmi snadno i pan Masen, kdyby tou všetečnou dlaní nejezdil pouze po vršku mého stehna, ale zajel spíš k jeho vnitřku a… spojení.

Myslím, že mi ty maminčiny slovníky už nebudou k ničemu.

Naživo to bylo mnohokrát lepší

Až teď mi taky přes tu mlhu v hlavě došlo, že už pomalu mluvím i přemýšlím v tom starém jazyce, historickou angličtinou. Sakra! Ale tak co! Hlavní je, že Edwardovy obrané hradby pomalu padají. Ano, to mě opravdu těšilo. Ruku, která až doposud zůstávala na jeho pevném břiše, jsem vyslala více na jih. Zkusit štěstí. Třeba se konečně dobere kýženého pokladu.

A taky že ano!

Edward při mém nečekaném výpadu, kdy jsem jej na vyboulených spodních partiích nejen pohladila, ale i nedočkavě sevřela, celý ztuhnul. Zuby se mi jemně zahryzl do spodního rtu a tichounce rozvášněně vydechl.

„Chci tě,“ špitla jsem až příliš horlivě. „Prosím, Edwarde, strašně moc tě chci,“ žadonila jsem dál. Nezajímalo mě, že se nejspíš chovám hloupě.

„Nemohu si tě vzít tady, Bello,“ prohlásil rádoby pevně.

„Ale ano, to víš, že můžeš,“ přemlouvala jsem ho rozpáleně, a znovu mu pevným chmatem na těch správných partiích připomněla, že lže. Zasténal, hlasitě, a odvážil se vydat dlaní – ačkoli přes spodní prádlo – k mému neukojenému centru. V hrudním koši, v tom uhánějícím svalu, mi přímo zaburácelo. Nedočkavostí se mi trhal dech, a pouhý dotek v těch místech mě jen víc nabudil.

„Jsi tak rozkošná, miláčku,“ mumlal mi vášnivě do ucha a prokládal to polibky. „A neskutečně horká a… vlhká,“ povídal třesoucím se hlasem. Celý se u toho chvěl. „Bože můj, tohle se opravdu nedá ve zdraví přestát,“ stěžoval si horce, zatímco opakoval něžné hlazení mezi mýma nohama. I přes mokrou látku to bylo tak… uspokojující. Divoce jsem se k němu tiskla, jako by na tom závisela má existence, ale v ten okamžik jsem to tak opravdu cítila.

„Pane?“ ozvalo se znenadání z místa řidiče. „Za okamžik jsme doma.“

Osoba vepředu nejspíš tušila, jakým směrem se věci tady vzadu ubírají, a tak nám jistě chtěla jen galantně naznačit, abychom zanechali všeho, čemu se nejspíše horlivě věnujeme, protože jinak budeme chyceni při činu.

„Děkuji, Jamesi,“ zavolal na něj pan Masen stále ještě hlasem podbarveným chtíčem, a vytáhl ruku zpod mých sukní. Nefalšovaným zoufalstvím jsem zaúpěla. Edward jen povytáhl koutek úst v tom zvláštně samolibém úšklebku. Tohle bylo nové. Takhle jsem jej neznala.

„Myslím, drahá Isabell, že tuto vášnivou debatu budeme nuceni odložit na později,“ pověděl chraplavě.

„Zase?“ zavrčela jsem, mračíc se přitom výhrůžně, rozladěná momentálně nepříjemnou záplavou v jižní části těla. Další z pokřivených úsměvů pána domu mi rozcuchal srdeční rytmus. Dal mi poslední vášnivý polibek se vším všudy, než se zase spokojeně odtáhl a posadil mě naproti němu. Neodolala jsem nutkání pohlédnout Edwardovi pod rovník, k obratníku kozoroha. Předek kalhot byl stále nápadně napěchovaný. Vnitřně mě to upokojilo už z toho důvodu, že jsem v tom nezůstala sama.

„Doufám, tedy pouze pro tvé vlastní dobro, že dnes nejsi příliš unavená,“ šeptal sladkým, vábivým tónem. Rukou přitom nenápadně zabloudil zpět na vršek mé nohy a směle, možná snad dokonce spíš v drzém odhodlání, mi přitom koukal do očí. „Pochybuji totiž, miláčku, že dnes v noci půjdeš brzy spát,“ zakončil rázně, a přerušil i veškerý kontakt. Málem mi překvapením zaskočilo.

Pan Masen se nám ale pěkně vybarvuje.

Kdo ví, jestli se nepřiučil v nějaké z matinčiných knih…

Pořád jsem nemohla uvěřit, jak se ten odtažitý a mravokárný Edward rázem změnil a stále měnil. Faktem taky zůstávalo, že už od dob stvoření se prasečinky všeho druhu prováděly všude, takže takovéhle dostaveníčko nebylo ničím výjimečným. Ne všichni však byli vybaveni morálkou, jíž disponoval Edward. Byl jeden z mála.

„Kde a kdy?“ vypadlo ze mě troufale.

„Koukám,“ vydechl a naklonil se blíž, „že kuráže a opovážlivosti máš na rozdávání,“ uchechtl se nakonec hravě.

Řidič právě vjížděl k bráně domu, a ta rozkošná Edwardova boule na kalhotách už taky byla pryč. Jen u mě i nadále zůstávala protržená hráz bez možnosti zastavení hojně unikajícího proudu. Jak ponižující. Auto zastavilo a Edward se přichystal k vystoupení. Nicméně ještě než otevřel dveře, nahnul se ke mně.

„Zastavím se o půlnoci, ano? Nezamykej.“ Pokorně jsem kývla na souhlas a ztuha polkla.

V jakémsi omámení jsem přijala Edwardovo rámě. Doprovodil mě až k mé ložnici, kde se zdvořilou úklonkou a polibkem na vršek ruky rozloučil. Pohledem ale přímo křičel, že se jedná pouze o velmi krátké odloučení. Pomalu jsem ho přes srdce bubnující mi až v uších nevnímala.

Mé poprvé.

Nemohla jsem se dočkat.

Slyšela jsem o tom a přečetla snad vše. Věděla jsem s naprostou jistotou, že začátky nejsou nijak krásné a slibné, ale i tak… jsem byla nehorázně natěšená. Sama jsem si napustila vanu a začala s očistou a uvolněním, čímž bylo myšleno právě čtení mé nové knihy.

Třeba se v ní něčemu přiučím?

Myslím, že nic, co bych už z teorie, či praxe neznala sama.

Nohy, a vlastně i zbytek těla, byly po čerstvé depilaci, ačkoli jsem to ty tři týdny nazpět podstoupila z jiných důvodů. Ano, kvůli mému bývalému. Mělo to tehdy být dokonalé překvapení. Nechala jsem si dokonce píchnout i antikoncepční injekci na tři měsíce.

Jenomže fungovala spolehlivě i v této době? Nejspíš ano. Vše ostatní zůstalo tak jak bylo, telefon, mé oblečení, účes, depilace, proč by to tedy s nějakou injekcí mělo být jiné?

Mohla jsem tak z hlavy vypustit jakoukoli zmínku o ochraně?

Existovaly už vůbec kondomy?

Rozjařenost a nedočkavost z nadcházející akce mě neodbytně doprovázela až do půlnoci, ale už deset minut po ní ze mě vše opadlo jak mávnutím kouzelného proutku. Nedorazil. Že by si to Edward nakonec zase rozmyslel? Naštvaně jsem se na posteli posadila a jak v transu civěla na zavřené dveře. Ticho mě jen víc dráždilo. Nečinnost mi vydržela zhruba dalších dvacet minut, ve kterých jsem stále marně doufala, že přijde. Nepřišel. A tak jsem se v jednom okamžiku zbrkle rozhodla. Když nejde hora k Mohamedovi, musí Mohamed k hoře. Jo, to sedělo.

Sliby chyby, drahoušku.

Tohle sis měl rozmyslet dřív!

Na negližé, které bylo lehce průsvitné a celé krajkové, sahající těsně nad kolena a bez rukávů, jsem si oblékla nově zakoupený župan, či jak se to nazývalo. Byl tmavě fialový s vyšíváním po bocích a rukávech, a vzadu tvořil efekt vlečky, tak moc byl dlouhý. Příjemný materiál. Přitáhla jsem si ho těsně k tělu, aby nikdo nic nezahlédl, nazula měkké pantoflíčky stejné barvy a opatrně se vydala ke dveřím.

Tiše jako myška!

Nakouknutí na chodbu mi napovědělo, že zeje prázdnotou. Oddechla jsem si, třebaže v hrudníku mi to mlátilo o život, a tak i trošku ohlušovalo mé nastražené smysly. Nohy našlapovaly opravdu tichounce, ani podlaha jedinkrát nezavrzala, takže když jsem se po chvilce objevila přede dveřmi Edwardovy ložnice, jedna nervozita ze mě opadla. Nahradil ji však naprosto jiný druh strachu.

Lehounce jsem zaťukala na dřevo. Nic. Ani nové zaklepaní s vyjukaným rozhledem po chodbě, nepřineslo žádné novinky. Zatraceně! Nerozhodně jsem zkusila vzít za kliku a ona skutečně povolila. Dovnitř jsem vklouzla nepozorovaně a beze zvuku. Úplná Mata Hari. Jistě by na mě byla hrdá.

Nedýchala jsem a ani se nepohnula. Edward třeba usnul, a já ho nechtěla vyděsit.

Jakmile mé oči uvykly tmě v pokoji, pořádně jsem se porozhlédla. Ovšem objekt mého zájmu nikde. Tohle mi teda pořádně smrdělo. Prvně mi slíbí, že přijde o půlnoci, a když se neobjeví ani v půl jedné, vydám se ho hledat, ale není ani ve své ložnici. Tiché kroky mě zavedly i do prázdné koupelny. Nikde nikdo…

Kde tedy je?

Nemohla jsem vzbudit služebné s tím, že hledám pana Masena.

Jak by to vypadalo?

Ten by mi dal kartáč!

Čekala jsem tedy osaměle, jestli Edward dorazí, a mezitím si prohlížela pokoj. Byl mnohem větší jak můj. Byl zde, kromě velké, masivní dřevěné postele, ten samý mohutný stůl s židlí toho samého vzhledu jakou měl i v pracovně. Dvě velké almary, komody. Závěsy vypadaly velmi tmavě a těžkopádně. Kontrastovaly se světlým povlečením postele, která byla stále úhledně ustlaná. Paraván také vypadal černě, ale za to nejspíš mohla dnešní bezhvězdná noc. Ani měsíc neprorazil hradbou těžkých šedivých mraků, co se přihrnuly už večer.

S naštvaným povzdechem jsem se posadila na kraj postele. Edward měl opravdu příjemné povlečení. I přes všechno zklamání jsem nedokázala hlavě zakázat, aby si nepředstavovala, co všechno by se v těch peřinách dalo dělat. Bohužel mě neustále zahrnovala příliš živými obrázky. Nabízelo se v nich k vidění snad úplně vše. Nad některými výjevy jsem se musela i začervenat.

Za další klidnou půlhodinu jsem si dovolila shodit ze sebe župan a položit se do postele. Přikryla jsem se lehkou peřinou, a do pěti minut, obklopená pouze jeho vůní, usnula. Spalo se mi opravdu krásně, a zdály se mi jen samé nádherné sny. Figuroval v nich Edward, to ano, ale pouze oblečený. Žádný sex nebo něžné milování. Objímal mě a hladil, líbal do vlasů a na spánek. Vzbudil mě až podivný šramot. Za okny byla pořád tma jak v pytli a postel až na mě úplně prázdná. Jenže mi neušlo ani to jemné osvětlení vycházející z Edwardovy koupelny.

Vylezla jsem z vyhřáté postele a vyrazila k světle žlutému proužku, který mě přímo hypnotizoval. Vybízel ke vstupu. Zářivostí se mi vypaloval i do šedé kůry mozkové.

Je tam on? Nebo někdo ze služebných?

A co když mě tu viděli?

Poslední otázka, na níž jsem neznala odpověď, mě zřejmě děsila asi ze všech nejvíc. Tohle by mi Edward neodpustil, a s tou svojí až do nebe sahající morálkou by mě třeba i násilím donutil k sňatku. Ne, ne. Nedala bych se.

Tentokrát už jsem neklepala. Ruka se samovolně natáhla ke klice a jemně ji stiskla. Zamčeno nebylo. A tak, když jsem nenápadně a bez sebemenšího hluku otevřela, se mi nabídl ten úchvatný – nekrytý – obraz.

f

Nakonec jsem opět vybrala oblečení. Tentokrát se podíváme, co si v obchodě vybrala Bella, a co jí bylo doporučeno. Každopádně ze začátku bych ráda přidala ony kousky, ve kterých Bella odešla do Edwardovy ložnice. :)

 

ggg

bbb

neg

Tak co vy na to? Vybrala Bella dostatečně dobře? ;)


A co nakoupila v obchodě?

g

ht

ddd

 

Náhražka korzetu

wew

tt

tz

 

A něco nahoru

dfd

 

A jako poslední jsem si nechala ukázku toho, jak se oblékaly a zavazovaly BOMBARĎÁKY :D

hi

f

SestraTwilly a emam! - Edward je sice škrobený a velmi si zakládá na své mravnosti, ale ve skutečnosti uvnitř něj hoří divoké plameny vášně ke slečně Swanové. :D A i když se je snaží hasit, s Bellou se mu to prostě nedaří. Doufám, že tahle kapitolka vám trošku přiblížila Edwardovo nitro a city k dotyčné. :) U dvou duší, co k sobě patří... Tam ani morálka a slušné vychování nepomůže. :D :D

P.s. A Emam! Všimla jsem si, že jsi mi komentovala Houslistu!! Chtěla jsem ti za to moc poděkovat! :)

Elevesten - Opravdu nevím, kolik kapitol ještě bude. To je záhadou i pro mě. :)

Emily C. Mowmary - :D Bez komentáře! ;) Jsem opravdu moccc romantická duše, takže toliko jako odpověď. Každopádně Edward, i když je na zabití - občas - je daleko sdílnější - ohledně pocitů a příní - jak slečna Bella. :D

Kala - :* Děkuju moc, jsi úžasná. Víš, že jsem tu Houslistku znovu publikovala kvůli tobě, a tvým krásným emailům! Děkuji!

A taky bych chtěla moccc poděkovat všem ostatním za nádherné komentáře. :) Děkuji. Jste mým zářivým měsícem v temnotě. :) Těmi nádhernými slovy a postřehy mi fakt pomáháte, protože času moc není. Musím přiznat, že už mám i polovinu další kapitoly, a dodám jen, že se v ní stane i... jeden zločin. Ano, ano. A nebude to ztráta panenství slečny Belly, aby jste si náhodou nemyslely. :D :D :D

:*

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

14)  danje (12.02.2015 08:41)

Není to trestné?! Takhle nás mučit s každým koncem?!

13)  Jaja.M (12.02.2015 00:28)

Velmi zajímavá kapitola. Edward nejdříve Bellu svádí, vyzná jí lásku a slíbí noční dostaveníčko. Bella je natěšená a pak hodně zklamaná. Copak asi viděla v koupelně? A dočká se už konečně sexu s Edwardem?

12)  Emily C. Mowmary (10.02.2015 23:04)

Kiketko, ale zase na druhou stranu Edward je možná sdílnější co se slov týče, ale já myslím, že Bella je daleko sdílnější co se jednání týče. Jen mám trochu obavy, aby nezdrhli oba až dojde na lámání chleba. To už by byli na zabití oba dva bez rozdílu.

11)  Emily C. Mowmary (10.02.2015 22:57)

Ahoj, jak se ti píše povídka? Protože aby byla alespoň trochu autentická, tak by měli všechny ostatní postavy, kromě Belly, mluvit knižně. Pro někoho je to problém, aby se postavy chovaly a mluvily alespoň trochu podle určité doby. Všimla jsem si, že se tomu tak trošku vyhýbáš, určitě totiž není jednoduché sestavit rozhovory tak, aby Edward s Bellou mluvili každý jinak, je to těžší než když Edward mluví, přemýšlí a chová se jako někdo z minulého stoleté a Bella se chová jako teenager z dnešní doby. Přečetla jsem celkem dost povídek, kdy všechny postavy žili v devatenáctém století. A ty tento rozdíl mezi jejich jednáním zatím dobře zvládáš, a když ne, tak se tomu obratně vyhýbáš. :)
Je to pochopitelné, určitě by bylo celkem přirozené, že by z Belina chování Edwardovi docházely slova.;)
Každopádně jsem celkem naštvaná, hodně jsi mě zklamala koncem, jak nás můžeš takto natahovat!!! To je od tebe škaredé, za to očekávám další kapitolku co nejdříve.:) Ale na druhou stranu jsem byla mile překvapena, že tato kapitolka zde byla tak rychle. Takže to máš trochu vykompenzováno. ;) I když sex ani v další kapitolce nebude?! To chudák Bella, asi navždy zůstane pana, ačkoliv si Edwarda nehodlá vzít, stejně se chudák holka pěkně nadře, aby našeho gentlemana dostala alespoň do postele. :-D Ale bylo by pěkné, kdyby se s Edwardem vzala a ještě by si z minulosti s ním odnesla dítě, to by to by Edwarda Cullena porazilo, kdyby zjistil, že už je nějakých sto let otcem, to by bylo Tááák romantický, a ještě by se dočkal narození svého potomka. :-D
Nechápu proč, ale když Edward nepřišel za Bellou o půlnoci jak jí slíbil a nebyl ve svém pokoji, kdy Bella k němu přišla na noční návštěvu, což je neodpustitelné v té době, tak mi hned bylo jasné, že šel ke Cullenům, jedině, kam jinam, protože i když je muž, tak se nesluší aby o takovém čase lidé z vysokých vrstev, do které patří i pan Edward, bloumali po venku, jedině, že by Edward i přes jeho zdárné flirtování s Bellou dostal strach a bál se splnit to, co jí slíbil, a musel by se poradit s někým zkušeným, ale i tak by měl mít nějaké vazby s Cullenovími, možná nějaký příbuzný, možná poloupír, upír - možná, nevím, ale určitě by s nimi měl být nějak spojený, protože on striktně dodržuje pravidla té doby, takže pochybuji, že by šel jen tak provětrat si hlavu a navíc by mi tam neseděla moje další myšlenka a to, mi zase sedí, že by si cestou domů ulovil nějakou půlnoční svačinku a šel se umýt, aby nešel za Bellou jako čunče. :)
I když já být Bellou, tak mu jeho noční výlet pěkně osladím a pak už se ani nedivím, že v dalším dílku nebude žádný trest, ačkoliv by Bella nepotrestala jenom Edworda, ale i nás, protože on je tak úžasně nemožný, když neví, jak se má vyjádřit, aby náhodou Bellu neurazil. A přitom ona se na to tak třese. :-D
Ale ty bombarďáky, to si jako někdo dělá srandu, ale to muselo být ušité na vepře, jinak si nedovedu v té plachtě představit nějakou ženu, vždyť to musí padat každé, ale také mě napadlo, jestli to třeba není halenka na zavázání ze zadu, stačilo by jednu nohavici ustřihnout a má dvě přiléhavá tílka. :-D
To se nedivím Edwardovi, že není ženatý, když by každá slečna vypadala takto.:-D

emam

10)  emam (10.02.2015 21:17)

Pěkné šatečky, asi bych si taky vybrala No, to se nám to ale rychl zpouští Ale asi to ani příště nebude tak jednoduché, co?

kikketka

9)  kikketka (10.02.2015 09:36)

BETUŠKA 2, Strašně moc děkuju!!! Strašně moc!


SestraTwilly, hehehehe :D :D :D Nooooo ten nekrytý obraz dost možná bude Eddie, ale... Kdo ví s kým? :D:D Díky


Kala, ty jsi moje zlatíčko, jj Edward je muž, co drží dané slovo, takže jej zákonitě něco zdržet muselo. A služebná to není... i když. Ne není. :D Jinak Carlisle se ještě minimálně ve dvou následujících kapitolách neobjeví. A čekej ho. A ještě malý dodatek k tvému prohlášení, jestli jsi přispěla alespoň maličko k vydání, tak jen dodám hodně. Myslela jsem si, že už nemám čtenáře a nechtělo se mi. Pak přišel tvůj email... TAk tolik. Děkuju strašně moc!


VERONIKA: Ahoj, chtěla jsem ti jen napsat, že fotky, které uveřejňuji za kapitolou by měly být originály. Hledám je normálně na googlu anglickým názvem. Nejvíc je jich na Pinterest - či jak se to píše. Zkus hledat po stoletích. Oblečení je hodně rozličné a já nejsem žádný odborník, jen jsem našla to, do roku 1905, aby vám malinko přiblížila povídku. Jestli chceš, pošli mi něco na email, mrknu na to, a když budu vědět, povím. Když ne, tak ne...


Seb, neboj, Bellu nikdo neunese... ta by se jen tak nedala... :D :D


Betuska, děkuju


DopeStar :) A koho pak ten zločin má bolet??? :D :D :D A děkujuuuu!!!


Niki, díky

8)  betuška (09.02.2015 23:23)

ja tiež pripájam poďakovanie za uverejnenie Huslistky a aj Farewelu a bonusových častí ,čo k nej patria...pokladám ju za jednu z najlepších poviedok tu, teda hlavne z tých humorných...veľmi sa teším na všetko čo napíšeš kikketka

SestraTwilly

7)  SestraTwilly (09.02.2015 22:02)

Ten úchvatný,nekrytý obraz bol Edward ...určite. Len by ma tiež zaujímalo,čo,alebo kto ho zdržal .Že by nejaký konflikt s Henrym? Uź raz mu prekazil plány... .Zbytočne tu dumám,ono sa to dozvieme v ďaľšej kapitolke;) .Takže prosím rýchlo dopíš aj tú druhú polku kapitolky a sem s ňou.
PS:tie fotky dobových šiat sú krásne a veľké ďakujem odo mňa ti patrí,že si dávaš tú námahu,aby si nám priblížila to obdobie.

kala

6)  kala (09.02.2015 20:35)

Kikketko ,
Tak marně přemýšlím, co asi Bella viděla v té koupelně uprostřed noci. Ale hlavně, co zdrželo Edwarda natolik, že za ní nepřišel. Určitě je dost gentleman, než aby nechal dámu čekat. Kde byl? Předpokládám, že se stalo něco hodně vážného, protože mám pocit, že se na tu noc těšil minimálně stejně jako ona... Doufám, že je a bude v pořádku. Vlastně jediná věc, která mě napadla a dokázala by "rozhodnutého a natěšeného" Edwarda zdržet by byla pomoc Carlisleovi... No nevím. Těším se na pokračování...

Kikketko , to já děkuji Tobě. Těší mě, že jsi zde svou Houslistku publikovala a nenechala ji z internetového světa zmizet (i když se někdo fakt snažil ). Děkuji. Jestli jsem jen maličko přispěla k jejímu vydání zde… Jsem tomu moc ráda a bylo mi ctí. Děkuju.
To tvé texty jsou úžasné a hladí mě po duši. Jsem ráda, že i tady si Tě čtenáři našli.

5)  Veronika (09.02.2015 19:49)

Skvělá povídka, vždycky se na ní těším. Navíc jí doprovázíš těmi krásnými šaty.
Mám otázku - kam na ty šaty chodíš? Vypadají jako originály, nebo velmi autentické repliky. Potřebovala bych časově určit několik fotografií a jinak než podle šatů to nepůjde, nemohla bys mi tedy poradit. Díky.

4)  Seb (09.02.2015 18:40)

No rozjeli se nám pěkně v tom kočáře.;)
A teď mi bude vrtat hlavou, proč Edward nepřišel.
Zločin? Že by nám Bellu někdo unesl?
Ukázka oblečení je fajn.

3)  betuška (09.02.2015 15:40)


milujem tvojho edwarda!!!( kto nie, že?)
krásne písmenká a krásne šiatky...teda tu by som si už aj ja dala povedať
dúfam, že edward ostane primerane nažhavený...som zvedavá na prekvapenie a aj riadne napnutá alebo napätá?? už ani neviem ako sa to poriadne povie po slovensky
autorke ako vždy

DopeStars

2)  DopeStars (09.02.2015 13:13)

Jeee, ďalšia kapitola je tu!! Oh a že bola dosť žhavá! Teda pán Masen škrobený sa teda nezdá! Konečne vylíčil ako to cíti :D :D ... ale ten koniec... pretože len neprišiel a čože to Bella uvidí? na to sa veľmi teším a tuším že ten zločin bude asi niekoho bolieť! :D :D :D

1)  Niki (09.02.2015 12:52)

jééé já myslela, že už se dnes dočkáme tak přístě, už se těším

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse poster - Wolf Pack